Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ποινικα διωκονται απο 15 και κατω αν δεν κανω λαθος...Προσωπικα πιστευω οτι στα 15 δεν ειναι ακομη ετοιμη μια γυναικα.

Αυτό να το  πείτε στη Ρούμπη που έκανε τον Σίλβιο ρόμπα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δε σας προλαβαίνω πια...αστο εχω καιρο να μπω σε φορουμ...
μαλλον δεν κολλαω

θετικό είναι να μην βρίσκεις ρυθμό με άτομα σε φόρουμ ;)

Eπικαλουμαι την θεια δυναμη του Βατραχου για να κανω μια γυναικα να με ερωτευτει ...

συν αθηνά και χείρα κίνει πες της για καφέ :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντε παμε απο τρην αρχη......αρχιστε να γραφετε αποψεις περι αντικειμενου θεματος!!!Οριστε επιτροπη απο μελη ουδετερα να αξιολογησουν του καθενος αυτα που θα γραφει!!!Πνιγεστε σε μια κουταλια νερο!!!!Δεν υπαρχει λογος εδω μεσα να τσακωνομαστε, γιατι εκτιμω δεν προσπαθουμε να αποδειξουμε τιποτα στο διαδικτυο περαν να γραφουμε αυτο που σκεφτομαστε!!!Για τον μπολντη γνωριζω πολλα και δεν τον παραξηγω!!!...Μου ειχε στειλει μηνυμα στο παρελθον μια ιεροδουλη στα π.μ μου εδω μεσα, οταν στο παρελθον, μου την ειχε ξαναπει σ' ενα θρεντ... και γνωριζω ποιος ειναι ο μπολντης!!!!!Ειναι καλο παιδι, αλλα εχει και αυτος σαν ανθρωπος το δικο του θεματακι!!!!Το θεμα ειναι δεν θα μας χαλαει την συζητηση ενα-δυο ατομα;;;.....Προχωραμε παρακατω!!!!

ΟΠΑ. Σε προκαλω επιτοπου να βγαλεις το πμ που σου εστειλε η ιεροδουλη για μενα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ρε μάγκες, συγγνώμη τώρα αλλά αν κατάλαβα καλά ο rigo αναφερόταν καθαρά σε θέμα ηλικίας και έλεγε πχ ότι οι 14χρονες δεν είναι το ίδιο με τα 7χρονα, αναφερόμενος κοινωνίες που απ τα 12 παντρεύονται και γεννάνε; (σύγχρονες όχι παλιές)
Το ίδιο δεν κάνουν και αρκετές φυλές γύφτων;

Εννοείτε ότι από βιολογικής απόψεως η επαφή με 14χρονη (με την ερωτική της συναίνεση) δεν συγκρίνεται με απεχθή ασέλγια επάνω σε αθώο 7χρονο παιδάκι
Εγώ είχα συμμαθήτριες στα 12 που κάναν παρτούζες με αυτούς της Γ Γυμνασίου
Αλλη περίπτωση ήξερα που ο μπαμπάς έβγαζε την 14χρονη κόρη στο σφυρί
Άλλη περίπτωση που ένας 20χρονος τα είχε κανονικότατα με μια 14 χρονη και επειδή κάτι στράβωσε τον πήγε δικαστικά και πήγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΗ για βιασμό ανηλίκου  

Αν η συζήτηση έχει να κάνει με αυτά, φυσικά και δεν είναι το ίδιο και φυσικά η περίπτωση των εφήβων δεν μπαίνει στο ίδιο καλάθι με την ασέλγεια επάνω σε αθώα πλασματάκια 5-6 χρονών που εκεί φυσικά πρέπει να αποκεφαλίζονται οι δράστες αυθημερόν

ιδού και σχετικά:

Σε βρίσκω πολύ σωστό.Εκείνο το thread το είχα παρακολουθήσει σχετικά και θυμάμαι πως αδίκως βάλανε "ταμπέλα" παιδοφιλου στον rigormortis,ο οποίος απλώς ανέφερε για συμβάντα "παιδοφιλίας"(το βάζω σε "",διότι και εγώ τελώ εν συγχύσει σχετικά με το πότε-σε ποια ηλικία-θεωρείται η πράξη παιδοφιλική ή όχι) τοποθετημένα χρονικά και χωρικά.Ο λόγος?,μα προφανές για να δείξει την σχετικότητα που υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει τόσο εις διηνεκές του χρόνου όσο και ανάλογα με τον πολιτισμό στον οποίο αναφερόμεθα.Τώρα,όσον αφορά την παιδοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα αυτό όντως είναι πραγματικό γεγονός και μάλιστα ο ποιών αυτήν ήτο συνήθος διδάσκαλος,ο επονομαζόμενος και "παιδοτρίβης".
Υ.Γ:Ξέρω ότι θα δεχτώ άσχημα σχόλια,αλλά κατ'εμέ μή "παιδοφιλική" ηλικία θα έπρεπε να θεωρείται αυτή που κατά καποιον τρόπο ορίζει η φύση.Δηλαδή,άπαξ και ένα κορίτσι ή αγόρι είναι γεννετησιακά ώριμο και ανεπτυγμένο(ηλικίες 11 και άνω-αναλόγως και το φύλο-βιολογικά καθορισμένα δηλαδή) να μην θεωρείται κακούργημα(προφανώς εξαιρούμαι περιπτώσεις βιασμού,κακοποίησης και μή συναίνεσης..καθώς αυτές οι περιπτώσεις ούτως ή άλλως διώκονται ποινικά ανεξαρτήτου ηλικίας).

Δεν μας απασχολουν οι απόψεις σας σχετικά με την παιδοφιλια αλλά το τι ορίζει ο Νομος. Σε θρεντ που απλα υπηρχαν λιστες με παιδόφιλους η λογικη .. ελα μωρε σιγα παλια δεν ηταν εγκλημα προκαλει αηδια...
Αν κάποιος  όμως πραξει τα όσα "νομίζει", σχετικα με το τι ειναι παιδεραστία του εύχομαι τα καλύτερα στην στενή.

Συνεννοηθήκαμε μάγκες; η θέτε να κάνουμε παπαρια φιλοφοφικες αναλύσεις για το αν η φιλη του φίλου της φίλης σας έκανε παρτούζες σε παιδική ηλικία;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πΑΙΔΙΑ μισο λεπτο και εντος ολιγου θα ανακαλυψουμε και την αλλη πλευρα του κατα τα αλλα αγιου και καλου ανθρωπου παικτουρα που παει να ανακατεψει την κατασταση.

Παικτουρα σε προκαλω εδω και τωρα να δωσεις το πμ εδω σε ολους μπροστα καθως και το ονομα της ιεροδουλης.

Καλα το ειπα εγω δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι παικτουρας - αχαχουχας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
α επισης..

Σε περίπτωση υποψίας ή ένδειξης ότι κάποιος ενήλικος ασελγεί σε βάρος ανηλίκων μπορείτε να απευθυνθείτε:
- στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ): Λεωφ. Αλεξάνδρας 173, 3ος όροφος, τηλ. 210 6476370.
- στο Τμήμα Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης: Μοναστηρίου 326, τηλ. 2310 388456, 2310 388457, 2310 388458.
- στις κατά τόπους Υπηρεσίες Ασφαλείας των Νομών των υπόλοιπων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για αναφορές περιστατικών διαδικτυακής παρενόχλησης - παιδοφιλίας ή παιδικής πορνογραφίας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012 (λειτουργεί όλο το 24ωρο) ή και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στη διεύθυνση 11012@ hellenicpolice.gr

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
πΑΙΔΙΑ μισο λεπτο και εντος ολιγου θα ανακαλυψουμε και την αλλη πλευρα του κατα τα αλλα αγιου και καλου ανθρωπου παικτουρα που παει να ανακατεψει την κατασταση.

Παικτουρα σε προκαλω εδω και τωρα να δωσεις το πμ εδω σε ολους μπροστα καθως και το ονομα της ιεροδουλης.

Καλα το ειπα εγω δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι παικτουρας - αχαχουχας

Στο αριστούργημα, αναφέρεται. (Το αριστούργημα σε αυτάρες).

Επισκέπτης
Υ.Γ:Ξέρω ότι θα δεχτώ άσχημα σχόλια,αλλά κατ'εμέ μή "παιδοφιλική" ηλικία θα έπρεπε να θεωρείται αυτή που κατά καποιον τρόπο ορίζει η φύση.Δηλαδή,άπαξ και ένα κορίτσι ή αγόρι είναι γεννετησιακά ώριμο και ανεπτυγμένο(ηλικίες 11 και άνω-αναλόγως και το φύλο-βιολογικά καθορισμένα δηλαδή) να μην θεωρείται κακούργημα(προφανώς εξαιρούμαι περιπτώσεις βιασμού,κακοποίησης και μή συναίνεσης..καθώς αυτές οι περιπτώσεις ούτως ή άλλως διώκονται ποινικά ανεξαρτήτου ηλικίας).

Αυτό ακριβώς

ουδείς εξυπνότερος από τη φύση.

Για να έχει καθορίσει η φύση γόνιμο τον άνθρωπο στην ηλικία των 12, κάτι παραπάνω ξέρει

Το DNA του ανθρώπου είναι αποτέλεσμα εξέλιξης 4.000.000.000 χρόνων,
λίγο δύσκολο να το φτάσουν 4.000 χρόνια νοητικής εξέλιξης

Και πιθανό στο μέλλον να έρθουν εποχές πχ σε περιπτώσεις χαμηλής γονιμότητας

που όλα τα κορίτσια θα εξαναγκάζονται με νόμο σε υποχρεωτική εγκυμοσύνη μετά την πρώτη τους περίοδο (δλδ 12 χρονών)

προς διαιώνιση του είδους

Το ότι η ενηλικίωση καθόριστηκε τυπικά στα 18, είναι καθαρά αποτέλεσμα της πολυτέλειας που μας δίνει η σύγχρονη ζωή να μπορούμε να ισσοροπήσουμε μεταξύ της βιολογικής και της νοητικής-συναισθηματικής ανάπτυξης

Σε πιο βίαιες συνθήκες, όλα αυτά θα καταρεύσουν.

Αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με παιδεραστία. Καθαρά επιστημονική ανάλυση είναι

Παιδεραστία είναι η απεχθής ασέλγεια επάνω σε 9 χρονο, που όπως προείπα κατ εμε πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυθημερόν δημόσιο αποκεφαλισμό του θύτη...

Επισκέπτης
μια χαρα ξερουμε που μπορει να βασιστει. Οπως ξέρουμε οτι μετα εχει ριξει βρισιες και συκοφαντιες σε αλλους ξεκαιαρες. Οπως επισης ξέρουμε και οτι ουτε για πλακα δεν εχει προβλημα ο σφερδ ενω ο ριγκο σαφεστατα....ακους ριγκο;;; σαφεστατ εχει. Αυτα.
Ρε Ελλεηνιδα ποιος σου ειπε να με υπερασπιστεις;
Θες να χασω τι θεση μου ως Νωντολοχιας; >:(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο αριστούργημα, αναφέρεται. (Το αριστούργημα σε αυτάρες).

Εγω δεν θυμαμαι κανενα αριστουργημα... ειχα μιλησει με μια ιεροδουλη σε πμ αλλα δεν της ειχα πει εγω για καποιο ζητημα μου που λεει τωρα ο παικτουροαχαχουχας. Κατσε και θα ξεφτιλιστει αποψε μια και καλη
ο καλος ανθρωπος παικτουρας θα παει να συναντησει τον αλλον αγιο ανθρωπο αχαχουχα ααχχαχαχαχαχα

και οι 2 μαζι ετοιμοι να αγιάσουν ειναι

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ρε παιχτούρι , τα λένε και στη θεωρία ...

διάβασε εδώ ...

Should I buy her a drink? - read why you'd better avoid it.

Her (thinking "Let's see if I can hook this sucker:)"): "Will you buy me a drink?"

Μήπως τύπε η συμπεριφορά της θυμίζει κοπέλα κονσομασιόν παρά κοπέλα που βγαίνει μαζί με κάποιον για ραντεβού. Εννοείται πως σε μια τέτοια ξεκωλοπουτάνα ΔΕΝ θα κεράσω ποτό. Θα σε πάρει για μαλάκα. Η διαφορά μας είναι ότι ΕΣΥ θα το κάνεις και σε μια πιο νορμάλ και low profile... Εκεί μπορεί να πει "γιατί μου ξηγιέται έτσι ο μαλάκας?" και να στραβώσει. Η ξεκωλοπουτάνα παραπάνω θα καυλώσει όμως που της το παίζεις δύσκολο αρσενικό και στ'αρχίδια σου όλα και θα κολλήσει σαν γραμματόσημο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αρχισε παλι τα γνωστα καραγκιοζιλικια ντυμενα στο υφακι της θειας θοδωρας "εγω δε θελω να ανακατεψω αλλαααααα μου ειπανε...". μην ασχολεισαι.
εξαλλου υπαρχουν τα ποστ ανοιχτα και οχι...πμ που κανανε σωβρακο οι ιεροδουλες τον παιχτουρα και ηθελε να εξαφανιστει στη πρωτη αποχωρηση.  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτό ακριβώς

Για να έχει καθορίσει η φύση γόνιμο τον άνθρωπο στην ηλικία των 12, κάτι παραπάνω ξέρει

που όλα τα κορίτσια θα εξαναγκάζονται με νόμο σε υποχρεωτική εγκυμοσύνη μετά την πρώτη τους περίοδο (δλδ 12 χρονών)

Το ότι η ενηλικίωση καθόριστηκε τυπικά στα 18, είναι καθαρά αποτέλεσμα της πολυτέλειας που μας δίνει η σύγχρονη ζωή να μπορούμε να ισσοροπήσουμε μεταξύ της βιολογικής και της νοητικής-συναισθηματικής ανάπτυξης

Παιδεραστία είναι η απεχθής ασέλγεια επάνω σε 9 χρονο, που όπως προείπα κατ εμε πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυθημερόν δημόσιο αποκεφαλισμό του θύτη...
δηλαδη βρε φιλε μου,για εσενα,ενας 30-40 χρονων που θα παει με 15-16χρονη δεν ειναι παιδεραστης;για εμενα ειναι.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ποινικα διωκονται απο 15 και κατω αν δεν κανω λαθος...Προσωπικα πιστευω οτι στα 15 δεν ειναι ακομη ετοιμη μια γυναικα.
Άλλο τί λέει ο νόμος και άλλο τι πιστέυει ο καθένας.Προσωπικά εγώ τάσσομαι υπέρ της φύσης,όπως προείπα,δηλαδή θεωρώ πως ένα κορίτσι 12 ετών π.χ,είναι απολύτως οκ στο να συνευρεθεί με κάποιον τόσο βιολογικώς όσο και ψυχικώς(δεν νομίζω,ειδικά το 2013,12 ετών να είναι αδαής-αθώα περί ερωτικών και να ισχυριστεί ότι "αχ,ο ανώμαλος με παρέσυρε με καραμέλες".Θέλω να πω ότι το κάνουν ηθελημμένα και εις γνώσιν τους  ;)).Απλώς επειδή υπάρχει ο νόμος και διώκομαι ποινικά,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!Το ότι όμως το λέει ο νόμος,προφανέστατα δεν σημαίνει ότι είναι και ορθόν-άλλωστε τους νομους άνθρωποι τους δημιουργούν και μόνο ο Ύψιστος είναι αλάνθαστος και φυσικά γνωρίζουμε και ένα σωρό νόμους που είναι επιεικώς ηλίθιοι.To the point,ας μην κρυβόμεθα πίσω από ψευτοηθικές.Όταν η γυναίκα έχει αναπτυχθεί,σχηματίζει σιγά σιγά στηθάκια,κωλαράκι κ.λ.π,τότε κάθε γνήσιο αρσενικό θέλει να την βατεύση  :cheesy:,ορμόμενο απο την φύση και τα ζωώδη ένστικτα του,είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια.Συνεπώς δεν το κάνει όχι επειδή δεν τον αφήνει ο εαυτός του και φυσική-νομοτελειακή τάξη των πραγμάτων,αλλά επειδή υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ-ΤΙΜΩΡΟΣ!!!
Υ.Γ:Θα μπορούσα να σας κάνω μια μικρή διάλεξη,αλλά το μεν πνεύμα πρόθυμο ή δε σάρξ αδύναμη.Δυστυχώς πρέπει να βγώ προς αναζήτησιν τροφής  ;).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αρχισε παλι τα γνωστα καραγκιοζιλικια ντυμενα στο υφακι της θειας θοδωρας "εγω δε θελω να ανακατεψω αλλαααααα μου ειπανε...". μην ασχολεισαι.
εξαλλου υπαρχουν τα ποστ ανοιχτα και οχι...πμ που κανανε σωβρακο οι ιεροδουλες τον παιχτουρα και ηθελε να εξαφανιστει στη πρωτη αποχωρηση.  

Εμ δεν σου ειπα εγω οτι δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι?

Εγω δεν πιστευω οτι ο παιχτουρας ειναι γκομενιαρης γιατι κανει παρεα με τον αχαχουχα που δεν ασχολειται λεει με αυτα ... για να κανεις φιλια με καποιον πρεπει να ταιριαζετε και στις αποψεις αλλιως θα τσακωνεστε συνεχεια ή θα σε ζηλευει σαν ανωτερο.... δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι !!!!!!!

τα ιδια σκατα ειναι και οι 2 για αυτο ταιριαξανε αμα δεν ταιριαζανε δεν θα συμπεθεριαζανε κιολας.Εγω δεν λεω τιποτα γιατι μπορει ο πονηρος να θελει να με ψαρεψει... και βλακας δεν ειμαι τον περιμενω αμα εχει τα αρχιδια να βγαλει το πμ στην φορα (ουτε θα εκθεσω την αλλη γιατι μπορει να μην του ειπε και τιποτα μονο οτι μιλουσαμε που ειναι πραγματι αληθεια δεν το αρνουμαι.)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
ρε μάγκες, συγγνώμη τώρα αλλά αν κατάλαβα καλά ο rigo αναφερόταν καθαρά σε θέμα ηλικίας και έλεγε πχ ότι οι 14χρονες δεν είναι το ίδιο με τα 7χρονα, αναφερόμενος κοινωνίες που απ τα 12 παντρεύονται και γεννάνε; (σύγχρονες όχι παλιές)
Το ίδιο δεν κάνουν και αρκετές φυλές γύφτων;

Εννοείτε ότι από βιολογικής απόψεως η επαφή με 14χρονη (με την ερωτική της συναίνεση) δεν συγκρίνεται με απεχθή ασέλγια επάνω σε αθώο 7χρονο παιδάκι
Εγώ είχα συμμαθήτριες στα 12 που κάναν παρτούζες με αυτούς της Γ Γυμνασίου
Αλλη περίπτωση ήξερα που ο μπαμπάς έβγαζε την 14χρονη κόρη στο σφυρί
Άλλη περίπτωση που ένας 20χρονος τα είχε κανονικότατα με μια 14 χρονη και επειδή κάτι στράβωσε τον πήγε δικαστικά και πήγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΗ για βιασμό ανηλίκου 

Αν η συζήτηση έχει να κάνει με αυτά, φυσικά και δεν είναι το ίδιο και φυσικά η περίπτωση των εφήβων δεν μπαίνει στο ίδιο καλάθι με την ασέλγεια επάνω σε αθώα πλασματάκια 5-6 χρονών που εκεί φυσικά πρέπει να αποκεφαλίζονται οι δράστες αυθημερόν

Αυτό ακριβώς

:huh:

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
OTAN EΛΕΓΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΜΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΚΑΦΕ"... Η γυναίκα σήμερα θέλει γενναιόδωρους τύπους.

Το να μη σε περάσει τσίπη
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ...

Να φέρω ένα παράδειγμα ...

Λες σε γκόμενα ότι θα είσαι "νεκρή" ώρα για καφέ σε κοσμικό μέρος.
"Νεκρή" ώρα , εννοώ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Π.χ. της λες ότι είσαι για καφέ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ MOORINGS ...

της λες μια ώρα ότι θα είσαι εκεί ...

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΚΟΛΛΗΤΕΣ , ΞΑΔΕΛΦΕΣ ΚΤΛ
ΚΑΡΑ-ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ ΟΜΩΣ ....

έρχεται και σε βρίσκει με παρέα ...

πίνεις καφέδες, παίρνεις ποικιλίες, κερνάς περαστικούς μαλακίες ....

Κάνεις τα "σχέδιά" σου με τη γκόμενα και εφόσον βλέπεις ότι ΨΑΡΩΝΕΙ
ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΥΛΟΤΑ,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ , Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!!

ΦΕΥΓΕΙΣ , ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΙ ,
ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ...

ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ 1-2-3 50ΡΙΚΑ για τα δικα σου και τα κερασμένα σου ....

ΤΗΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣ
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ....
ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ
ΓΙΑ ΤΑ ... "ΠΑΙΔΙΑ" ...

είναι πασιφανές ότι :

1)Δεν είσαι Τσίπης που λυπάται να κεράσει έναν καφέ
2)Ότι η γκόμενα , έχει βρέξει κυλότα .....
3)Ότι η γκόμενα έχει λυσσάξει από ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom