Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και οπλα για να σφαζετε αθεους και αλλοθρησκουςΌχι δεν φοβόμαστε τίποτα όταν έχουμε τον Χριστό στη καρδιά μας.
και οπλα για να σφαζετε αθεους και αλλοθρησκουςΌχι δεν φοβόμαστε τίποτα όταν έχουμε τον Χριστό στη καρδιά μας.
Οι ερωτήσεις σου δεν έχουν νόημα. Ο Χριστός είναι Το Νόημα.
τι λες ρε που δεν ασχολειστε,
τοσους χιλιαδες αθεους και αλλοθρησκους σκοτωσατε οι χριστιανοι.
για την σκυθοπολη δεν σε διδαξαν τιποτα στα χριστιανικα σχολεια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Καλα χαλαρωσε και λιγο. Οι πιο ανεκτικοι στο διαφορετικο ηταν και ειναι παντα οι χριστιανοι. Μην σε πιανει το αθειστικο παραληρημα.τι λες ρε που δεν ασχολειστε,
τοσους χιλιαδες αθεους και αλλοθρησκους σκοτωσατε οι χριστιανοι.
για την σκυθοπολη δεν σε διδαξαν τιποτα στα χριστιανικα σχολεια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Τι συμπτωση, στα χριστιανικα κρατη εγινε αυτοΓιατί έγινε η Αναγέννηση του Αρχαίου Πνεύματος, την ακολούθησε ο Διαφωτισμός, τη σκυτάλη πήρε η Γαλλική Επανάσταση κι απαγόρευσε στην Εκκλησία να καίει ανθρώπους, αφού τους έκοψε τα κεφάλια
και το καψιμο και η εκτελεση επιστημόνων στα χριστιανικα εγινε, δεν εγινε στην ινδια και την κινα.Τι συμπτωση, στα χριστιανικα κρατη εγινε αυτο
Ο λαός λέει "δεν εχει το Θεο του" και παρόμοιες εκφράσεις για προφανείς λόγους. Εγω θέλω να ξέρω αν δίνεις λογαριασμό στο Θεο σου ή οχι. Οι άθεοι για μένα είναι εγωιστές. Αποδεκτοί μεν αλλά σε καραντίνα.
Φίλτατε η απόρριψη και ο αποκλεισμός του συνανθρώπου σου δεν σε κάνει θεοσεβούμενο. Μάλλον το αντίθετο.
Εγωιστής σε καραντίνα κάποιος επειδή δεν έχει τις ίδιες μεταφυσικές απόψεις με εσένα;
Δεν μπορεί δηλαδή να είναι κάποιος καλός άνθρωπος, χρήσιμο μέλος της κοινωνίας, ευπροσήγορος και δοτικός δίνοντας λογαριασμό μόνο στη συνείδησή του και όχι στον Θεό σου;
Το ποιόν θα βάλω εγώ σε καραντίνα δεν είναι κάτι που πρέπει να συμφωνίσω μαζί σου.
Όχι έπρεπε να απαντήσεις σε βάζω και εγώ σε καραντίνα. Το να μου απαντάς δε νομίζω να με επιρρεάζει και πολύ.
Όχι έπρεπε να απαντήσεις σε βάζω και εγώ σε καραντίνα. Το να μου απαντάς δε νομίζω να με επιρρεάζει και πολύ.
Δε ξέρω αν τα γραφείς για άλλους συνφορουμιρες ελπίζεις να μας αλλάξεις γνώμη? Γενικά γιατί χαλατε τον χρόνο σας να αποδείξετε οτι εσείς οι άθεοι είσαστε έξυπνοι και οι άλλοι χαζοι?
Ο Παξινος μπορεί να μας εξηγησει με ποιον τροπο ο εγκεφαλος, δηλαδη η ύλη, μπορει να προκαλεσει σκεψη? Εμενα δεν εχει καταφερει να μου το αποδειξει κανενας. Μπορω να δεχθω τις "εντολες" του εγκεφαλου στο σωμα. Αυτο ναι, προφανως. Η σκεψη πως παραγεται απο την υλη?