Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
κατι χριστουγεννα την ειχα πετυχει 5-6 το πρωι εκανε λεσβιακο με μια μαυρη στη σκηνη μιλαμε εγινε πανικος

Οι περισσότεροι έχουν να πουν μια ιστορία με την συγκεκριμένη...χαχαχαχα...Μετά την φυγή της ο χώρος είναι φτωχότερος...Τόσες που έχουν φύγει βέβαια, μάλλον θα ήταν πιο σωστό να πούμε ότι ο χώρος φυτοζεί, αλλά ας μην είμαι σκληρός βραδιάτικα... :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Οι περισσότεροι έχουν να πουν μια ιστορία με την συγκεκριμένη...χαχαχαχα...Μετά την φυγή της ο χώρος είναι φτωχότερος...Τόσες που έχουν φύγει βέβαια, μάλλον θα ήταν πιο σωστό να πούμε ότι ο χώρος φυτοζεί, αλλά ας μην είμαι σκληρός βραδιάτικα... :grin:
ενταξει τωρα μιλαμε το κορμι ηταν κροτιδα εκτος συναγωνισμου μακραν τι να λεμε τωρα
θυμαμε επισης σε καποια φαση ειναι πανω στη σκηνη και κατω στα μπροστα τα τραπεζια καθετε ενας τυπος καμια 200 κιλα και ακουμπαει πανω στη σκηνη τον αγκωνα του και το χερι του στο κεφαλι και ειναι ετοιμος για υπνο παει μπροστα του χωνει το μουνι τις στη μουρι του και βαζει δαχτυλο στο μουνι τις
λοιπον ο τυπος την εχει παρει πριβε για μια ωρα το λιγοτερο :2funny: :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Κορυφαία ήταν η Ελβίρα (σταμάτησε πριν 3 χρόνια γιατί παντρεύτηκε) με πριβέ χορό που ανάσταινε και νεκρούς!! Πιό καυτό πλάσμα σε στριπ δεν έχω ξαναδει. Πολύ καυτές (όχι όσο η Ελβίρα) ήταν η Τίνα η Ρωσιδούλα (τρελή καύλα) και η Crystal η Βουλγάρα στο Le Cabaret και οι δύο.
Πολύ καλές η Άννυ η Τσέχα (σταμάτησε κι αυτή) και η Ντενίς (συνεχίζει).

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εδω νομιζω τωρα πρεπει να μας δωσει τα φωτα του ο δασκαλος πατσινο να μας πει για μαρλεν και τις αλλες ειναι γκουρου ο ανθρωπος σ αυτα τι να κανουμε!!!! :cheesy: :cheesy:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
εδω νομιζω τωρα πρεπει να μας δωσει τα φωτα του ο δασκαλος πατσινο να μας πει για μαρλεν και τις αλλες ειναι γκουρου ο ανθρωπος σ αυτα τι να κανουμε!!!! :cheesy: :cheesy:
Όσα ξέρει ο πατσίνο δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος... :cheesy:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
μιλαμε τωρα για μοναδικο κοματι οχι τοσο απο εμφανιση ισως εχει και καλυτερες με τρομερο πατο βεβαια αλλα δεν επερνε χαμπαρι εκανε απιστευτα πραγματα στο πριβε
ειχα ακουσει οτι ειχε κανει και τσοντα ισχυει?

sexaloniki λέγεται η ταινία...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Άσχετο αλλα σχετικό τώρα που το θυμηθηκα... Η Καρίνα απο το Sol μου παραπονιόταν κάποια στιγμή ότι απο τότε που είχαν βάλει κάμερες στο στριπτιζάδικο που δούλευε για 6-7 χρόνια (Πλάτινουμ είπε νομίζω??) "δεν μπορούσαν να τραβήξουν ούτε μια μαλακία σε έναν καλό πελάτη"...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μετα το Μπλου Ιγκουανα δεν εχω ιδεα τι απεγινε...
Πραγματι αυτο που γινοταν τοτε με αυτην την κοπελα ηταν ανεπαναληπτο.Δεν προλαβαινε να κατσει κυριολεκτικα απο τα πριβε.Βεβαια δεν ειχε κανενα προβλημα να σου κατεβασει τα παντελονια και να σου παρει πιπα μεσα στο Ιγκουανα μπροστα σε ολο τον κοσμο...Εγω οταν την επαιρνα για πριβε η πρωτη της κινηση ηταν να μου ξεκουμπωσει το παντελονι να μου πιασει τον πουτσο

Σαν γυναικα περα οτι ηταν πολυ εκφυλη,εμενα προσωπικα δε μου πολυαρεσε να πω την αληθεια
Ηταν τρομερα αντιπαθης για τις υπολοιπες κοπελες εκεινη την εποχη.
Απο την πρωτη φορα που γνωριστηκαμε μου εδωσε απο μονη της το τηλ της ωστε να παω να τη γαμησω σε καποιο ξενοδοχειο καπου στα Λαδαδικα και αν θυμαμαι καλα ζητουσε 150ε.Το νουμερο της το εχω ακομα...

Απο κει και περα στο θρεντ που αναφερεται σ'αυτην λιγο παρακατω αλλος ειχε γραψει οτι πηγε στην Αθηνα,αλλος οτι ειχε αρρωστησει βαρια....Δεν ξερω για να πω την αληθεια και οσες φορες αργοτερα ειχα ρωτησει τα κοριτσια του Ιγκουανα δεν ηξερε καμια να μου πει

Για τους φαν της υπαρχει η σκηνη στην ταινια sexaloniki οπου κανει την καμαριερα οποτε μπορουν να τη νοσταλγησουν απο κει  :jerking: :jerking:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μετα το Μπλου Ιγκουανα δεν εχω ιδεα τι απεγινε...
Πραγματι αυτο που γινοταν τοτε με αυτην την κοπελα ηταν ανεπαναληπτο.Δεν προλαβαινε να κατσει κυριολεκτικα απο τα πριβε.Βεβαια δεν ειχε κανενα προβλημα να σου κατεβασει τα παντελονια και να σου παρει πιπα μεσα στο Ιγκουανα μπροστα σε ολο τον κοσμο...Εγω οταν την επαιρνα για πριβε η πρωτη της κινηση ηταν να μου ξεκουμπωσει το παντελονι να μου πιασει τον πουτσο

Σαν γυναικα περα οτι ηταν πολυ εκφυλη,εμενα προσωπικα δε μου πολυαρεσε να πω την αληθεια
Ηταν τρομερα αντιπαθης για τις υπολοιπες κοπελες εκεινη την εποχη.
Απο την πρωτη φορα που γνωριστηκαμε μου εδωσε απο μονη της το τηλ της ωστε να παω να τη γαμησω σε καποιο ξενοδοχειο καπου στα Λαδαδικα και αν θυμαμαι καλα ζητουσε 150ε.Το νουμερο της το εχω ακομα...

Απο κει και περα στο θρεντ που αναφερεται σ'αυτην λιγο παρακατω αλλος ειχε γραψει οτι πηγε στην Αθηνα,αλλος οτι ειχε αρρωστησει βαρια....Δεν ξερω για να πω την αληθεια και οσες φορες αργοτερα ειχα ρωτησει τα κοριτσια του Ιγκουανα δεν ηξερε καμια να μου πει

Για τους φαν της υπαρχει η σκηνη στην ταινια sexaloniki οπου κανει την καμαριερα οποτε μπορουν να τη νοσταλγησουν απο κει  :jerking: :jerking:
τωρα το διαβασα σιγα ρε μην επαθε νεφρικη ανεπαρκεια στα 35 απο το πολυ ποτο ειστε καλα??εχουμε στη γειτονια κατι μπεκροκανατες πινουν απο τα 15 2 λιτρα τσιπουρο τι μερα και ειναι 60 τωρα αυτοι τι επρεπε να εχουν παθει?? :2funny: :2funny: :2funny:
καλα δασκαλε μιλαμε οταν την ειδα πρωτη φορα στο πλατινουμ ειχε μεσα καμια 20αρια γκομενες η μια καλυτερη απο την αλλη αυτη ισως ηταν η χειροτερη αλλα ρε γμτ αυτο το εκφυλο εκανε μπαμ ρε παιδι μου την διαλεξε απο ολες χωρις να ξερω τι ειναι χωρις να την εχω δει ξανα τπτ απλος ηταν το φιλινγκ τις τετοιο που σε καυλωνε μονο που την εβλεπες φοβερο πραγμα για γκομενα και σπανιο νομιζω

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
και μενα μου χει τραβηξει μαλακια η μαρλεν στο ιγκουανα ..με χυσιμο στο στηθος ..οι αλλες γκομενες ειχαν παθει τραλαλα

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οντως η ταινια λεγεται sexaloniki και εκανε την καμαριερα.στην ταινια ειχε ενα καλο milf ΦΩΤΙΑ. Για παιξιμο και χυσιμο στα βυζια εχω ζησει και εχω ακουσει απο ολους.για πιπα τιποτα.μας ειχε δωσει τηλεφωνο απο μονη της και την ειχαμε παρει για ενα φιλο.100€ για μια ωρα ειχε ζητησει.καλο καυλι αλλα ειναι λιγο να την σιχαινεσαι.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Στο εν λόγω ίδρυμα δουλεύουν ακόμα Σιμόνα και Ντενίς;

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Ειδα αφίσα στο δρόμο που αναφέρει ότι η Julia θα είναι στο platinum 2 και 3 του μηνός. Είναι δυνατόν η τελειωμένη :zombie: να γεμισει ένα τέτοιο μαγαζί ? Μπορούσαν να βρούν κάτι καλύτερο για να τραβήξουν κόσμο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ειδα αφίσα στο δρόμο που αναφέρει ότι η Julia θα είναι στο platinum 2 και 3 του μηνός. Είναι δυνατόν η τελειωμένη :zombie: να γεμισει ένα τέτοιο μαγαζί ? Μπορούσαν να βρούν κάτι καλύτερο για να τραβήξουν κόσμο
Καταρχήν είναι εντελώς αγγούρι. Ακόμα και στην τσόντα αγγαρεία έκανε.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Θα κάνει και ποτά ή πριβέ;  :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Desktop12.jpg

*Oλο φεύγουμε και όλο εδω είμαστε  :birdman:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τι εγεινε ρε παιδια , κανεις για εντυπωσεις απο τζουλια χτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom