Και μόνον από το avatar φτάνει και σώνει ...
Ομοιοπαθής μέχρι κόκαλο ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τη τιμές παίζουν τωρα;
Είσοδος,ποτο,ποτο κοπέλας,πριβέ.
Δεν ξερω αλλα δεν πιστευω κιόλας να έβαλε και πρόσθετα προγράμματα ο Τάσος.
Κανονικό ποτό στην κοπέλα δεν προβλέπεται . Ποτό με υποψία αλκοόλ 30 , μικρή σαμπάνια ( πίκολο ) 150 , κανονική σαμπάνια 250
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Και εγώ ήμουν μίνι χορηγός της για λίγο, η κοπέλα όμως άξιζε.Υπήρξαμε και εμείς μικροί χορηγοί στην εν λόγω κυρία, την οποία είχα πετύχει επί της Τσιμισκή με έναν τύπο, και όταν της το είπα στο μαγαζί μου είπε έπρεπε να έρθεις να με χαιρετήσεις να σε κεράσω καφέ, (κανονικό όχι φραπέ)
η μαρια η ιταλιδα,ειναι στην γερμανια εδω και πολυ καιρο..Και εγώ ήμουν μίνι χορηγός της για λίγο, η κοπέλα όμως άξιζε.
Συνεχίζει να ασχολείται με το άθλημα ή εγκατέλειψε, έτσι από περιέργεια.?η μαρια η ιταλιδα,ειναι στην γερμανια εδω και πολυ καιρο..
λοιπον η μαρια ειχε και ισως εχει τοσους χορηγους , εχει πουλησει τοσο παπατζηλικι τοσο αερα πατερα υποσχεσεις εχει παρει τοσα ποτα των 20 σε τριλεπτα και τωρα ασχολητε μρ real estate στην ταυλανδη οπου τη συναντησα εκει καποια στιγμη
ποτε δεν την ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση ενας κολλητος ηταν μεγας χορηγος της με τα πικολα να γεμιζουν καβα καθε φορα με ανταλαγμα ψιλη κουβεντα αερολογιες
μεγαλη φουσκα της χρυσης εποχης της εξαπαταμενης ελλαδας και των μελλοντικων νεοπτωχων
ποτε δεν την ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση ενας κολλητος ηταν μεγας χορηγος της με τα πικολα να γεμιζουν καβα καθε φορα με ανταλαγμα ψιλη κουβεντα αερολογιες
μεγαλη φουσκα της χρυσης εποχης της εξαπαταμενης ελλαδας και των μελλοντικων νεοπτωχων
στην ταυλανδη παει συχνα για διακοπες,εχει παρει σπιτια εκει,αλλα εδρα εχει γερμανια,και εξακολουθη να κανει αυτη την δουλεια αλλα ποιο αρεα και που,ερχετε και καθε τοσο εδω θεσ/νικη.λοιπον η μαρια ειχε και ισως εχει τοσους χορηγους , εχει πουλησει τοσο παπατζηλικι τοσο αερα πατερα υποσχεσεις εχει παρει τοσα ποτα των 20 σε τριλεπτα και τωρα ασχολητε μρ real estate στην ταυλανδη οπου τη συναντησα εκει καποια στιγμη
χαχαχα το καημενο το ναπολιτανακιστην ταυλανδη παει συχνα για διακοπες,εχει παρει σπιτια εκει,αλλα εδρα εχει γερμανια,και εξακολουθη να κανει αυτη την δουλεια αλλα ποιο αρεα και που,ερχετε και καθε τοσο εδω θεσ/νικη.
Βόρεια ή νότια της Νάπολη από ένα χωρίο έλεγε. Για το παπατζηλίκι τώρα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας για αυτό πάμε και είναι σαν το τζόκερ (αν σού κάτσει ).
Πάντως δεν ήταν φούσκα, θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία ακουμπάει το χρήμα εις γνώση του και απλώς έχει την θέληση να ψάχνει και το κάτι παραπάνω.
