enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.747
- Πόντοι
- 3.656
λες να την κρατησεις για να τη βαλεις στο κοτερο που θα αγορασεις?
και οχι μονο τυπε :S :S :S
τωρα που θα ερθει η αναπτυξη θα παρω και αλλα
λες να την κρατησεις για να τη βαλεις στο κοτερο που θα αγορασεις?
τυπε ξεροχυνουμε να σε δουμε στους Ελληνικους δρομους χωρις σερβις μετα απο 10 χρονια
τυπε το εχουμε τεραστια αναγκη να σε δουμε :S :S :Sτυπε ετσι μπουρδελο που γιναμε ο μονος θα ειμαι; :S :S :S
Και ενα διαμερισμα 4 δωματιων στο Καβουρι δωρο...προσεχε μονο γιατι θα σε ξεκωλιασουν στον ΕΝΦΙΑ...Μου έκαναν σήμερα την εξής προσφορά στην Wind την οποία και υπέγραψα. Πρόκειται για το πρόγραμμα wind triple play 2.
Σταθερό: Απεριόριστα προς σταθερά, 1500' προς wind και 180' προς αλλα κινητά.
Κινητό: 650' ομιλία, 65 SMS, 2GB mobile internet.
Internet: Απεριόριστο στα 24Μbps.
Θέλετε να μάθετε τιμή? 13€ τελική!
Το θέμα είναι ότι το είδα το πακέτο στο ίντερνετ και ήταν σε προσφορά στα 50€ (από 90€). Η τιμή 13€ έχει γραφτεί πεντακάθαρα πάνω με τα γράμματα της κοπέλας μαζί με το όνομα της.
Λέτε να πιάστηκα μαλακας και να παίζει κάτι άλλο? Ή μήπως με γούσταρε η κοπελιά? Η να μην κατάλαβα καλά?
Από Μάρτη ( ) αυξήσεις σε Cosmote, Vodafone :
ας τολμήσουν και θα βλέπουν τους συνδρομητές τους να φεύγουν ένας ένας
............ φίλε μου είναι άπάτη, τό έκανε φίλος & έμπλεξε... άλλα είπαν & άλλα γίνανε.... μακάρι νά σού πάει καλά !!Μου έκαναν σήμερα την εξής προσφορά στην Wind την οποία και υπέγραψα. Πρόκειται για το πρόγραμμα wind triple play 2.
Σταθερό: Απεριόριστα προς σταθερά, 1500' προς wind και 180' προς αλλα κινητά.
Κινητό: 650' ομιλία, 65 SMS, 2GB mobile internet.
Internet: Απεριόριστο στα 24Μbps.
Θέλετε να μάθετε τιμή? 13€ τελική!
Το θέμα είναι ότι το είδα το πακέτο στο ίντερνετ και ήταν σε προσφορά στα 50€ (από 90€). Η τιμή 13€ έχει γραφτεί πεντακάθαρα πάνω με τα γράμματα της κοπέλας μαζί με το όνομα της.
Λέτε να πιάστηκα μαλακας και να παίζει κάτι άλλο? Ή μήπως με γούσταρε η κοπελιά? Η να μην κατάλαβα καλά?
και κρατάνε και 0,30€ σε κάθε ανανέωση πλέον.Καλά εδώ η Wind και Q ζητάει κάρτα και ανανέωση κάθε δυο μήνες. Δεν χαμπαριάζουν και τάχα μιλούν για προσφορές.