πατατα!!!!τι εγεινε ρε παιδια , κανεις για εντυπωσεις απο τζουλια χτες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δηλαδη?πατατα!!!!
δηλαδη,απο οτι εμαθα δεν εκανε τιποτα,μονο τραγουδισε και τελος!!!!δηλαδη?
paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαν οι τυπισσες εκει με το ζορι δειχνουν το μπουτι τους, τι πηδημα στη σκηνη μου λες
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Μου θύμισες μια φορά πριν λίγα χρόνια όταν κέρασα μια από εκεί, γνωστή βίζιτα, τη χούφτωνα και της έλεγα πόσο μουνάρα είναι, μου έδειξε τη δυσαρέσκειά της μιλώντας μου περιφρονητικά, τελειώνοντας το ποτό σε 7-8 λεπτά και λέγοντάς μου ότι δεν είμαι καθόλου ρομαντικός.μαν οι τυπισσες εκει με το ζορι δειχνουν το μπουτι τους, τι πηδημα στη σκηνη μου λες
μαν οι τυπισσες εκει με το ζορι δειχνουν το μπουτι τους, τι πηδημα στη σκηνη μου λες
Ενα φιλαρακι με ειπε πως πριν απο μερες που ειχε παει, το σοου περιελαμβανε και πραγματικο πηδημα επι σκηνης (αντρας - γυναικα), αλλα ειμαι κατα 99% σιγουρος πως θα εγινε με στραπον. Ξερει κανενα αλανι περισσοτερα;
Η Μπιάνκα με τον Στηβ είναι ζευγάρι και κάνουν 3 φορές σόου την Παρασκευή και 3 το Σάββατο
Gotham
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
[quote author=petros ioannou link=topic=981.msg4273263#msg4273263 date=1357224711]
Η Μπιάνκα με τον Στηβ είναι ζευγάρι και κάνουν 3 φορές σόου την Παρασκευή και 3 το Σάββατο
[/quote]
Αρα καλα ειχα ακουσει πως παιζει καλο Live show. Παρασκευη ή Σαββατο λοιπον. Στην Αθηνα βεβαια ειναι ακομα πιο προχωρημενα τα σοου, παιδια. Εναλλαγες στασεων, real πιπα, cum in mouth και facial cum αμα λαχει! φουλ εξτρα προγραμματα, οχι μλκς. ;)
[/quote]
Αρα καλα ειχα ακουσει πως παιζει καλο Live show. Παρασκευη ή Σαββατο λοιπον. Στην Αθηνα βεβαια ειναι ακομα πιο προχωρημενα τα σοου, παιδια. Εναλλαγες στασεων, real πιπα, cum in mouth και facial cum αμα λαχει! φουλ εξτρα προγραμματα, οχι μλκς. ;)
[/quote]
Είναι ( στο περίπου ) στις 1 στις 3 και στις 5 . Εναλλαγές στάσεων και κόλπα έχει . Τελείωμα δεν έχει
paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μου θύμισες μια φορά πριν λίγα χρόνια όταν κέρασα μια από εκεί, γνωστή βίζιτα, τη χούφτωνα και της έλεγα πόσο μουνάρα είναι, μου έδειξε τη δυσαρέσκειά της μιλώντας μου περιφρονητικά, τελειώνοντας το ποτό σε 7-8 λεπτά και λέγοντάς μου ότι δεν είμαι καθόλου ρομαντικός.
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξερναω απο τη μυτη και τα αυτια οταν ακουω platinum, οι τυποι υποτιμουν την νοημοσυνη μας
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.852
- Πόντοι
- 11.585
μια επισκεψη θε σε βγαλει απο την περιεργεια
Μια επισκεψη θα τον αφησει αφραγκο θες να πεις.!!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Εγω παντως που ειχα πληροφοριες οτι μια απο εκει μεσα εκανε και δουλειες απεξω απο το μαγαζι. οταν την επιασα στο φαισμπουκ (και που με ψιλο ηξερε ποιος ειμαι και εξω) και της εκανα υπονοιες για τετοιο πραμα, μου αρχισε τις αρλουμπες του στυλ και ποια με περασες εμενα, εγω δεν κανω τετοια. που στο μαγαζι μια χαρα τα κανει αυτα που της ζητησα και παραπανω. (της ειπα για πριβε χωρο σε χωρο μου τονισα οχι σεξ αλλα αμα ερχοτανε για το αλλο σιγα μην δεν προχωρουσε το θεμα).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις