Επισκέπτης
Εγώ πάλι θα έλεγα έλεος με τον κάθε νεοποχίτη καραγκιόζη που σαν μεταμοντέρνα αντιγόνη προσπαθεί να μας πείσει ότι το παραλήρημά του είναι θρησκεία και πρέπει όλοι να τη σεβόμαστε...
Υπάρχουν δοξασίες οι οποίες είναι συμβατές με το πλαίσιο αρχών του κράτους..
Υπάρχουν και δοξασίες που ΔΕΝ είναι...
Και ασφαλώς ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει στην κούφια γη, στα θήταν, στις ιπτάμενες τσαγιέρες και μουσακάδες..
Αλλά δεν μπορεί να απαιτεί από το κράτος να αναγνωρίσει ως ισόκυρη και να περιβάλει με προστατευτικό στάτους τις κουλές δοξασίες του...
Αυτή είναι η λεπτή διάκριση...
Αν στο όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας πρέπει να ανέχομαι σατανιστές, ουφολόγους και σέχτες των σταρ και των διασήμων που απομυζούν περιουσίες και ξεφτιλίζουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας και ελεύθερης βούλησης, είναι σαν στο όνομα της ελευθερίας του τύπου να δέχομαι να κυκλοφορούν έντυπα που προάγουν την παιδεραστία!
Διότι και στις δύο περιπτώσεις, προάγονται και διαφημίζονται παράνομες πράξεις...
Το ότι κάποιοι έχουν περιβάλει τη διαστροφή τους με θρησκευτικό μανδύα, δεν τους καθιστά λιγότερο επικίνδυνους!
Και έλεος επίσης με το να αξιλογείται ο κάθε ιερωμένος, πολιτικός ή πολίτης με το πόσο απολογητικός είναι προς τη gay κοινότητα!
Από τα πιστοποιητικά των πολιτικών φρονημάτων, στα πιστοποιητικά gayφροσύνης! Έλεος!
Τα είπες όλα ! Άλλο τίποτε δεν έχω να προσθέσω , γράμματα γνωρίσω και υπογράφω . ;)
Και για να απαντήσω σε όσους αγνοούν το νομικό πλαίσιο της Χώρας μας , και που αρέσκονται σε αερολογίες και κούφιες θεωρίες :
Κώδικας Ποινικής Δικονομίας
Άρθρο 220
" 1. Αν ο μάρτυρας πιστεύει σε θρησκεία [size=20pt]αναγνωρισμένη [/size] ή απλώς [size=20pt]ανεκτή[/size] από το κράτος και σ' αυτήν υπάρχει γνωστός τύπος όρκου, ο τύπος αυτός είναι έγκυρος στην ποινική διαδικασία.
2. Αν ο μάρτυρας πιστεύει σε θρησκεία που δεν επιτρέπει τον όρκο, καθώς και αν εκείνος που ανακρίνει ή το δικαστήριο πειστεί ύστερα από σχετική δήλωση του μάρτυρα ότι αυτός δεν πιστεύει σε καμία θρησκεία, ο όρκος που δίνεται είναι ο ακόλουθος: «Δηλώνω επικαλούμενος την τιμή μου και τη συνείδησή μου ότι θα πω όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς να προσθέσω ούτε να αποκρύψω τίποτε». "