hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Μαθε μπαλιτσα....Μας γάμ'σες... :S
Μαθε μπαλιτσα....Μας γάμ'σες... :S
Αρχίδια,για μπαλίτσα της αλάνας μιλάς εσύ...εγώ ασχολούμαι μόνο με ΤΣ.Λ.Μαθε μπαλιτσα....
Βασικά είναι η απόλυτη τάπα για αυτό το επάγγλεμαΓια μένα Κατερίνα Στυκούδη η απόλυτα καύλα για ένα τέτοιο επάγγελμα
Βασικά είναι η απόλυτη τάπα για αυτό το επάγγλεμα
Στέλλα Δημητρίου από μένα
Για δωσε μου τη ρεαλ,να παρω μια ιδεα....Αρχίδια,για μπαλίτσα της αλάνας μιλάς εσύ...εγώ ασχολούμαι μόνο με ΤΣ.Λ.
Μην τον προκαλείς,δεν θέλω να δω καμμιά Έφη Θώδη μεσημεριάτικα...μόλις έφαγα!Για δωσε μου τη ρεαλ,να παρω μια ιδεα....
Sorry κιόλας ρε φίλε....αλλά όχι και τάπα η Στικούδη....και με τα κατάλληλα προσόντα γι'αυτή τη δουλειά!!!Βασικά είναι η απόλυτη τάπα για αυτό το επάγγλεμα
Στέλλα Δημητρίου από μένα
εγω παντως θα ηθελα την εβιλπλασμα για στριπερ,κ καθωως θα χορευει να της πεταω αυγα
Ρε παιδιά......Σάσα Μπάστα δε παίζει καθόλου?
Θα ήτανε και πολύ top στο επάγγελμα αυτό!!!!
Αυτή ξεκίνησε απ'τη viz**a..δεν μπορεί να επιστρέψει σε ντεμί χώρους...
Για τα λεφτά όλα γίνονται ακόμα και επιστροφές σε επαγγέλματα που ίσως δεν θέλουν να θυμούνται.................
Αμα μεγαλώσει...μπορεί ν'αλλάξει επάγγελμα...προς το παρόν οι δουλειές πάνε καλά....
Εννοείται όσο αμείβεσαι καλά δεν έχεις λόγω να αλλάξεις το επαγγελμά σου......Όταν όμως έρθουν τα πάνω κάτω τότε τι γίνεται??????????????????????????????????????
Δεν θα έρθουν...