stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο τύπος δήλωσε ότι "Εγώ κάνω κουμάντο" και του απάντησα ότι μπορώ να του εξηγήσω και σε όρους μακροοικονομίας αλλά τελικά με απλούς όρους προσφοράς και ζήτησης ότι το ΜΟΥΝΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ" και το δικό του βιογραφικό μετά από ένα ραντεβού γράφει "Γύφτος που δεν κερνάει έναν καφέ και θέλει να γαμήσει, Χ με τη μία!".
Μετά μπήκαμε σε ένα τρυπάκι "σε προκαλώ να ανεβάσεις φωτογραφία σου μπροστά σε όλους(όσους ήταν στο θρεντ εκείνη την στιγμή) για να δούμε πιος μετράει. Στα επόμενα δευτερόλεπτα ανέβασα πρόσωπο και σώμα. Ο τύπος μισή ώρα τον παρακαλάγαμε όλοι να ανεβάσει και ακόμα γκουγκλάριζε να βρει κανά μοντέλο, τελικά κατέληξε στο "είμαι σαν τον Σάκη Ρουβά, και καλύτερος κι από το άβαταρ του σταμ90". Τελικά ο μυρωδιάς αποχώρησε με τ'αρχίδια του σουφρωμένα, προφανώς δεν περίμενε κάποιον να ανεβάσει φωτογραφίες στο κάλεσμά του. Αυτό όχι για να αποδείξω ότι είμαι ωραίο παιδί στους συμφορουμίτες, αλλά για να αποδείξω ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.