Επισκέπτης
πάντως πρεπει να θέλει πολύ προσπάθεια για να σε κάνουνε mute/ban στο bou .
Σε άλλα forums με την παραμικρή μαλακία έχεις φάει ban
Σε άλλα forums με την παραμικρή μαλακία έχεις φάει ban
σου ζητησε σκαιπ;ρε τον μπαγασα,σημερα παντως απογευμα χωρις να έχει σημα προειδοποιησης ηρθε πμ και αφου του θυμησα οτι εχει ξαναστειλει τον ενημερωσα οτι τον γραφω στα @@μου και να μην ενοχλησει παλι.Μου φαινεται καυλι να τριβεται ψαχνει ο πουστρακος που πηγαινε και στα φουαγιε αλλα και διαβαζε μια ποιητρια του κωλου
στην πραγματικη του ζωη δεν τον λενε κωστα
τυπε πρεπει να μπαινεις πιο συχνα το σαιττο προφιλ του βαλε,οχι jpeg
ειναι τυποςναι . το ειχα διαβασει στο μηνυμα που του ειχες στειλει για χρονια πολλα και σου ειχε πει οτι δεν τον λενε Κωστα, αλλα ειναι τετοιο καρναβαλι που σκεφτηκε να βαλει ψευτικο ονομα στην εγγραφη και καταλαθος εβαλε το δικο του.
Αν ελεγε την αληθεια οτι τον λενε Κωστα θα ειχαμε ριξει το σιτε απο τα μηνυματα και το χαβαλε που θα καναμε
μην μας πεις οτι τον λενε κωνσταντινα τυπε? :Sστην πραγματικη του ζωη δεν τον λενε κωστα
μην μας πεις οτι τον λενε κωνσταντινα τυπε? :S
σου ειχε πει οτι δεν τον λενε Κωστα, αλλα ειναι τετοιο καρναβαλι που σκεφτηκε να βαλει ψευτικο ονομα στην εγγραφη και καταλαθος εβαλε το δικο του.
σου ζητησε σκαιπ;
του ευχηθηκα χρονια πολλα κ μου ειπε οτι δεν τον λενε κωσταμην μας πεις οτι τον λενε κωνσταντινα τυπε? :S
του ευχηθηκα χρονια πολλα κ μου ειπε οτι δεν τον λενε κωσταευχαριστω ειπε παντως
ειναι τυπος
![]()
οτι ειναι τυπος ειναιτου ευχηθηκα χρονια πολλα κ μου ειπε οτι δεν τον λενε κωσταευχαριστω ειπε παντως
ειναι τυπος
![]()
εμενα μου ζηταγε σκαιπ και επεμενε..υποθετω θα ειναι απο τους τυπους του chatrulleteζηταει και σκαιπ ? γιατι ? αφου λεει οτι δεν εχει χρονο , μπαινει ελαχιστα στο ιντερνετ , ετσι ειχε δηλωσει , και ο κουστουματος ειναι ολη μερα on line .
Και πηγαινε και στα φουαγιε,στα θεατρα.οτι ειναι τυπος ειναι
και διαβασμενος
διαβαζε πολυ ποιηση και τετοια αποτι ελεγε
ειναι των γραμματων και των τεχνων τυπε φιλομουσοςοτι ειναι τυπος ειναι
και διαβασμενος
διαβαζε πολυ ποιηση και τετοια αποτι ελεγε
εσυ τυπε δεν πας στα μπουρδελα γιατι σου εστειλε;Μου χε στειλει και εμενα πμ αλλα δεν απαντησα και δεν ασχοληθηκε ξανα.