Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
μα ήρθε με φρουφρου και αρωματα ντυμενος λοατκι μέσα σε εμας τους χρυσαυγιτες να μας πουλήσει μαγκιεςΠωπω μαζεψε ο Κατσαπλιας γαμωσταυριδι σημερα για ολη τη χρονια....
μα ήρθε με φρουφρου και αρωματα ντυμενος λοατκι μέσα σε εμας τους χρυσαυγιτες να μας πουλήσει μαγκιεςΠωπω μαζεψε ο Κατσαπλιας γαμωσταυριδι σημερα για ολη τη χρονια....
ντροπη του φιλε,του ευχομαι ψωφο του kachaplia δε του αξιζει οχι γυναικα κανονικη εξω αλλα ουτε πληρωμενη πουτανα να γαμαει.Ντροπη σου σιχαμενε kachaplia να υποστηριζεις τους ουγκανους,τους δολοφονους,εισαι ξεφτυλας,παμε ολοι μαζι να ριξουμε αναφορα στον kachaplia,ουστ μουνοσκυλο.Δε εχουν δικαιολογια ΚΑΜΙΑ αδερφε μου ευχομαι και ο καπετανιος στη φυλακη και τα αλλα 3 μερη του πληρωματος να μαρτυρησουν,ολη μερα να τρωνε πουτσα και ξυλο μεχρι να πεθανουν απο τον πονο,ευχομαι ολοψυχα να φανε τραγικο ξυλο ολοι τους,ξυλο μεχρι θανατου.ε δεν παμε καλα , λοιπον οταν ειδα το βιντεο αμεσως ηρθε η εικονα αυτη.ηταν το 1995 και πηγαιναμε, στη συρο με ενα φιλο να παιξουμε σε τουρνουα ανδρων τενις με χρηματικο επαθλο τοτε .Δεν τον πηρα με τη μηχανη γιατι ειχε κατι προκυψει και θα αργουσε λιγο.Ημουν λοιπον πισω πανω απο το καταπελτη ,και την ωρα ακριβως που ξεκιναγαμε φτανει τρεχοντας ,ο φιλος και τρεχει επανω στο καταπελτη ακριβως η ιδια φαση μιλαμε , ε δεν τον εσπρωξε κανεις μπηκε κανονικα μεσα και μετα που βρεθηκαμε ,μεσα μου ελεγε τι πλακα που το προλαβε στο τσακ.Δηλαδη τωρα δεν θα ζουσε και λεει αυτος εδω τετοια σχολια ντροπη του να ηταν το παιδι του η καποιος συγγενεις ουτε που περναει απο το κλουβιο μυαλο του ντροπη .ειναι απιστευτο αυτο
Πουτανακι του κεφαλαιου δηλαδη?αυτή που βλεπεις φιλε που μου την πηρε η γυναικα μου να μου βουλωσει το στομα και να μη μπλεκομαι στα ποδια της γιατι εγώ
Είμαι εκείνος που είμαι
Κι έχει όνομα κάποιο
Σε χρυσό κόσμο σάπιο
Δε χωράω να μπω
δεν έχω γραψει το δραμα που περναω; Εγώ παιδι του λαου και αυτή Νεοδημοκράτισσα;
με δύο σίγμα για να με εξευτελιζει πιο πολύ;
γιατι νομιζεις τριγυρναω στο bou σαν αδικη καταρα;
μην με μπερδεύεις με Συναισθήματα. Το έχω γράψει πολλές φορές. Η Πραγματικότητα δεν επηρεάζεται από τα συναισθήματα οποιουδήποτε όντος, απλά την καταγράφωΜποκολε μη ζηλευεις τις γυναίκες.
εσύ ειδικά αν ήσουν στον αρχαιο κόσμο θα είσουν είλωτας. ή θα έφτιαχνες τις πυραμίδες. στον μεσαιωνα πάλι θα έκανες κουπί σε γαλέρα.
αν ήσουν γυναίκα τώρα θα ή θα σε είχαν στο χαρέμι ή θα ήσουν εταίρα της αρχαίας Τρούμπας ή ακόμα χειρότερα αν ζούσες στην σημερινή εποχή θα ήσουν Μαρία Σολωμού με ότι αυτό συνεπάγεται για την πνευματική σου διαύγεια.......
μπορεί να μας κάνει κονέ καμιά από το κόμμα να βολευτούμε και εμείς τύπε?αυτή που βλεπεις φιλε που μου την πηρε η γυναικα μου να μου βουλωσει το στομα και να μη μπλεκομαι στα ποδια της γιατι εγώ
Είμαι εκείνος που είμαι
Κι έχει όνομα κάποιο
Σε χρυσό κόσμο σάπιο
Δε χωράω να μπω
δεν έχω γραψει το δραμα που περναω; Εγώ παιδι του λαου και αυτή Νεοδημοκράτισσα;
με δύο σίγμα για να με εξευτελιζει πιο πολύ;
γιατι νομιζεις τριγυρναω στο bou σαν αδικη καταρα;
οχι ο Βασιλειαδης που ειχε ερθει απο την Αυστραλια μολις πριν ενα χρονο και επεσα εγω απο το πρωτο γυρο αντιπαος του ,δεν πηγα ασκημα ,αλλα ενα χρονο πριν προπονιοταν με το Φιλιπουση , οσο ναναι ηταν καλος παικτηςΠοιος κερδισε στο τουρνουα τυπε, ο Μπαβελλας?
Στον ιδιωτικό τομέα τουλάχιστον παραιτειται και κάποιος
Στο δημόσιο κανεις...
Ανθρωποκτονία 36χρονου στον Πειραιά: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group
Τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει προσωρινά ο CFO Παναγιώτης Δικαίος.www.capital.gr
Σκασίλα μας ποιός θα μιλήσει ή θα παραμείνει σφίγγα. Το θέμα δεν είναι ποιός θα κάνει δηλώσεις. Ποιός κάνει τι και αν δεν το κάνει όπως ορίζεται, ποιος είναι υπεύθυνος είναι το θέμα. Κι εδώ είναι συγκοινωνούντα δοχεία.Τα προβλήματα τα αναγνωρίζουμε όλοι....
Αλλά δεν είδα ποτέ να αρνούνται οι επιβάτες να αρνούνται να ανέβουν στο καράβι επειδή δεν τηρεί τους κανόνες ασφαλείας. Αντίθετα έχω δει να βρίζουν αν δεν το προλάβουν την ώρα που φεύγει. Και σε αυτη την περιπτωση αν το χοντρο ουρουκ χάι τον ειχε αφήσει να περάσει δεν θα είχε γίνει τίποτα.
Αλλα οκ αν το δεις με αυτη την οπτική τα πάντα είναι πολιτικό ζήτημα γιατί για όλα θα έπρεπε να έχει φροντίσει η κυβέρνηση. Η οποία εν μέρη έχει φροντίσει να υπάρχει η νομοθεσία. Αλλά αν έπρεπε να βγει κάποιος να μιλήσει δεν προηγείται πχ ο αρχηγός του λιμενικού πειραιά που έπρεπε να κόψει πρόστιμο στο καράβι επειδή ξεκίνησε με την γέφυρα ανοιχτή? Θα είχε αποτρέψει τα πάντα.
Όλοι αναλώσιμοι είμαστε άντρες γυναίκες σε τι διαφέρει μια γυναίκα?Μα δεν ισχυρίστηκα ότι οι άντρες θεωρούνται αναλώσιμοι ΜΟΝΟ από τις Γυναίκες. Ολόκληρη η Κοινωνία τους θεωρεί αναλώσιμους. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και να φερόμαστε ανάλογα
Τον απαξιωσες τυπε....ντροπη του φιλε,του ευχομαι ψωφο του kachaplia δε του αξιζει οχι γυναικα κανονικη εξω αλλα ουτε πληρωμενη πουτανα να γαμαει.Ντροπη σου σιχαμενε kachaplia να υποστηριζεις τους ουγκανους,τους δολοφονους,εισαι ξεφτυλας,παμε ολοι μαζι να ριξουμε αναφορα στον kachaplia,ουστ μουνοσκυλο.Δε εχουν δικαιολογια ΚΑΜΙΑ αδερφε μου ευχομαι και ο καπετανιος στη φυλακη και τα αλλα 3 μερη του πληρωματος να μαρτυρησουν,ολη μερα να τρωνε πουτσα και ξυλο μεχρι να πεθανουν απο τον πονο,ευχομαι ολοψυχα να φανε τραγικο ξυλο ολοι τους,ξυλο μεχρι θανατου.
Άρα συμφωνούμε. Δεν είναι απαραίτητο για το κάθε τι να βγαίνει ο υπουργός ή ο προθυπουργός να στρογγυλεύει την κατάσταση.Σκασίλα μας ποιός θα μιλήσει ή θα παραμείνει σφίγγα. Το θέμα δεν είναι ποιός θα κάνει δηλώσεις. Ποιός κάνει τι και αν δεν το κάνει όπως ορίζεται, ποιος είναι υπεύθυνος είναι το θέμα. Κι εδώ είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
...Άλλο ίσοι άλλο ίδιοι....Όλοι αναλώσιμοι είμαστε άντρες γυναίκες σε τι διαφέρει μια γυναίκα?
Στα σημαντικά έτσι? όχι στο αν τους ανοίγουν την πόρτα του αυτ/του και τις κερνάνε κάνα φαγητό....
στην αγορά εργασίας για παράδειγμα δεν παίρνει κάποιος εύκολα μια γυναίκα γιατί φοβάται μη του μείνει έγκυος και μετά πληρώνει χωρίς να έχει υπάλληλο.
Τώρα αν εννοείς ότι μια γυναίκα μπορεί να κουνήσει τον κώλο της και να πάρει μια θέση ισχύει...αλλά της την δίνεις εσύ...ας μη την έδινες. Επίσης εσύ μπορείς να πας να δουλέψεις σε χειρονακτικές εργασίες που τις γυναίκες θα τις έπαιρναν με τις πετρες.
Η φύση μας ειναι φιαφορετική αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε ίσοι. Άλλο ίσοι άλλο ίδιοι.
Για να αρχίσουν οι αρχές να κόβουν πραγματικά κώλους ποιός θα δώσει την εντολή στον Αρχηγό; Ο πολιτικός προϊστάμενος. Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα, όχι από το τι είμαστε μέσα μας.Άρα συμφωνούμε. Δεν είναι απαραίτητο για το κάθε τι να βγαίνει ο υπουργός ή ο προθυπουργός να στρογγυλεύει την κατάσταση.
Όσο για τα θέματα ασφαλείας γενικότερα είναι και πολιτικό θέμα αλλά δεν μπάζει τόσο στο νομικό πλαίσιο που υπάρχει και ανανεώνεται. Έχει να κάνει με την εφαρμογή που δεν γίνεται και φυσικά με το ότι ο Έλληνας δεν έχει καμία εκτίμηση στην ασφάλεια του. Μηδέν.
Μόνο αν αρχίσουν οι αρχές να κόβουν πραγματικούς κώλους θα αρχίσει ο άλλος...όχι να εκτιμάει αλλά να φοβάται. Δεν φταίει κανένας πολιτικός αν μέσα μας είμαστε παλιάτσοι αυτό θέλω να πω.
Νταξει εσκασε και ο Μποκολος με τον μισογυνισμο και εδεσε το γλυκο........Άλλο ίσοι άλλο ίδιοι....
