Βεβαια φορεις μιας πολιτικης ειναι τα κομματα...αλλα βασικα εχεις δικιο το εγραψα και πιο πανω.... σε ολα τα επιπεδα και ολες τις δρασεις της κοινωνιας μας ατομικα και ομαδικα ειναι πολιτικο το θεμα....Τύπε μου είναι πολιτικό. Όχι κομματικό, αλλά πολιτικό.
Ολη αυτή η πολιτική που εχει ασκηθεί τα τελευταία χρόνια η οποία οδήγησε στην φτωχοποιηση του ελληνικού λαού ειναι υπεύθυνη για την σημερινή κατάντια της κοινωνίας. Όλη αυτή η ανομία που επικρατεί, εχει με την σειρά της σπείρει το μικρόβιο στο μυαλό του καθενός ότι μπορείς να κάνεις οτι θέλεις χωρίς να υποστείς κάποια συνέπεια. Το κερασάκι στην τούρτα ηταν ο εγκλεισμός για 2 χρόνια όπου έβγαλε έξω ολα τα ψυχολογικά του Έλληνα στην φόρα. Οπότε το θεμα για μενα ειναι πολιτικό, αλλά όχι κομματικό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 88K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.164
- Πόντοι
- 3.656
Μα το ίδιο το πλαίσιο και η νομοθεσία επιβάλλει να κάθεσαι 4 χρόνια. Το ίδιο το πλαίσιο είναι που καθορίζει τους κανόνες της πολιτικής δράσης. Ακόμα και αν μαζευόμασταν, όπως εύγλωτα λες, σε μία πλατεία για να παράγουμε πολιτικό και ενδεχομένως κοινωνικό αποτέλεσμα θα έπρεπε να κομματικοποιηθούμε, είτε σε υπάρχον κόμμα είτε να ιδρύσουμε νέο, μέ ό,τι αρνητικά συνέχεται η κάθε μία από τις δύο επιλογές. Γιατί και εμείς εδώ αυτά συζητάμε αλλά δεν γίνεται και τίποτα. Αν οι κανόνες παραμένουν ίδιοι και απαράλλακτοι πως θα διαφέρει το αποτέλεσμα? Επειδή άλλαξαν οι παίκτες? Στη μονόπολη είτε κερδίζει ο κόκκινος είτε ο μπλέ το αποτέλεσμα είναι ίδιο, όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουν αν τύχουν στο λάθος κουτάκι. Στο κομμάτι της ψήφου, ποιο υποψήφιο κόμμα κατέβηκε με πρόγραμμα αλλάγης του ίδιου του συστήματος? (παράνομο θα ήταν βέβαια βάσει συντάγματος) Ποιος μίλησε για πραγματικό εκδημοκρατισμό? Αυτό που υπόσχονται ως διαφορετικό είναι το διανεμητικό αποτέλεσμα. Οι μεν λένε έτσι οι άλλοι αλλιώς και αναλόγως ψηφίζεις. Βέβαια μπορεί όντως να μη θέλουμε να ασχολούμαστε και να προτιμάμε το νετφλιξ.
Σεντόνι αλέρτ
Αυτά τα 2 που ανέφερες εγώ τα είπα σε διαφορετικές περιπτώσεις και δεν σχετίζονται μεταξύ τους τουλάχιστον όπως τα έγραψα σε διαφορετικές παραθέσεις από διαφορετικά άτομα. Εξηγώ :
1. Δεν θεωρώ ότι είναι πολιτικό θέμα...ούτε χρήζει πολιτικής ανακοίνωσης το συμβάν ενός ατυχήματος που έγινε με τόσο συγκεκριμένες συνθήκες. Διότι ο θάνατος του ανθρώπου δεν ήρθε επειδή ήταν ανοιχτή η μπουκαπόρτα αλλά επειδή τον έσπρωξε ο χοντρός. Σίγουρα αν ήταν κλειστή η γέφυρα δεν θα έμπαινε...αλλά επίσης αν υπήρχε λιμενικό δε θα έμπαινε ή αν υπήρχαν μπαριέρες ή αν δεν τον άφηναν να βγει εξ αρχής. Κανένας δεν τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας. Αν τους τηρούσαν θα ήμασταν πιο αγανακτισμένοι γιατί δεν θα γινόταν αυτό που μας βολεύει.
2. Το άλλο πραγματικά έχει να κάνει με την πολιτική που ξεκινάει από εμάς. Εκτός αν σκεφτείς ότι τις εκλογές τις στήνουν και δεν έχεις πραγματικά κανένα λόγο σε τίποτα. Προσωπικά αν το σκεφτώ αυτό καλύτερα να πάω να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου. Οπότε με δεδομένο ότι πραγματικά εκλέγουμε αυτούς που θέλουμε.....έχουμε την δυνατότητα να βγάλουμε όποιον πολιτικό άρχοντα θέλουμε.
Αλλά τι θέλουμε πραγματικά? Καλύτερη κοινωνία ή περισσότερα λεφτά και άνετη ζωή? Γιατί οι φτωχοί τείνουν να κάνουν την ''επανάσταση'' βιοπορισμό και οι πλούσιοι να την κάνουν χόμπι. Ποιος πραγματικά θέλει όμως να αλλάξει τον κόσμο προς το πιο δίκαιο? Γιατί προς το καλύτερο για τον εαυτό του το ξέρουμε όλοι.
Οπότε όταν κάποιος λέει θέλω ένα καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο εννοεί για τον εαυτό του. Διότι αν θέλουμε έναν καλύτερο και δίκαιο κόσμο για όλους πρέπει να αποδεχθούμε ότι πρέπει να πετάξουμε τις περισσότερες ανέσεις μας ώστε να έχουν και οι πιο αδύναμοι από εμάς.
Για παράδειγμα αν έβγαινε ένας πολιτικός με τον προυπολογισμό του κράτους και τα πραγματικά οικονομικά της χώρας τα οποία είναι σκατένια...και έλεγε ''ακούστε μαλάκες.....για να μη χρεώσετε τα παιδιά και τα εγγόνια σας....και για να μην ζει ο ένας με ένα μύριο και ο άλλος με 100 ευρώ....κούρεμα όλες οι καταθέσεις και φόρος 60% σε όλους. Θα τρως σκατά αλλά δε θα υπάρχει ούτε ένας που να πεινάει και όλοι οι φόροι θα πάνε στα νοσοκομεία, τους αρρώστους και τους αδύναμους...στις κρατικές δομές και την οργάνωση"
Δεν θα έβγαινε ποτέ και δεν θα υπήρχε ούτε ένας ευχαριστημένος. Αυτός είναι ο λόγος που την πολιτεία μας την φτιάχνουμε μόνοι μας και βγάζουμε αυτούς που βγάζουμε. Γιατί θέλουμε το καλό όλων αλλά πιο πριν θέλουμε το καλύτερο το δικό μας. Ναι πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου μας ενδιαφέρει περισσότερο να μη χάσουμε το νετφλιξ παρά ο καημένος της κοινωνίας. Γιαυτό είπα όποιος νομίζει ότι είναι διαφορετικός ας κάνει την αρχή.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.715
- Πόντοι
- 12.756
θα μας τρελανουν ρε,ντρεπομαι που ειμαι ελληνας με κατι τσουτσεκια σα το kachaplia που υποστηριζει τους δολοφονους.Μεσα φυλακη τα λομογια οι δολοφονοι που πεταξαν ανθρωπο με ειδικες αναγκες στη θαλασσα και δε αντεξε και πνιγηκε.Ευχομαι να φανε τοσο ξυλο και ο καπετανιος και τα αλλα 3 μερη πληρωματος στη φυλακη που να μη αντεχουν αλλο απο το ξυλο,να μαρτυρησουν τη μερα και τη στιγμη που το καναν αυτο ολο,να φτυσουν το γαλα της πουτανας της μανας τους.
για τα ματια του κοσμου ....και το ξερεις....Στον ιδιωτικό τομέα τουλάχιστον παραιτειται και κάποιος
Στο δημόσιο κανεις...
Ανθρωποκτονία 36χρονου στον Πειραιά: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group
Τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει προσωρινά ο CFO Παναγιώτης Δικαίος.www.capital.gr
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.164
- Πόντοι
- 3.656
Έγινε πολιτικό θέμα επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν στη γωνία να δουν ένα πολιτικό θέμα.Ωραια.
Απο την στιγμη που οπως ορθά λες δεν βγηκε «κάνει δήλωση ο καπετάνιος του πλοίου ή ο διευθυντής της ναυτιλιακής ή ο διοικητής του λιμενικού πειραιά.» και βγηκε ο Υπουργος,Ε τοτε γινεται πολιτικο το θεμα και φταιει ο Μητσοκουλης που δεν του γαμησε τον γκωλο,αντ αυτου μας ειπε στο πόπολο να κλαψουμε και λιγο για το μελλον του μεροκαματιάρη χοντρού που τσουβαλιασε τον 36χρονο στη θαλασσα και κάρφωσε τα «πρωσσα»
Το να λες ότι φταίει σε όλα ο μητσοτακης απλά δίνει πατημα σε αυτούς που τον ξεπλένουν να σε βγάλουν τρελό και να τον βγάλουν λάδι σε αυτά που πραγματικά φταίει.
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.656
- Πόντοι
- 1.436
Βρε αρχιμαλακα ξέρεις τι λένε οι κανονισμοί?απο τη στιγμη που λυθηκαν οι καβοι τελος δεν μπαινεις!!!
ο ανθρωπος επεσε τη στιγμη που κινηθηκαν τα νυχια του καταπελτη... ολα τα δακρυβρεχτα για απανθρωπες συμπεριφορες πουλανε φυκια στους επαγγελματιες ευαισθητους...
εδω κοντεψε να πεσει και ο υπαρχος στη θαλασσα για τον μαλακα.
Ότι για να λυθούν οι καβοι πρέπει να έχει κλείσει ο καταπέλτης.
Από την στιγμή που κάποιος πατάει τον καταπέλτη θεωρείτε επιβάτης του πλοίου.
Ας φάνε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους να κάνουν τα πουτανακια στους αλβανούς τώρα και να δούμε εκεί πόσο μαγκιά έχουν να πετάξουν τον άλλον στην θάλασσα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.164
- Πόντοι
- 3.656
πια άλφα τύπε?περιμενω τον κακο πολιτικο να με παρει απο το χερι να μου δωσει πολλα λεφτά και να μου μαθει καλη συμπεριφορα.
εχω πει δεκα χιλιαδες φορες ο Μητσοτάκης με τρεφει δηλαδη το εσπα δηλαδη η μκο της γυναικας μου ο θεος να τον εχει καλα να κοβει ημερες απο την γυναικα μου να της δινει στον μητσοτακη
σας εχω πει με εχει αποπροσανατολισει το περιστατικό αυτό με τον πνιγμενο. εγω εβαζα μπυρα στο σεικερ το πρωι και εκοβα βολτες με το αλφαρομεο να περασει η μέρα μου να φτασει μεσημερι να γυρισω πισω, ε οι μπυρες μου φερνουν κατουρημα μαλλον φταιει ο βροχερος καιρος απο εδω και περα τσιπουρο στο σεικερ και αγιος ο θεος
Οχι τωρα ...πιο μετα στο εφετειο ισως...ξερει αυτος( πισπιριγκου)Πόσο δίνεις να τον αναλάβει?
Λέω να bookάρω 1.50 απόδοση.....
Καταλαβα χωρις δισκο και πλατο....Σχετικα με το bou να ξέρουν όσοι γράφουν ότι κάθε στιγμή είναι μέσα πάνω απο 400 άτομα συνδεδεμενοι και διαβάζουν τα διάφορα θέματα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Το μεγαλυτερο μέσο το πρώτοθεμα που διαβάζουν οι περισσότεροι αναγνωστες έχει μέσο όρο 600 άτομα συνδεδεμένα στο pick της ημέρας όπως μου έχει πει φιλαράκι από μέσα. (αλλο που λεει ψέματα ότι έχει πολύ περισσότερο για λογους διαφημιστικούς).
Δηλαδή στην ουσια το bou έχει τεράστιο αναγνωστικό κοινό.
Πωλειται opel corsa 2013 1.0 λευκό σε άριστη κατασταση οδηγός γυναικα (ξαδέρφη μου) στειλτε pm.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.715
- Πόντοι
- 12.756
πια άλφα τύπε?
Ρωτα και για το Corsa αν ειναι αυτοματο
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ακομα και να μην ειχε το δικαιωμα να μπει στο πλοιο επειδη δε πατησε τον καταπελτη δε εχουν κανενα μα κανενα δικαιωμα να τον ριξουν στη θαλασσα,να βεβαιωθουν οτι παταει εδαφος οτι ειναι καλα στη υγεια του και μετα οκ,δε μπορουν να κανουν αυτο το εγκλημα χωρις λογο δε εχουν το δικαιωμα αλλα ο ανθρωπος οντως πατησε το καταπελπτη αρα εχει το δικαιωμα να μπει μεσα στο πλοιο που ακομα και να μη ειχε το δικαιωμα να μπει στο πλοιο ξαναλεω δε πετας καποιον ετσι μεσα στη θαλασσα,ειναι δολοφονοι,ειναι σιχαμενοι,να παθουν καρκινο και ο καπετανιος και τα υπολοιπα 3 μεροι του πληρωματος.Τωρα που μεσα στη φυλακη θα φανε και οι σπρωχτες και ο καπετανιος πουτσα απο συγκρατουμενους αλβανους και αραπηδες θα σου πω εγω.Θα μαρτηρησουν τη ωρα και τη στιγμη που το εκαναν.Πρωτα θα τους δερνουν μεχρι λυποθυμιας και μετα θα τους βιαζουν,ετσι να λιωσουν οι καριοληδες οι δολοφονοι.Ντροπη σου kachaplia να υποστηριζεις εγκληματιες και λαμογια,ντροπη σου ξεφτυλα.Παρακαλω ξανα κυριε διαχειριστη ριξε μπαν στον kachaplia αν εχεις εστω και λιγο αξιοπρεπεια.Βρε αρχιμαλακα ξέρεις τι λένε οι κανονισμοί?
Ότι για να λυθούν οι καβοι πρέπει να έχει κλείσει ο καταπέλτης.
Από την στιγμή που κάποιος πατάει τον καταπέλτη θεωρείτε επιβάτης του πλοίου.
Ας φάνε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους να κάνουν τα πουτανακια στους αλβανούς τώρα και να δούμε εκεί πόσο μαγκιά έχουν να πετάξουν τον άλλον στην θάλασσα.
Τελευταία τροποποίηση:
Τα ιδια λεγαμε και για τον λουδοβικο των σερρων αλλα σε μια εβδομαδα ,....θαυμα θαυμα.... θα παει αλλου ρε αδερφε να παιρνει τα 5-10 χιλιαρικα....Να και κάποιος που έχει @@ μέσα στο σώβρακο του....
Attica Group: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος μετά τη δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon
Το ΔΣ της εταιρείας κάνει λόγο για «τραγικό δυστύχημα» που είχε αποτέλεσμα να χαθεί «εντελώς άδικα και με τρόπο αδιανόητο η ζωή ενός νέου ανθρώπου» - «Θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος»www.protothema.gr
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.164
- Πόντοι
- 3.656
Τα προβλήματα τα αναγνωρίζουμε όλοι....Το θέμα είναι πολιτικό και όχι κομματικό, γιατί εσύ είσαι πολίτης που οι δημόσιες υπηρεσίες που σου παρέχονται είναι ανεκδιήγητες.
Η εταιρεία ομολογεί σε ανακοίνωσή της οτι ταξιδεύει χωρίς να τηρεί κανονισμούς ασφαλούς ναυσιπλοΐας. Πριν την αποδεση του πλοίου τα πάντα θα πρέπει να έχουν κλείσει και σφραγιστεί και ο καταπέλτης, γράφει.
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.
Ενα πλοίο λοιπόν, που μεταφέρει εως 1448 επιβάτες, γράφει στ' αρχιδια του τους κανονισμούς ασφαλείας.
Γιατί; Γιατί αυτή είναι η εταιρική κουλτούρα.
Ποιός επιτρέπει να επιβιώνει αυτή η κουλτούρα της παραβίασης κανόνων ασφαλείας;
ΤΟ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΑΡΜΌΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ.
Το Λιμενικό.
Που όποιος έχει κάνει ένα ταξίδι με πλοίο της ελληνικής ακτοπλοΐας έχει ψυχανεμιστεί με τι ασχολείται. Πάντως, όχι με τη δουλειά του, που είναι η τήρηση των κανόνων ασφαλείας.
Ποιός επιτρέπει σε ενα Σώμα "Ασφαλείας" να συμπεριφέρεται έτσι;
Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Και ο Δημοσίας Τάξεως και ο Ναυτιλίας.
Γιατί; Γιατί στη θέση του βρίσκεται μονον αν είναι αρεστός στους εφοπλιστές και σε άλλους εξωγενείς παράγοντες, που εγκρίνουν και την τοποθέτησή του. Και με τους οποίους συναγελαζεται και είναι ομοτραπεζος. Και σκοτιστηκε για τη δική σου ασφάλεια. Και για τον αν το Λιμενικό ή η Πυροσβεστική ή η Αστυνομία ή η όποια δημόσια υπηρεσία κάνει τη δουλειά της
Ποιός ανέχεται αυτόν τον Υπουργό να τον χλευάζει κατάμουτρα με εμετικές ανακοινώσεις;
ΕΣΥ, ΕΓΏ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ.
Και δε ζητά απολογισμό πεπραγμένων ουτε καταλογίζει ευθύνες αν ο πολιτικός είναι του κόμματος που ψήφισε.
Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και τα 4 τομάρια που δολοφόνησαν τον άτυχο, απλώς μεγεθύνουν τη σήψη όλου αυτού του συστήματος, που συχνά πυκνά περνάει κάτω από τα ραντάρ και με τη δική μας ανοχή.
Το πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι ότι τα τομάρια αυτά δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Το βλέπεις κι εδώ μέσα με τα σκουπιδια που πάνε να ρίξουν την ευθύνη στο παλικαράκι που έπνιξαν τα τομάρια. Κι αυτοί τα ιδια θα έκαναν σε κάθε ανάλογη περίπτωση.
Αλλά δεν είδα ποτέ να αρνούνται οι επιβάτες να αρνούνται να ανέβουν στο καράβι επειδή δεν τηρεί τους κανόνες ασφαλείας. Αντίθετα έχω δει να βρίζουν αν δεν το προλάβουν την ώρα που φεύγει. Και σε αυτη την περιπτωση αν το χοντρο ουρουκ χάι τον ειχε αφήσει να περάσει δεν θα είχε γίνει τίποτα.
Αλλα οκ αν το δεις με αυτη την οπτική τα πάντα είναι πολιτικό ζήτημα γιατί για όλα θα έπρεπε να έχει φροντίσει η κυβέρνηση. Η οποία εν μέρη έχει φροντίσει να υπάρχει η νομοθεσία. Αλλά αν έπρεπε να βγει κάποιος να μιλήσει δεν προηγείται πχ ο αρχηγός του λιμενικού πειραιά που έπρεπε να κόψει πρόστιμο στο καράβι επειδή ξεκίνησε με την γέφυρα ανοιχτή? Θα είχε αποτρέψει τα πάντα.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Πωπω μαζεψε ο Κατσαπλιας γαμωσταυριδι σημερα για ολη τη χρονια....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.164
- Πόντοι
- 3.656
Άσε ρε που έχει και 2 αμάξια ποιος είναι ο άλεξ ή ο τέλλυσταλονε?Ρωτα και για το Corsa αν ειναι αυτοματο
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.701
- Πόντοι
- 456
ε δεν παμε καλα , λοιπον οταν ειδα το βιντεο αμεσως ηρθε η εικονα αυτη.ηταν το 1995 και πηγαιναμε, στη συρο με ενα φιλο να παιξουμε σε τουρνουα ανδρων τενις με χρηματικο επαθλο τοτε .Δεν τον πηρα με τη μηχανη γιατι ειχε κατι προκυψει και θα αργουσε λιγο.Ημουν λοιπον πισω πανω απο το καταπελτη ,και την ωρα ακριβως που ξεκιναγαμε φτανει τρεχοντας ,ο φιλος και τρεχει επανω στο καταπελτη ακριβως η ιδια φαση μιλαμε , ε δεν τον εσπρωξε κανεις μπηκε κανονικα μεσα και μετα που βρεθηκαμε ,μεσα μου ελεγε τι πλακα που το προλαβε στο τσακ.Δηλαδη τωρα δεν θα ζουσε και λεει αυτος εδω τετοια σχολια ντροπη του να ηταν το παιδι του η καποιος συγγενεις ουτε που περναει απο το κλουβιο μυαλο του ντροπη .ειναι απιστευτο αυτοψωφα ανωμαλε,γαμημενε που υποστηριζεις το καπετανιο και τα λαμογια τους σπρωχτες.Τωρα που θα μπουν φυλακη και ο καπετανιος και οι σπρωχτες και θα φανε ξυλο μεχρι αναπηριας στις φυλακες θα σου πω εγω καριολη.Στο διαολο μουνοπανο και εσυ μαζι με αυτους για να μαθεις να υποστηριζεις τους σιχαμενους δολοφονους ουγκανους,ντροπη σου.Κυριε διαχειριστη ριξε ενα μπαν στον kachaplia,το λιγοτερο που πρεπει να κανεις ειναι αυτο.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
αυτή που βλεπεις φιλε που μου την πηρε η γυναικα μου να μου βουλωσει το στομα και να μη μπλεκομαι στα ποδια της γιατι εγώπια άλφα τύπε?
Είμαι εκείνος που είμαι
Κι έχει όνομα κάποιο
Σε χρυσό κόσμο σάπιο
Δε χωράω να μπω
δεν έχω γραψει το δραμα που περναω; Εγώ παιδι του λαου και αυτή Νεοδημοκράτισσα;
με δύο σίγμα για να με εξευτελιζει πιο πολύ;
γιατι νομιζεις τριγυρναω στο bou σαν αδικη καταρα;
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.739
- Πόντοι
- 2.306
Ποιος κερδισε στο τουρνουα τυπε, ο Μπαβελλας?ε δεν παμε καλα , λοιπον οταν ειδα το βιντεο αμεσως ηρθε η εικονα αυτη.ηταν το 1995 και πηγαιναμε, στη συρο με ενα φιλο να παιξουμε σε τουρνουα ανδρων τενις με χρηματικο επαθλο τοτε .Δεν τον πηρα με τη μηχανη γιατι ειχε κατι προκυψει και θα αργουσε λιγο.Ημουν λοιπον πισω πανω απο το καταπελτη ,και την ωρα ακριβως που ξεκιναγαμε φτανει τρεχοντας ,ο φιλος και τρεχει επανω στο καταπελτη ακριβως η ιδια φαση μιλαμε , ε δεν τον εσπρωξε κανεις μπηκε κανονικα μεσα και μετα που βρεθηκαμε ,μεσα μου ελεγε τι πλακα που το προλαβε στο τσακ.Δηλαδη τωρα δεν θα ζουσε και λεει αυτος εδω τετοια σχολια ντροπη του να ηταν το παιδι του η καποιος συγγενεις ουτε που περναει απο το κλουβιο μυαλο του ντροπη .ειναι απιστευτο αυτο
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.816
- Πόντοι
- 3.656
Μα δεν ισχυρίστηκα ότι οι άντρες θεωρούνται αναλώσιμοι ΜΟΝΟ από τις Γυναίκες. Ολόκληρη η Κοινωνία τους θεωρεί αναλώσιμους. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και να φερόμαστε ανάλογαΈχει σχέση : λόγω της φύσης της γυναίκας θα ντρεπόταν αυτός να την τραμπουκίσει -λες εσύ εγώ δεν το πιστεύω- οπότε δεν θα την πέταξε στη θάλασσα.
Στο αντιστρέφω και σου λέω λόγω φύσης της η γυναίκα δεν θα τον τραμπούκιζε και δεν θα τον πέταγε στη θάλασσα.
Συνεπώς αν ο άντρας είναι αναλώσιμος είναι επειδή ο ίδιος φέρεται άσχημα στον άλλο άντρα....βάζει τον εαυτό του στη θέση του αναλώσιμου. Δεν φταίει η γυναίκα που ο άντρας είναι και μουνόδουλος και μαλάκας.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.184
- Πόντοι
- 6.256
Απ τις νταλικες ζουν τα καραβια και τα λιμάνια.Καλα, εδω περιμενουν νταλικεριδες
Οι νταλικες λογικα εχουν ακριβο εισητηριο
Αν περιμεναν απ τους νησιώτες που ρχονται αθηνα για πουτάνες ... Κλαφτα χαράλαμπε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις