Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο λοπεζ μου το ειχε πει πριν καιρο σε καποιο ποστ αλλα ειπε πριν πως δεν θυμαται.αν θυμηθει ισως σου πει λεπτομερειες.δεν θυμαμαι ποτε και σε ποιο θρεντ.

τυπε αποκλειεται θα το θυμομουν. και δεν ακουγεται σαν 'λακης' αυτο, τετοιες δηλωσεις ειναι αναρχοαπλυσιες συνηθως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε αποκλειεται θα το θυμομουν. και δεν ακουγεται σαν 'λακης' αυτο, τετοιες δηλωσεις ειναι αναρχοαπλυσιες συνηθως.

Nαι αλλα και οι βατραχανθρωποι ειναι σε στυλ εμεις ειμαστε οι μαγκες και οι πατριωτες και ολοι οι αλλοι ειστε οι φλώροι και τα βουτυροπαιδα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Nαι αλλα και οι βατραχανθρωποι ειναι σε στυλ εμεις ειμαστε οι μαγκες και οι πατριωτες και ολοι οι αλλοι ειστε οι φλώροι και τα βουτυροπαιδα.
και εχουμε αδικο ρε ;Με το παρτι τι γινεται ρε μαλακα να ζητησω αδεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι έχουν. Διοτι καταρχην δεν μπορεις να υποτιμας τον αντιπαλο και επισης δεν ειναι ολοι στρατοκαυλοι.

Κοιτα και ο βατραχος κάποια στιγμη μπορει να βρεθει σε αδυναμη στιγμη... και αυτος τον οποιο προσβαλλε μπορει να το θυμαται  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι έχουν. Διοτι καταρχην δεν μπορεις να υποτιμας τον αντιπαλο και επισης δεν ειναι ολοι στρατοκαυλοι.

Κοιτα και ο βατραχος κάποια στιγμη μπορει να βρεθει σε αδυναμη στιγμη... και αυτος τον οποιο προσβαλλε μπορει να το θυμαται  :P
Mηπως εισαι ενας ψιλος χτικιαρης που σαπισα στο ξυλο προχθες επειδη μου πηρε το παρκιν ρε μαλακα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τροπος του λεγειν... για παραδειγμα ο μιχαλολιακος μιλησε για φλωροπαιδα στο Ναυτικο και την Αεροπορια και εμενα ρε φιλε με προσβαλλε αυτο γιατι νομιζει οτι αυτος ειναι ο αντρας και εμεις οι λίγοι και οι ανικανοι.... οποτε στις επομενες εκλογες δεν θα παρει την ψηφο του φλωροπαιδου.  :P

Καταλαβες? ετσι παει. Μην βγαζεις πολυ γλωσσα και να εισαι προσεκτικος σε οσα λες αν θες να εχεις την υποστηριξη των φλωροπαιδων.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ρε Μόρτη τι πήγε στραβά ρε φίλε και χάσαμε; Με απογοήτευσες και πάνω που έλεγα ότι έχτισες την αυτοκρατορία σου.
Άρχισες τις μαλακίες για βατράχια ράμπο και καραβανηλίκια και αποθάρυνες πολλούς υποψήφιους ψηφοφόρους  :S
Προσπάθησε να ξεπεράσεις γρήγορα το σοκ της ήττας γιατί δεν μας βλέπω καλά  :'( :'(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε Μόρτη τι πήγε στραβά ρε φίλε και χάσαμε; Με απογοήτευσες και πάνω που έλεγα ότι έχτισες την αυτοκρατορία σου.
Άρχισες τις μαλακίες για βατράχια ράμπο και καραβανηλίκια και αποθάρυνες πολλούς υποψήφιους ψηφοφόρους  :S
Προσπάθησε να ξεπεράσεις γρήγορα το σοκ της ήττας γιατί δεν μας βλέπω καλά  :'( :'(

Απλα παρουσιαζω και την αλλη πλευρα του νομισματος επειδη μ αρεσει να τα σκεφτομαι ολα.

Ο μιχαλολιακος μιλησε για πολλα ατομα μαζι δεν μιλησε για 1-2... νομιζει οτι ειναι αντρας οταν θα κλαιει ομως γιατι το κομμα του θα πατωσει θα ξεχασει και τις ειδικες δυναμεις και τα λοκ και ολα αυτα τα σκληροτραχηλα σκηνικα που σε κανουν αντρα στα 20 σου  :P

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ματσαρα παντως.
Αχαχουχας 26
Λοπεζ 27

Εντιτ. Καποιος παιζει με τις ψηφους και τωρα ειναι 27-27.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Τι εννοείς παιχταρά μου; Ότι προετοιμάζεσαι για να κερδίσεις την ψηφοφορία "ποιός είναι ο ποιό αρχιδάτος του σαιτ;"
Μεγάλε μου δεν το είχα σκεφτεί έτσι, είσαι πολύ μπροστά τελικά  :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι εννοείς παιχταρά μου; Ότι προετοιμάζεσαι για να κερδίσεις την ψηφοφορία "ποιός είναι ο ποιό αρχιδάτος του σαιτ;"
Μεγάλε μου δεν το είχα σκεφτεί έτσι, είσαι πολύ μπροστά τελικά  :thumbsup:

Εγω τι λες ρε????

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
με ενα ραντεβου θανατου μεταξυ τους θα δουμε ποιος απο τους δυο ειναι η κοτα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Απλα οι χρυσαυγιτες ειναι σε στυλ.... α νταξει δεν πηγες ειδικες δυναμεις εισαι φλωρος εμεις ειμαστε μαγκες και αγαπαμε περισσοτερο την πατριδα. Αυτο θα πρεπει να ξερει κάποιος οτι αυτοι οι ανθρωποι αυτο το πραμα εχουν στο υποσυνειδητο τους.Θα σε κοιταξουν υπεροπτικα αμα τους πεις οτι εκανες θητεια καπου πιο χαλαρα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Απλα οι χρυσαυγιτες ειναι σε στυλ.... α νταξει δεν πηγες ειδικες δυναμεις εισαι φλωρος εμεις ειμαστε μαγκες και αγαπαμε περισσοτερο την πατριδα. Αυτο θα πρεπει να ξερει κάποιος οτι αυτοι οι ανθρωποι αυτο το πραμα εχουν στο υποσυνειδητο τους.Θα σε κοιταξουν υπεροπτικα αμα τους πεις οτι εκανες θητεια καπου πιο χαλαρα.
και εσυ αεροπορια πηγες αλλα εισαι χα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και εσυ αεροπορια πηγες αλλα εισαι χα!

Δεν ειμαι απλα τους ψηφισα μια φορα.... μετα απο αυτα που ακουσα απο τον Μιχαλολιακο απο εμενα δεν ξαναπαιρνουν ψηφους παντως. Δεν θα με βριζουν και εγω θα τους ψηφιζω δεν ειμαι ηλιθιος.

Πρεπει να σεβεσαι ολους τους ελληνες ... ακομη και αν ο αλλος εκανε θητεια στο Πεζικο ή στην Αεροπορια... τι θα πει ημουν διπλα στο σπιτι μου και ημουν βουτυροπαιδο γιατι με εχει εξετασει αυτος να δει τι ειμαι και ποιος ειμαι?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Λέω γιατί έχασες την νίκη στην ψηφοφορία ποιά είναι η πιο κότα του σαιτ.
Εγώ όπως ξέρεις είμαι φανατικός υποστηρικτής σου και απογοητεύτικα.
Με τα τρολαρίσματα για ΧΑ και ράμπο και αυτά ούτε που κάνεις, ούτε που τα διαβάζω, μαλάκας είσαι εκτελείς τα καθημερινά σου καθήκοντα  :thumbsup:
Θέλει συνεχή προπόνηση για να σαι στην κορυφή  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom