Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δεν έχει καταλάβει ακόμη πως ότι του λέω το λέω για καλό του
Ναι εννοειται εσυ σκιουρε κατα βαθος εισαι μεγαλη ψιχουλα και σε ενδιαφερει το καλο ολων μας
δεν έχει καταλάβει ακόμη πως ότι του λέω το λέω για καλό του
Ποινικα διωκονται απο 15 και κατω αν δεν κανω λαθος...Προσωπικα πιστευω οτι στα 15 δεν ειναι ακομη ετοιμη μια γυναικα.
δε σας προλαβαίνω πια...αστο εχω καιρο να μπω σε φορουμ...
μαλλον δεν κολλαω
Eπικαλουμαι την θεια δυναμη του Βατραχου για να κανω μια γυναικα να με ερωτευτει ...
Αντε παμε απο τρην αρχη......αρχιστε να γραφετε αποψεις περι αντικειμενου θεματος!!!Οριστε επιτροπη απο μελη ουδετερα να αξιολογησουν του καθενος αυτα που θα γραφει!!!Πνιγεστε σε μια κουταλια νερο!!!!Δεν υπαρχει λογος εδω μεσα να τσακωνομαστε, γιατι εκτιμω δεν προσπαθουμε να αποδειξουμε τιποτα στο διαδικτυο περαν να γραφουμε αυτο που σκεφτομαστε!!!Για τον μπολντη γνωριζω πολλα και δεν τον παραξηγω!!!...Μου ειχε στειλει μηνυμα στο παρελθον μια ιεροδουλη στα π.μ μου εδω μεσα, οταν στο παρελθον, μου την ειχε ξαναπει σ' ενα θρεντ... και γνωριζω ποιος ειναι ο μπολντης!!!!!Ειναι καλο παιδι, αλλα εχει και αυτος σαν ανθρωπος το δικο του θεματακι!!!!Το θεμα ειναι δεν θα μας χαλαει την συζητηση ενα-δυο ατομα;;;.....Προχωραμε παρακατω!!!!
μήπως ήταν κάτι αδιάφορο και το προσπέρασα
πΑΙΔΙΑ μισο λεπτο και εντος ολιγου θα ανακαλυψουμε και την αλλη πλευρα του κατα τα αλλα αγιου και καλου ανθρωπου παικτουρα που παει να ανακατεψει την κατασταση.
Παικτουρα σε προκαλω εδω και τωρα να δωσεις το πμ εδω σε ολους μπροστα καθως και το ονομα της ιεροδουλης.
Καλα το ειπα εγω δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι παικτουρας - αχαχουχας
Υ.Γ:Ξέρω ότι θα δεχτώ άσχημα σχόλια,αλλά κατ'εμέ μή "παιδοφιλική" ηλικία θα έπρεπε να θεωρείται αυτή που κατά καποιον τρόπο ορίζει η φύση.Δηλαδή,άπαξ και ένα κορίτσι ή αγόρι είναι γεννετησιακά ώριμο και ανεπτυγμένο(ηλικίες 11 και άνω-αναλόγως και το φύλο-βιολογικά καθορισμένα δηλαδή) να μην θεωρείται κακούργημα(προφανώς εξαιρούμαι περιπτώσεις βιασμού,κακοποίησης και μή συναίνεσης..καθώς αυτές οι περιπτώσεις ούτως ή άλλως διώκονται ποινικά ανεξαρτήτου ηλικίας).
Ρε Ελλεηνιδα ποιος σου ειπε να με υπερασπιστεις;μια χαρα ξερουμε που μπορει να βασιστει. Οπως ξέρουμε οτι μετα εχει ριξει βρισιες και συκοφαντιες σε αλλους ξεκαιαρες. Οπως επισης ξέρουμε και οτι ουτε για πλακα δεν εχει προβλημα ο σφερδ ενω ο ριγκο σαφεστατα....ακους ριγκο;;; σαφεστατ εχει. Αυτα.
Στο αριστούργημα, αναφέρεται. (Το αριστούργημα σε αυτάρες).
Ρε παιχτούρι , τα λένε και στη θεωρία ...
διάβασε εδώ ...
Should I buy her a drink? - read why you'd better avoid it.
πΑΙΔΙΑ μισο λεπτο και εντος ολιγου θα ανακαλυψουμε και την αλλη πλευρα του κατα τα αλλα αγιου και καλου ανθρωπου παικτουρα που παει να ανακατεψει την κατασταση.
Παικτουρα σε προκαλω εδω και τωρα να δωσεις το πμ εδω σε ολους μπροστα καθως και το ονομα της ιεροδουλης.
Καλα το ειπα εγω δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι παικτουρας - αχαχουχας
δηλαδη βρε φιλε μου,για εσενα,ενας 30-40 χρονων που θα παει με 15-16χρονη δεν ειναι παιδεραστης;για εμενα ειναι.Αυτό ακριβώς
ουδείς εξυπνότερος από τη φύση.
Για να έχει καθορίσει η φύση γόνιμο τον άνθρωπο στην ηλικία των 12, κάτι παραπάνω ξέρει
Το DNA του ανθρώπου είναι αποτέλεσμα εξέλιξης 4.000.000.000 χρόνων,
λίγο δύσκολο να το φτάσουν 4.000 χρόνια νοητικής εξέλιξης
Και πιθανό στο μέλλον να έρθουν εποχές πχ σε περιπτώσεις χαμηλής γονιμότητας
που όλα τα κορίτσια θα εξαναγκάζονται με νόμο σε υποχρεωτική εγκυμοσύνη μετά την πρώτη τους περίοδο (δλδ 12 χρονών)
προς διαιώνιση του είδους
Το ότι η ενηλικίωση καθόριστηκε τυπικά στα 18, είναι καθαρά αποτέλεσμα της πολυτέλειας που μας δίνει η σύγχρονη ζωή να μπορούμε να ισσοροπήσουμε μεταξύ της βιολογικής και της νοητικής-συναισθηματικής ανάπτυξης
Σε πιο βίαιες συνθήκες, όλα αυτά θα καταρεύσουν.
Αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με παιδεραστία. Καθαρά επιστημονική ανάλυση είναι
Παιδεραστία είναι η απεχθής ασέλγεια επάνω σε 9 χρονο, που όπως προείπα κατ εμε πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυθημερόν δημόσιο αποκεφαλισμό του θύτη...
Ρε Ελλεηνιδα ποιος σου ειπε να με υπερασπιστεις;
Θες να χασω τι θεση μου ως Νωντολοχιας; >
Άλλο τί λέει ο νόμος και άλλο τι πιστέυει ο καθένας.Προσωπικά εγώ τάσσομαι υπέρ της φύσης,όπως προείπα,δηλαδή θεωρώ πως ένα κορίτσι 12 ετών π.χ,είναι απολύτως οκ στο να συνευρεθεί με κάποιον τόσο βιολογικώς όσο και ψυχικώς(δεν νομίζω,ειδικά το 2013,12 ετών να είναι αδαής-αθώα περί ερωτικών και να ισχυριστεί ότι "αχ,ο ανώμαλος με παρέσυρε με καραμέλες".Θέλω να πω ότι το κάνουν ηθελημμένα και εις γνώσιν τους ;)).Απλώς επειδή υπάρχει ο νόμος και διώκομαι ποινικά,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!Το ότι όμως το λέει ο νόμος,προφανέστατα δεν σημαίνει ότι είναι και ορθόν-άλλωστε τους νομους άνθρωποι τους δημιουργούν και μόνο ο Ύψιστος είναι αλάνθαστος και φυσικά γνωρίζουμε και ένα σωρό νόμους που είναι επιεικώς ηλίθιοι.To the point,ας μην κρυβόμεθα πίσω από ψευτοηθικές.Όταν η γυναίκα έχει αναπτυχθεί,σχηματίζει σιγά σιγά στηθάκια,κωλαράκι κ.λ.π,τότε κάθε γνήσιο αρσενικό θέλει να την βατεύση ,ορμόμενο απο την φύση και τα ζωώδη ένστικτα του,είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια.Συνεπώς δεν το κάνει όχι επειδή δεν τον αφήνει ο εαυτός του και φυσική-νομοτελειακή τάξη των πραγμάτων,αλλά επειδή υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ-ΤΙΜΩΡΟΣ!!!Ποινικα διωκονται απο 15 και κατω αν δεν κανω λαθος...Προσωπικα πιστευω οτι στα 15 δεν ειναι ακομη ετοιμη μια γυναικα.
αρχισε παλι τα γνωστα καραγκιοζιλικια ντυμενα στο υφακι της θειας θοδωρας "εγω δε θελω να ανακατεψω αλλαααααα μου ειπανε...". μην ασχολεισαι.
εξαλλου υπαρχουν τα ποστ ανοιχτα και οχι...πμ που κανανε σωβρακο οι ιεροδουλες τον παιχτουρα και ηθελε να εξαφανιστει στη πρωτη αποχωρηση.
Εγω δεν πιστευω οτι ο παιχτουρας ειναι γκομενιαρης γιατι κανει παρεα με τον αχαχουχα που δεν ασχολειται λεει με αυτα ... για να κανεις φιλια με καποιον πρεπει να ταιριαζετε και στις αποψεις αλλιως θα τσακωνεστε συνεχεια ή θα σε ζηλευει σαν ανωτερο.... δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι !!!!!!!
ρε μάγκες, συγγνώμη τώρα αλλά αν κατάλαβα καλά ο rigo αναφερόταν καθαρά σε θέμα ηλικίας και έλεγε πχ ότι οι 14χρονες δεν είναι το ίδιο με τα 7χρονα, αναφερόμενος κοινωνίες που απ τα 12 παντρεύονται και γεννάνε; (σύγχρονες όχι παλιές)
Το ίδιο δεν κάνουν και αρκετές φυλές γύφτων;
Εννοείτε ότι από βιολογικής απόψεως η επαφή με 14χρονη (με την ερωτική της συναίνεση) δεν συγκρίνεται με απεχθή ασέλγια επάνω σε αθώο 7χρονο παιδάκι
Εγώ είχα συμμαθήτριες στα 12 που κάναν παρτούζες με αυτούς της Γ Γυμνασίου
Αλλη περίπτωση ήξερα που ο μπαμπάς έβγαζε την 14χρονη κόρη στο σφυρί
Άλλη περίπτωση που ένας 20χρονος τα είχε κανονικότατα με μια 14 χρονη και επειδή κάτι στράβωσε τον πήγε δικαστικά και πήγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΗ για βιασμό ανηλίκου
Αν η συζήτηση έχει να κάνει με αυτά, φυσικά και δεν είναι το ίδιο και φυσικά η περίπτωση των εφήβων δεν μπαίνει στο ίδιο καλάθι με την ασέλγεια επάνω σε αθώα πλασματάκια 5-6 χρονών που εκεί φυσικά πρέπει να αποκεφαλίζονται οι δράστες αυθημερόν
Αυτό ακριβώς
ουδείς εξυπνότερος από τη φύση.
Για να έχει καθορίσει η φύση γόνιμο τον άνθρωπο στην ηλικία των 12, κάτι παραπάνω ξέρει
Το DNA του ανθρώπου είναι αποτέλεσμα εξέλιξης 4.000.000.000 χρόνων,
λίγο δύσκολο να το φτάσουν 4.000 χρόνια νοητικής εξέλιξης
Και πιθανό στο μέλλον να έρθουν εποχές πχ σε περιπτώσεις χαμηλής γονιμότητας
που όλα τα κορίτσια θα εξαναγκάζονται με νόμο σε υποχρεωτική εγκυμοσύνη μετά την πρώτη τους περίοδο (δλδ 12 χρονών)
προς διαιώνιση του είδους
Το ότι η ενηλικίωση καθόριστηκε τυπικά στα 18, είναι καθαρά αποτέλεσμα της πολυτέλειας που μας δίνει η σύγχρονη ζωή να μπορούμε να ισσοροπήσουμε μεταξύ της βιολογικής και της νοητικής-συναισθηματικής ανάπτυξης
Σε πιο βίαιες συνθήκες, όλα αυτά θα καταρεύσουν.
Αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με παιδεραστία. Καθαρά επιστημονική ανάλυση είναι
Παιδεραστία είναι η απεχθής ασέλγεια επάνω σε 9 χρονο, που όπως προείπα κατ εμε πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυθημερόν δημόσιο αποκεφαλισμό του θύτη...
OTAN EΛΕΓΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΜΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΚΑΦΕ"... Η γυναίκα σήμερα θέλει γενναιόδωρους τύπους.