Το προσυπογράφω. Έλα όμως που οι βλαμμένοι της Ανανεωτικής Αριστεράς επαναλαμβάνουν το παραμύθι ότι δεν υπάρχουν Βιολογικές Διαφορές ούτε ανάμεσα στα φύλα, ούτε ανάμεσα στις Ράτσες. Και αν νομίζεις ότι μόνο σε αυτά που γράφεις ...Στα σημαντικά έτσι? όχι στο αν τους ανοίγουν την πόρτα του αυτ/του και τις κερνάνε κάνα φαγητό.... είναι το μόνο που πλεονεκτούν κάνεις λάθος. Στις βάρκες του Τιτανικού μόνο οι Γυναίκες μπήκαν, οι άντρες μετατράπηκαν σε παγοκολώνες. Πρώτα οι Γυναίκες και τα Παιδιά, και μετά εμείς, αν υπάρχει χώρος για εμάς. Μια Γυναίκα μπορεί να σε καταστρέψει απαλά ισχυριζόμενη ότι την κοιτάς παράξενα στη Δουλειά. Αν ένας άντρας και μια γυναίκα γνωριστούν σε μπαράκι, πιουν δύο ποτά και κοιμηθούν μαζί, την άλλη μέρα η Γυναίκα είναι Θύμα και ο Άντρας Βιαστής. Αν 40χρονος καθηγητής κάνει σεξ με 14χρονη μαθήτρια όλοι θα ουρλιάζουν να τον Ευνουχίσουν. Αν 40χρονη καθηγήτρια κάνει σεξ με 14χρονο μαθητή, όλοι θα ουρλιάζουν που ήταν αυτές οι Δασκάλες όταν πήγαινα εγώ Σχολείο. Αμέτρητα άλλα παραδείγματα
παω και "επιβλεπω" την εταιρεια της γυναικας μου, καμια ωρα καθε μέραΠουτανακι του κεφαλαιου δηλαδη?
κανειις καμμια δουλεια στο σπιτι ή τσαμπα σου πηρε το τουτου?
μη ειρωνευεσαι ο μαλακας αυτος ειναι τραγικος που υποστηριζει καριοληδες.Τον απαξιωσες τυπε....
Τύπε ίσοι σημαίνει ίσα δικαιώματα τα οποία ευτυχώς υπάρχουν σήμερα. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν υπήρχαν και στο μυαλό πολλών ακόμα δεν υπάρχουν....Άλλο ίσοι άλλο ίδιοι....
Το προσυπογράφω. Έλα όμως που οι βλαμμένοι της Ανανεωτικής Αριστεράς επαναλαμβάνουν το παραμύθι ότι δεν υπάρχουν Βιολογικές Διαφορές ούτε ανάμεσα στα φύλα, ούτε ανάμεσα στις Ράτσες. Και αν νομίζεις ότι μόνο σε αυτά που γράφεις ...Στα σημαντικά έτσι? όχι στο αν τους ανοίγουν την πόρτα του αυτ/του και τις κερνάνε κάνα φαγητό.... είναι το μόνο που πλεονεκτούν κάνεις λάθος. Στις βάρκες του Τιτανικού μόνο οι Γυναίκες μπήκαν, οι άντρες μετατράπηκαν σε παγοκολώνες. Πρώτα οι Γυναίκες και τα Παιδιά, και μετά εμείς, αν υπάρχει χώρος για εμάς. Μια Γυναίκα μπορεί να σε καταστρέψει απαλά ισχυριζόμενη ότι την κοιτάς παράξενα στη Δουλειά. Αν ένας άντρας και μια γυναίκα γνωριστούν σε μπαράκι, πιουν δύο ποτά και κοιμηθούν μαζί, την άλλη μέρα η Γυναίκα είναι Θύμα και ο Άντρας Βιαστής. Αν 40χρονος καθηγητής κάνει σεξ με 14χρονη μαθήτρια όλοι θα ουρλιάζουν να τον Ευνουχίσουν. Αν 40χρονη καθηγήτρια κάνει σεξ με 14χρονο μαθητή, όλοι θα ουρλιάζουν που ήταν αυτές οι Δασκάλες όταν πήγαινα εγώ Σχολείο. Αμέτρητα άλλα παραδείγματα