Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
αν και αυτό που είπα ότι στην αρχή το παίζουν δύσκολες το κατάλαβες και στην πράξη (?), δηλ χθες που πήγες  σε θυμόταν άρα δεν υπήρχα οι γνωστές τυπικότητες κτλ. και είχε διαφορετική συμπεριφορά απέναντί σου.
πρόσθεσα κάτι αν δεν σου κάνει κόπο πες δυο λόγια!

δεν το ειπα για κακο!!
χαίρομαι αφού δεν υπάρχει παρεξήγηση

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγώ ξερόλας, μπα φίλε μακάρι αλλά δεν....αν ήμουν θα γλίτωνα πολλά κεράσματα και χορούς που δεν λέγανε.
και για αυτό είμαι εδώ μπας και αρχίσω να μαθαίνω κάτι που δεν το βλέπω να γίνεται. Οπότε πάλι μόνος ψάχνω τον δρόμο.
Ωστόσο αν πιστεύεις ότι το παίζω ξερόλας ή θίχτηκες, δεν είχα πρόθεση, θα προσπαθήσω να μην ξανασυμβεί.

αν και αυτό που είπα ότι στην αρχή το παίζουν δύσκολες το κατάλαβες και στην πράξη (?), δηλ χθες που σε σε θυμόταν άρα δεν υπήρχα οι γνωστες τυπικότητες κτλ. και είχε διαφορετική συμπεριφορά απέναντί σου.
συγγνωμη φιλε...τι να μαθεις??/
οτι σε αυτα τα μαγαζια πας οταν θες να ξεφορτωθεις χρηματα???
δεν παιζει απο σεξ και παρεμφερη Τ Ι Π Ο Τ Α .... το χαμουρεμα των 5 λεπτων και των 20 ευρω στο πριβε
αν σε ερωτευτει καποια απο εκει μπορει και να γαμησεις
τι πιο απλο

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
κουβέντα να γίνεται, το ξέρω αυτό που λες.
δεν σε πρόλαβα αλλά stefan00, ήθελα να πω το εξής.
δεν ξέρω αν θα το τηρήσω αλλά

Μόλις αντελήφθην το εξής: δύο φίλτατοι συναγωνιστές όπως( μας αρέσει να αποκαλούμαστε ) δευτέρα βράδυ δώσανε το παρών, δεν γνωρίζω αν παρακινήθηκα από την κουβέντα εδώ, αλλά επέλεξαν την Έλενα ή και την Έλενα τουλάχιστον.
μετά από αυτό θα αποσυρθώ για να επανέλθω ίσως πολύ αργότερα γιατί δεν θέλω να κάνω (ή να συμμετέχω) promotion  για κανέναν, ούτε μαγαζί ούτε κοπέλα.
γιατί αυτά που υποψιάζομαι και δεν μου αρέσουν δεν θέλω να τα σκέφτονται άλλοι για μένα .
χαιρετίσματα. πλέον θα παρακολουθώ

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
και ως συνέχεια του προηγούμενου μνμ θα πω να αναλογιστεί ο καθένας τα ποσά που ακουμπάει και τι εισπράττει, γιατί όπως λέει και ο stefan00 ναι πάμε να ξεφορτωθούμε χρήμα, αλλά διασκεδάζοντας και όχι να κυνηγάμε μία στο τόσο να πετύχουμε κάτι καλό. Ιδιαίτερα Θεσσαλονίκη και strip όποιος μιλήσει για vfm θα είναι ο μεγαλύτερος χιουμορίστας. γιατί πολύ κάνουν λόγω για τιμές, αλλά όσο πέφτουν οι τιμές άλλο τόσο πέφτει το επίπεδο και φτάνουμε στο σημείο τα απλά πράγματα να τα θεωρούμε τα τοπ της πόλης.

Πιο πίσω κάνω μια αναφορά στο τι ακριβώς θεωρώ κάλο stipclub και φυσικά δεν το βρίσκω στο platinum.( που έχει και τις πιο υψηλές τιμές)

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Τι έγινε δεν ξαναπήγε κανείς, δεν ακούστηκε τίποτα....
Γιατί αν χαλάστηκε κανείς με αυτά που έγραψα, να τα σβήσω ρε παιδιά.. μην κρατάτε μούτρα.
Αλλά ας προσέχουμε λίγο τι λέμε, γιατί καλό το καλαμπούρι και η <<ενημέρωση>> όμως λίγη σοβαρότητα και διακριτικότητα δεν βλάπτει...

vikas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί αν χαλάστηκε κανείς με αυτά που έγραψα, να τα σβήσω ρε παιδιά.. μην κρατάτε μούτρα.
Αλλά ας προσέχουμε λίγο τι λέμε, γιατί καλό το καλαμπούρι και η <<ενημέρωση>> όμως λίγη σοβαρότητα και διακριτικότητα δεν βλάπτει...
εγω δεν εχω παει ακομη πουθενα,για αλλους δεν ξερω.

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
είπα να μην γράψω αλλά δεν μπορώ να βλέπω ανενεργά τα θέματα της Θεσσαλονίκης, όμως θα είμαι λιτός.
Σε πρόσφατη <<περιοδεία>> το μόνο σίγουρο από πελατεία ψιλονέκρα σε όλα, με αναλαμπές ίσως παρ, σαβ,
για galigula- le cabaret- blue  αν συνεχιστεί έτσι μάλλον οδεύουμε για αλα fever ass-bar και τέτοια κατάσταση και όχι strip.
στο platinum λόγω τιμών θα μιλάμε μάλλον για λίγο πιο υψηλό επίπεδο που δεν ανταποκρίνεται ....
Για τις δευτερεύουσες συζητήσεις θα πω το εξής με λεφτά (όχι σάλιο) και υπομονή γίνεται και η στριπτιζέζ .... ότι γουστάρει ο καθένας.
αλλά το vfm για οτιδήποτε προσφέρει το έμψυχο δυναμικό της πόλης απλά δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση.

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
είπα να μην γράψω αλλά δεν μπορώ να βλέπω ανενεργά τα θέματα της Θεσσαλονίκης, όμως θα είμαι λιτός.
Σε πρόσφατη <<περιοδεία>> το μόνο σίγουρο από πελατεία ψιλονέκρα σε όλα, με αναλαμπές ίσως παρ, σαβ,
για galigula- le cabaret- blue  αν συνεχιστεί έτσι μάλλον οδεύουμε για αλα fever ass-bar και τέτοια κατάσταση και όχι strip.
στο platinum λόγω τιμών θα μιλάμε μάλλον για λίγο πιο υψηλό επίπεδο που δεν ανταποκρίνεται ....
Για τις δευτερεύουσες συζητήσεις θα πω το εξής με λεφτά (όχι σάλιο) και υπομονή γίνεται και η στριπτιζέζ .... ότι γουστάρει ο καθένας.
αλλά το vfm για οτιδήποτε προσφέρει το έμψυχο δυναμικό της πόλης απλά δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση.

Σε όλα όσα έγραψες , καλώς ή κακώς , έχεις δίκιο . Δυστυχώς......

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

πηγαμε εμεις φιλε
και φαγαμε την .... στο στομα !
τραγωδια ...
εστειλα και κριτικη ..

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
πηγαμε εμεις φιλε
και φαγαμε την .... στο στομα !
τραγωδια ...
εστειλα και κριτικη ..
γιατί ρε man, τόσο χάλι πια.?
είδα και την κριτική μια ζωή έτσι ήταν το μαγαζί, αλλά είχε καλά κομμάτια κάποτε.

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μάγκες,Χριστός Ανέστη!!
Ξέρει κανείς να μου πει τώρα που ανοίγει το δεύτερο μαγαζί η Μιχαέλα και η Γαβριέλλα σε ποιο από τα 2 θα δουλεύουν????
Άλλη στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχων κυβικών υπάρχει!!!Παίζει να ανέβω για δουλίτσα το Σ/Κ και το σκέφτομαι για επίσκεψη!!!!
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί έχει πέσει πείνα στα μεγάλα βυζιά!!!
Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!!!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ξέρει κανείς να μου πει τώρα που ανοίγει το δεύτερο μαγαζί η Μιχαέλα και η Γαβριέλλα σε ποιο από τα 2 θα δουλεύουν????
Άλλη στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχων κυβικών υπάρχει!!!Παίζει να ανέβω για δουλίτσα το Σ/Κ και το σκέφτομαι για επίσκεψη!!!!

και τι θα πας να κανεις ρε μεγαλε εκει?ολα τα κωλομπαρα και τα τα σπριτιτζαδικα ειναι σαν το κοκκαλο που το δειχνεις στο σκυλι αλλα δν του το δινεις!δηλαδη κοροιδια!! :headbang: :headbang: :headbang:.Πανε καλυτερα μυλο να περασεις καλα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0

Την Παρασκευή ανοίγει το άλλο .Για ένα διάστημα θα είναι ανοιχτά και τα δύο και τα κορίτσια θα αλλάζουν μαγαζί εκ περιτροπής

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

οσοι εχετε επικοινωνια μεσω fb με κοπελες του μαγαζιου προσεξτε!

Ισως δε μιλατε μαζι τους αλλα με καποιον αλλον. πχ τον ανδρα της

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

οσοι εχετε επικοινωνια μεσω fb με κοπελες του μαγαζιου προσεξτε!

Ισως δε μιλατε μαζι τους αλλα με καποιον αλλον. πχ τον ανδρα της

Εχει πελατεια αυτο το μαγαζι ακομα?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εγω πηγα μετα απο 7 χρονια 
ειχε κατι πιτσιρικια με κοπελες δικες τους

και ενα μπατσελορ παρτυ

κοσμο ειχε
πελατες για κερασματα δεν ειχε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
εγω πηγα μετα απο 7 χρονια 
ειχε κατι πιτσιρικια με κοπελες δικες τους

και ενα μπατσελορ παρτυ

κοσμο ειχε
πελατες για κερασματα δεν ειχε

Τα κερασματα πεθαναν,κανενα καλο μουνι ειχε?
Αλλα και να μου πεις οτι ειχε,τι να το κανεις?Εκει μεσα δε γαμαει κανεις,οποτε παλι θελει να σκασεις φραγκα  :headbang:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Τα κερασματα πεθαναν,κανενα καλο μουνι ειχε?
Αλλα και να μου πεις οτι ειχε,τι να το κανεις?Εκει μεσα δε γαμαει κανεις,οποτε παλι θελει να σκασεις φραγκα  :headbang:

ειχε ειχε αλλα ρε φιλε τα στριπ δεν ειναι για να πηδηξεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom