Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
Τοτε που πηγες φυλακη που ελεγες ή αργοτερα?
Παρεπιπτοντως πες μας για την εμπειρια σου στην φυλακη. Εχω φτιαξει και κεφαλι τωρα, θα πεσει πολυ γελιο  :grin:

φυλακή έχει μόνο μορφίνη ρε τρελέ...weed κάνουνε μόνο τα φλωράκια τύπου lime

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
Τοτε που πηγες φυλακη που ελεγες ή αργοτερα?
Παρεπιπτοντως πες μας για την εμπειρια σου στην φυλακη. Εχω φτιαξει και κεφαλι τωρα, θα πεσει πολυ γελιο  :grin:
γιατι πηγε στην στενη;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Κοιτα είναι σωματαρα... Αλλα στο προσωπο ποτε δεν μου άρεσε..
Κατι τετοιο είχα σχολιασει, αλλα δεν είμαι και σίγουρος.
Και μετα αυτη παρεξηγηθηκε μάλλον γιατι το λεω αυτο αφου δεν την έχω δει απο κοντα...
αλλα ήταν πολυ μπερδεμενος ο συλλογισμος της...

Κοιτα. Νετα σκετα. Για τα γουστα μου, μιλαμε για μουναρο. Τωρα αν παρεξηγιοταν αν την ελεγες και μουναρα(επαιξε και αυτο αν θυμαμαι καλα στο θρεντακι τοτε, στραβωνε ευκολα γενικα  :grin:) το προβλημα μαλλον ηταν πιο συνθετο  :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ρε φλωράκο lime soda εσύ παίζεις κανά pro  ή μόνο το πουλί σου ?  να σε παίξω ένα matchaki να σου ρίξω 5-6 γκολακια να χαλαρώσεις

"ρε φλωράκο lime soda εσύ παίζεις κανά pro  ή μόνο το πουλί σου ?  να σε παίξω ένα matchaki να σου ρίξω 5-6 γκολακια να χαλαρώσεις"

BIA A' ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

Πες μας για την φυλακη τυπε  :grin:
Ο κοσμος εδω ψοφαει για κατι τετοια  :grin:
Πες μας καμια εμπειρια σου  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πλάκωσα έναν φλωράκο σαν τον lime που τύχαινε ο πατέρας  του να είναι αστυνομικός....η συνέχεια περιτεύει νομίζω....τα πολλά λογάκια είναι φτώχεια
τυπε σιγα μην πηγες στην μπουζου για 2-3 που εριξες σε καποιον
κατι αλλο θα εκανες δικε μου :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"ρε φλωράκο lime soda εσύ παίζεις κανά pro  ή μόνο το πουλί σου ?  να σε παίξω ένα matchaki να σου ρίξω 5-6 γκολακια να χαλαρώσεις"

BIA A' ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ειναι φυλακοβιος ομως
εχε το νου σου

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Δεν καπνίζω καν τύπε, η Ιστορία έχει δείξει ότι όσοι κάνουν στην ηλικία σου weed(στα 16 δηλαδή) καταλήγουν στα 25 τελειωμένοι στον ΟΚΑΝΑ... Μάλλον έχεις κάψει αρκετά για την ηλικία σου εγκεφαλικά κύτταρα... 100% :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

κατάλαβα...με  το πουλάκι σου παίζεις όλη μέρα ...και έρχεσαι bou να βλέπεις κανέναν ηλεκτρονικό βύζο να καβλώνεις...καλά εισαι

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Δεν καπνίζω καν τύπε, η Ιστορία έχει δείξει ότι όσοι κάνουν στην ηλικία σου weed(στα 16 δηλαδή) καταλήγουν στα 25 τελειωμένοι στον ΟΚΑΝΑ... Μάλλον έχεις κάψει αρκετά για την ηλικία σου εγκεφαλικά κύτταρα... 100% :2funny: :2funny: :2funny:

Πηγα Ινδια και καταλαβα οτι αν θελω να τα καψω τελειως, πρεπει να μετακομισω μονιμα εκει. Θα γινει τυπε. Αυτοι εκει κανουν χορτα οντως, οχι μαλακιες  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom