Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Μια επισκεψη θα τον αφησει αφραγκο θες να πεις.!!!!  :2funny: :2funny:

Μπα ευτυχως δεν ειμαι τετοιος τυπος, τελευταιες επιλογες μου και ΑΝ παω σε τετοια μαγαζια.
Και αν τυχει να παω παω για την παρεα και τον χαβαλε, δεν κερναω καμια εννοειται ουτε δινω λεφτα για να μου βαρεσει μαλακια η να μου κολλησει τον κωλο της στο προσωπο μου... :2funny: :2funny:
Ενα ποτακι με παρεα, χαβαλε γελιο, πολυ ματι και μετα αν δεν εχω γκομενα, σπιτι - τσοντα  - μαλακια
:) :)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Άφραγκος μεν έχοντας βγάλει τρελά γούστα δε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιά τρελά γούστα ρε παιδιά;; Αυτά τα μαγαζία σου δημιουργούν ένα φαύλο κύκλο. Νοιώθεις την ανάγκη να πας να χουφτώσεις ένα μουνι ξένο, πηγαίνεις, κάνεις πριβε, κερνάς ποτά, ξοδεύεις, φεύγεις με ένα κενό. Και απ'την αρχή το ίδιο μετά. Άλλο πράγμα να έχεις γκόμενα. Καμία σχέση με αυτές τις μαλακίες. Άσε που οι ευγενικές και οι σωστές επαγγελματίες είναι πλεόν λίγες κοπέλες. Η συντριπτική πλειοψηφία κορο'ι'δεύει τον πελάτη μπροστά στα μούτρα του λες και τα έχει περίσσια αυτός και θέλει κάπου να πετάξει τα λεφτά του.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ποιά τρελά γούστα ρε παιδιά;; Αυτά τα μαγαζία σου δημιουργούν ένα φαύλο κύκλο. Νοιώθεις την ανάγκη να πας να χουφτώσεις ένα μουνι ξένο, πηγαίνεις, κάνεις πριβε, κερνάς ποτά, ξοδεύεις, φεύγεις με ένα κενό. Και απ'την αρχή το ίδιο μετά. Άλλο πράγμα να έχεις γκόμενα. Καμία σχέση με αυτές τις μαλακίες. Άσε που οι ευγενικές και οι σωστές επαγγελματίες είναι πλεόν λίγες κοπέλες. Η συντριπτική πλειοψηφία κορο'ι'δεύει τον πελάτη μπροστά στα μούτρα του λες και τα έχει περίσσια αυτός και θέλει κάπου να πετάξει τα λεφτά του.
Ειρωνικά μιλούσα

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
χθεσινοβραδυνη επισκεψη μετα απο πααααααρα πολυ καιρο στο μαγαζι. σταθερη αξια η ντενιζ και η μικαελα , αν και η δευτερη λιγο που ηρθε στο τραπεζι ηταν πολυ κρυα, σε χορο που την ειδα να κανει ηταν φωτια. απο τις υπολοιπες δεν ξεχωρισα καποια ενδιαφερον, α, και μια ελληνιδα καλουτσικη η ματα? αν δεν κανω λαθος. παντος ειχε πολυ χαβαλε με εναν γαμπρο που εκανε μπατζελορ, τους ανεβασαν στην πιστα τους δυο φιλους και τους εκαναν πυραυλους, ασε που τους αφησαν και με το μποξερακι. μετα ο αντρας ο "ραμπο" που κανει στριπτηζ σηκωσε ενα γκομενακι πελατισσα και της εκανε εναν χορο στην πιστα..... μεχρι και το στριγκακι της μας εδειχνε αφου της σηκωνε τη φουστα. πρεπει η γκομενα να εγινε λιωμα αφου στο τελος του ετριβε και τα παπαρια. το μονο αρνητικο μια φασαρια τα παιδια στην πορτα με εναν τσογλανο που πρεπει να ηταν λιωμα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
χθεσινοβραδυνη επισκεψη μετα απο πααααααρα πολυ καιρο στο μαγαζι. σταθερη αξια η ντενιζ και η μικαελα , αν και η δευτερη λιγο που ηρθε στο τραπεζι ηταν πολυ κρυα, σε χορο που την ειδα να κανει ηταν φωτια. απο τις υπολοιπες δεν ξεχωρισα καποια ενδιαφερον, α, και μια ελληνιδα καλουτσικη η ματα? αν δεν κανω λαθος. παντος ειχε πολυ χαβαλε με εναν γαμπρο που εκανε μπατζελορ, τους ανεβασαν στην πιστα τους δυο φιλους και τους εκαναν πυραυλους, ασε που τους αφησαν και με το μποξερακι. μετα ο αντρας ο "ραμπο" που κανει στριπτηζ σηκωσε ενα γκομενακι πελατισσα και της εκανε εναν χορο στην πιστα..... μεχρι και το στριγκακι της μας εδειχνε αφου της σηκωνε τη φουστα. πρεπει η γκομενα να εγινε λιωμα αφου στο τελος του ετριβε και τα παπαρια. το μονο αρνητικο μια φασαρια τα παιδια στην πορτα με εναν τσογλανο που πρεπει να ηταν λιωμα
Άντε ρε, πέτυχες τέτοιο σκηνικό;  :thumbsup: Κωλοφαρδία! Εγώ στη μακρά θητεία μου στα στριπτιτζάδικα έχω δει γκόμενες πελάτισσες να κερνάν ποτό χορεύτριες αλλά καμία δεν πέτυχα σε πριβέ. Έχω δει μεθυσμένους αλλά ευτυχώς ποτέ κανείς δεν έκανε φασαρία. Αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ να δω είναι πελάτισσα να έχει ερεθιστεί σε πριβέ με χορεύτρια. Και αν ήταν και στην πίστα ακόμα πιό τέλεια!!

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
παιδια μια ερωτηση μονο, η shanon η μαυρη-σοκολα  :kissass2:δουλευει στο μαγαζι ακομη?εχω να παω κανα διμηνο

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
sexaloniki λέγεται η ταινία...
Τώρα που αναφέρατε την ταινία ,μπορεί κάποιος να μου πει αυτή που παίζει την ξανθιά ποια είναι,που κάθεται και σε ενα γραφείο διευθύντη, και αν δουλευει εδώ θεσσαλονίκη ;

Stelios11

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά! Σε λίγες μέρες έχω γενέθλια (κλείνω τα 18) και σκέφτομαι να τα γιορτάσω στο Platinum στα Σφαγεία! Τι λέτε αξίζει; Ένα μπουκαλάκι λέω να ανοίξω.. Είναι ανοιχτό; Έχει πάει κανείς τις τελευταίες μέρες; Γιατί είναι και Αύγουστος και όλοι βρίσκονται στις θάλασσες.. Λίγο βοήθεια μάγκεςςς

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Γεια σας παιδιά! Σε λίγες μέρες έχω γενέθλια (κλείνω τα 18) και σκέφτομαι να τα γιορτάσω στο Platinum στα Σφαγεία! Τι λέτε αξίζει; Ένα μπουκαλάκι λέω να ανοίξω.. Είναι ανοιχτό; Έχει πάει κανείς τις τελευταίες μέρες; Γιατί είναι και Αύγουστος και όλοι βρίσκονται στις θάλασσες.. Λίγο βοήθεια μάγκεςςς

Μπουκαλι.?? αν εισαι και με κανα 1-2 κολητους και κερασεις εσυ, να χορεψεις κανα 2 μουνια, και να κερασεις ποτο κανα 2 ακομα.??? κανα 200€+ θα σου φυγουν και δεν θα εχεις γαμησει....
πηγαινε με αυτα τα λεφτα σε 3-4 στουντιακια μεχρι να ρεψεις απο το γαμισι....
αλλιως αν θες στριπτιζ σοου, εχει ποιο φτηνα μαγαζια...βλεπε καλιγουλα, αλλα χαμηλοτερη ποιοτητα....

Stelios11

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συνολικά θα είμαστε 6 άτομα! Απ' ότι είδα στο στο site τους, η φιάλη πάει 100 ευρώ, με συνοδευτικά (φρούτα, πατατάκια) και μία κάρτα χορού. Κοίτα εγώ κερνάω την φιάλη, οτιδήποτε άλλο πληρώνει ο καθένας. Σκέφτηκα και τα στούντιο, αλλά πιο πολύ θέλουμε χαβαλέ και όχι να γαμήσουμε.. Τι λες;

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μάγκες όποιος ξέρει και μπορεί ας απαντήσει!!!!
Ποιό από τα δύο μαγαζιά λειτουργεί αυτή την εποχή???Αυτό στα σφαγεία ή το άλλο στο αεροδρόμιο???
Επίσης μία τσέχα μουνάρα η Μιχαέλα υπάρχει στο ρόστερ ή μας άφησε χρόνους???

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αεροδρομιο
μας αφησε χρονους

ilias...

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες όποιος ξέρει και μπορεί ας απαντήσει!!!!
Ποιό από τα δύο μαγαζιά λειτουργεί αυτή την εποχή???Αυτό στα σφαγεία ή το άλλο στο αεροδρόμιο???
Επίσης μία τσέχα μουνάρα η Μιχαέλα υπάρχει στο ρόστερ ή μας άφησε χρόνους???
h mixaela ειναι στο dreams.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα πως δεν την ειδα.....αλαξε κατι πανω της?? μαλλον οι βυζοι αποφασισαν να την κανουν μονοι τους

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Αυτή αν έβγαινε στο κλαρί θα κλείνανε πολλά σπίτια...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα μην εισαι σιγουρος οτι δεν βγηκε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom