mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Θαρρώ πως εννοούσε τις ψείρες ... γενικώς ...
Την ψειρού πάντως δεν την συμπαθώ. Ειδικά αν είμαι και με το πουλί επί παλάμης.
Θαρρώ πως εννοούσε τις ψείρες ... γενικώς ...
Την ψειρού πάντως δεν την συμπαθώ. Ειδικά αν είμαι και με το πουλί επί παλάμης.
Και;;;;
Λέτε να ξαναπάτε;
Για την ψειρού εννοούσα δάσκαλε...Σχεδόν καθημερινά .............................................................
Έχει χρώμα ο πεζόδρομος!
Χώρια που κάνεις και γνωριμίες!
Είμαι αλλεργικός στα ξένα...Το δικό σας ή...
Για την ψειρού εννοούσα δάσκαλε...
Είμαι αλλεργικός στα ξένα...
ότι ωραιο γίνετε στην ελλάδα χαλάει και κλεινει....
θυμάμε παλια ένα ωραιο στριπτιτζίδικο απέναντι απο τό καζίνο στό λουτρακι ...
εκλεισε και αυτό πριν πολλά χρόνια,,,εκει να δείτε γυναικες...
θυμαμε παλια κατι διαμερισματα με καμμια 10ρια γυναικες που διαλεγες πάνε και αυτα....
όλα λόγω ελειψης νομιμότητας...
απο την άλλη καμμια 200 000 παππουδες που κλεβαν τό ικα με παρανομα επιδοματα κλπ όλοι ελευθεροι....και μιλάμε για λεφτα ενα δις το χρονο κατα τον αρμοδιο υπουργο επι 20 χρονια συν τους τόκουσ.......
ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςς
αμα θε θα σ εκολισο κε τσιμπουρια αλα το μεγαλιτερο τσιμπουρι ιεμ εγοΠου τις κόλλησες?
Είναι εκλεκτή ράτσα ?
Θέλουν καναρίνι και οι δικές σου?
θα μου αφιερώσεις μερικές?
Η και συ είσαι παρτάκιας και δεν μοιράζεσαι ούτε τον πυρετό σου?
Είναι συγκινητικό να κάθεσαι στη Μακεδονία, και να βλέπεις την απογοήτευση στο πρόσωπο, αυτών που δοκιμάζουν να ανοίξουν την πόρτα.............................
Έχει και πλάκα η αμηχανία μερικών, που "συνοδεύουν" κυρίες, και βρισκουν και το χοτελι κλειδωμένο!
Δάκρυσα χτες με κάποιους!
Aλλη μια μεταγραφη ολοκληρωθηκε, μετα απο αυτες των Κλαουντια, Χριστινα, Τζουλια:
Την Μανταλινα,οιοπαδοι της, μπορουν να την βρουν πλεον στον ομιλο Κασσανδρας σαν "Βανεσσα"........
Εννοια σου και το ξερει...........Ε και τι μας το λες εμάς??????????????????????????????????????????????????
Πάρε τηλέφωνο τον υδραυλικό να πάει να την "κοιτάξει"
Προτού ξεραθεί !
ορεο βιντεο λαθοσ
Τα ρέστα του ο όμιλος....Δε την πάνε ντουέτο με την Αννούλα; Θα πέσουν τα πατώματα!!!Aλλη μια μεταγραφη ολοκληρωθηκε, μετα απο αυτες των Κλαουντια, Χριστινα, Τζουλια:
Την Μανταλινα,οι οπαδοι της, μπορουν να την βρουν πλεον στον ομιλο Κασσανδρας σαν "Βανεσσα"........
Που κολλάει αυτό τύπε;