Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
31-13 !!! omg !! ας σταματήσει κάποιος αυτή την ψηφοφορία γιατί βλέπω να έχουμε ρεκοοοοορ ψηφοφόρων !

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
παιζει και ο αντισθενης :grin:

Κατ'εμέ τύπε (μιας και έχω σπουδάσει τις ταινίες κυριολεκτικά όμως και σε κάθε δευτερόλεπτό τους)το λάθος με τις Φ.Α νο2 ήταν:
1)Δεν ήταν σκηνοθέτης ο Μυλωνάς όπως στο Φ.Α. νο1.  
2)Πλήρης απουσία σοβαρού σεναρίου και αστέρων όπως Άγης&Λεφτέρης Γυφτόπουλος, ομοίως Τιτανομέγιστος Τσαχιρίδης.  
3)Πεθαίνουν οι "ανήλικοι" Μάνεσης, Αστρινάκης κτλ.(πράγμα το οποίο κάνει 2 διάσημες βιζιτούδες της εποχής πρωταγωνίστριες και τους υπόλοιπους δευτεραγωνιστές).
4)Πολύ ρηχό σενάριο και πλοκή, κατ'εμέ πάντα θα ήταν πολύ καλύτερο ένα come back με μια εκδίκηση στον φύλακα-Θεό και όχι βιασμοί μυξοπαρθένων και μαλακίες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.065
Πόντοι
12.756
Κατ'εμέ τύπε (μιας και έχω σπουδάσει τις ταινίες κυριολεκτικά όμως και σε κάθε δευτερόλεπτό τους)το λάθος με τις Φ.Α νο2 ήταν:
1)Δεν ήταν σκηνοθέτης ο Μυλωνάς όπως στο Φ.Α. νο1.  
2)Πλήρης απουσία σοβαρού σεναρίου και αστέρων όπως Άγης&Λεφτέρης Γυφτόπουλος, ομοίως Τιτανομέγιστος Τσαχιρίδης.  
3)Πεθαίνουν οι "ανήλικοι" Μάνεσης, Αστρινάκης κτλ.(πράγμα το οποίο κάνει 2 διάσημες βιζιτούδες της εποχής πρωταγωνίστριες και τους υπόλοιπους δευτεραγωνιστές).
4)Πολύ ρηχό σενάριο και πλοκή, κατ'εμέ πάντα θα ήταν πολύ καλύτερο ένα come back με μια εκδίκηση στον φύλακα-Θεό και όχι βιασμοί μυξοπαρθένων και μαλακίες.

:rockon:

θα συμφωνησω ψηλε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κι εγω με ψηφισα !!!!!!!!!!
21 ψηφους η διαφορα !!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σπασαμε το ρεκορ :2funny:

Κοτα ομως δεν ειμαι ..... :sunglasses:

Πλουταρχος και Πεγκυ Ζηνα τα εσπασαν !!!!!!!!!!!!!!!
Ισως το καλυτερο σχημα της καλοκαιρινης σαιζον !!!!!!!!!

Προς τους εξυπνακιδες που λεγανε πολλα .....Δεν μου κοστισε τιποτα σας πληροφορω ολα ηταν κερασμενα !!!  :birdman:
Μονο το ταξι πληρωσα !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom