You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
H GKAPRIELA EINAI KAI ME THN ELENA KOLHTH
Η Έλενα είναι κολλητή με όλες αν πιάνεις το νόημα. Η Γκαμπριελλα μένει με την Μιχαελλα
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 36
η γκαμπριελα μενει μονη απο οτι ξερω,το νοημα οχι δεν καταλαβα
Mε καταμπεδρεψατε ρε γμτ...Η Μιχαελα πανεμορφη,καστανο σκουρο (πλεον) κοντο μαλλι,ωραιο 3 αρακι στηθος,κορμαρα,μουναρα μουναρα μουναρα...
Η Γκαμπριελλα καποια αναλυτικη περιγραφη?Υπαρχη καποια στο μαγαζι με μεγαλυτερο στηθος απο τη Μιχαελλα?
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 36
Ουφ...πριζωνεις ασχημα αδερφε...η γκαμπριελα εινα ξανθια με ποιο μεγαλο στηθος απο μιχαελα
δηλαδη??Ουφ...πριζωνεις ασχημα αδερφε...
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 274
- Πόντοι
- 36
To να παω (μολις εχω καποια χρηματα) να τη δω...Παραειναι ακριβοι οι μαλακες στο μαγαζι αυτοδηλαδη??
Εγώ πάντως τελευταία φορά που πέρασα ούτε Έλενα είδα, ούτε Μιχαέλα Τσέχα είδα. Γκαμπριέλα είδα, αλλά αφού έλειπαν οι άλλες δεν μπορώ να κάνω σύγκριση.
Τώρα για τα υπονοούμενα
[quote author=petros ioannou link=topic=981.msg5194614#msg5194614 date=1390407779]
Η Έλενα είναι κολλητή με όλες αν πιάνεις το νόημα. Η Γκαμπριελλα μένει με την Μιχαελλα
[/quote]
εγώ δεν τα καταλαβαίνω και μάλιστα απορώ (με την υπομονή και το ενδιαφέρον σας) πως καταφέρνετε και μαζεύετε τόσες πληροφορίες, και σχεδόν πότε δεν άκουσα από καμία κακό λόγω για άλλη, όλες και καλά κάνουν παρέα, και δυσκολεύομαι γενικά να κάνω συζήτηση για οπουδήποτε θέμα μαζί τους και πόσο μάλλον για προσωπικά ζητήματα.
Μάλλον δεν είμαι έμπειρος στο κυνήγι αυτού του εξωτικού είδους ακόμη, ή είμαι απείρως βλάκας για τέτοιου είδους αθλήματα.
Πάντως εύχομαι σε όλους ψαγμένους και μη καλές τσάρκες και να γράφουν καμιά γραμμή και εδώ να μαθαίνουμε και εμείς (αν γίνεται και με λιγότερα υπονοούμενα).
Τώρα για τα υπονοούμενα
[quote author=petros ioannou link=topic=981.msg5194614#msg5194614 date=1390407779]
[/quote]
εγώ δεν τα καταλαβαίνω και μάλιστα απορώ (με την υπομονή και το ενδιαφέρον σας) πως καταφέρνετε και μαζεύετε τόσες πληροφορίες, και σχεδόν πότε δεν άκουσα από καμία κακό λόγω για άλλη, όλες και καλά κάνουν παρέα, και δυσκολεύομαι γενικά να κάνω συζήτηση για οπουδήποτε θέμα μαζί τους και πόσο μάλλον για προσωπικά ζητήματα.
Μάλλον δεν είμαι έμπειρος στο κυνήγι αυτού του εξωτικού είδους ακόμη, ή είμαι απείρως βλάκας για τέτοιου είδους αθλήματα.
Πάντως εύχομαι σε όλους ψαγμένους και μη καλές τσάρκες και να γράφουν καμιά γραμμή και εδώ να μαθαίνουμε και εμείς (αν γίνεται και με λιγότερα υπονοούμενα).
παρ,σαββ,να πας που ειναι σιγουρα ολες!!
Το ξέρω, αλλά παρασκευή Σάββατο εκτός από αυτές δίνει το παρόν πολύς κόσμος και δεν μου αρέσει το κλίμα που δημιουργείται. Αυτές είναι πιο βιαστικές ή στραβωμένες από πελάτες που είτε δεν ξοδεύουν είτε τις έπρηξαν, λίγο το προσωπικό πιο αγχωτικό, λίγο άβολα τα πράγματα στα prive (δεν πολύ γουστάρω prive με άλλους δυο τρεις μαζί) γενικά χωρίς να έχω γράψει χιλιόμετρα στο κοντέρ η όλη φάση κουράζει.
Και για να προλάβω κανένα που θα πεταχτεί να μου πει μην πας, θα πω το εξής :
Στα στριπτιτζάδικα, εγώ προσωπικά, πέραν της ψευδαίσθησης του "παιχνιδιού", του "φλερτ", της γνωριμίας αλλά και της "συντροφιάς" μιας ωραίας γυναίκας που προσφέρουν (όσες έχουν τα απαραίτητα προσόντα και την ικανότητα(ομορφιά, κορμί, μυαλό και πονηριά, σεξουαλικότητα-θηλυκότητα και όχι εκχυδαϊσμό) που στην πόλη μας είναι σχεδόν ανύπαρκτες) απολαμβάνω και το θέαμα επί σκηνής και συγκεκριμένα το pole-dancing που έχει σχεδόν εκλείψει από τον χώρο.
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πιο κοντά στην κατηγορία strip-show από τα υπόλοιπα, αλλά και εδώ το show περιορίζεται σε μια δυο βόλτες στην αρκετά μεγάλη σκηνή και μετά στο περιστρεφόμενο κέντρο και τέλος. Σε συνδυασμό με την παρουσία κυρίων που βρίσκονται στο χώρο χρόνια, αλλά παρουσιάζουν διαφορετική συμπεριφορά κατά καιρούς, οι συχνές επισκέψεις σε αυτό και στα υπόλοιπα μαγαζιά δεν είναι ελκυστικός προορισμός για διασκέδαση ιδιαιτέρως Παρασκευή και Σάββατο.
Eπειδή τα είπα όλα, θα πω και αυτό: οι κανόνες της αγοράς ισχύουν και στο χώρο της διασκέδασης και είναι η ζήτηση και η προσφορά. Η προσφορά ακολουθεί την ζήτηση και επειδή εν δυνάμει κοινό ποσοτικά υπάρχει, μάλλον το θέμα είναι ποιοτικό και φυσικά αναφέρομαι σε όλα αυτά τα υπονοούμενα και τις όποιες πληροφορίες για την κάθε κυρία, για αυτούς μέσα στο μαγαζί, για τους άλλους έξω από το μαγαζί....
Τέλος πάντων κούρασα, στην επόμενη επίσκεψή μου ελπίζω να είμαι πιο αισιόδοξος και να δώσω και εγώ στο λαό.. :-*
φιλε μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχεις δικιο. η λεξη strip bar- show δεν αντικατροπτιζεται σε κανενα απο τα μαγαζια της πολης. Ειμαστε παρα πολυ πισω. πιο πολυ κονσομασοναδικα ειναι παρα show προσφερουν.Το ξέρω, αλλά παρασκευή Σάββατο εκτός από αυτές δίνει το παρόν πολύς κόσμος και δεν μου αρέσει το κλίμα που δημιουργείται. Αυτές είναι πιο βιαστικές ή στραβωμένες από πελάτες που είτε δεν ξοδεύουν είτε τις έπρηξαν, λίγο το προσωπικό πιο αγχωτικό, λίγο άβολα τα πράγματα στα prive (δεν πολύ γουστάρω prive με άλλους δυο τρεις μαζί) γενικά χωρίς να έχω γράψει χιλιόμετρα στο κοντέρ η όλη φάση κουράζει.
Και για να προλάβω κανένα που θα πεταχτεί να μου πει μην πας, θα πω το εξής :
Στα στριπτιτζάδικα, εγώ προσωπικά, πέραν της ψευδαίσθησης του "παιχνιδιού", του "φλερτ", της γνωριμίας αλλά και της "συντροφιάς" μιας ωραίας γυναίκας που προσφέρουν (όσες έχουν τα απαραίτητα προσόντα και την ικανότητα(ομορφιά, κορμί, μυαλό και πονηριά, σεξουαλικότητα-θηλυκότητα και όχι εκχυδαϊσμό) που στην πόλη μας είναι σχεδόν ανύπαρκτες) απολαμβάνω και το θέαμα επί σκηνής και συγκεκριμένα το pole-dancing που έχει σχεδόν εκλείψει από τον χώρο.
Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πιο κοντά στην κατηγορία strip-show από τα υπόλοιπα, αλλά και εδώ το show περιορίζεται σε μια δυο βόλτες στην αρκετά μεγάλη σκηνή και μετά στο περιστρεφόμενο κέντρο και τέλος. Σε συνδυασμό με την παρουσία κυρίων που βρίσκονται στο χώρο χρόνια, αλλά παρουσιάζουν διαφορετική συμπεριφορά κατά καιρούς, οι συχνές επισκέψεις σε αυτό και στα υπόλοιπα μαγαζιά δεν είναι ελκυστικός προορισμός για διασκέδαση ιδιαιτέρως Παρασκευή και Σάββατο.
Eπειδή τα είπα όλα, θα πω και αυτό: οι κανόνες της αγοράς ισχύουν και στο χώρο της διασκέδασης και είναι η ζήτηση και η προσφορά. Η προσφορά ακολουθεί την ζήτηση και επειδή εν δυνάμει κοινό ποσοτικά υπάρχει, μάλλον το θέμα είναι ποιοτικό και φυσικά αναφέρομαι σε όλα αυτά τα υπονοούμενα και τις όποιες πληροφορίες για την κάθε κυρία, για αυτούς μέσα στο μαγαζί, για τους άλλους έξω από το μαγαζί....
Τέλος πάντων κούρασα, στην επόμενη επίσκεψή μου ελπίζω να είμαι πιο αισιόδοξος και να δώσω και εγώ στο λαό.. :-*
καλο ταξιδι τοτε!!!ακουστικε επησεις για ζωη στους αλλους πλανητες
Στους άλλους πλανήτες δύσκολα να πάει κανείς, μέχρι το Platinym, πετάγεσαι άνετα.ακουστικε επησεις για ζωη στους αλλους πλανητες
Όσοι <<εξερευνητές>> προσέλθουν, από ένα εικοσαρικάκι να καταθέσουν, και μετά ας καταθέσουν και εδώ τι άκουσαν και αυτοί.
Χωρίς παρεξήγηση bogdan αν <<δουλέψει>> το σχήμα από εμένα μπράβο, από την Έλενα (αναφέρεται συχνά τελευταίως)good ...job.
εγω δεν εχω ξανακουσει ξανα,αν εχεις πληροφοριες πες!!Στους άλλους πλανήτες δύσκολα να πάει κανείς, μέχρι το Platinym, πετάγεσαι άνετα.
Όσοι <<εξερευνητές>> προσέλθουν, από ένα εικοσαρικάκι να καταθέσουν, και μετά ας καταθέσουν και εδώ τι άκουσαν και αυτοί.
Χωρίς παρεξήγηση bogdan αν <<δουλέψει>> το σχήμα από εμένα μπράβο, από την Έλενα (αναφέρεται συχνά τελευταίως)good ...job.
Δεν είμαι ο inspector gadget,να έχω πληροφορίες. Το τι έχω ακούσει από άλλους ή από τις ίδιες τις κυρίες του μαγαζιού αυτού όπως και άλλων δεν τις θεωρώ πληροφορίες. Αν αναφέρεσαι σε προσωπικές εμπειρίες δεν έχω [φραπέ σε εν λόγω μαγαζί δεν ζήτησα πότε(ο καθένας με τα γούστα του].
όταν λέω αναφέρεται συχνά τελευταίως εννοώ το όνομά της στις προηγούμενες σελίδες.
όταν λέω αναφέρεται συχνά τελευταίως εννοώ το όνομά της στις προηγούμενες σελίδες.
εγω εχω κανει πριβε μαζι τις αλλα νορμαλ,και μπορω να πω δεν πολυ αφηνε να την χουφτωσεις!!!Δεν είμαι ο inspector gadget,να έχω πληροφορίες. Το τι έχω ακούσει από άλλους ή από τις ίδιες τις κυρίες του μαγαζιού αυτού όπως και άλλων δεν τις θεωρώ πληροφορίες. Αν αναφέρεσαι σε προσωπικές εμπειρίες δεν έχω [φραπέ σε εν λόγω μαγαζί δεν ζήτησα πότε(ο καθένας με τα γούστα του].
Οπότε με την δική σου εμπειρία πως κρίνεις την <<πληροφορία>> που δίνεις λέγοντας ακούστηκε....
Χωρίς να είμαι και απολύτως βέβαιος για το ποια ακριβώς είναι η Έλενα, λογικά θα την έχω πετύχει και εγώ, αλλά γνωρίζω ότι όλες το παίζουν <<δύσκολες>> στην αρχή.εγω εχω κανει πριβε μαζι τις αλλα νορμαλ,και μπορω να πω δεν πολυ αφηνε να την χουφτωσεις!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις