Επισκέπτης
Δεν υπάρχει ωραίότερο συναίσθημα από το να γαμάς στη δουλειά πρώην λουφαδόρους του στρατού 
ειναι σημαντικο τυπε εσυ μπορει να μην την παλευες 2 χρονια και ας ησουν ολη μερα σπιτι :S ενω ο λακης ηταν εβρο και βαραγε σκοπετο στην αλλαγη του χρονου ενω εσυ ποσταρες στο μπουχαχαχαχ ακου λεει εκανα 2 χρονια θητεια ε και? στα αρχιδια μας ρε μλκα να
Δεν υπάρχει ωραίότερο συναίσθημα από το να γαμάς στη δουλειά πρώην λουφαδόρους του στρατού![]()
ειναι σημαντικο τυπε εσυ μπορει να μην την παλευες 2 χρονια και ας ησουν ολη μερα σπιτι :S ενω ο λακης ηταν εβρο και βαραγε σκοπετο στην αλλαγη του χρονου ενω εσυ ποσταρες στο μπου
ο μπολντης δεν ηταν λουφαδορος απλα ηταν τυχερος και εξυπνοςΔεν υπάρχει ωραίότερο συναίσθημα από το να γαμάς στη δουλειά πρώην λουφαδόρους του στρατού![]()
ανθρωπος ειναι και αυτος τυπεΣτα αρχιδια μου ο λακης... εχω πει πολλες φορες οτι δεν τον γουσταρω... δε πα να ψοφουσε κιολας?
Αχα....Ειμαστε πολλοι απ οτι βλεπωνα ζήσει ο Βασιλιάς μας !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ανθρωπος ειναι και αυτος τυπε
και εσυ τυπε;Αχα....Ειμαστε πολλοι απ οτι βλεπω![]()
αν δεις μαυρο τζιπ να σε πλευριζει τρεχα και μην κοιταξεις πισω για κανενα λογοΣτα αρχιδια μου ο λακης... εχω πει πολλες φορες οτι δεν τον γουσταρω... δε πα να ψοφουσε κιολας?
θα τον πλακωνες στις μπατσες; τυπε τι να κανει ο λακης αφου οι αναρχικοι δεν παραδεχονται τιποτα αμα εχει δικιο ο λακης πως αλλιως να το βρει;Οχι ρε φιλε... ανθρωπος δεν ειναι αυτος που βριζει τις μαναδες των αλλων. Για μενα σκουπιδι ειναι.
Και αμα εβρισκα την ευκαιρια θα τον τσακιζα διχως ελεος.Ολοι εχουν τις δυσκολες στιγμες τους εκει θα ειναι τυχεροι αμα δεν βρεθω σε πλεονεκτικη θεση και εχουν κανει μαλακια στο παρελθον.![]()
και εσυ τυπε;ειμαστε χιλιαδες,εκατονταδες χιλιαδες!
:Sαν δεις μαυρο τζιπ να σε πλευριζει τρεχα και μην κοιταξεις πισω για κανενα λογο
σωστος τυπε,πισω ο κωτσος!Νομιζω οτι ηγγικεν η ωρα......Εκει πουτα αλλα υγρα αποτυγχανουνοι αλλοι πολιτικοι ηγετεs απετυχαν.....πρεπει να ερθει η αλλη δυναμη
θα τον πλακωνες στις μπατσες; τυπε τι να κανει ο λακης αφου οι αναρχικοι δεν παραδεχονται τιποτα αμα εχει δικιο ο λακης πως αλλιως να το βρει;
Ρε σούργελο , εγώ έκανα θητεία 1991-1993 .....
σάλτα γαμή ...........