Επισκέπτης
Θα τα φαει κι αυτος τα μουτρα του...δε σε βλεπω καλα πρασινε βατραχε
ακροβατεις
Θα τα φαει κι αυτος τα μουτρα του...δε σε βλεπω καλα πρασινε βατραχε
ακροβατεις
:Sντεν εκει μπολντ το πισι καρντια μου :-*
Α τα χεις κλείσει ...
*Κοσ είχα γράψει και γώ
ΥΠΗΡΞΑ.
Ο Γλιτσας τωρα που εβαλε την ειδικη εφαρμογη για την IP, εχει περισσοτερες επιτυχιες.
Τις προαλλες ελεγε οτι ειμαι ο Πανας... και εφαγε τα μουτρα παλι.
για να μην μπερδεύεστε, η κατηγορία έναντι του ριγκομόρτη μπορεί να βασιστεί μόνο σε αυτό εδώ το ποστ
οπότε δοκιμάστε να το αναλύσετε ή απλώς υιοθετήστε την παρακάτω άποψη
αδελφε αλλο οι παραδωσεις,αλλο να παντρευτει 14χρονος με 14χρονη,και αλλο να παει ενας 30,40 χρονων με 15χρονο,αυτο ειναι καθαρη παιδεραστια.
Σε βρίσκω πολύ σωστό.Εκείνο το thread το είχα παρακολουθήσει σχετικά και θυμάμαι πως αδίκως βάλανε "ταμπέλα" παιδοφιλου στον rigormortis,ο οποίος απλώς ανέφερε για συμβάντα "παιδοφιλίας"(το βάζω σε "",διότι και εγώ τελώ εν συγχύσει σχετικά με το πότε-σε ποια ηλικία-θεωρείται η πράξη παιδοφιλική ή όχι) τοποθετημένα χρονικά και χωρικά.Ο λόγος?,μα προφανές για να δείξει την σχετικότητα που υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει τόσο εις διηνεκές του χρόνου όσο και ανάλογα με τον πολιτισμό στον οποίο αναφερόμεθα.Τώρα,όσον αφορά την παιδοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα αυτό όντως είναι πραγματικό γεγονός και μάλιστα ο ποιών αυτήν ήτο συνήθος διδάσκαλος,ο επονομαζόμενος και "παιδοτρίβης".ρε μάγκες, συγγνώμη τώρα αλλά αν κατάλαβα καλά ο rigo αναφερόταν καθαρά σε θέμα ηλικίας και έλεγε πχ ότι οι 14χρονες δεν είναι το ίδιο με τα 7χρονα, αναφερόμενος κοινωνίες που απ τα 12 παντρεύονται και γεννάνε; (σύγχρονες όχι παλιές)
Το ίδιο δεν κάνουν και αρκετές φυλές γύφτων;
Εννοείτε ότι από βιολογικής απόψεως η επαφή με 14χρονη (με την ερωτική της συναίνεση) δεν συγκρίνεται με απεχθή ασέλγια επάνω σε αθώο 7χρονο παιδάκι
Εγώ είχα συμμαθήτριες στα 12 που κάναν παρτούζες με αυτούς της Γ Γυμνασίου
Αλλη περίπτωση ήξερα που ο μπαμπάς έβγαζε την 14χρονη κόρη στο σφυρί
Άλλη περίπτωση που ένας 20χρονος τα είχε κανονικότατα με μια 14 χρονη και επειδή κάτι στράβωσε τον πήγε δικαστικά και πήγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΗ για βιασμό ανηλίκου :S
Αν η συζήτηση έχει να κάνει με αυτά, φυσικά και δεν είναι το ίδιο και φυσικά η περίπτωση των εφήβων δεν μπαίνει στο ίδιο καλάθι με την ασέλγεια επάνω σε αθώα πλασματάκια 5-6 χρονών που εκεί φυσικά πρέπει να αποκεφαλίζονται οι δράστες αυθημερόν
ιδού και σχετικά:
μια χαρα ξερουμε που μπορει να βασιστει. Οπως ξέρουμε οτι μετα εχει ριξει βρισιες και συκοφαντιες σε αλλους ξεκαιαρες. Οπως επισης ξέρουμε και οτι ουτε για πλακα δεν εχει προβλημα ο σφερδ ενω ο ριγκο σαφεστατα....ακους ριγκο;;; σαφεστατ εχει. Αυτα.
τον προκαλεσα και εγω να βαλουμε σε μοστρα τα θεσπεσια κορμια μας αλλα το περασε στο ντουκου ρε αρχονταΤύπε αυτός είναι τώρα άντρας ή αγάμητη παντρεμένη? Σπάω το κεφάλι μου ειλικρινά...
Οποιαδήποτε κοπέλα μπορει να συγκινησει καποιος.. αν είναι ο εαυτος του και ειλικρινης.
Πιστεύω οι γυναίκες είναι πλασματα με εξαιρετικη ικανότητα στο να αποδικωποιουν τις προθεσεις των αρσενικων...
Αλλα αν ερωτευτεις τη λαθος την κοπελα μετα αυτο είναι προβλημα... Σε αλλαζει και σε πνιγει..οσες γυναικες και να γνωρίσεις μετα.
Συνηθως ο μεγαλυτερος ερωτας είναι με αυτη τη γυναικα που δεν μπορείς να εχεις.
Και όταν σε τρωει το σαρακι...μετα όλα στη ζωή ανωφελα...
ψιλοάσχετο αλλά βγάλ'τα από μέσα σου
ψιλοάσχετο αλλά βγάλ'τα από μέσα σου
Και εγώ έτσι πιστεύω αλλά αν το κατάφερε ο Λάκης μαγκιά του... Δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη, θεωρώ μάλιστα ότι αν σου περισσεύουν όπως του Λάκη και δεν κερνάς, η γκόμενα θα το εκλάβει ότι είσαι 2 φορές τσιγκούνης και φραγκοφονιάς και θα το λάβει σοβαρά υπόψιν της. Τώρα πως μπορεί να ψαρώσει αν δεν κεράσεις δεν το μελέτησα και από τη στιγμή που μου αποδίδει καρπούς η μέθοδος του να φαίνομαι τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού και μέχρι να γίνει η δουλειά μου γενναιόδωρος, δεν σκοπεύω να την αλλάξω... ;)
Υ.Γ:Πάντως οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο σκίουρος έχει τακτ και χιούμορ στον τρόπο που πειράζει τους άλλους.
Ποινικα διωκονται απο 15 και κατω αν δεν κανω λαθος...Προσωπικα πιστευω οτι στα 15 δεν ειναι ακομη ετοιμη μια γυναικα.Σε βρίσκω πολύ σωστό.Εκείνο το thread το είχα παρακολουθήσει σχετικά και θυμάμαι πως αδίκως βάλανε "ταμπέλα" παιδοφιλου στον rigormortis,ο οποίος απλώς ανέφερε για συμβάντα "παιδοφιλίας"(το βάζω σε "",διότι και εγώ τελώ εν συγχύσει σχετικά με το πότε-σε ποια ηλικία-θεωρείται η πράξη παιδοφιλική ή όχι) τοποθετημένα χρονικά και χωρικά.Ο λόγος?,μα προφανές για να δείξει την σχετικότητα που υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει τόσο εις διηνεκές του χρόνου όσο και ανάλογα με τον πολιτισμό στον οποίο αναφερόμεθα.Τώρα,όσον αφορά την παιδοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα αυτό όντως είναι πραγματικό γεγονός και μάλιστα ο ποιών αυτήν ήτο συνήθος διδάσκαλος,ο επονομαζόμενος και "παιδοτρίβης".
Υ.Γ:Ξέρω ότι θα δεχτώ άσχημα σχόλια,αλλά κατ'εμέ μή "παιδοφιλική" ηλικία θα έπρεπε να θεωρείται αυτή που κατά καποιον τρόπο ορίζει η φύση.Δηλαδή,άπαξ και ένα κορίτσι ή αγόρι είναι γεννετησιακά ώριμο και ανεπτυγμένο(ηλικίες 11 και άνω-αναλόγως και το φύλο-βιολογικά καθορισμένα δηλαδή) να μην θεωρείται κακούργημα(προφανώς εξαιρούμαι περιπτώσεις βιασμού,κακοποίησης και μή συναίνεσης..καθώς αυτές οι περιπτώσεις ούτως ή άλλως διώκονται ποινικά ανεξαρτήτου ηλικίας).
Οποιαδήποτε κοπέλα μπορει να συγκινησει καποιος.. αν είναι ο εαυτος του και ειλικρινης.
Πιστεύω οι γυναίκες είναι πλασματα με εξαιρετικη ικανότητα στο να αποδικωποιουν τις προθεσεις των αρσενικων...
Αλλα αν ερωτευτεις τη λαθος την κοπελα μετα αυτο είναι προβλημα... Σε αλλαζει και σε πνιγει..οσες γυναικες και να γνωρίσεις μετα.
Συνηθως ο μεγαλυτερος ερωτας είναι με αυτη τη γυναικα που δεν μπορείς να εχεις.
Και όταν σε τρωει το σαρακι...μετα όλα στη ζωή ανωφελα...
θα ερθει καπακι η καταρα του Νωντα και θα μπλεξειςEπικαλουμαι την θεια δυναμη του Βατραχου για να κανω μια γυναικα να με ερωτευτει ...
για να μην μπερδεύεστε, η κατηγορία έναντι του ριγκομόρτη μπορεί να βασιστεί μόνο σε αυτό εδώ το ποστ
οπότε δοκιμάστε να το αναλύσετε ή απλώς υιοθετήστε την παρακάτω άποψη