Η δική μου δυναμικότητα ήταν περιορισμένη όποτε μάλλον guest star ήμουν εγώ αλλά παρόλα ταύτα το παπατζηλίκη στα σύννεφα δηλ. έστελνε μνμ κτλ. πότε θα έρθεις και πότε θα πάμε για μπάνιο μαζί, και που μένει και πότε θα έρθεις από το σπίτι από το μαγαζί κτλ. κτλ.
Για τον φίλο που την συνάντησε, της μίλησες, θέλω να πω σε αναγνώρισε κτλ γιατί μου έχει συμβεί και άλλη φορά εκτός από την ίδια στην Τσιμισκή και με άλλη κοπέλα η οποία μου έδωσε την εντύπωση πως με απέφυγε και πάλι ως <<κύριος>> δεν έδωσα συνέχεια.
Πάντως δεν ήταν φούσκα, θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία ακουμπάει το χρήμα εις γνώση του και απλώς έχει την θέληση να ψάχνει και το κάτι παραπάνω.
Η δική μου δυναμικότητα ήταν περιορισμένη όποτε μάλλον guest star ήμουν εγώ αλλά παρόλα ταύτα το παπατζηλίκη στα σύννεφα δηλ. έστελνε μνμ κτλ. πότε θα έρθεις και πότε θα πάμε για μπάνιο μαζί, και που μένει και πότε θα έρθεις από το σπίτι από το μαγαζί κτλ. κτλ.
Για τον φίλο που την συνάντησε, της μίλησες, θέλω να πω σε αναγνώρισε κτλ γιατί μου έχει συμβεί και άλλη φορά εκτός από την ίδια στην Τσιμισκή και με άλλη κοπέλα η οποία μου έδωσε την εντύπωση πως με απέφυγε και πάλι ως <<κύριος>> δεν έδωσα συνέχεια.
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 36
Για να γυρισουμε στο σηεμρα,χθες κατα τις 3 το πρωι,ελειπα τα mega busties του μαγαζιου ρε γαμωτο..αλλα με αποζημιωσε η Ελενα...τι κωλαρα...τι ουκρανικο αλογο...μ εκανε να χυσω με το χωρο της σε λιγοτερο απο 3 λπετα...απιστευτο (προφανως ημουν πολυ φορτωμενος και αδειασα γρηγορα για να μην δημιουργω εντυπωσεις)...Επισης μια μαυρουλα με κωλαρα κολαση,καλουτσικη στο χωρο και τελος μια βικτωριαΒόρεια ή νότια της Νάπολη από ένα χωρίο έλεγε. Για το παπατζηλίκι τώρα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας για αυτό πάμε και είναι σαν το τζόκερ (αν σού κάτσει ).
επαιξε κατι η απλα οπως λες ησουν φορτωμενος???Για να γυρισουμε στο σηεμρα,χθες κατα τις 3 το πρωι,ελειπα τα mega busties του μαγαζιου ρε γαμωτο..αλλα με αποζημιωσε η Ελενα...τι κωλαρα...τι ουκρανικο αλογο...μ εκανε να χυσω με το χωρο της σε λιγοτερο απο 3 λπετα...απιστευτο (προφανως ημουν πολυ φορτωμενος και αδειασα γρηγορα για να μην δημιουργω εντυπωσεις)...Επισης μια μαυρουλα με κωλαρα κολαση,καλουτσικη στο χωρο και τελος μια βικτωρια
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 36
φορτωμενος εννοω ετοιμος να ειχα καιρο να θηλασω και με τρελανε...οχι,αν εννοεις τιποτα αλλου ειδους φορτωμα,ουτε καν μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω...δεν σου δινουν το δικαιωμα κια για να φτασεις σε αυτα τα επιπεδα πρεπει να εχεις ξοδεψει πολλα...παρα πολλαεπαιξε κατι η απλα οπως λες ησουν φορτωμενος???
ναι ειναι καλη στο prive αυτη,και χουφτωνεις και ελευθερα!!φορτωμενος εννοω ετοιμος να ειχα καιρο να θηλασω και με τρελανε...οχι,αν εννοεις τιποτα αλλου ειδους φορτωμα,ουτε καν μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω...δεν σου δινουν το δικαιωμα κια για να φτασεις σε αυτα τα επιπεδα πρεπει να εχεις ξοδεψει πολλα...παρα πολλα
ναι ειναι καλη στο prive αυτη,και χουφτωνεις και ελευθερα!!
Ρε φίλε διχασμένη προσωπικότητα είσαι ? ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι.εγω εχω κανει πριβε μαζι τις αλλα νορμαλ,και μπορω να πω δεν πολυ αφηνε να την χουφτωσεις!!!
το μόνο σίγουρο θα περάσω μια βόλτα, μένει να δώ το πότε.
Για να γυρισουμε στο σηεμρα,χθες κατα τις 3 το πρωι,ελειπα τα mega busties του μαγαζιου ρε γαμωτο..αλλα με αποζημιωσε η Ελενα...τι κωλαρα...τι ουκρανικο αλογο...μ εκανε να χυσω με το χωρο της σε λιγοτερο απο 3 λπετα...απιστευτο (προφανως ημουν πολυ φορτωμενος και αδειασα γρηγορα για να μην δημιουργω εντυπωσεις)...Επισης μια μαυρουλα με κωλαρα κολαση,καλουτσικη στο χωρο και τελος μια βικτωρια
Δηλαδή αυτή επιτρέπει γενικά το πιπίλισμα; Επειδή, βυζολάτρης, αλλά έχει τύχει να πάω να γλύψω λίγο και να γυρίσει αμέσως από την άλλη.
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 36
Δεν εχει μεγαλο βυζι.ΔυστυχωςΔηλαδή αυτή επιτρέπει γενικά το πιπίλισμα; Επειδή, βυζολάτρης, αλλά έχει τύχει να πάω να γλύψω λίγο και να γυρίσει αμέσως από την άλλη.
και εγω χθες πηγα και ηταν αλλιως,επειδη εισαι ξερολας!!!Ρε φίλε διχασμένη προσωπικότητα είσαι ? ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι.
το μόνο σίγουρο θα περάσω μια βόλτα, μένει να δώ το πότε.
Εγώ ξερόλας, μπα φίλε μακάρι αλλά δεν....αν ήμουν θα γλίτωνα πολλά κεράσματα και χορούς που δεν λέγανε.και εγω χθες πηγα και ηταν αλλιως,επειδη εισαι ξερολας!!!
και για αυτό είμαι εδώ μπας και αρχίσω να μαθαίνω κάτι που δεν το βλέπω να γίνεται. Οπότε πάλι μόνος ψάχνω τον δρόμο.
Ωστόσο αν πιστεύεις ότι το παίζω ξερόλας ή θίχτηκες, δεν είχα πρόθεση, θα προσπαθήσω να μην ξανασυμβεί.
αν και αυτό που είπα ότι στην αρχή το παίζουν δύσκολες το κατάλαβες και στην πράξη (?), δηλ χθες που σε σε θυμόταν άρα δεν υπήρχα οι γνωστες τυπικότητες κτλ. και είχε διαφορετική συμπεριφορά απέναντί σου.
δεν το ειπα για κακο!!Εγώ ξερόλας, μπα φίλε μακάρι αλλά δεν....αν ήμουν θα γλίτωνα πολλά κεράσματα και χορούς που δεν λέγανε.
και για αυτό είμαι εδώ μπας και αρχίσω να μαθαίνω κάτι που δεν το βλέπω να γίνεται. Οπότε πάλι μόνος ψάχνω τον δρόμο.
Ωστόσο αν πιστεύεις ότι το παίζω ξερόλας ή θίχτηκες, δεν είχα πρόθεση, θα προσπαθήσω να μην ξανασυμβεί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις