μετα το Μπλου Ιγκουανα δεν εχω ιδεα τι απεγινε...
Πραγματι αυτο που γινοταν τοτε με αυτην την κοπελα ηταν ανεπαναληπτο.Δεν προλαβαινε να κατσει κυριολεκτικα απο τα πριβε.Βεβαια δεν ειχε κανενα προβλημα να σου κατεβασει τα παντελονια και να σου παρει πιπα μεσα στο Ιγκουανα μπροστα σε ολο τον κοσμο...Εγω οταν την επαιρνα για πριβε η πρωτη της κινηση ηταν να μου ξεκουμπωσει το παντελονι να μου πιασει τον πουτσο
Σαν γυναικα περα οτι ηταν πολυ εκφυλη,εμενα προσωπικα δε μου πολυαρεσε να πω την αληθεια
Ηταν τρομερα αντιπαθης για τις υπολοιπες κοπελες εκεινη την εποχη.
Απο την πρωτη φορα που γνωριστηκαμε μου εδωσε απο μονη της το τηλ της ωστε να παω να τη γαμησω σε καποιο ξενοδοχειο καπου στα Λαδαδικα και αν θυμαμαι καλα ζητουσε 150ε.Το νουμερο της το εχω ακομα...
Απο κει και περα στο θρεντ που αναφερεται σ'αυτην λιγο παρακατω αλλος ειχε γραψει οτι πηγε στην Αθηνα,αλλος οτι ειχε αρρωστησει βαρια....Δεν ξερω για να πω την αληθεια και οσες φορες αργοτερα ειχα ρωτησει τα κοριτσια του Ιγκουανα δεν ηξερε καμια να μου πει
Για τους φαν της υπαρχει η σκηνη στην ταινια sexaloniki οπου κανει την καμαριερα οποτε μπορουν να τη νοσταλγησουν απο κει