Νέα

Πλήθος post χρηστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ρε παιδιά τι έγινε?
Είμαι πάνω από χρόνο μέλος στη σελίδα έχω πολλά post και ξαφνικά βέπω ότι έχω 4 και ότι είμαι νέος χρήστης?
Τι έγινε?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ρε παιδιά τι έγινε?
Είμαι πάνω από χρόνο μέλος στη σελίδα έχω πολλά post και ξαφνικά βέπω ότι έχω 4 και ότι είμαι νέος χρήστης?
Τι έγινε?
δεν τερεχει μια φιλαρακι....συνεχισε και σταρχιδια σου ο αριθμος των post!!!!

OP
OP
pisoxostis

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εσυ kinky αν θυμαμαι πρεπει να εχεις πανω απο 2000.
Δικιο έχετε δεν εχει σημασια, απλως απο περιεργεια ρωτησα.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Παιδιά, αν κάποιος είχε πάνω από 200-300 post στο παλιό forum, μπορώ να τον κάνω "Παλιός" σε αυτό.

Αν θέλει κάποιος, στείλτε pm

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Βάλε με ρε Άλεξ, σε παρακαλώ..

Ετοιμάζω βιογραφικό για ΜΒΑ και πιστεύω είναι το σημαντικό touch που θα με απογειώσει. Το Stanford, to Harvard και η μισή Ivy League είναι μέλη στο bourdela!!!    :P :P :P

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Σωστή η παρατήρηση.

Απο την άλλη στ'αρχίδια σου γιατί όλοι οι παλιοί σε ξέρουν και μετράνε τη γνώμη σου. Και αυτό είναι πιο σημαντικό φίλε.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Συναγωνιστές τέτοιες συζητήσεις μου θυμίζουν τον στρατό! Alexxx επειδή θα υποβάλλω και εγώ τα χαρτιά μου με τον fkmenace (επίκουρος μπουρδελιάρης του Harvard university) δώσε μου και μία συστατική επιστολή!  :P

Ρε παιδιά τα post δεν είναι ένσημα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Υπαρχει και αλλο θεμα σχετικα με τις αλλαγες.
Τα πολλα χρωματα. Κοπηκαν και αυτα, και μαζι ο χαβαλες. Βαλτε χρωματα ρε παιδια, να αυτοπροσδιοριζεται ο αλλος οτι γουσταρει! Γιατι, δλδ τωρα που δεν εχουν χρωματα οι gay, δε πεφτει κραξιμο? Ασε που μπερδευουν μερικοι τα ονοματα, και μερικα νομιζουν οτι ειναι γυναικες, με αποτελεσμα να την πεφτει ο ενας στον αλλον.
Θα μου πεις οτι χαβαλες γινεται και τωρα. ΟΚ. Καντε οτι γουσταρετε.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
liomas δεν ειναι μονο αυτο. Καποιες εξηγησεις που δεν δωθηκαν εχει πικρανει κοσμο. Και οχι μονο απο τους εμπλεκομενους. Σαν παλιος, μπορει να εχεις υποψιαστει καποια πραγματα. Αυτο ομως ειναι ενα κεφαλαιο που πρεπει καποια στιγμη να ανοιξει, γιατι πρεπει να κλεισει σωστα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ειλικρινά πιστεύει κανείς εδώ ότι με πολλά ποστ στο προφίλ του περνιέται για μούρη???????

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλή απορία Sonyp900,αλλά η εξαφάνιση πολλών "τιμημένων" και "έμπειρων" αποδεικνύει του λόγου το αληθές.Όσο αφορά τις εξηγήσεις για το γνωστό θέμα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε........

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...μαγκες εγω ενα εχω να πω...παρα πολλοι απο το παλιο forum δεν μπαινουν και γιαυτο το λογο και για καποιους 'αλλους' λογους...νομιζω αρκετα γνωστοι στο ευρυ 'παλιο' κοινο....τεσπα...συνεχιζουμε να γραφουμε και να λεμε οτι καλυτερο για ολους μας...εγω αυτο νομιζω παντως και αυτο κανω......

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Για μένα πάντως, το να μην μπαίνει κανείς σε ένα φόρουμ επειδή από αξιωμα"σούπερ γαμιάς" γύρισε σε "rooky" ή το παίζει ιδεαλιστής και "δεν ακολουθώ νόμους" σε θέματα ελέγχου του site (και πολλά άλλα) είναι τουλάχιστον παιδιαρίστικο για να μην πω τίποτα άλλο................................

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Mιλάς γενικά για έλεγχο ή ειδικά??Γιατί έχουμε πήξει από μαϊμού μέλη,fake profiles και τι άλλο κι εγώ δεν ξέρω.Εξήγησεις για το θέμα που δημιουργήθηκε δόθηκαν,αλλά αλλίμονο αν κανείς κατάλαβε τι στο καλό έγινε.Τα cyberdog πάντως λειτουργούν άψογα με τα greeklish :cheesy:.Γιαυτό άλλωστε όλο και περισσότεροι ανταλλάσουν πληροφορίες μεταξύ τους......

Επισκέπτης
liomas δεν ειναι μονο αυτο. Καποιες εξηγησεις που δεν δωθηκαν εχει πικρανει κοσμο. Και οχι μονο απο τους εμπλεκομενους. Σαν παλιος, μπορει να εχεις υποψιαστει καποια πραγματα. Αυτο ομως ειναι ενα κεφαλαιο που πρεπει καποια στιγμη να ανοιξει, γιατι πρεπει να κλεισει σωστα.

Σώπα μωρέ τώρα... τι εξηγήσεις περιμένεις? Και εξηγήσεις να υπήρχαν... τρέχα γύρευε! Καλύτερα που αραιώσανε. Μπορεί να βρήκαν κάνα άλλο forum που τους "πάει" πιο πολύ... ποιος ξέρει!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Πάντως και εγω στην αρχη τρελαθηκα..ειχα  να μπω στο site 1 μηνα λογω διακοπων και  οταν ξαναμπηκα  δεν μου αρεσε καθολου η αλλαγη..ειχα συνηθισει βλεπετε αλλιως.
φυσικα το θεμα για τα post νομιζω δεν εχει σημασια αφου πολλοι εξ αρχης εγραφαν απλα και μονο για να γραψουν (θυμαστε που αριστερα στο πλα'ι  στο site εγραφε τα μελη με τα περισσσοτερα post και καποιοι προσπαθουσαν να μπουν στην πρωτη πενταδα).το αποτελεσμα ηταν και ειναι ακομη τα θεματα να γινονται τεραστια χωρις λογο και δυσκολοαναγνωστα->γι αυτο μην κανετε post χωρις λογο...
  ομως επειδη και εγω ειχα -αφιερωσει- καμποσες ωρες  στο site  και ξαφνικα παρουσιαζομαι σαν <<νεος>> θα ελεγα οτι με ενοχλησε καπως..
τελικα ολα ειναι θεμα συνηθειας!!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πράγματι, κάποιοι παλαιοί, ιστορικά στελέχη θα έλεγα, έχουν αποχωρήσει ή απομακρυνθεί. Από την άλλη, όμως, διαπιστώνουμε ότι έχουν εμφανιστεί νέοι παίκτες με θεαματικό και ουσιαστικό παιχνίδι.
Σκέφτομαι μήπως, όμως, εγείρουμε υπερβολικές απαιτήσεις για το φόρουμ.
Αξίζει πάντως, κάποιος που έχει χρόνο, να κάνει ένα παλαβό πείραμα: να παρακολουθήσει για μία μέρα το φόρουμ και να αλιεύσει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί, χρήσιμες εννοείται. Πόσες θα βγάλει; Ελάχιστες, υποθέτω. Τι σημαίνει αυτό; Οτι αυτό το φόρουμ λειτουργεί ως καφενείο, δεν είναι ένα τεχνικό βήμα ανταλλαγής πληροφοριών. Αρα θα κυριαρχεί ο χαβαλές και η μαλακία. Αποδεκτό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom