CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μπα την θυμασαι , τοσο καιρο που εχεις να ελθεις ?αυτή είναι η Χριστίνα ;)
Μπα την θυμασαι , τοσο καιρο που εχεις να ελθεις ?αυτή είναι η Χριστίνα ;)
Δεν θα ελεγα οχι, με την προυποθεση ομως να υπηρχε και η εγκριση των κοριτσιων........Παρατήρησα σήμερα οτι το διπλανό site εμπλούτισε το υλικό του με φωτογραφίες των κοριτσιών (το πρόσωπο καλύπτεται...) και με αναλυτικές κριτικές ανα κορασίδα,κάνοντας αρχή με την Αλεξάνδρα....
Γιατι δεν κάνουμε κι εδω το ίδιο? θα βοηθηθούν πολλοί συναγωνιστές που πάνε μονοι τους και δεν γνωρίζουν τα ονόματα των κοριτσιών....
Tις είδα και εγώ τις φωτογραφίες Andy.
Πράγματι απαράδεκτο που εμφανίζονται και πρόσωπα πελατών.
Παρακαλούνται, όσοι γνωρίζουν τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, να τους υποδείξουν την παρατήρηση αυτή.
(Να φύγουν οι φωτογραφίες με πρόσωπα πελατών από το facebook, γιατί κάποιοι έχουμε και οικογένειες,
μη μας πετάξουν βιτριόλι στο όργανο και μετά χάσουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε…).
Είσ[size=30pt]θ[/size]ε δεξιοτέχνης στην έκφραση και στο λόγο.
Βελτιώνουν την έμπνευση...
...[size=15pt] στους ρυπαρούς και σκοτεινούς ατραπούς [/size]προβληματισμένος αν έπρεπε να καταγαμήσει και τρίς.
Κατόπιν τούτων των γεγονότων και φιλοσοφικών αναζητήσεων παραγγείλαμε
Σαρδέλες ψητές.
Να την κόψω τώρα η να περιμένω το δημοψήφισμα?
Επιφανέστατε αδελφέ μου amjik, είμαι βέβαιος ότι εσείς γνωρίζετε άριστα πώς σπανίως γράφω οπότε η συνεισφορά μου είναι και θα εξακολουθήσει να είναι ελαχίστη.
Πάντως ουδέποτε μείωσα την προσωπικότητα, υποκύπτοντας σε ερεβώδη ψυχικά ελαττώματα, κάποιου αγαπητού αδελφού ενταύθα.
Μελίρρυτος ήτο πάντα ο λόγος μου έναντι όλων !!!
Με τιμή.
Δάσκαλε έγώ αύτόν τόν καιρό ,κάνω τό διδακτορικό μου, στό 104 !!
Δύσκολο πανεπιστήμιο, με εξαιρετικούς καθηγητές όμως.......
Αν σου κάτσει...................
Έχω βρεθεί στο αμφιθέατρο και πραγματικά έμεινα ενθουσιασμένος από την διδασκαλία της καθηγήτριας Κελλυ!
Οι καιροί όμως είναι χαλεποί και διέκοψα τις σπουδές......................
Δυστυχώς εκτός από "έθνος ανάδελφον" βαίνουμε και προς αμόρφωτον!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε πουτάνα κρίση γαμώ τα πουσταριά που βάλαμε στα "κουμάντα".
Ανταποδίδοντας την εκτίμηση και τα εύσημα περί ευθύνης και ευθύτητος του λόγου, εν ευθέτω σας θέτω προ των ευθυνών σας περί των μελετών σας.Αλιεύματα, ολόλευκων και πολυτίμων περιεχομένων οστράκων, εντελώς τυχαία από τις τρις πρώτες περισπούδαστες κριτικές σας.
Μετά μεγίστης εκτιμήσεως.
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, φίλτατε!Επιφανέστατε αδελφέ μου amjik, είμαι βέβαιος ότι εσείς γνωρίζετε άριστα πώς σπανίως γράφω οπότε η συνεισφορά μου είναι και θα εξακολουθήσει να είναι ελαχίστη.
Πάντως ουδέποτε μείωσα την προσωπικότητα, υποκύπτοντας σε ερεβώδη ψυχικά ελαττώματα, κάποιου αγαπητού αδελφού ενταύθα.
Μελίρρυτος ήτο πάντα ο λόγος μου έναντι όλων !!!
Με τιμή.