loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Μωρε γινοτανε....Ετσι ετσι......Πιο καλυτερα δεν γινοτανε να το πω
Αλλα αντι να μεταφερθει η συζητηση για αλλη μερα,μεταφερθηκε η στυση
Μωρε γινοτανε....Ετσι ετσι......Πιο καλυτερα δεν γινοτανε να το πω
ξεχασες να αναφερεις τον αρχοντα τον "ινδιανο" αυτο τον τυπο τον πριεργο τον μυστηριους κ τον εκ λαρισης ορμωμενο νεαρο....Επισκεψη σημερα για πρωτη φορα παρεα με smirni,jerry και sport200 και γνωριμια με συναγωνιστες agiana,life97,biker,pigasos.Υπηρχαν ακομα αρκετοι με τους οποιους δεν προλαβαμε να γνωριστουμε.Ισως σε επομενη συναντηση.
Ο χωρος αρκετα καλος σε σχεση με οτιδηποτε αλλο σε κωλομπαρεϊσιον στυλ εντος ελλαδας.Απο τεμαχια,το επιπεδο κυμαινεται απο μετριο εως πολυ καλο τουλαχιστον στη δεξια μερια που καθομασταν.Η επισκεψη ηταν αναγνωριστικη καθοτι δεν υπαρχει και μπαγιοκο.Ενα ξανθο(αννα?)μπηκε στα υπ΄οψιν για μελλοντικο τεσταρισμα.Παντως γενικα απ'οτι ειδα δεν εγινε καποιο δρομολογιο προς ανωθεν απο καμια κορασιδα,και ο κοσμος απ'οτι με πληροφορησαν συναγωνιστες ηταν ελαχιστος σε σχεση με παλιοτερα.
Και ετσι η βραδυα παρολο το οφθαλμολουτρο εκλεισε με ηρωικο ΟΧΙ
Για την ακριβεια εκλεισε με συζητηση εφ'ολης της υλης* με life97 και sport200
*υλη εννοουμε μπουρδελα,στριπ,μασατζιδικα,στουντιο,λευκη-μαυρη σαρκα,τιμες,προτιμησεις κλπ κλπ
Μωρε γινοτανε....
Μωρε γινοτανε....
Έγω άπο΄τό πρωί έσκιζα τά κύματα , μετα 104 , μού είπεπου χάθηκε το πλήρωμα όλη μέρα?
ποιες παλιοσειρήνες σας καβατζωσαν?
Ετοιμάζη τό κομμούνι τήν κριτικη για τήν ξανθια άννούλα ......που χάθηκε το πλήρωμα όλη μέρα?
ποιες παλιοσειρήνες σας καβατζωσαν?
Εγώ περιμένω την κριτική της Μανταλινας της Νικόλ και της Αννας για το κομουνι!Ετοιμάζη τό κομμούνι τήν κριτικη για τήν ξανθια άννούλα ......
Εγώ περιμένω την κριτική της Μανταλινας της Νικόλ και της Αννας για το κομουνι!
(τότε θα κόψω τις φλέβες μου ευτυχής!)
Ο ενας και μοναδικος ΛΕΟ !!!!!!!!!επίσκεψη στο μέγαρο και γνωριμία με Αννα, μελαχρινό πιπίνι με μαλλιά μέχρι τούς ώμους και piercing στο κάτω χείλος. η ένταση της μουσικής σε ανεκτά επίπεδα, αλλά δεν πρόσεξα ποιος ήταν dj λόγω της μικρής διάρκειας παραμονής στο bar και έχοντας δίπλα μου το μωρό δεν παρατήρησα και πολλά πράγματα για το τι γινότανε μέσα στο μαγαζί
Παρατήρησα σήμερα οτι το διπλανό site εμπλούτισε το υλικό του με φωτογραφίες των κοριτσιών (το πρόσωπο καλύπτεται...) και με αναλυτικές κριτικές ανα κορασίδα,κάνοντας αρχή με την Αλεξάνδρα....
Γιατι δεν κάνουμε κι εδω το ίδιο? θα βοηθηθούν πολλοί συναγωνιστές που πάνε μονοι τους και δεν γνωρίζουν τα ονόματα των κοριτσιών....
Επίσης,θα ήθελα κάποιος απο τους ειδήμονες να μου πει αν η κοπέλλα αυτή εργάζεται στο μέγαρο και με ποιο ονομα....σε πρόσφατη επίσκεψή μου την ειχα δει να κάθεται στην δεξιά πλευρά,αλλά μου φάνηκε λίγο αυστηρή και απόμακρη και δεν πήγα να της μιλήσω...