almazer
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το κουμμόυνι είπε τα καλύτερα πάντως....i kenourgia ksanthia ti lei??????
Το κουμμόυνι είπε τα καλύτερα πάντως....i kenourgia ksanthia ti lei??????
και την πρωτη φορα που ειχεs παει εκει, παλι αυτην ειχεs στα υποψιν δεν την θυμοσουνα ?εγω παντος εβαλα την Αλεξανδρουλα στα υποψιν
Ας εμπλουτίσουμε/ανανεωσουμε την κατοψη του Μεγαρου με περισσοτερες/νεοτερες πληροφοριες:
5: Μαγδα-Μιχαελλα-Σιμονα
4: Αλεξανδρα-Λορεννα
6: Χριστινα
7: Μανταλίνα
2: Κλαουντια-Ντενισα
3: Ρωξαννη-Μονικα
27: Στεφανια-Αννα -Αλεξα -Αντρεα
28: Τζουλια
25: Μελισα-Ιζαμπελλα
26: Ντελλια-Νεα μελαχρινη αφιξη
21: Νικολ
22: Μελαχρινη Αννα (η φιλη της Νικολ)
20: Ραλουκα
Στο 4 καθονται ενιοτε και οι δυο Αννες, η πλατινε και η γνωστη απο τα studio.
Και στους καναπέδες :
9 Αmjik, 10 Cheyenne, 11 SPEED, 12 Λαγαρος, 13 Pitsirikos1,14 Εrrikos, 15 PX75, 17 Μαθιου.....
Το κομουνι περιφερεται, δεν καθεται καπου σταθερα........
Κύριοι, 20 μέτρα πιο πέρα από το ίδρυμα, η διασταύρωση Μάγερ - Μάρνη και ειδικότερα όταν κατεβαίνεις τη Μάγερ και αναμένεις στον ερυθρό σηματοδότη, είναι κίνδυνος - θάνατος!
Προ ολίγου μου επετέθη νεαρός αλλοδαπός κακοποιός, ο οποίος αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, μάλιστα δε την πόρτα μου, την πόρτα του οδηγού!
Καθότι πριν από μερικούς μήνες στο ίδιο ακριβώς σημείο μου είχε επιτεθεί συμμορία κακοποιών (ο ένας στη μια πόρτα, ο άλλος στην απέναντι πόρτα και ο τρίτος στην τσίλια), είχα το νου μου και κλειστές τις ασφάλειες.
Μόλις ο μπινές άπλωσε το χέρι στο πόμολο, μετακίνησα ελαφρά το όχημα και του εξαπέλυσα βαρύ υβρεολόγιο (το οποίο φυσικά δεν κατάλαβε, καθότι αλλοδαπός)...
Απομακρύνθηκε ήρεμα μερικά μέτρα, και έμεινε απαθής στη γωνία περιμένοντας την επόμενη ευκαιρία.
Εϊναι ζήτημα χρόνου η αιματηρή κατάληξη στο σημείο αυτό.
Κύριοι, 20 μέτρα πιο πέρα από το ίδρυμα, η διασταύρωση Μάγερ - Μάρνη και ειδικότερα όταν κατεβαίνεις τη Μάγερ και αναμένεις στον ερυθρό σηματοδότη, είναι κίνδυνος - θάνατος!
Προ ολίγου μου επετέθη νεαρός αλλοδαπός κακοποιός, ο οποίος αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, μάλιστα δε την πόρτα μου, την πόρτα του οδηγού!
Καθότι πριν από μερικούς μήνες στο ίδιο ακριβώς σημείο μου είχε επιτεθεί συμμορία κακοποιών (ο ένας στη μια πόρτα, ο άλλος στην απέναντι πόρτα και ο τρίτος στην τσίλια), είχα το νου μου και κλειστές τις ασφάλειες.
Μόλις ο μπινές άπλωσε το χέρι στο πόμολο, μετακίνησα ελαφρά το όχημα και του εξαπέλυσα βαρύ υβρεολόγιο (το οποίο φυσικά δεν κατάλαβε, καθότι αλλοδαπός)...
Απομακρύνθηκε ήρεμα μερικά μέτρα, και έμεινε απαθής στη γωνία περιμένοντας την επόμενη ευκαιρία.
Εϊναι ζήτημα χρόνου η αιματηρή κατάληξη στο σημείο αυτό.
η συγκεκριμένη περιοχή και τα γύρω στενά θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή είτε είσαι πεζός είτε με αμάξι
η συγκεκριμένη περιοχή και τα γύρω στενά θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή είτε είσαι πεζός είτε με αμάξι
σε φιλο μου 2 μαλλων πακιστανικης καταγωγης προσπαθησαν να ανοιξουν τις πισω πορτες του αυτοκινητου. ευτυχως ειχε βαλει ασφαλειες και οταν τους ειδε την εκανε. Πραγματικα εκει σε αυτο το σημειο δε ξερεις απο που θα σου κατσει. Για πεζος και ειδηκα νυχτερινες ωρες, ουτε καν να το σκεφτεσαι.
Προ ολίγου μου επετέθη νεαρός αλλοδαπός κακοποιός
Άμα σου χρωστάει η ειμαρμένη νεαρούς αλλοδαπούς !
Αν όμως σας είχε επιτεθεί νεαρά αλλοδαπή "κιχ" δεν θα κάνατε.
ή μάλλον θα δηλώνατε με παρρησία ότι σας χρωστάει ο θεός αιδοία.
Τα κατάφερα..........................................
ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!
www.iimmgg.com/image/5f66cffc156ff211fdb6f63074e7c77d] [/URL]
Καθε φορα που κατεβαινω Μεγαρο παιρνω τρελο Experience!
Ανεβαινω Level oταν φτανω στην πορτα του!
Πρεζοπουτανες, Πακηδες, Μπατσοι,
Ναρκωμανεις, Πουστηδες, Τραβελια,
FreeLancers, Γυφτοι, Ληστες, Ζητιανοι,
Duty Free-δες που πουλανε τσιγαρα,
Βαπορακια, Προστατες.....
Παιδια ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ οποιος κατεβαινει την διαδρομη
απο Πλατεια Ομονοιας μεχρι πλατεια Βαθη.
Οποιον δρομο και να παρει, ειναι επικινδυνος.