Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
πάντως πρεπει να θέλει πολύ προσπάθεια για να σε κάνουνε mute/ban στο bou .

Σε άλλα forums με την παραμικρή μαλακία έχεις φάει ban

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε τον μπαγασα,σημερα παντως απογευμα χωρις να έχει σημα προειδοποιησης ηρθε πμ και αφου του θυμησα οτι εχει ξαναστειλει τον ενημερωσα οτι τον γραφω στα @@μου και να μην ενοχλησει παλι.Μου φαινεται καυλι να τριβεται ψαχνει ο πουστρακος που πηγαινε και στα φουαγιε αλλα και διαβαζε μια ποιητρια του κωλου
σου ζητησε σκαιπ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.064
Πόντοι
12.756
στην πραγματικη του ζωη δεν τον λενε κωστα

ναι . το ειχα διαβασει στο μηνυμα που του ειχες στειλει για χρονια πολλα και σου ειχε πει οτι δεν τον λενε Κωστα, αλλα ειναι τετοιο καρναβαλι που σκεφτηκε να βαλει ψευτικο ονομα στην εγγραφη και καταλαθος εβαλε το δικο του.

Αν ελεγε την αληθεια οτι τον λενε Κωστα θα ειχαμε ριξει το σιτε απο τα μηνυματα και το χαβαλε που θα καναμε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ναι . το ειχα διαβασει στο μηνυμα που του ειχες στειλει για χρονια πολλα και σου ειχε πει οτι δεν τον λενε Κωστα, αλλα ειναι τετοιο καρναβαλι που σκεφτηκε να βαλει ψευτικο ονομα στην εγγραφη και καταλαθος εβαλε το δικο του.

Αν ελεγε την αληθεια οτι τον λενε Κωστα θα ειχαμε ριξει το σιτε απο τα μηνυματα και το χαβαλε που θα καναμε
ειναι τυπος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.064
Πόντοι
12.756
σου ζητησε σκαιπ;

ζηταει και σκαιπ ? γιατι ? αφου λεει οτι δεν εχει χρονο , μπαινει ελαχιστα στο ιντερνετ , ετσι ειχε δηλωσει , και ο κουστουματος ειναι ολη μερα on line .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
του ευχηθηκα χρονια πολλα κ μου ειπε οτι δεν τον λενε κωστα :grin: ευχαριστω ειπε παντως :rockon: ειναι τυπος :rockon:
οτι ειναι τυπος ειναι
και διαβασμενος
διαβαζε πολυ ποιηση και τετοια αποτι ελεγε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ζηταει και σκαιπ ? γιατι ? αφου λεει οτι δεν εχει χρονο , μπαινει ελαχιστα στο ιντερνετ , ετσι ειχε δηλωσει , και ο κουστουματος ειναι ολη μερα on line .
εμενα μου ζηταγε σκαιπ και επεμενε..υποθετω θα ειναι απο τους τυπους του chatrullete

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.064
Πόντοι
12.756
Παντως ειναι τυπας ο πουστης , προχθες εβαλε η τηλεοραση μια διαφημιση με κουστουμια Γιαννετος ( ο γνωστος κουστουμας ) και ειχα σκασει στα γελια , θυμηθηκα τον Κωστακι..

Αν ηταν πιο νεος ο Γιαννετος θα του ελεγα να παει για παρτουζα με τον Κωστα ή να τον βαλει σε καμια διαφημιση , που να λεει κουστουμια γαμπριατικα , κουστουμια για φυλης , κουστουμια για μεταξουργειο και κουστουμια για παρτουζα ο Κωστας :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μου χε στειλει και εμενα πμ αλλα δεν απαντησα και δεν ασχοληθηκε ξανα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχω ριξει τρελα γελια με τον κωστακη κενταει ο τυπος

Stories