Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Μάθε πρώτα να γράφεις τα βοηθητικά ρήματα της ελληνικής και μετά έλα να πιάσεις στο στόμα σου τον αδερφό @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Τελικα τυπε την ειδες την στιγμη της πτωσης απο τα βιντεο που ειδε ολη η ελλαδα ή ακομα κανεις τον τυφλο; :confused:

images

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Ρε τρόμπα ... το μπουρδέλο που ψήφισες .... έχει δηλώσει ότι σέβεται τους αγώνες της αριστεράς ....
και ότι είναι παράταξη που φθάνει μέχρι .... ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ....

και έχει συμμαχήσει άπειρες φορές μαζί τους .... στο κυνήγι .... των δεξιών ....
ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΓΚΑΝΟ .... ΩΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ !!!!!!!!
Αυτο μου θυμιζει που καποτε ελεγαν " ακουμπαμε την 17" και μας τον ακουμπουσε 20 χρονια

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Με ένα καλό πακέτο και απασχόληση σε άλλη εταιρεία μια χαρά τον "αναγκάζουν".
Κάτι άκουσα μόλις ότι πάει προς την πόλη του Μαραντόνα....
Θα μάθουμε στο ΕΓΓΥC μέλλον.....

:confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
Η Attica έχει αλλεργία να εκτίθεται με δυσάρεστες ειδήσεις. Ποιο παλιά διάφορα πλοία της έμπαιναν στο ναυπηγείο έκτακτα και μετά από βλάβες δεν έβγαζε δελτίο τύπου το λιμενικό που ήταν υποχρεωμένο να έβγαζε.
Τους τσούζει πολύ το δυσάρεστο αυτό περιστατικό.
Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.
ο καπετανιος παντως ειχε αναλαβει προσφατα (Ιουλιο) συμφωνα με την ανακοινωση της εταιρειας.
το «βυσμα» που τον προωθησε ενδοεταιρικα τωρα θα μαζευει το γραφειο του…οπως και ο υπευθυνος ασφαλειας της εταιρειας.
θα ξηλωσουν πολυ κοσμο, ο τσεο ειναι για το εφφε στους επενδυτες.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
O Kαμπουρακης νομιζει οτι το Λιμενικο ειναι για να παρεχει υπηρεσιες handling στους εφοπλιστες
Σε καμια πολιτισμενη χωρα δεν πληρωνονται ενοπλοι ενστολοι για να ειναι εξω απο τα πλοια συνδραμωντας την επιβιβαση των επιβατων. Ας προσλαβουν οι εταιρειες των πλοιων η το λιμανι υπαλληλους για αυτο
Οι λιμενικοι ειναι για να κανουν ελεγχους για ναρκωτικα, λαθρεμποριο κλπ, τουλαχιστον στις κανονικες χωρες και οχι σε μπανανιες οπως την δικη μας που ο λιμενικος πληρωνεται απο τον φορολογουμενο της Φλωρινας για να κανει τον βοηθο των πλοιοκτητων η των οργανισμων λιμενων
Δηλαδη αν καποιος επιβατης παει κοντα στον κινητηρα του αεροπλανου και τον ρουφηξει, θα φταιει η Αστυνομια του αεροδρομιου?
Ο καμπουρακης δεν ηταν που ακουγεται στο ηχητιικο στον ΟΠΕΝ , οταν πεταξε την παπαρια ο Βαρβιτσιωτης για τον θρηνο για το μεροκαματιαρη ναυτικο που κατηγορειται για φονο , που σχολιαζει και λεει " ελα μου ντε";;;;;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Μονο ο Νιπλης ξερει καλη ορθογραφια είχε συμμαθητη τον Ματέι και ανταγωνιζότανε μεταξύ τους.
ήμουν και εγώ εκει στην Πρωτη Δημοτικου και θυμάμαι μια χοντρή φάση που ειχε παιχτεί με τον Νίπλη τον Ματει και την δασκάλα:

Δασκαλα: Να σηκωθει ο Νίπλης και ο Ματέι να πούνε το μάθημα
Νίπλης: Ολο εμενανε σηκωνει να πω μαθημα η δασκαλα
Ματέι: Θα την σφάξω σαν κουνελι και θα βγω να παιξω μπαλα

Τελευταία τροποποίηση:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
τα εμβολια φταινε...εχουν αλλοιωσει το ελληνικο ιχωρ....
αυτοι που δουλευουν στα πλοια κανανε υποχρεωτικα το εμβολιο με αποτελεσμα να γινουν ζομπι...γι αυτο τον κοιτουσαν που πνιγοταν ο αλλος...εξαιτιας του εμβολιου οι ραδιοσυχνοτητες γυρισαν σε ντεσιμπελ εκτος του ελληνικου dna και γι αυτο παρατηρουμε τοσο αποτροπαια εγκληματα τωρα τελευταια...δεν υπαρχει βουληση.....μονο ζομπι που εκτελουν εντολες της νεας ταξης πραγματων και του σορος...

τα ιδια πανε να κανουν και με τις ταυτοτητες τωρα...θα ενεργοποιουν το τσιπακι και θα μας κανουν ζομπι...αμα θελουν θα μας στελνουν στο πεδιο του αρεως να πιπωνομαστε με τους αφγανους και καποια γηραια μελη του σαιτ...αλλα θα ειμαστε αβουλοι...απλα θα πιπωνουμε και μετα θα γυρναμε σπιτια μας....

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Παλια ξερεις λεγαμε για το νερο αδερφε...μετα στο στρατο λεγαμε οτι μας βαζουν αντικουκου στο τσαι.... εγω στο σχολειο ( λυκειο) εμαθα για τα στερεωτυπα και τις κοιν.συμπεριφορες στο μαθημα της κοινωνιολογιας που ευφυεντως το καταργησαν,, τωρα μαθαινεις μονο δεξι κλικ και σειβ....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
Τη πατησε ο Ινδος, πανω που ολοκληρωθηκε η εξαγορα εφαγε τη μπουφλα.
ωραιο μηνυμα για επενδυτες…

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
απο τη στιγμη που λυθηκαν οι καβοι τελος δεν μπαινεις!!!

ο ανθρωπος επεσε τη στιγμη που κινηθηκαν τα νυχια του καταπελτη... ολα τα δακρυβρεχτα για απανθρωπες συμπεριφορες πουλανε φυκια στους επαγγελματιες ευαισθητους...
εδω κοντεψε να πεσει και ο υπαρχος στη θαλασσα για τον μαλακα.
ψωφα ανωμαλε,γαμημενε που υποστηριζεις το καπετανιο και τα λαμογια τους σπρωχτες.Τωρα που θα μπουν φυλακη και ο καπετανιος και οι σπρωχτες και θα φανε ξυλο μεχρι αναπηριας στις φυλακες θα σου πω εγω καριολη.Στο διαολο μουνοπανο και εσυ μαζι με αυτους για να μαθεις να υποστηριζεις τους σιχαμενους δολοφονους ουγκανους,ντροπη σου.Κυριε διαχειριστη ριξε ενα μπαν στον kachaplia,το λιγοτερο που πρεπει να κανεις ειναι αυτο.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.341
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• IMG_20230907_152502.jpg
    IMG_20230907_152502.jpg
    174,3 KB · Εμφανίσεις: 14

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Ξεροχύσαμε παλι με την ελληνικη ναυτοσύνη, τον ξένιο δία με την μαϊμού φιλοξενια. Γενικως με τη βαριά βιομηχανία μας.
Δοξασμενοι ελληνες ναυτικοι κοιτανε ανθρωπο στη θαλασσα που τον πεταξαν.. δεν πετανε σωσιβιο και καπετανιος που σαλπάρει, και ανακοινωση ψεματα για αυτον που επεσε στη θαλασσα..
Λιμενικό άφαντο φυσικα.

Αξ λιμενικου ελεγε χθες οτι για απόπλου πρεπει να λυνονται οι καβοι να κλεινει η πόρτα και μετα αναχώρηση,
Οτι δηλαδη δεν κανουν οι δοξασμενοι ελληνες ναυτικοι
Γιατι δεν γινεται αυτο; ρωταω στο δικο σου ποστ για να δουμε και καποιες αποψεις πιο πανω....

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.341
Πόντοι
2.356
Η Attica έχει αλλεργία να εκτίθεται με δυσάρεστες ειδήσεις. Ποιο παλιά διάφορα πλοία της έμπαιναν στο ναυπηγείο έκτακτα και μετά από βλάβες δεν έβγαζε δελτίο τύπου το λιμενικό που ήταν υποχρεωμένο να έβγαζε.
Τους τσούζει πολύ το δυσάρεστο αυτό περιστατικό.
Ε και;
Έχουν καταστεί μονοπώλιο.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Παλια ξερεις λεγαμε για το νερο αδερφε...μετα στο στρατο λεγαμε οτι μας βαζουν αντικουκου στο τσαι.... εγω στο σχολειο ( λυκειο) εμαθα για τα στερεωτυπα και τις κοιν.συμπεριφορες στο μαθημα της κοινωνιολογιας που ευφυεντως το καταργησαν,, τωρα μαθαινεις μονο δεξι κλικ και σειβ....
το αντικουκου υπάρχει ειμαι σιγουρος γιατι μια φορά που ήμουν βοηθος μαγειρειων ειχα δει τον μαγειρα να ριχνει με ενα μπιτονι βενζινης στην φασολαδα και τον ρωτησα τι ειναι αυτο ρε βενζινη ή αντικουκου;
και μου ειπε:
τι τα περασες τα φανταρια ρε ποντίκι; honda c50;
αρα......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.698
Πόντοι
12.756
ψωφα ανωμαλε,γαμημενε που υποστηριζεις το καπετανιο και τα λαμογια τους σπρωχτες.Τωρα που θα μπουν φυλακη και ο καπετανιος και οι σπρωχτες και θα φανε ξυλο μεχρι αναπηριας στις φυλακες θα σου πω εγω καριολη.Στο διαολο μουνοπανο και εσυ μαζι με αυτους για να μαθεις να υποστηριζεις τους σιχαμενους δολοφονους ουγκανους.Κυριε διαχειριστη ριξε ενα μπαν στον kachaplia,το λιγοτερο που πρεπει να κανεις ειναι αυτο.
Ετσι σε μαθαμε έτσι σε θελουμε , σκληρο καργιολη :rockon::rockon::rockon::rockon:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.341
Πόντοι
2.356
Όπως μου είχε πει κάποτε και γείτονάς μου λιμενικός σε νησί, οι περισσότεροι συνάδελφοί του αγροφύλακες ήθελαν να γίνουν.
Καταλαβαίνετε πόση σχέση έχουν με τη θάλασσα και τα βαπόρια.
Γυαλί, φρέντο, στολή και Nissan Qashqai για μόστρα!

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Δε χρειαζονται σωσιβια στα πλοια

...στο διαλο επιτελους μουνοπανα με την εικονικη πραγματικοτητα που παπατζωνετε το πανελληνιο λες και δεν εχουμε ματια να δουμε ....ο αλλος ανακοινωσε τη συμπαθεια του για το δραμα των εν ψυχρω δολοφωνων που ταχα ειχαν παει οι καημενοι για ενα μεροκαματο....πουλησε τρελιτσα και εγωισμο στη δευτερη δηλωση του ,εφαγε σκατα και εβγαλε τριτη δηλωση μεσα σε λιγες ωρες ο καραγκιοζης που κανει τριπλο ανσαμπλ στον αερα και λεει ειμαι μαλακας αλλα αυτα που ειπα τα ελεγα αλλιως.....και ειναι ακομα υπουργος ρε μαλακες ,εκει ακουνητος και μας κατουραει γιατι μπορει ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ.....ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ....ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ......ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ,ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ,Η ΑΝΟΧΗ -ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!
Ε οχι και τριπλο ανσαμπλ... δεν εχει τετοιες ικανοτητες....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ετσι σε μαθαμε έτσι σε θελουμε , σκληρο καργιολη :rockon::rockon::rockon::rockon:
θα μας τρελανουν ρε,ντρεπομαι που ειμαι ελληνας με κατι τσουτσεκια σα το kachaplia που υποστηριζει τους δολοφονους.Μεσα φυλακη τα λομογια οι δολοφονοι που πεταξαν ανθρωπο με ειδικες αναγκες στη θαλασσα και δε αντεξε και πνιγηκε.Ευχομαι να φανε τοσο ξυλο και ο καπετανιος και τα αλλα 3 μερη πληρωματος στη φυλακη που να μη αντεχουν αλλο απο το ξυλο,να μαρτυρησουν τη μερα και τη στιγμη που το καναν αυτο ολο,να φτυσουν το γαλα της πουτανας της μανας τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom