Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
δεν είχε καλό μαέστρο ..............................................................

Και γίνανε φάλτσα!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αποσπασμα απο την χθεσινη τσαρκα στην "ενημερωση για studio"

Κασσάνδρας 3 (πάνω) : Κορίνα, Μελαχρινή ψηλή σχετικά κοπέλα, με τα μαλλιά της μαζεμένα κότσο. Ντυμένη σε σετ μαύρων εσώρουχων, δεν έδειξε να έχει αυτό που χρειάζεται για να αποφασίσεις το πέρασμα στα ενδότερα. [size=15pt]Η Βανέσα η άλλη κοπέλα της βάρδιας. Πολύ ωραίο σώμα με πολύ καλές αναλογίες, , άφηνε σε κοινή θέα το όμορφο φυσικό στήθος της. Ίσια μαύρα μακριά μαλλιά, ωραία μάτια, έκφυλο μουτράκι και χαμόγελο. Η έκπληξη της έκδηλη που μας συνάντησε εδώ, και μιλήσαμε για λίγο μιας και γνωριζόμαστε πολύ καλά από την θητεία της στο Μέγαρο σαν Μανταλίνα.[/size]

Κασσάνδρας 6 : Μελίνα. Μια από τις ομορφότερες κατά την ταπεινή μου άποψη κοπέλες των studio αυτό τον καιρό. Ξανθιά μα σπαστά μακριά μαλλιά, αναγεννησιακό πρόσωπο, με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά, γαλάζια μάτια, μόνιμα χαραγμένο ένα πολύ γλυκό αλλά και ταυτόχρονα θλιμμένο χαμόγελο. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος, ωραίες καμπύλες, ψηλή κοπέλα. [size=15pt]Μαζί της η Καταλίνα. Νεαρή ψηλή εντυπωσιακή κοπέλα, με πλούσιες καμπύλες, πλούσιο φυσικό στήθος. Μαύρα (και πάλι μιας και για λίγο ήταν ξανθιά) ίσα μαλλιά μεγάλα μαύρα εκφραστικά μάτια. Με λίγα Ελληνικά αλλά πολύ καλά Αγγλικά. Δεν πρόκειται για άλλη από την γνωστή Τζούλια που εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στο Amnezia.[/size]

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλημερα ! Για ιζαμπελλα που εργαζεται μηπως εχεις καποια πληροφορια???

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Προς το παρόν βρίσκεται στο χωριό ..............................................

Κατά δήλωση των ενεργών θεραπαινίδων του πεζόδρομου,με τις οποίες είχα συνάντηση προ 3ωρου!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Προς το παρόν βρίσκεται στο χωριό ..............................................

Κατά δήλωση των ενεργών θεραπαινίδων του πεζόδρομου,με τις οποίες είχα συνάντηση προ 3ωρου!
κσεπερασεσ το δασκαλο εβγε!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τους βαρέθηκα αυτούς τους τύπους,που είναι αποκλειστικά του πάρε...........................

Πρόσφατα αποδέσμευσα δυο τέτοιους! Αν μου λείψουν και θέλω υποκατάστατα θα σε ενημερώσω!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Τους βαρέθηκα αυτούς τους τύπους,που είναι αποκλειστικά του πάρε...........................

Πρόσφατα αποδέσμευσα δυο τέτοιους! Αν μου λείψουν και θέλω υποκατάστατα θα σε ενημερώσω!
αλο αφτι αλο εγο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom