Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vikas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οπότε με την δική σου εμπειρία πως κρίνεις την <<πληροφορία>> που δίνεις λέγοντας ακούστηκε.... Χωρίς να είμαι και απολύτως βέβαιος για το ποια ακριβώς είναι η Έλενα, λογικά θα την έχω πετύχει και εγώ, αλλά γνωρίζω ότι όλες το παίζουν <<δύσκολες>> στην αρχή.
σωστα!!!

vikas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μη παρεξηγησε δεν παει σε σενα η ειρωνεια , σχημα λογου ειναι για τις πιθανοτητες να αληθευει κατι τετοιο
εκτος και αν επεσε καταθεση απο 150 και πανω
χωρης καταθεση δεν το κανουν???

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαχαχα τωρα ρε μπογκνταν να σε απαντησω?? το νουμερο το ειδες που εγραψα? που πουλαν φραπε με τοσα?

midevil

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ακουστικε πως επεσε φραπεδακι στο platinum απο ελενα

Δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο μέσα στο μαγαζί . Ούτε με 150 . Γιά μετά μπορεί αλλά μέσα , μόνον όταν το ΚΚ γίνει κυβέρνηση .......

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
καλά μην τρελαίνεστε, όποιος θυμάται Μαρία από Ιταλία και ήταν γενναιόδωρος, η τύπισσα δεν είχε πολλούς ενδοιασμούς στα πρίβε. ΚΑΙ αυτό δεν είναι πληροφορία είναι εμπειρία.   

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καλά μην τρελαίνεστε, όποιος θυμάται Μαρία από Ιταλία και ήταν γενναιόδωρος, η τύπισσα δεν είχε πολλούς ενδοιασμούς στα πρίβε. ΚΑΙ αυτό δεν είναι πληροφορία είναι εμπειρία.     

Τι βυζαρες ειχε ρε τυπε η Μαρια.???? Θεικες.!! :tits:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ζητούσε και τρέλα λεφτα για βιζιτες τοτε,απο τι νομίζεται οτι έβαλε τα βυζια;
Απο σκληρή εργασία στο πλατινουμ;

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Υπήρξαμε και εμείς μικροί χορηγοί στην εν λόγω κυρία, την οποία είχα πετύχει επί της Τσιμισκή με έναν τύπο, και όταν της το είπα στο μαγαζί μου είπε έπρεπε να έρθεις να με χαιρετήσεις να σε κεράσω καφέ, (κανονικό όχι φραπέ) :headbang:

Συνημμένα

• maria.PNG
    maria.PNG
    158,8 KB · Εμφανίσεις: 58

dim_pap70

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή δηλαδή τώρα δεν είναι σε κανά στριπ; Επειδή, βυζολάτρης αφού  :boobies:

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Τι βυζαρες ειχε ρε τυπε η Μαρια.???? Θεικες.!! :tits:
Θα έλεγα πολύ καλύτερες από Μιχαέλα και Γκαμπριέλα αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, περασμένα μεγαλεία.....
Αυτή δηλαδή τώρα δεν είναι σε κανά στριπ; Επειδή, βυζολάτρης αφού  :boobies:
Μπα φίλε δεν νομίζω, πρέπει να εγκατέλειψε και το άθλημα αλλά και την σαλόνικα, αν ισχύει κάτι άλλο ας ενημερώσει κάποιος γνώστης.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Σαν της Μιχαελας τα βυζια δεν είχε καμία,όλες τη ζήλευαν εκείνη την εποχή.
Δυστυχώς μολις έφυγε η Μαρλεν για Κύπρο έχασα τις παρτίδες μου εκει μέσα,μονο με την Καρινα εχω κρατήσει επαφές.

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
επειδή χρησιμοποιήσεις αόριστο (ζήλευαν) σε άλλη αναφέρεσαι γιατί και τώρα υπάρχει μια μιχαέλα,όντως φοβερά βυζιά, αλλά γουστα είναι αυτά προτιμώ να πω  Μαρία καλύτερα .

dim_pap70

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μιχαέλα να υποθέσω λέτε αυτήν με το καρέ μαλλί και τις φακίδες;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
επειδή χρησιμοποιήσεις αόριστο (ζήλευαν) σε άλλη αναφέρεσαι γιατί και τώρα υπάρχει μια μιχαέλα,όντως φοβερά βυζιά, αλλά γουστα είναι αυτά προτιμώ να πω  Μαρία καλύτερα .

Αυτή τωρα δεν τη ξερω φιλε,εχω να πάω αρκετα χρονια.
Μιλάω για τη Μιχαελας εκείνης της εποχής,μαζι της δούλευαν Μαρια Ιταλίδα,Καρινα Ρουμανα,Μαρλεν Γαλλίδα,Εμμα Γαλλίδα,ο Στιβ απο Γαλλία και ο Λαρυ.
Ελπιζω να κατάλαβες για ποτε μιλάω,αμα εισαι παλιός παίχτης σιγουρα θα κατάλαβες..

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Μιχαέλα να υποθέσω λέτε αυτήν με το καρέ μαλλί και τις φακίδες;
Φίλε γαμα τα, έχουμε καταντήσει γραφικοί, αν αρχίσουμε πάλι μαλλί, φακίδες, ονόματα και τα δουλεύει δεν δουλεύει θα γελάει ο κόσμος μαζί μας.
κάνε το κουμάντο σου πάρε κανένα καλό πακέτο αν σε παίρνει και πάνε Σάββατο που είναι όλες όπως είπε πιο πίσω άλλος και χωρίς ντροπή  ζήτα στην ψύχρα τις 2-3 με τα καλύτερα- μεγαλύτερα όπως θες πες το και βγάλε γούστα. Θα σε εξυπηρετήσουν.
Don't worry, just do it.
Αυτή τωρα δεν τη ξερω φιλε,εχω να πάω αρκετα χρονια.
Μιλάω για τη Μιχαελας εκείνης της εποχής,μαζι της δούλευαν Μαρια Ιταλίδα,Καρινα Ρουμανα,Μαρλεν Γαλλίδα,Εμμα Γαλλίδα,ο Στιβ απο Γαλλία και ο Λαρυ.
Ελπιζω να κατάλαβες για ποτε μιλάω,αμα εισαι παλιός παίχτης σιγουρα θα κατάλαβες..
Για το πότε μιλάς ξέρω αλλά τότε πήγαινα πιο αραιά και πιο στοχευμένα, αυτή που είναι τώρα είναι μάλλον πολύ νέα για να είναι η ίδια.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Τη τιμές παίζουν τωρα;
Είσοδος,ποτο,ποτο κοπέλας,πριβέ.
Δεν ξερω αλλα δεν πιστευω κιόλας να έβαλε και πρόσθετα προγράμματα ο Τάσος.

eeeeee

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
όλα τα βασικά 20 ευρώ.
είσοδος, ποτό, κέρασμα και πριβε.
Για πρόσθετα αν εννοείς κάτι σαμπάνιες κτλ. έχει αλλά δεν ξέρω τιμές για άλλα πρόσθετα τι να σου πω και εγώ, αλλά μάλλον επίσημα μαγαζιού όχι.
Πάντως παίζει για κέρασμα και κανονικό ποτό μου φαίνεται  στην κοπέλα και όχι αυτό το τσάι- νερό, αλλά πέραν της διαφορετικής χρέωσης δεν ξέρω τι άλλο είναι διαφορετικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom