Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Καλα αλλα αρχιδια και οι αναρχικοι. Δεν στους εχω για αγιους.... γιατι οταν ο λακης εχει αδικο το παραδεχεται? το χεις δει εσυ πουθενα αυτο? τεσπα για τον λακη μην μου μιλας εχω διατυπωσει την σωστη αποψη... ξερω τι ρολο βαραει.

Εγω απλα ξεκινησα την κουβεντα λεγοντας σου οτι ο Μιχαλολιακος και ολη η παρεα του αμα μαθει οτι πηγες Ναυτικο ή Αεροπορια θα σε κοιταξει περιφρονητικα ακομη και αν εισαι Ελληνας και πηγες και υπηρετησες ενα χρονο...
ο λακης ειναι υποκειμενικος τυπος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο λακης ειναι υποκειμενικος τυπος

Κοιτα καποια στιγμη η Χρυση Αυγη θα ξεφουσκωσει οπως ξεφουσκωσε και η Χουντα.... απλα επειδη ο κοσμος ειναι απελπισμενος εχει στραφει προς την Χρυση Αυγη εγω απο τοτε που τους ψηφισα μεχρι σημερα εχουν κανει τα τερατα και σημεια... για να μην βγει κανεις να πει οτι εσυ τους υποστηριζες και τωρα τους χεζεις.

Βγαινουν και προσβαλλουν τους δημοσιογραφους συνεχεια ... κατσε ρε φιλε ο Βερυκιος ειχε πει στον Κασιδιαρη οτι ειναι Ελληνας φορολογουμενος ο Κασιδιαρης που ξερω εγω αμα σαν ελευθερος επαγγελματιας πληρωνει τους φορους του? ΤΟ ΞΕΡΩ? απαντησε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Κοιτα καποια στιγμη η Χρυση Αυγη θα ξεφουσκωσει οπως ξεφουσκωσε και η Χουντα.... απλα επειδη ο κοσμος ειναι απελπισμενος εχει στραφει προς την Χρυση Αυγη εγω απο τοτε που τους ψηφισα μεχρι σημερα εχουν κανει τα τερατα και σημεια... για να μην βγει κανεις να πει οτι εσυ τους υποστηριζες και τωρα τους χεζεις.
τυπε οι ιδεες παραμενουν ιδεες

Επισκέπτης
Μην ξεχάσεις να αλλαξεις πλευρο  :2funny:

μπόλντη όπως και όλοι οι υπόλοιποι τεμπέληδες του στρατού, δεν έχεις καταλάβει ένα πράμα:

ότι όλες οι αγγαρείες που γλύτωσες στο στρατό, ισούνται με τα μεροκάματα μιας εβδομάδας σε κουζίνα εστιατορίου
και επίσης ότι η σκοπιά σε σχέση ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ είναι ένα απλό παιχνιδάκι για μικρά παιδιά

νομίζεις ότι γλύτωσες κάτι; δε γλύτωσες απολύτως τίποτα
το πραγματικό γαμήσι είναι εκεί έξω και σε περιμένει

και μην κοιτάς που μέσα το φαί είναι τζάμπα και δεν ασχολείται κανένας αν εσύ το τρως χωρίς κόπο

ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ

θα το καταλάβεις όταν πάψεις να χαρτζιλικώνεσαι απ τους γονείς και θα με θυμηθείς

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε οι ιδεες παραμενουν ιδεες

οχι δεν ειναι ετσι φιλε.... ο μονος τροπος να προστατευτεις στην σκατοκοινωνια που ζουμε ειναι να εισαι αμορφος σαν το νερο και ευμεταβλητος εμενα αυτο ειναι το στυλ μου και καποιοι με λενε κωλοτουμπα επειδη δυστυχως ακομη δεν εχω γινει 100% επιδεξιος ωστε να μην με παιρνουν χαμπαρι... ελπιζω στα 35 να ειμαι ΕΤΟΙΜΟΣ! ... εγω πηγα στρατο επαιξα το θεατρο μου με ειχαν ολοι εκει μεσα για το καλυτερο παιδι ενας καραβανας μολις δεν του εκανα μια χαμαλοδουλεια (για την οποια δεν ημουν υποχρεωμενος) με διεγραψε μετα και δεν μου μιλουσε καλα εκτος του οτι σου πετανε μπικτες για το πανεπιστημιο ετσι? και τι θα κανεις τωρα και σπουδασες και που θα βρεις δουλεια και ξερεις να το φτιαξεις αυτο? και ξερεις εκεινο ξερεις το αλλο? και αμα πεις δεν ξερω ή δεν θελησεις να φτιαξεις κατι αρχιζει το κραξιμο

και τι κανετε στα πανεπιστημια και τσαμπα σας ταιζουνε τους φοιτητες αστο τωρα... ειναι κατι κομπλεξαρες ορισμενοι... που βρηκαν ασυλο στο στρατο και στεγη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μπόλντη όπως και όλοι οι υπόλοιποι τεμπέληδες του στρατού, δεν έχεις καταλάβει ένα πράμα:

ότι όλες οι αγγαρείες που γλύτωσες στο στρατό, ισούνται με ένα τα μεροκάματα μιας εβδομάδας σε κουζίνα εστιατορίου
και επίσης ότι η σκοπιά σε σχέση ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ είναι ένα απλό παιχνιδάκι για μικρά παιδιά

νομίζεις ότι γλύτωσες κάτι; δε γλύτωσες απολύτως τίποτα
το πραγματικό γαμήσι είναι εκεί έξω και σε περιμένει

και μην κοιτάς που μέσα το φαί είναι τζάμπα και δεν ασχολείται κανένας αν εσύ το τρως χωρίς κόπο

ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ

θα το καταλάβεις όταν πάψεις να χαρτζιλικώνεσαι απ τους γονείς και θα με θυμηθείς

:2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
βατραχε ο μπολντης σε εβριζε  :zfuck:
βαρουλη ασε τον κοσμα τον μπουρδελο και συνεχισε την καλη δουλεια στα της πολωνιας.τωρα που εχεις ορεξη γιατι δεν σε βλεπω να ξαναγραφεις εκει.εχεις και καταγωγη βρε κουτο απο εκει? :grin: :grin:

Επισκέπτης
γιατι οταν ο λακης εχει αδικο το παραδεχεται?

Που έχω άδικο ρε μαλάκα ;;;;
Που λέω ότι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ 17Ν ΤΟ 2001
ΗΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ;;;;;;

Έχω άδικο σε αυτό ;;;;

Θεωρείς ότι είναι καλά παιδιά ;;;;;;;

Που λέω ότι όσοι έκαψαν την Αθήνα το 2008 ,
τους γαμιέται το σπίτι και οι μάνες ;;;;;

Έχω άδικο σε αυτό ;;;;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μαλακας κομπλεξικος. Εις τον στρατον δεν γινονται διακρισεις... μολις τελειωσεις και εχεις το χαρτι στο χερι τραβα βαλτου φωτια στο αμαξι και τοτε αμα σου πει τιποτα πες του ε να ρε αγορινα το αναμενο τσιγαρο που πεταξα δεν κανει διακρισεις ειχε και λιγο βενζινη κατω και σορρυ δεν το ηθελα

Και σε ποιον θα κανειs κακο νομιζειs??? Ποιον θα τραβανε μεσα??Κανε εκει την την θητεια, ριξε μαυρη πετρα πισω σου και τραβα τον δρομο σου
Ολα τ αλλα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom