Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Από καραγκιόζηδες νομοθέτες,
των οποίων τα γραφόμενα σύντομα θα γίνουν κωλόχαρτο.
ποτε θα γινει λακη,να προλαβουμε να παρουμε καμια κονσερβα στο σειφτι ρουμ;

Επισκέπτης
καλη.αλλα οι αλλες 2 πολυ ανωτερες.

τι καλή βρε παπάρι ....

αφού δεν ξέρεις καν περί τίνος πρόκειται .......

αύριο θα μας πεις την ανάλυσή σου για τις ταινίες με τον Τομ Κρουζ.
Θα αρχίσεις από τα δύσκολα , θα μας μιλήσεις για το ... κοκτέηλ ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
χααχχ0α0αχ ότι θα διάβαζα για τον ανθρώπινο πολιτισμό στο BOURDELA.COM στις 2μιση δεν το περίμενα να πω την αλήθεια..
Εχουν γραφτει και αναλυθεί τα παντα εδω ουτως ή αλλως, δεν αντιλαμβανομαι το σχολιο.
Σε ποια σαιτς και τι ωρες μιλαμε για πολιτισμο, να το σημειωσω στο φαιλοφαξ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.906
Πόντοι
25.467
Αντεπιχειρημα οχι,αλλα συμβουλη.Κανε σεξ φιλε μου,θα σε βοηθησει.

Δείτε.

Εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν δύναμαι να ακολουθήσω την συμβουλή σας.

Ξέρετε.... Συνηθιζω να κάνω σεξ με παρτενέρ και όχι με τον εαυτό μου όπως εσείς.

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δείτε.

Εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν δύναμαι να ακολουθήσω την συμβουλή σας.

Ξέρετε.... Συνηθιζω να κάνω σεξ με παρτενέρ και όχι με τον εαυτό μου όπως εσείς.

ase mas re agori m... to paizeis istoria kserw gw n poume.. ade pane g ipno spore

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δείτε.

Αγιε, σας αποκαλεσαν μολις "σπορο".
Εχει πληγει τροπον τινα η αξιοπιστία σας.
Λάβετε μετρα αποκαταστασεως πάραυτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δείτε.

Αδελφε να με συγχωρεις αλλα δεν το δειχνεις.Ανθρωπος που ενω στην αρχη γραφει κανονικα ξαφνικα του την δινει και αρχιζει
να γραφει στον πληθυντικο σε ενα σαιτ οπως το μπουρδελα.κομ,μονο φυσιολογικος δεν δειχνει.Δειχνεις κατι σαν το μπακαλη,
που και αυτος κανει το ιδιο ακριβως,αλλα γραφει στην καθαρευουσα.Μια καλη συνεδρια με θυλη,δεν ξερω βεβαια και τις προτιμησεις σου,
θα εφερνε θεραπεια πιστευω,προλαβαινεις.Γιατι σε λιγο θα αρχισεις να μιλας στον πληθυντικο και στον καθρεφτη,και τοτε το
πραγμα ξεφευγει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.906
Πόντοι
25.467
Αδελφε να με συγχωρεις αλλα δεν το δειχνεις.Ανθρωπος που ενω στην αρχη γραφει κανονικα ξαφνικα του την δινει και αρχιζει
να γραφει στον πληθυντικο σε ενα σαιτ οπως το μπουρδελα.κομ,μονο φυσιολογικος δεν δειχνει.Δειχνεις κατι σαν το μπακαλη,
που και αυτος κανει το ιδιο ακριβως,αλλα γραφει στην καθαρευουσα.Μια καλη συνεδρια με θυλη,δεν ξερω βεβαια και τις προτιμησεις σου,
θα εφερνε θεραπεια πιστευω,προλαβαινεις.Γιατι σε λιγο θα αρχισεις να μιλας στον πληθυντικο και στον καθρεφτη,και τοτε το
πραγμα ξεφευγει.

Για τον πληθυντικό, έχω ερωτηθεί πολλές φορές, κι έχω απαντήσει άλλες τόσες.

Αααα... μην ξεχάσω... Πάντα συνουσιάζομαι με θήλεα και όχι με θύλεα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δείτε.

Τον εχετε παραξηγησει...δεν μας γραφει πουθενα ο ανθρωπος, οτι ειναι αθλητης της  :bigdick: :bigdick:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για τον πληθυντικό, έχω ερωτηθεί πολλές φορές, κι έχω απαντήσει άλλες τόσες.

Αααα... μην ξεχάσω... Πάντα συνουσιάζομαι με θήλεα και όχι με θύλεα.
Τι εχεις απαντησει φιλε πες μου μια σοβαρη απαντηση για το οτι γραφεις στον πληθυντικο στο μπου.κομ  :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πραγμα ξεφευγει.
Και το παιζεις γατα...δεν ειναι ο μπακαλης πισω απο τον αγιο βρε!!!...Ο αλλος ειναι,που τον ειχε διαγραψει ο Αντισθενης...ειχε παραλληλα και αυτο το νικ!!!!Αντε ξυπνα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom