Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.754
Πόντοι
3.656
Ναι παρο πειραια 6.5 ωρες , ροδο Κω 7 ωρες και 4 ωρες καθυστερηση....

θυμαμαι τυπε :confused::confused::confused:
απο τις 15 μερες τις αδειας τις 10 τις περναγες στο λιμανι του πειραια μεσα στο καραβι μεχρι να φτιαχτει η βλαβη :confused::confused::confused:
και μετα την επισκευη ξαναχαλαγανε :wanker::wanker::wanker:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.512
Πόντοι
1.056
ντροπη του φιλε,του ευχομαι ψωφο του kachaplia δε του αξιζει οχι γυναικα κανονικη εξω αλλα ουτε πληρωμενη πουτανα να γαμαει.Ντροπη σου σιχαμενε kachaplia να υποστηριζεις τους ουγκανους,τους δολοφονους,εισαι ξεφτυλας,παμε ολοι μαζι να ριξουμε αναφορα στον kachaplia,ουστ μουνοσκυλο.Δε εχουν δικαιολογια ΚΑΜΙΑ αδερφε μου ευχομαι και ο καπετανιος στη φυλακη και τα αλλα 3 μερη του πληρωματος να μαρτυρησουν,ολη μερα να τρωνε πουτσα και ξυλο μεχρι να πεθανουν απο τον πονο,ευχομαι ολοψυχα να φανε τραγικο ξυλο ολοι τους,ξυλο μεχρι θανατου.
Ρε τυπε;
Κανε του τουλαχιστο ενα ταγκαρισμα βαζοντας το σύμβολο παπάκι μπροστα ωστε τοσα που του σουρες να τα δει ο πουστης

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.258
Πόντοι
6.056
αυτή που βλεπεις φιλε που μου την πηρε η γυναικα μου να μου βουλωσει το στομα και να μη μπλεκομαι στα ποδια της γιατι εγώ
Είμαι εκείνος που είμαι
Κι έχει όνομα κάποιο
Σε χρυσό κόσμο σάπιο
Δε χωράω να μπω
δεν έχω γραψει το δραμα που περναω; Εγώ παιδι του λαου και αυτή Νεοδημοκράτισσα;
με δύο σίγμα για να με εξευτελιζει πιο πολύ;
γιατι νομιζεις τριγυρναω στο bou σαν αδικη καταρα;
Με το τριφυλλι πανω?Μαλιστα:coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Για να αρχίσουν οι αρχές να κόβουν πραγματικά κώλους ποιός θα δώσει την εντολή στον Αρχηγό; Ο πολιτικός προϊστάμενος. Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα, όχι από το τι είμαστε μέσα μας.
Διαφωνώ...γιατι ο πολιτικός προιστάμενος δεν θα μείνει για πολύ προιστάμενος αν μαζέψει (για παράδειγμα) τα διπλώματα της μισής αθήνας στο συρτάρι του ή αν χρωστάει στην τροχαία από 1.5Κ ο καθένας απο εμάς.

Επειδή μέσα μας είμαστε στα αρχίδια μας δεν θέλουμε κάποιον που θα μας βάλει πραγματικά στη θέση μας.

Αλλιώς θα έπρεπε την πρώτη φορά που θα σε βρουν να οδηγείς μεθυσμένος πάνω από ένα όριο (όχι 2 μπύρες αλλα λίγο παραπάνω) να σου παιρνουν το διπλωμα για παντα...να τρως 6 μήνες χωρίς αναστολή και να σου κατάσχετε το αμάξι.

Θα τον ψηφίσεις μετά?

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.702
Πόντοι
456
Για να αρχίσουν οι αρχές να κόβουν πραγματικά κώλους ποιός θα δώσει την εντολή στον Αρχηγό; Ο πολιτικός προϊστάμενος. Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα, όχι από το τι είμαστε μέσα μας.
αε δωσω ενα παραδειγμα στη Ταιλανδη υπηρχε παιδεραστια ,καποτε αποφασισαν και εβγαλαν ενα νομο οπου ειναι ισοβια ,χωρις καμμια μειωση ποινης και σαν να μην εφτανε αυτο τους στελνουν και στις διασημες φυλακες Χιλτον παρεα με τους σκληροτερους εγκληματιες ,συστημενους ωστε να καλοπερασουν εκει ,αποτελεσμα εξαφανιστηκαν αμεσως ,ετσι και εδω .Αν εβγαζαν ενα νομο ας πουμε ξεκινησε το πλοιλ με ανοικτο το καταπελτη 10 χρονια αναστολη εξασκησης επαγγελματος στο καπετανιο , να μην μπορει ναδουλεψει ,και βεβαια βαρυτατο προστιμο στην εταιρια και απαγορευση να εκτελει δρομολογια για πχ ενα χρονο .Για να δουμε τοτε ποιος θα τολμπυσε να φυγει παρανομα με ανοικτο καταπελτη

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Διαφωνώ...γιατι ο πολιτικός προιστάμενος δεν θα μείνει για πολύ προιστάμενος αν μαζέψει (για παράδειγμα) τα διπλώματα της μισής αθήνας στο συρτάρι του ή αν χρωστάει στην τροχαία από 1.5Κ ο καθένας απο εμάς.

Επειδή μέσα μας είμαστε στα αρχίδια μας δεν θέλουμε κάποιον που θα μας βάλει πραγματικά στη θέση μας.

Αλλιώς θα έπρεπε την πρώτη φορά που θα σε βρουν να οδηγείς μεθυσμένος πάνω από ένα όριο (όχι 2 μπύρες αλλα λίγο παραπάνω) να σου παιρνουν το διπλωμα για παντα...να τρως 6 μήνες χωρίς αναστολή και να σου κατάσχετε το αμάξι.

Θα τον ψηφίσεις μετά?
Aν ο νόμος είναι αυτός και τον παραβώ, φυσικά.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
αε δωσω ενα παραδειγμα στη Ταιλανδη υπηρχε παιδεραστια ,καποτε αποφασισαν και εβγαλαν ενα νομο οπου ειναι ισοβια ,χωρις καμμια μειωση ποινης και σαν να μην εφτανε αυτο τους στελνουν και στις διασημες φυλακες Χιλτον παρεα με τους σκληροτερους εγκληματιες ,συστημενους ωστε να καλοπερασουν εκει ,αποτελεσμα εξαφανιστηκαν αμεσως ,ετσι και εδω .Αν εβγαζαν ενα νομο ας πουμε ξεκινησε το πλοιλ με ανοικτο το καταπελτη 10 χρονια αναστολη εξασκησης επαγγελματος στο καπετανιο , να μην μπορει ναδουλεψει ,και βεβαια βαρυτατο προστιμο στην εταιρια και απαγορευση να εκτελει δρομολογια για πχ ενα χρονο .Για να δουμε τοτε ποιος θα τολμπυσε να φυγει παρανομα με ανοικτο καταπελτη
Νόμοι υπάρχουν. Αρμόδιοι να τους εφαρμόσουν δεν υπάρχουν.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.835
Πόντοι
1.446

καλα δεν εχω και καμια προσδοκια οτι θα ξυπνησετε ποτε στην πορεια σας προς την αβυσσο ελληνιολες :rockon::rockon::rockon:
Λίγο τραβηγμένο αλλά όχι πολύ μακρυά από την πραγματικότητα...
Δεν λέει όμως για την σχέση των Ελληνων γιων με τις μαμάδες τους...

Από την τελευταία κυρα Κατίνα μέχρι την Βουγιουκλάκη (που και αυτή κότα είναι σαν γυναίκα) ο γιος που φτιάχνει είναι σαν τον άντρα που δεν ήθελε να έχει...
Παραπονιέται για τον έλεγχο που έκανε η Φρειδερίκη στον γιό της, όταν ήταν γκόμενά του (η Βουγιουκλάκη), ενώ η ίδια έκανε τον γιό της τον χειρότερο μ@λ@κ@ με την υπερπροστασία κακώς εννοούμενη αγάπη που του είχε...

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Εγώ αμφιβάλω.

Και η ιστορία αυτό λέει...όποτε κάποιος έταξε τον εύκολο δρόμο η κοινωνία τον ψήφισε. Όποτε κάποιος μίλησε για μέτρα δύσκολα για την κοινωνία πήρε τον πούλο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Καλα, εδω περιμενουν νταλικεριδες
Οι νταλικες λογικα εχουν ακριβο εισητηριο
Οι πλεμπονταλικιέρηδες περιμένουν....
Οι μεγάλοι έχουν κλεισμένες θέσεις όλο το χρόνο....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Εσύ.....η υπόλοιπη κοινωνία πιστεύεις ότι θα τον ψηφίσει?
περιμεντε λιγο, ερχεται η ΔΕΘ οπου ο εν ενεργεια πρωθυπουργος θα ανακοινωσει , οπως καθε χρονο, τις βαρυτατες ποινες που θα περιμενουν οποιον παραβιαζει τους νομους, ωστε πανηγυρικα ολοι εμεις οι νομοταγεις πολιτες να τον ξαναψηφισουμε.:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.734
Πόντοι
12.756
περιμεντε λιγο, ερχεται η ΔΕΘ οπου ο εν ενεργεια πρωθυπουργος θα ανακοινωσει , οπως καθε χρονο, τις βαρυτατες ποινες που θα περιμενουν οποιον παραβιαζει τους νομους, ωστε πανηγυρικα ολοι εμεις οι νομοταγεις πολιτες να τον ξαναψηφισουμε.:confused:
Νομίζω ακυρωθηκε λένε :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
ντροπη του φιλε,του ευχομαι ψωφο του kachaplia δε του αξιζει οχι γυναικα κανονικη εξω αλλα ουτε πληρωμενη πουτανα να γαμαει.Ντροπη σου σιχαμενε kachaplia να υποστηριζεις τους ουγκανους,τους δολοφονους,εισαι ξεφτυλας,παμε ολοι μαζι να ριξουμε αναφορα στον kachaplia,ουστ μουνοσκυλο.Δε εχουν δικαιολογια ΚΑΜΙΑ αδερφε μου ευχομαι και ο καπετανιος στη φυλακη και τα αλλα 3 μερη του πληρωματος να μαρτυρησουν,ολη μερα να τρωνε πουτσα και ξυλο μεχρι να πεθανουν απο τον πονο,ευχομαι ολοψυχα να φανε τραγικο ξυλο ολοι τους,ξυλο μεχρι θανατου.
Τυπε εναν τυπο κλοζερ τι τον εχεις;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.258
Πόντοι
6.056
:confused::confused::confused:
Αλλάζει ο σχεδιασμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ λόγω της φονικής κακοκαιρίας

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε τυπε;
Κανε του τουλαχιστο ενα ταγκαρισμα βαζοντας το σύμβολο παπάκι μπροστα ωστε τοσα που του σουρες να τα δει ο πουστης
νομιζω ειπα οσα επρεπε να πω και ολες αυτες τις βρισιες τις ειπα για τον @kachaplias και φαινεται αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom