Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Δεν ειμαι απλα τους ψηφισα μια φορα.... μετα απο αυτα που ακουσα απο τον Μιχαλολιακο απο εμενα δεν ξαναπαιρνουν ψηφους παντως. Δεν θα με βριζουν και εγω θα τους ψηφιζω δεν ειμαι ηλιθιος.

Πρεπει να σεβεσαι ολους τους ελληνες ... ακομη και αν ο αλλος εκανε θητεια στο Πεζικο ή στην Αεροπορια... τι θα πει ημουν διπλα στο σπιτι μου και ημουν βουτυροπαιδο γιατι με εχει εξετασει αυτος να δει τι ειμαι και ποιος ειμαι?
τύπε αρκει που πηγες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τύπε αρκει που πηγες

Κοιτα ετσι οπως εχει καταντησει ο στρατος καλυτερα να γινει μισθοφορικος οπως στο εξωτερικο και να πηγαινει οποιος θελει πραγματικα δεν μπορεις να τον εχεις τον αλλον με το ζορι ειναι μαλακια ... γιατι πας εκει και οι ΕΠΟΠ σε βαζουν να τους βγαζεις τις δουλειες ενω αυτοι πληρωνονται κανονικα και εχεις και τον καθε κομπλεξικο πανω απο το κεφαλι σου... εγω δοξα το θεο αυτα δεν τα ειχα αλλα εβλεπα γενικα τι γινοταν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μην κοιτατε που επαιζα θεατρο.... και οι αξιωματικοι μας κτλπ
αναλογα την ομαδα που εισαι πρεπει να παιζεις και το θεατρο σου  :2funny: :2funny:

αρχιδια οι μισοι ειναι κομπλεξικοι και αμορφωτοι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Κοιτα ετσι οπως εχει καταντησει ο στρατος καλυτερα να γινει μισθοφορικος οπως στο εξωτερικο και να πηγαινει οποιος θελει πραγματικα δεν μπορεις να τον εχεις τον αλλον με το ζορι ειναι μαλακια ... γιατι πας εκει και οι ΕΠΟΠ σε βαζουν να τους βγαζεις τις δουλειες ενω αυτοι πληρωνονται κανονικα και εχεις και τον καθε κομπλεξικο πανω απο το κεφαλι σου... εγω δοξα το θεο αυτα δεν τα ειχα αλλα εβλεπα γενικα τι γινοταν.
εκει που υπηρετησες δεν ηταν στρατοπεδο ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ποιος τζορτζ λουκας και μαλακιες...εδω γινεται η μεγαλυτερη μαχη των κλωνων. :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Από το να επιβαρύνει το κράτος με τη βυσματική θέση του καλύτερα να μην πήγαινε. Ο Μιχαλολιάκος έχει καταλήξει να είναι η φωνή της λογικής!
δεν ειναι βυσμα τυπε,απο τυχη πηγε αεροπορια :S

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε αποκλειεται θα το θυμομουν. και δεν ακουγεται σαν 'λακης' αυτο, τετοιες δηλωσεις ειναι αναρχοαπλυσιες συνηθως.
δεν θυμαμαι ρε τυπε.ειχατε τσακωθει με την παπια σχετικα με αυτο ειχες γραψει.οκ πες οτι δεν θυμαμαι.δεν ειμαι και ο παπας με το αλαθητο.οπως και να χει τοσες μαλακιες που εχει γραψει η παπια σιγουρα κανενας δεν θα με παρεξηγησει αν δεν θυμαμαι.παντως καποια κοντρα σχετικα με ουκ ητανε.αυτα.
βαστα εττορε... :grin: :grin: ο αχαχουχας γιατι ειναι εξαφανισμενος? :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Από το να επιβαρύνει το κράτος με τη βυσματική θέση του καλύτερα να μην πήγαινε. Ο Μιχαλολιάκος έχει καταλήξει να είναι η φωνή της λογικής!

Μην κοιτας τι φωνη ειναι... κοιτα το κλαμμα που θα ριξει μολις χασει τους ψηφοφορους μεσα στους οποιους ημουν και εγω. Ο βουλευτης του προχτες μολις ακουστηκε για τα ξενοδοχεια το εκλεισε το τηλεφωνο.... καταλαβες ο αντρας ο μαγκας ο ΔΙΚΑΙΟΣ  :2funny: :2funny:

μας κοροιδευουν και οι χρυσαυγιτες τωρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Η πολλη μαγκια και το δηθεν αντριλικι δεν μ αρεσει.Μπορει να κρυβει κατι αλλο απο πισω....  ;)

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Η δήλωση του Μιχαλολιάκου δεν είχε μιλιταριστικό/μάτσο περιεχόμενο, όσο ταξικό περιεχόμενο. Είναι γνωστό ότι ναυτικό και αεροπορία πάνε τα παιδιά της αστικής τάξης. Οι ευνοημένοι του συστήματος που θέλει να καταλύσει η Χ.Α. Μην ξεχνάμε ότι ο ναζισμός είναι σοσιαλιστικό κίνημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Η δήλωση του Μιχαλολιάκου δεν είχε μιλιταριστικό/μάτσο περιεχόμενο, όσο ταξικό περιεχόμενο. Είναι γνωστό ότι ναυτικό και αεροπορία πάνε τα παιδιά της αστικής τάξης. Οι ευνοημένοι του συστήματος που θέλει να καταλύσει η Χ.Α. Μην ξεχνάμε ότι ο ναζισμός είναι σοσιαλιστικό κίνημα.

Ο μιχαλολιακος δεν ειναι της αστικης ταξης? Σοβαρα ετσι σου ειπανε να λες? Να ερθει να τα πει σε εμας ο μιχαλολιακος αυτα που τραμπουκιζουν τους δημοσιογραφους και τους προσβαλλουν συνεχως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Κατσε ρε τυπε ενα λεπτο... αυτο που λες δεν το καταλαβαινω.... εγω εσυ και ολοι μας γιατι να κουραστουμε? Ο στρατος δεν εχει μονιμο προσωπικο? Το Ισραηλ εχει μικρο στρατο αλλα θαυματουργο να παιξουνε μπαλιτσα με τους δικους τους που επελεξαν να πανε σε στρατιωτικες σχολες και να πληρωνονται για το λειτουργημα τους. Εγω γιατι να σηκωθω απο το σπιτι μου να ξεβολευτω και να χασω και την δουλεια μου για να παω ενα χρονο να ακουω τον καθενα να το παιζει εξυπνος?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το γαμησατε ρε....

αιντε να βαλουμε τον τελικο να κοψετε λιγο της μαλακιες και συνεχιζετε...  :birdman:

ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

VS

EKTOR LOPEZ

μην ξεχνατε οτι ο νικητης θα εχει μεγαλη επιροη και στον μιστερ μαλακα   ;)
Τι μας λες ρε παιδιμ.....

Και με ΔΥΟ επιλογες μαλιστα ....  :2funny:

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μέχρι 2 επιλογές.
ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ (κοκορας)
ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ (Ποντιακη Κοτα - σπανιοτατο ειδος)

Κοκορας εναντιον κοτας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.045
Πόντοι
6.035
Κατσε ρε τυπε ενα λεπτο... αυτο που λες δεν το καταλαβαινω.... εγω εσυ και ολοι μας γιατι να κουραστουμε? Ο στρατος δεν εχει μονιμο προσωπικο? Το Ισραηλ εχει μικρο στρατο αλλα θαυματουργο να παιξουνε μπαλιτσα με τους δικους τους που επελεξαν να πανε σε στρατιωτικες σχολες και να πληρωνονται για το λειτουργημα τους. Εγω γιατι να σηκωθω απο το σπιτι μου να ξεβολευτω και να χασω και την δουλεια μου για να παω ενα χρονο να ακουω τον καθενα να το παιζει εξυπνος?
stamata ρε καλψομαστερακο ενα χρονο πηγες μοναχα και το κανεις θεμα :birdman:
αντε κοτουλα βυσματουχα  :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ακους τον καθενα ... α που πηγες εκει? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ...

Γιατι ρε φιλε επρεπε να κουραστω δεν το καταλαβαινω αυτο και αν ναι για ποιο λογο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom