Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Με το που μας ειδε παντως η Μανταλινα χθες καταχαρηκε το καψερο.
Φορουσε μονο ενα λαχανι στριγκακι και οξω τα βυζομπαλλα.........

Καλησπερα δεν προλαβε να πει.
"Που ειναι το κομμουνι?" μας ειπε............

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν περογραφω για συζητηση του px με την Τζουλια / Καταλινα.
Μια ωρα τα λεγανε στα Ρομανικα. Επαθε πκλακα η Μελίνα........

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αχ άστεγοι και μεις ...............τρωγλοδύτριες αυτές...........

Ζω ένα δράμα!

Στ αλήθεια ...που είναι το κομμουνι?

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Χτές γύρω στις 14,00 μαζί με την Ντέλια η οποία καθόταν σε τραπεζάκι έξωθεν του γνωστού μαγειριού έναντι του πάλαι ποτέ ένδοξου Amnegia, ενεφανίσθη η Μανταλένα και κάθησε μαζί με την Ντέλια για 10 περίπου λεπτά. Σε δίλεπτη συζήτηση μαζί μου, εκμυστηρεύθη ότι δεν έχει δουλειά στο στούντιο και ότι θα αποχωρήσει για τα πάτρια εδάφη κάτωθεν των Καρπαθίων.
Αμέσως δε αποχώρησε! Κατόπιν προσήλθε και η Μελίνα και παρηγορούσε ως φαίνεται την Ντέλια, η οποία παρόλο που κάθησα πλέον του διώρου δεν σταύρωσε πελάτη.
Σε δεδομένη ερώτησή μου για τις τιμές επέμενε στα 50 ευρώ, κατόπιν το μείωσε κατά 20%!!
Στο συγκεκριμένο στέκι πρέπει να πάνε το πολύ στα 30+10 με το ξενοδοχείο για να δουλέψουν.
Πρέπει να αντιληφθούν και έπρεπε να το εχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να προσαρμοσθούν στα καινούρια οικονομικά δεδομένα.

Αυτά

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Με το που μας ειδε παντως η Μανταλινα χθες καταχαρηκε το καψερο.
Φορουσε μονο ενα λαχανι στριγκακι και οξω τα βυζομπαλλα.........

Καλησπερα δεν προλαβε να πει.
"Που ειναι το κομμουνι?" μας ειπε............

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν περογραφω για συζητηση του px με την Τζουλια / Καταλινα.
Μια ωρα τα λεγανε στα Ρομανικα. Επαθε πκλακα η Μελίνα........

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Χτές γύρω στις 14,00 μαζί με την Ντέλια η οποία καθόταν σε τραπεζάκι έξωθεν του γνωστού μαγειριού έναντι του πάλαι ποτέ ένδοξου Amnegia, ενεφανίσθη η Μανταλένα και κάθησε μαζί με την Ντέλια για 10 περίπου λεπτά. Σε δίλεπτη συζήτηση μαζί μου, εκμυστηρεύθη ότι δεν έχει δουλειά στο στούντιο και ότι θα αποχωρήσει για τα πάτρια εδάφη κάτωθεν των Καρπαθίων.
Αμέσως δε αποχώρησε! Κατόπιν προσήλθε και η Μελίνα και παρηγορούσε ως φαίνεται την Ντέλια, η οποία παρόλο που κάθησα πλέον του διώρου δεν σταύρωσε πελάτη.
Σε δεδομένη ερώτησή μου για τις τιμές επέμενε στα 50 ευρώ, κατόπιν το μείωσε κατά 20%!!
Στο συγκεκριμένο στέκι πρέπει να πάνε το πολύ στα 30+10 με το ξενοδοχείο για να δουλέψουν.
Πρέπει να αντιληφθούν και έπρεπε να το εχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να προσαρμοσθούν στα καινούρια οικονομικά δεδομένα.

Αυτά

ΘΑ καταλάβουν σιγά σιγά ότι τα 50 είναι παρελθόν και συνάδουν με το : "λεφτά υπάρχουν" του απροσάρμοστου!

Λες την κοκκινομάλλα Μελισα Ε?

Άλλη κοκκινομάλλα έχω έννοια εγώ!

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Ναι αδελφέ μου αυτήν εννοώ που είχε παλαιότερα Κλεοπατρέ το μαλλί..Όπως πιο πρίν παρέα σου ήταν και η γεματούλα καστανόξανθη της δεξιάς πλευράς που δεν ξέρω το όνομά της.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αυτή σε αντίθεση με τη Μελισα ,δεν θέλει να αναφέρεται το όνομά της στο ίντερνετ!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αγνωστες οι βουλες της πουτανας...........................................

Ρίξε της ερώτηση .

Επισκέπτης
παιδακια, εχω αναγκη απο πληροφοριες απο καποιον εμπειρο απο το πρωην πορνομεγαρο..

λοιπον ειχα παει 4 φορες αλλα δεν ειχα ανεβει με καμια λογω χρηματων.. ομως ηταν 2 μωρα που θελω να τα παρω!!
μια καστανουλα με μαλλι μεχρι τους ομους αδυνατη κοντουλα και μια μελαχρινη που εκαναν παρεα.. η μελαχρινη χορευε συνεχεια!!! καθονταν στον dj..

αλλα επειδη μαλλον δεν καταλαβαινετε ποιες λεω καλο θα ηταν ενας γνωστης να γραψει ποιες απο τις κοπελες του αμνεζια δουλευουν πλεων σε στουντιο? και ποιες κανουν πιατσα εκει γυρω.. να το εχουμε συγκεντρομενα ολα εδω...

τελος, προβλεπεται να ξανανοιξει το αμνεζια ή τελος οριστικα?

Επισκέπτης
μαλλον αναφερομαι σε καποια εκ των ιζαμπελα ντελια ή μελισα!!
να βοηθησω λιγο αυτον που θα με βοηθησει

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
H ντελια και η μελλισα τις βρισκεις απ εξω απο το amnezia ... για την ιζαμπελλα δεν ξέρω

Επισκέπτης
οταν λες απ'εξω εννοεις ακριβως απ'εξω?
ή γενικα στην περιοχη?
τι δωρακι κανουν και τι παρεχουν?

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Πάενε έξωθεν.Ρίξε και μια περιστροφή γύρω του εαυτού σου.
Φάε και κανα γιουβαρλάκι στο έναντι εστιατόριον και αν διαβάσεις και ολίγον στις όπισθεν σελίδες ενδέχεται να τις συναντήσεις!
Τώρα αν ακούσεις αυτά που ζητάνε και εμμένουν σε αυτά ενδέχεται να μείνεις με το γιουβαρλάκι, τη φασολάδα, η το ιμάμ μπαιλντί!! Εξ ού και το μπαίλντισα.
Άλλωστε ο έρως διέρχεται πρωτίστως εκ του στομάχου.

Zuko

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
Το Σαββατο περασα να δω το FKK ala Greka αλλα καποιοι απο απεναντι με πληρωφορησαν οτι το κλεισανε.Οπως ειχα πει δεν ηταν κατι τρομερο ειδικα με τα κοριτσια που ειχε αλλα κριμα γι ατον τοπο να κλεινουν τετοια μαγαζια που ειναι πρωτοπορα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.051
Πόντοι
46.232
Το Σαββατο περασα να δω το FKK ala Greka αλλα καποιοι απο απεναντι με πληρωφορησαν οτι το κλεισανε.Οπως ειχα πει δεν ηταν κατι τρομερο ειδικα με τα κοριτσια που ειχε αλλα κριμα γι ατον τοπο να κλεινουν τετοια μαγαζια που ειναι πρωτοπορα
καλά μην τρελαίνεσαι ,δεν έχασες και τίποτα....... :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.051
Πόντοι
46.232
μόνο σαν ιδεά..............
οι κοπέλες μ.ο 6 και με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους......
βέβαια στο να αποκτήσουν την μεγάλη ίδεα για τον εαυτό τους , φταίμε και εμείς.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom