Επισκέπτης
Τοτε που πηγες φυλακη που ελεγες ή αργοτερα?
Παρεπιπτοντως πες μας για την εμπειρια σου στην φυλακη. Εχω φτιαξει και κεφαλι τωρα, θα πεσει πολυ γελιο![]()
φυλακή έχει μόνο μορφίνη ρε τρελέ...weed κάνουνε μόνο τα φλωράκια τύπου lime
Τοτε που πηγες φυλακη που ελεγες ή αργοτερα?
Παρεπιπτοντως πες μας για την εμπειρια σου στην φυλακη. Εχω φτιαξει και κεφαλι τωρα, θα πεσει πολυ γελιο![]()
γιατι πηγε στην στενη;Τοτε που πηγες φυλακη που ελεγες ή αργοτερα?
μπουκαδορος θαταν τυπεγιατι πηγε στην στενη;
Κοιτα είναι σωματαρα... Αλλα στο προσωπο ποτε δεν μου άρεσε..
Κατι τετοιο είχα σχολιασει, αλλα δεν είμαι και σίγουρος.
Και μετα αυτη παρεξηγηθηκε μάλλον γιατι το λεω αυτο αφου δεν την έχω δει απο κοντα...
αλλα ήταν πολυ μπερδεμενος ο συλλογισμος της...
γιατι πηγε στην στενη;
ρε φλωράκο lime soda εσύ παίζεις κανά pro ή μόνο το πουλί σου ? να σε παίξω ένα matchaki να σου ρίξω 5-6 γκολακια να χαλαρώσεις
τυπε σιγα μην πηγες στην μπουζου για 2-3 που εριξες σε καποιονπλάκωσα έναν φλωράκο σαν τον lime που τύχαινε ο πατέρας του να είναι αστυνομικός....η συνέχεια περιτεύει νομίζω....τα πολλά λογάκια είναι φτώχεια
αυτόφωρο και καταδικαστική απόφασή;πλάκωσα έναν φλωράκο σαν τον lime που τύχαινε ο πατέρας του να είναι αστυνομικός....η συνέχεια περιτεύει νομίζω....τα πολλά λογάκια είναι φτώχεια
σαν τον καρατζονμπουκαδορος θαταν τυπε
τυπε ειναι φυλακοβιος ομως"ρε φλωράκο lime soda εσύ παίζεις κανά pro ή μόνο το πουλί σου ? να σε παίξω ένα matchaki να σου ρίξω 5-6 γκολακια να χαλαρώσεις"
BIA A' ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες μας για την φυλακη τυπε
Ο κοσμος εδω ψοφαει για κατι τετοια
Πες μας καμια εμπειρια σου![]()
σαν τον καρατζον
τυπε σιγα μην πηγες στην μπουζου για 2-3 που εριξες σε καποιον
κατι αλλο θα εκανες δικε μου![]()
τι θες να ακούσεις ? για τα σαπούνια και τις τουαλέτες ??> κατσε καλά ρε ..είσαι μικρος ακόμα
"ρε φλωράκο lime soda εσύ παίζεις κανά pro ή μόνο το πουλί σου ? να σε παίξω ένα matchaki να σου ρίξω 5-6 γκολακια να χαλαρώσεις"
BIA A' ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα σε εκοψα εγω απτην αρχη τυπεφιλαράκι τα βαριά δεν λέγονται χεχεχεχε
Δεν καπνίζω καν τύπε, η Ιστορία έχει δείξει ότι όσοι κάνουν στην ηλικία σου weed(στα 16 δηλαδή) καταλήγουν στα 25 τελειωμένοι στον ΟΚΑΝΑ... Μάλλον έχεις κάψει αρκετά για την ηλικία σου εγκεφαλικά κύτταρα... 100%![]()
![]()
![]()
τυπε λες να ειναι ο πασαρης;καλα σε εκοψα εγω απτην αρχη τυπε![]()