master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ποτε θα γινει λακη,να προλαβουμε να παρουμε καμια κονσερβα στο σειφτι ρουμ;Από καραγκιόζηδες νομοθέτες,
των οποίων τα γραφόμενα σύντομα θα γίνουν κωλόχαρτο.
ποτε θα γινει λακη,να προλαβουμε να παρουμε καμια κονσερβα στο σειφτι ρουμ;Από καραγκιόζηδες νομοθέτες,
των οποίων τα γραφόμενα σύντομα θα γίνουν κωλόχαρτο.
καλη.αλλα οι αλλες 2 πολυ ανωτερες.
Πλήρης αυτοκτονια του ανθρωπινου πολιτισμου δηλαδη.
Εχουν γραφτει και αναλυθεί τα παντα εδω ουτως ή αλλως, δεν αντιλαμβανομαι το σχολιο.χααχχ0α0αχ ότι θα διάβαζα για τον ανθρώπινο πολιτισμό στο BOURDELA.COM στις 2μιση δεν το περίμενα να πω την αλήθεια..
Αντεπιχειρημα οχι,αλλα συμβουλη.Κανε σεξ φιλε μου,θα σε βοηθησει.
Δείτε.
Εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν δύναμαι να ακολουθήσω την συμβουλή σας.
Ξέρετε.... Συνηθιζω να κάνω σεξ με παρτενέρ και όχι με τον εαυτό μου όπως εσείς.
Εχουν γραφτει και αναλυθεί τα παντα εδω ουτως ή αλλως, δεν αντιλαμβανομαι το σχολιο.
Σε ποια σαιτς και τι ωρες μιλαμε για πολιτισμο, να το σημειωσω στο φαιλοφαξ?
Αγιε, σας αποκαλεσαν μολις "σπορο".Δείτε.
Εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν δύναμαι να ακολουθήσω την συμβουλή σας.
Ξέρετε.... Συνηθιζω να κάνω σεξ με παρτενέρ και όχι με τον εαυτό μου όπως εσείς.
ase mas re agori m... to paizeis istoria kserw gw n poume.. ade pane g ipno spore
Αδελφε να με συγχωρεις αλλα δεν το δειχνεις.Ανθρωπος που ενω στην αρχη γραφει κανονικα ξαφνικα του την δινει και αρχιζειΔείτε.
Bonum diem, ramus.
Αγιε, σας αποκαλεσαν μολις "σπορο".
Εχει πληγει τροπον τινα η αξιοπιστία σας.
Λάβετε μετρα αποκαταστασεως πάραυτα.
Να του υπομνησουμε οτι τα γκρίκλις απαγορευονται?Ποιανού κλώνος λέτε να ΄ναι;
Αδελφε να με συγχωρεις αλλα δεν το δειχνεις.Ανθρωπος που ενω στην αρχη γραφει κανονικα ξαφνικα του την δινει και αρχιζει
να γραφει στον πληθυντικο σε ενα σαιτ οπως το μπουρδελα.κομ,μονο φυσιολογικος δεν δειχνει.Δειχνεις κατι σαν το μπακαλη,
που και αυτος κανει το ιδιο ακριβως,αλλα γραφει στην καθαρευουσα.Μια καλη συνεδρια με θυλη,δεν ξερω βεβαια και τις προτιμησεις σου,
θα εφερνε θεραπεια πιστευω,προλαβαινεις.Γιατι σε λιγο θα αρχισεις να μιλας στον πληθυντικο και στον καθρεφτη,και τοτε το
πραγμα ξεφευγει.
Τον εχετε παραξηγησει...δεν μας γραφει πουθενα ο ανθρωπος, οτι ειναι αθλητης τηςΔείτε.
Να του υπομνησουμε οτι τα γκρίκλις απαγορευονται?
Ή μηπως θεωρηθει επεμβαση στην ελευθερια του λογου?
Τι εχεις απαντησει φιλε πες μου μια σοβαρη απαντηση για το οτι γραφεις στον πληθυντικο στο μπου.κομΓια τον πληθυντικό, έχω ερωτηθεί πολλές φορές, κι έχω απαντήσει άλλες τόσες.
Αααα... μην ξεχάσω... Πάντα συνουσιάζομαι με θήλεα και όχι με θύλεα.
Γι' αυτό δέσποτα ειπα "υπομνήσουμε" και όχι "πληροφορήσουμε".Τι να του υπομνήσουμε; Αφού το γνωρίζει.
Και το παιζεις γατα...δεν ειναι ο μπακαλης πισω απο τον αγιο βρε!!!...Ο αλλος ειναι,που τον ειχε διαγραψει ο Αντισθενης...ειχε παραλληλα και αυτο το νικ!!!!Αντε ξυπνα!!!Αδελφε να με συγχωρεις αλλα δεν το δειχνεις.Ανθρωπος που ενω στην αρχη γραφει κανονικα ξαφνικα του την δινει και αρχιζει
να γραφει στον πληθυντικο σε ενα σαιτ οπως το μπουρδελα.κομ,μονο φυσιολογικος δεν δειχνει.Δειχνεις κατι σαν το μπακαλη,
που και αυτος κανει το ιδιο ακριβως,αλλα γραφει στην καθαρευουσα.Μια καλη συνεδρια με θυλη,δεν ξερω βεβαια και τις προτιμησεις σου,
θα εφερνε θεραπεια πιστευω,προλαβαινεις.Γιατι σε λιγο θα αρχισεις να μιλας στον πληθυντικο και στον καθρεφτη,και τοτε το
πραγμα ξεφευγει.
Τον εχετε παραξηγησει...δεν μας γραφει πουθενα ο ανθρωπος, οτι ειναι αθλητης της