Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο τύπος δήλωσε ότι "Εγώ κάνω κουμάντο" και του απάντησα ότι μπορώ να του εξηγήσω και σε όρους μακροοικονομίας αλλά τελικά με απλούς όρους προσφοράς και ζήτησης ότι το ΜΟΥΝΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ" και το δικό του βιογραφικό μετά από ένα ραντεβού γράφει "Γύφτος που δεν κερνάει έναν καφέ και θέλει να γαμήσει, Χ με τη μία!".
Μετά μπήκαμε σε ένα τρυπάκι "σε προκαλώ να ανεβάσεις φωτογραφία σου μπροστά σε όλους(όσους ήταν στο θρεντ εκείνη την στιγμή) για να δούμε πιος μετράει. Στα επόμενα δευτερόλεπτα ανέβασα πρόσωπο και σώμα. Ο τύπος μισή ώρα τον παρακαλάγαμε όλοι να ανεβάσει και ακόμα γκουγκλάριζε να βρει κανά μοντέλο, τελικά κατέληξε στο "είμαι σαν τον Σάκη Ρουβά, και καλύτερος κι από το άβαταρ του σταμ90". Τελικά ο μυρωδιάς αποχώρησε με τ'αρχίδια του σουφρωμένα, προφανώς δεν περίμενε κάποιον να ανεβάσει φωτογραφίες στο κάλεσμά του. Αυτό όχι για να αποδείξω ότι είμαι ωραίο παιδί στους συμφορουμίτες, αλλά για να αποδείξω ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

κοιτάχτε τι απάντησε το άτομο :

Φιλε μου λυπαμαι που σε κανω εξαλλο,απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν ειναι σωστο να προσβαλεις ετσι εναν συνανθρωπο σου που δεν σε εχει ενοχλησει σε κατι.
Μπορεις να λες μαλακας,αγαμητος,μουνοδειλος,ενα σωρο εννοιες που υπαρχουν.Το να το αναπαραγεις κατι που δεν υπαρχει,σε κανει και σενα ακολουθο της μοδας και της κοινωνικοποιησης,
κατι που πολακις μας εχεις πει οτι απεχθανεσαι.Μην κανεις τον εαυτο σου λοιπον να φαινεται τοσο χαζος,γιατι πιστευω οτι δεν εισαι. ;)
ΕΛΕΟΣ, σπάσανε οι όρχεις μου  :jerking: :jerking: :jerking:

καλά μιλάμε είσαι πολλά κιλά ΜΑΛΑΚΑΣ

χρησιμοποιούμε μια ΛΕΞΗ για ένα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

αλλά πιο ΜΑΛΑΚΑΣ απο σένα είμαι εγώ που συνεχίζω να σου μιλάω

λοιπόν ΤΕΛΟΣ απο μένα , δεν έχει ΕΛΕΟΣ η βλακεία

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς προσπάθησα να εξηγήσω του τύπου κι εγώ. Καμμία δεν γουστάρει τσίπηδες και ξεφτίλες.
Αυτό ακριβώς προσπάθησα να εξηγήσω του τύπου κι εγώ. Καμμία δεν γουστάρει ΠΙΡΦΟΡΙΔΙΔΕΣ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κοιτάχτε τι απάντησε το άτομο :
ΕΛΕΟΣ, σπάσανε οι όρχεις μου  :jerking: :jerking: :jerking:

καλά μιλάμε είσαι πολλά κιλά ΜΑΛΑΚΑΣ

χρησιμοποιούμε μια ΛΕΞΗ για ένα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

αλλά πιο ΜΑΛΑΚΑΣ απο σένα είμαι εγώ που συνεχίζω να σου μιλάω

λοιπόν ΤΕΛΟΣ απο μένα , δεν έχει ΕΛΕΟΣ η βλακεία
Χρησιμοποιουμε;Καλα εσυ εισαι εναντα στην κοινωνικοποιηση,δεν λες τετοιες λεξεις ρε συ.Ακου χρησιμοποιουμε.
Παει τον γκρεμισες τον μυθο που ηθελες να χτισεις.Παντως τυπε χωρις πλακα,κοιτα ποιοι χρησιμοποιουν την λεξη που λες,
που ο δημητρακης εβγαλε επειδη ζηλευε το μελος πιρφορο,για να τον μειωσει.απο περιεργεια και μονο.κοιτα μετα τον καθρεφτη
στο σπιτι σου,χωρις να σε ενοχλει κανεις ομως.κοιτα τον εαυτο σου προσεκτικα και ρωτησε τον με σοβαρο υφος.Μηπως εισαι μαλακας; :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε και παλιά έτσι ήταν οι Ελλεϊνίδες απλά όσοι είμαστε 20-35 σε αυτή την γενιά έμαθαν να τα έχουν όλα από τους γονείς τους, το ίδιο και εμείς. Αλλά ας επικεντρωθούμε σε εκείνες. Σε μια κοινωνία λοιπόν που μεγαλώσαμε εμείς και η Ελλεϊνίδα είχε αυτό το "Εγώ" εξαιτίας μερικών χαζομπαμπάδων ή χορηγών, έπρεπε να γίνουμε ελαστικοί και γενναιόδωροι όσοι θέλαμε να παίξουμε μπάλα και όχι να την κάνουμε σφεντόνα. Φυσικά και θα θέλαν όλοι οι άντρες κατά βάθος να τους κάθεται η κάθε γκόμενα χωρίς προσπάθεια από το πρώτο ραντεβού, να γαμάνε και ανέξοδα και να την κάνουν... Αλλά that's life... Και η ζωή είναι απαιτητική... ;)
τΟ ΠΙΡΦΟΡΟΜΕΤΡΟ ΒΑΡΕΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΣΕ ΛΙΓΟ...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Εντάξει, μετά δε φταίνε οι άλλοι αν σε παρεξηγούνε.

Nα είστε ευγενικοί μερικοί. ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ ΤΥΠΟΙ. ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ! Κάτι ψωλομπουκωμένα αντράκια 30 κιλα παληκάρια με τσουτσούνι μικρότερο κι από τρανσούλας. Άντε ρε γαμηθείτε παλιό Sissy boys! :thefinge: :thefinge: :thefinge:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στον κώλο σου παλιομουνί της λάσπης. ΚΑΙ ΕΛΑ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΒΡΑΖΕ! ΑΡΧΙΔΙ!

ρε τυπε το βουτηξες σε κανα μπουκαλι με γαλα?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
'Ελα εντάξει κλάσε μας και τ'αρχίδια ρε παίχτη επειδή γαμάμε και κανά Τρανσάκι...
Η αγαμια φιλε αυτα κανει οποτε γινεσαι αρχιπυρφορος και πρηζεις πουτσους μετα με τις :jerking: σου.

Λες απο το να πηδαω τρανς ας παρακαλεσω καμια κατακαυμενη ελλεεινιδα ;),μπας και μου  :S κατσει

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Η αγαμια φιλε αυτα κανει οποτε γινεσαι αρχιπυρφορος και πρηζεις πουτσους μετα με τις :jerking: σου.

Λες απο το να πηδαω τρανς ας παρακαλεσω καμια κατακαυμενη ελλεεινιδα ;),μπας και μου  :S κατσει

Ρε μαλάκα σου έστειλα ΠΜ γιατί δεν απαντάς? Ελα αν εισαι αρσενικος τώρα οπου θες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom