Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
παρακολουθουσε το σαιτ απο παλια απλα τωρα δημιουργησε λογαριασμο

Κι εγώ παρακολουθούσα τύπε το σάϊτ χρόνια αλλά με πολλά παλιά μέλη δεν έχω ανταλλάξει καν κουβέντα, όχι να τα οικειοποιηθώ με την μια και να αρχίσω τα "ρε μαλάκα" κτλ. Νομίζω πως αυτές οι συμπεριφορές είναι καθαρά για ηλικίες κάτω των 18 ετών...

Επισκέπτης
Κι εγώ παρακολουθούσα τύπε το σάϊτ χρόνια αλλά με πολλά παλιά μέλη δεν έχω ανταλλάξει καν κουβέντα, όχι να τα οικειοποιηθώ με την μια και να αρχίσω τα "ρε μαλάκα" κτλ. Νομίζω πως αυτές οι συμπεριφορές είναι καθαρά για ηλικίες κάτω των 18 ετών...

άσε ρε φιλαράκι που είναι κάτω των 18 ετών...πριν εσύ έλεγες για τα βυζόμπαλα της vilma και τα κωλομερια της silva και ξαφνικά έγινες ο καθως πρεπει κύριος και ιστοριούλες τέτοιες.καλό το παραμυθάκι σου πάντως.....πρεπει να έχεις ζαλιστεί από τις πολλές φουρτούνες εκεί στα σαπιοκάραβα....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Για την φυλακη καμια ιστοριουλα θα πεις ή τζαμπα το στριψα το δευτερο?  :tickedoff:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
άσε ρε φιλαράκι που είναι κάτω των 18 ετών...πριν εσύ έλεγες για τα βυζόμπαλα της vilma και τα κωλομερια της silva και ξαφνικά έγινες ο καθως πρεπει κύριος και ιστοριούλες τέτοιες.καλό το παραμυθάκι σου πάντως.....πρεπει να έχεις ζαλιστεί από τις πολλές φουρτούνες εκεί στα σαπιοκάραβα....

Ε-Γ-Ω είπα πριν για την Vilma και για την Silva? Φίλε δεν τις ξέρω καν εχεις μπερδέψει την βούρτσα με την χτένα! χαχαχαχα Σε ρώτησα πριν αν μιλάει τώρα ο "Έλληνας" ή εσύ και σου πρότεινα να αλλάξεις ντίλερ ή σπορ(weed) γιατί σε χαλάει... Δεν τις ξέρω καν, εσύ με είδες ότι τις ανέφερα! Μωρή troll-ανακατώστρα! χαχαχα

Επισκέπτης
λοιπόν  φλωράκια εγώ την κάνω.Όσο για σένα lime soda πρόσεχε γιατί είσαι και warned και με όλες αυτές τις ασυναρτησίες που γράφεις εδώ και τις ύβρεις προς τους υπόλοιπους users μπορείς κάλλιστα να γινεις banned.

Υ.Γ Η πρόκληση για το pro παραμένει κοτούλα...εδώ είμαι εγώ...σε βλέπω να κερδίζεις πολλές ψηφοφορίες...θα τον κάνεις σκόνη τον αχαχουχα

Επισκέπτης
όπα σορρυ ένα last πριν την κάνω...ήθελα να αγγίξω τα 300 μηνύματα...μαρέσουνε οι στρογγυλοί αριθμοί...καληνύχτες.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
λοιπόν  φλωράκια εγώ την κάνω.

Παλι φευγεις απο το site τυπε? Οπως τοτε ε?  :grin:
Θα το παρακολουθεις ομως οπως ολοι οσοι φευγουν  :rockon:
Και πολυ εκατσες με τοσους προμοτορες, σαβουρογαμηδες, χουφταλα, σε καταλαβαινω  :rockon:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
λοιπόν  φλωράκια εγώ την κάνω.Όσο για σένα lime soda πρόσεχε γιατί είσαι και warned και με όλες αυτές τις ασυναρτησίες που γράφεις εδώ και τις ύβρεις προς τους υπόλοιπους users μπορείς κάλλιστα να γινεις banned.

Υ.Γ Η πρόκληση για το pro παραμένει κοτούλα...εδώ είμαι εγώ...σε βλέπω να κερδίζεις πολλές ψηφοφορίες...θα τον κάνεις σκόνη τον αχαχουχα

"Λοιπόν φλωράκια εγώ την κάνω". Μιλάμε για ευγενέστατο τύπο... Στ'αρχίδια μας που την κάνεις τύπε!χαχαχαΔεν βλέπω κάποιον άλλον κύριο την συγκεκριμένη ώρα στο συγκεκριμένο θρεντ να έχει θιχτεί από ύβρεις μου. Νομίζω ότι στις ασυναρτησίες έχεις από τώρα χτυπήσει κόκκινα τύπε. Pro? με προσβάλλεις, τέτοιες ενασχολήσεις έχουν τα junkies και οι αργόσχολοι μόνο... χαχαχα Μωρή παλιοανακατώστρα! Καλά σε είπα! χαχαχαχα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ευχαριστω θερμα τους 90 που με ψηφισαν κι ας ειναι 5-6 ατομα ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο 1 απο τους 91 ειμαι εγω  :grin:

Βασικα εγω ειμαι κοκορας και την ποντια κοτα στον τελικο θα την ΓΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  :birdman:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Ευχαριστω θερμα τους 90 που με ψηφισαν κι ας ειναι 5-6 ατομα ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο 1 απο τους 91 ειμαι εγω  :grin:

Βασικα εγω ειμαι κοκορας και την ποντια κοτα στον τελικο θα την ΓΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  :birdman:
εγινε νοθεια;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
προσπαθεί η erinal ... να μας πείσει ότι έχει σχέση με το μούναρο που έχει άβαταρ .....

και η άλλη φώκια η vilma ότι θα τολμούσε ποτέ να φορέσει τη γόβα που έχει άβαταρ ..........

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΗΚΩΝΕ,
ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΤΩ ....

θα έπρεπε για τακούνι να βάλει αυτό:
oplismosgenika.jpg

ή καλύτερα κάτι τέτοιο:
images

για να ... βαστάει !!!!!!!!

Αυτά λάκη να τα βάλεις στον κώλο σου όπως κάνουν όλα τα χρυσαυγιτάκια . Εκτός αν σε γαμεί κρεατινο στυλιάρι με συναίσθημα γιατί οι χοντροί τείνουν να είναι και ευαίσθητοι και βολεύεσαι όποτε δεν θα μπω εμπόδιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φακλανα τυπε,τυροβαρελο :S

Βρε βόδι όρθιο σιχαμένο που δεν ξέρεις να μιλήσεις καλά καλά εδω μέσα και να αρθρώσεις λόγο που να χωρά πάνω απο τρεις συλλαβές, βρε αποβολή σκατζόχοιρου με πετεινό, προχθές ρωτούσες για μένα απο δω και απο κει και σήμερα εκφράζεις απόψεις ; εσύ ρε που γεννήθηκες επειδή τα φλόκια απο την πιπα πετάχτηκαν σε λάθος σημείο ;

Τω όντι,αυτό με τα σεξυ άβαταρ μου προκαλεί εκτός απο τρομερή εντύπωση,και τρομερή απορία  :think:,δηλαδή γιατί πιστεύεις ότι το κάνουν αυτό?
Εξηγούμαι,ο Συλλογισμός μου ειναι ο εξής:εφόσον,αν θεωρήσουμε ότι το 5%των μή επαγγελματιών-μελών του site-ειναι αξιαγάμητες,τότε αυτές δεν θα θέλουν,φαντάζομαι,να βρουν "επιβήτορα" απο εδώ μέσα.Προφανως διότι βρίσκουν ανετότατα οπουδήποτε αλλού θέλουν και επιπλέον γλυτώσουν και το πρήξιμο το προερχόμενο απο τους "κλαρίνο γαμπρούς"  :cheesy:.Τωρα,όσον αφορά το υπόλοιπο 95%,γιατί να το κάνει η άλλη εφόσον γνωρίζει εκ των προτέρων οτι το αποτέλεσμα θα ειναι "μηδέν εις το πηλίκον".Ισως απελπισία?Αν ισχύει αυτο,τότε πραγματικά θα πρόκειται για τέρατα της Αποκαλύψεως καθώς στο Ελλαδιστάν ακόμα και ο κατιμάς λογίζεται ως "αφρόκρεμα".

επιστημονική άποψη σαν του σάρουμαν ;  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Βρε βόδι όρθιο σιχαμένο που δεν ξέρεις να μιλήσεις καλά καλά εδω μέσα και να αρθρώσεις λόγο που να χωρά πάνω απο τρεις συλλαβές, βρε αποβολή σκατζόχοιρου με πετεινό, προχθές ρωτούσες για μένα απο δω και απο κει και σήμερα εκφράζεις απόψεις ; εσύ ρε που γεννήθηκες επειδή τα φλόκια απο την πιπα πετάχτηκαν σε λάθος σημείο ;

επιστημονική άποψη σαν του σάρουμαν ;  :grin:
ποιον ρωτούσα;;; σιγα και ασχολουμαι μαζι σου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.431
Πόντοι
25.467
Αυτά λάκη να τα βάλεις στον κώλο σου όπως κάνουν όλα τα χρυσαυγιτάκια . Εκτός αν σε γαμεί κρεατινο στυλιάρι με συναίσθημα γιατί οι χοντροί τείνουν να είναι και ευαίσθητοι και βολεύεσαι όποτε δεν θα μπω εμπόδιο.

:huh:

Καλά... Δεν έχετε καθόλου "τσίπα" πάνω σας.  :huh:

Ντροπή σας να τα βάζετε με τον καημένο τον αλκοολικό.   :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom