Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εγώ όχι...ένας ομοφυλόφιλος ή μια γυναίκα μπορεί!Στον άνθρωπο είναι!
Αυτό που θέλω να πω, αφού διάβασα αυτό που λέγατε με τον Λάκη αλλά και δεκάδες διαφωνίες σχετικά με τα σεξουαλικά "θέλω" που έχει ο καθένας εδώ μέσα, είναι οτι η ευχαρίστηση είναι διαφορετική στον άνθρωπο!Σου αρέσει κάτι, το κάνεις...δεν σου αρέσει, δεν το κάνεις!Όσο και να διαφωνήσεις με κάποιον, δίκιο θα έχει και αυτός, δίκιο θα έχεις και εσύ βλέποντάς το, ο καθένας απ' την δικιά του οπτική γωνία και γούστα!
Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι σονει και καλα πρεπει να γαμαω κωλο. :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ακριβώς...με την λογική του φίλου από πάνω, παρά φύσιν μπορεί να είναι και η προφύλαξη ή το προγαμιαίο σεξ... :P
Μα δεν ειναι δικη μου λογικη,η εννοια παρα φυσιν υπαρχει για το πρωκτικο,δεν εχεις ακουσει που λενε την βιασε φυσιν και παρα φυσιν;

Επισκέπτης
Μα δεν ειναι δικη μου λογικη,η εννοια παρα φυσιν υπαρχει για το πρωκτικο,δεν εχεις ακουσει που λενε την βιασε φυσιν και παρα φυσιν;

καλά ...
υπήρχαν επίσης και αι έννοιαι ...

διακόρευσις ....
παρθενορραφή ...

Ο ΑΛΛΟΣ , ΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ,
ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΠΑΡΘΕΝΟΡΡΑΦΕΣ .....

όχι στο Ιράν ....

ΕΔΩ ......

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι σονει και καλα πρεπει να γαμαω κωλο. :think:

Πρέπει?Ποιος σου είπε οτι πρέπει?Κάνε οτι γουστάρεις!

Και επειδή το ονόμασαν έτσι?Μπορεί αυτοί που δημιούργησαν αυτό τον όρο να μην το γούσταραν....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι είναι?Παρά φύσιν?
Αν η φύση δεν ήθελε να γίνεται τότε δεν θα προσέφερε ευχαρίστηση....με την ίδια λογική, παρά φύσιν είναι και η πίπα, η μαλακία και το ισπανικό...έχει κανένας πρόβλημα με όλα αυτά?
Δεν υπάρχει τίποτα που να σε ευχαριστεί εσένα προσωπικά ή εμένα ή κάποιον άλλον και να μην το "εγκρίνει" η φύση...ακόμα και η ομοφυλοφιλία είναι δημιουργία της φύσης και υπάρχει λόγος που κάποιος γεννιέται ομοφυλόφιλος...ίσως είναι η απάντηση της φύσης στον υπερπληθυσμό, ίσως κάτι άλλο!Το θέμα είναι οτι το παρα φύσιν το ορίζει η φύση, όχι εγώ και εσύ!Φιλικά πάντα....
Η ομοφυλοφυλία δεν ειναι δημιουργημα της φυσης.
Εκτος αν ξαφνικα η φυση τα τελευταια χρονια αρχισε για καποιον λογο να παραγει ομοφυλόφιλους με τε σέσουλα.
Η ομοφυλοφιλία ειναι δημιούργημα εξωτερικών ερεθισμάτων και προτύπων και ασφαλώς "παρά φύσιν".
Τωρα αν θελετε μερικοι να τα θεωρειτε ολα φυσιολογικα, αντε πηδηξτε και κανεναν σκύλο, και πειτε "μα γιατι ειναι παρά φύση? ποιος το οριζει αυτο?"
Το βλαμμένο κεφάλι καποιων, σίγουρα δεν το ορίζει παντως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε ολλανδε,σβησε γρηγορα την δευτερη απαντηση σου,μην την δει κανας αλλος.
Σβηστο και σκεψου καλα τι εγραψες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Και τι θέλετε να αναγγελθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου;

Κάτι τέτοιο;

¨την γάμησε πρώτα από το μουνί, κατόπιν της ξέσκισε τον κώλο κατ΄επανάληψην και τέλος της έδωσε τα χύσια του στο στόμμμα"

Επισκέπτης
Και τι θέλετε να αναγγελθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου;

Κάτι τέτοιο;

¨την γάμησε πρώτα από το μουνί, κατόπιν της ξέσκισε τον κώλο κατ΄επανάληψην και τέλος της έδωσε τα χύσια του στο στόμμμα"

Το κοινό μας εδώ , δεν θα το χάλαγε !!!!
Ακόμη περισσότερον δε η αναπαράστασις !!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η ομοφυλοφυλία δεν ειναι δημιουργημα της φυσης.
Εκτος αν ξαφνικα η φυση τα τελευταια χρονια αρχισε για καποιον λογο να παραγει ομοφυλόφιλους με τε σέσουλα.
Η ομοφυλοφιλία ειναι δημιούργημα εξωτερικών ερεθισμάτων και προτύπων και ασφαλώς "παρά φύσιν".
Τωρα αν θελετε μερικοι να τα θεωρειτε ολα φυσιολογικα, αντε πηδηξτε και κανεναν σκύλο, και πειτε "μα γιατι ειναι παρά φύση? ποιος το οριζει αυτο?"
Το βλαμμένο κεφάλι καποιων, σίγουρα δεν το ορίζει παντως.

Είσαι γιατρός, βιολόγος ή κάτι τέτοιο?Γιατί υπάρχουν δεκάδες πρωτοκλασσάτοι επιστήμονες που υποστηρίζουν οτι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογικότατη....και δεν είναι κάτι καινούριο υπήρχε από πάντα, αλλά δεν υπήρχε αυτή η γενική ελευθερία που υπάρχει σήμερα...κάποτε τα θρησκευτικά/κοινωνικά στερεότυπα θα τους σκότωναν, όπως γίνεται και σήμερα σε κάποια μέρη του κόσμου...
Επίσης τι σχέση έχει η ομοφυλοφιλία με το να πηδάς σκύλους?Είναι επιχείρημα αυτό?
Και μην γυρίσεις την κουβέντα στην προσωπική επίθεση γιατί δεν είμαι ομοφυλόφιλος....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε ολλανδε,σβησε γρηγορα την δευτερη απαντηση σου,μην την δει κανας αλλος.
Σβηστο και σκεψου καλα τι εγραψες.

Όχι σοβαρολογούσα...πότε δημιουργήθηκε αυτός ο όρος?Πριν πόσα χρόνια?Ποια ήταν τα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας στην οποία ζούσαν αυτοί που δημιούργησαν αυτό τον όρο?Ήταν το πρωκτικό "mainstream" (:P) όπως σήμερα ή κάνανε σεξ μόνο την πρώτη νύχτα του γάμου μπας και πιάσουν παιδί?Είναι εύλογα ερωτήματα όλα αυτά αγαπητέ Μαστεράκο!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Το κοινό μας εδώ , δεν θα το χάλαγε !!!!
Ακόμη περισσότερον δε η αναπαράστασις !!!!

Υποθέτω ότι αστειεύεσται.

Δίοτι ο βιασμός, καθώς και όποια αναπαράσταση του στην οποία να συμμετέχουν θύτης και θύμα, ξεπερνούν τα όρια του αρρωστημένου.

Επισκέπτης
Όχι σοβαρολογούσα...πότε δημιουργήθηκε αυτός ο όρος?Πριν πόσα χρόνια?Ποια ήταν τα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας στην οποία ζούσαν αυτοί που δημιούργησαν αυτό τον όρο?Ήταν το πρωκτικό "mainstream" (:P) όπως σήμερα ή κάνανε σεξ μόνο την πρώτη νύχτα του γάμου μπας και πιάσουν παιδί?Είναι εύλογα ερωτήματα όλα αυτά αγαπητέ Μαστεράκο!

μην ξεχνάς την εποχή του Ντε Σαντ,
αν γαμούσες κώλο και σε κατήγγειλαν
ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ή ΣΕ ΑΣΥΛΟ.

Ο Ντε Σάντ , σε άσυλο πέθανε,
όπου τον έκλεισαν γιατί γάμαγε πουτάνες από τον κώλο
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ , ΣΤΑ 70 ΤΟΥ ,
ΓΑΜΑΓΕ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ,
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ , ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παρα φύση ειναι ο ορος, τι να κανουμε τωρα?

Επισκέπτης
Υποθέτω ότι αστειεύεσται.

Δίοτι ο βιασμός, καθώς και όποια αναπαράσταση του στην οποία να συμμετέχουν θύτης και θύμα, ξεπερνούν τα όρια του αρρωστημένου.

Θα κάναμε αναπαραγωγή με ειδικές κασκαντέρ,
εκπαιδευμένες σε επικίνδυνες σκηνές !!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Κάτι τέτοιο;

Eιδες που σου λεω ελλειψη σεξ ειναι το προβλημα σου;Εδω και καιρο τα βλεπεις ολα διπλα,ενω οταν ξεκινησες μια χαρα μονα τα εβλεπες.
καποια στιγμη απο την πολυ ελλειψη αρχισες να γραφεις στον πλυθηντικο.και εχει περασει και αρκετος καιρος απο τοτε,μηπως αρχισεις να μας
γραφεις και εσυ σαν τον μπακαλη σε λιγο φοβουμαι.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
μην ξεχνάς την εποχή του Ντε Σαντ,
αν γαμούσες κώλο και σε κατήγγειλαν
ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ή ΣΕ ΑΣΥΛΟ.

Ο Ντε Σάντ , σε άσυλο πέθανε,
όπου τον έκλεισαν γιατί γάμαγε πουτάνες από τον κώλο
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ , ΣΤΑ 70 ΤΟΥ ,
ΓΑΜΑΓΕ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ,
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ , ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!!

Περιέργως, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Τίποτα!Απλά ας σκεφτούμε και το ενδεχόμενο να είναι χρησιμοποιείται μεταφορικά!

Επισκέπτης

είναι ο ΝΟΜΙΚΟΣ όρος ...

που όπως όλα τα νομικά δημιουργήματα
είναι κωλόχαρτα που έγραψαν κάποτε κάποιοι μαλάκες
τα οποία ανά πάσα στιγμή
μπορούν άλλοι να τα κάνουν κωλόχαρτο ....

ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

Σύντομα θα γνωρίσετε το ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
κύριοι κύριοι ΝΟΜΙΚΟΙ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom