Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει ωραίότερο συναίσθημα από το να γαμάς στη δουλειά πρώην λουφαδόρους του στρατού  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
χαχαχαχ ακου λεει εκανα 2 χρονια θητεια ε και? στα αρχιδια μας ρε μλκα να
ειναι σημαντικο τυπε εσυ μπορει να μην την παλευες 2 χρονια και ας ησουν ολη μερα σπιτι :S ενω ο λακης ηταν εβρο και βαραγε σκοπετο στην αλλαγη του χρονου ενω εσυ ποσταρες στο μπου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειναι σημαντικο τυπε εσυ μπορει να μην την παλευες 2 χρονια και ας ησουν ολη μερα σπιτι :S ενω ο λακης ηταν εβρο και βαραγε σκοπετο στην αλλαγη του χρονου ενω εσυ ποσταρες στο μπου

Στα αρχιδια μου ο λακης... εχω πει πολλες φορες οτι δεν τον γουσταρω... δε πα να ψοφουσε κιολας?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ανθρωπος ειναι και αυτος τυπε

Οχι ρε φιλε... ανθρωπος δεν ειναι αυτος που βριζει τις μαναδες των αλλων. Για μενα σκουπιδι ειναι.
Και αμα εβρισκα την ευκαιρια θα τον τσακιζα διχως ελεος.Ολοι εχουν τις δυσκολες στιγμες τους εκει θα ειναι τυχεροι αμα δεν βρεθω σε πλεονεκτικη θεση και εχουν κανει μαλακια στο παρελθον.  :grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Στα αρχιδια μου ο λακης... εχω πει πολλες φορες οτι δεν τον γουσταρω... δε πα να ψοφουσε κιολας?
αν δεις μαυρο τζιπ να σε πλευριζει τρεχα και μην κοιταξεις πισω για κανενα λογο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Οχι ρε φιλε... ανθρωπος δεν ειναι αυτος που βριζει τις μαναδες των αλλων. Για μενα σκουπιδι ειναι.
Και αμα εβρισκα την ευκαιρια θα τον τσακιζα διχως ελεος.Ολοι εχουν τις δυσκολες στιγμες τους εκει θα ειναι τυχεροι αμα δεν βρεθω σε πλεονεκτικη θεση και εχουν κανει μαλακια στο παρελθον.  :grin:
θα τον πλακωνες στις μπατσες; τυπε τι να κανει ο λακης αφου οι αναρχικοι δεν παραδεχονται τιποτα αμα εχει δικιο ο λακης πως αλλιως να το βρει;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
και εσυ τυπε; :rockon: ειμαστε χιλιαδες,εκατονταδες χιλιαδες!

Νομιζω οτι ηγγικεν η ωρα......Εκει που  τα αλλα υγρα αποτυγχανουν  οι αλλοι πολιτικοι ηγετεs απετυχαν.....πρεπει να ερθει η αλλη δυναμη

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Νομιζω οτι ηγγικεν η ωρα......Εκει που  τα αλλα υγρα αποτυγχανουν  οι αλλοι πολιτικοι ηγετεs απετυχαν.....πρεπει να ερθει η αλλη δυναμη
σωστος τυπε,πισω ο κωτσος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
θα τον πλακωνες στις μπατσες; τυπε τι να κανει ο λακης αφου οι αναρχικοι δεν παραδεχονται τιποτα αμα εχει δικιο ο λακης πως αλλιως να το βρει;

Καλα αλλα αρχιδια και οι αναρχικοι. Δεν στους εχω για αγιους.... γιατι οταν ο λακης εχει αδικο το παραδεχεται? το χεις δει εσυ πουθενα αυτο? τεσπα για τον λακη μην μου μιλας εχω διατυπωσει την σωστη αποψη... ξερω τι ρολο βαραει.

Εγω απλα ξεκινησα την κουβεντα λεγοντας σου οτι ο Μιχαλολιακος και ολη η παρεα του αμα μαθει οτι πηγες Ναυτικο ή Αεροπορια θα σε κοιταξει περιφρονητικα ακομη και αν εισαι Ελληνας και πηγες και υπηρετησες ενα χρονο... γιατι δεν το καταλαβα ημουν υποχρεωμενος να παω ειδικες δυναμεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom