Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Να πω ότι έπαθα πλάκα από τη Ρωσίδα Νατάσσα, η οποία σαν ομορφιά απέχει μακράν από όλες τις υπόλοιπες κοπέλες. Λίγο πιο συμμαζεμένο κώλο να είχε, θα ήταν top! Ψηλή, με τέλειο πόδι και απίστευτα μάτια.
Συμφωνω απολυτα!!

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Συναγωνιστές την έχει δοκιμάσει κάνεις την νατάσα που λέτε; αν ναι πες τε τίποτα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Συναγωνιστές την έχει δοκιμάσει κάνεις την νατάσα που λέτε; αν ναι πες τε τίποτα.

δυστυχώς κι εγώ πρώτη φορά την είδα και βλέπεις ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά εδώ μέσα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Aυτοί που λαθραναγνωζουν είναι άτομα που πάνε να παρουν μια μπυρα και να χαζευουν εξ αποστάσεως. Τι να γραψουν όταν δεν ανεβαίνουν επάνω; Γεμισε και το μαγαζι τετοιους και θεσπιστηκε ετσι και το lady drink.
Επισης εγραψα και παλιοτερα, 3-4 είναι αυτές που κάνουν την διαφορά, ολες οι άλλες προσφέρουν υπηρεσίες ίδιες αλλά και χειρότερες απο Διδύμου, με ακάποτη πίπα και ολοκληρωτικό στα 20 ευρώ.
Δηλαδή ένα πόστ παραπανω για Ρεβέκκα, Ιωαννα, Μιχαέλα, Χριστίνα τι άλλο θα προσέφερε εδώ;

Συμφωνω, εξάλου δεν μπορουν να γνωριζουν ολοι 15 - 20 ονοματα κοριτσοπουλων, απο την αλλη και αυτος που παει για ενα καφε ή ενα ποτο εχει δικαιωμα να διαβασει το site. 

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
οι δυο αυτές αρετές, έχουν χαθεί από τη ζωή, πόσο μάλλον από αυτή την κοινότητα που απαρτίζουμε κάποιοι σεμνοί μπουρδελιάρηδες.

Τέλος πάντων...

Να πω ότι έπαθα πλάκα από τη Ρωσίδα Νατάσσα, η οποία σαν ομορφιά απέχει μακράν από όλες τις υπόλοιπες κοπέλες. Λίγο πιο συμμαζεμένο κώλο να είχε, θα ήταν top! Ψηλή, με τέλειο πόδι και απίστευτα μάτια.

Επίσης, μπροστά στον dj καθόταν κοπελίτσα, σχετικά petite, μελαχρινή, αλλά με πολλά υποσχόμενο βλέμμα και σώμα. Νέα παρουσία, δυστυχώς δεν γνωρίζω όνομα.
Και να πω ότι δεν έχεις τα κονέ.....Ρώτα τον φιλαράκο μας...θα στα πεί ΟΛΑ!!! Ξέρεις ποιόν  :uglystupid:
Στο τσακ ήμουν να την πάρω...αλλά....τέλως πάντων...ας μην καρφωνόμαστε άλλο.

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Παιδες,οι "λαθραναγνωστες" υπηρχαν-υπαρχουν-8α υπαρχουν οτι και να λεμε οτι και να κανουμε.
Τωρα οσο αφορα ομως οτι δεν ανεβαινουν πλεον πολλες κριτικες και ειδικα κριτικες που αφορουν νεες εμφανισεις στο μεγαρο,θελω να πω κατι...καταρχας ολοι μας εχουμε περιορισει τις ανωθεν επισκεψεις λογου οικονομικων..ακομα και εγω που ειμαι νεος στο μεγαρο και καλως ή κακως δεν εχω ιδιατερες οικονομικες στενοτητες,οχι οτι δεν πιεζομαι,απλα δεν πιεζομαι συνεχεια και πολυ, εκανα το λα8ος και μπηκα δυναμικα με αποτελεσμα τωρα να ρεπαρω...
Επισης,οι περισσοτεροι απο εμας,που εχουμε δοκιμασει και εχουμε επιλεξει τα καλα χαρτια του μαγαζιου,συνηθως οταν αποφασιζουμε να ανεβουμε πανω,επιλεγουμε καποιο απο αυτα τα δυνατα χαρτια που ειναι και σιγουρακι για να μην κλαιμε τα γκαφρα μας...και για περασουμε οσο καλυτερα μπορουμε,εγγυημενα!!
Πως λοιπον να υπαρξουν απο εμας που συμμετεχουμε λιγο ή πολυ νεα ποστ ?? Μακαρι να συμμετειχαν και οι "λαθραναγνωστες" αλλα αυτοι ειναι μονο για ματι..  :cool2: ..και στο μαγαζι μονο ματι κανουν...στο ψητο δεν απλωνουν χερι...μονο στο πουλι τους απλωνουν   :bigdick:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Παιδες,οι "λαθραναγνωστες" υπηρχαν-υπαρχουν-8α υπαρχουν οτι και να λεμε οτι και να κανουμε.
Τωρα οσο αφορα ομως οτι δεν ανεβαινουν πλεον πολλες κριτικες και ειδικα κριτικες που αφορουν νεες εμφανισεις στο μεγαρο,θελω να πω κατι...καταρχας ολοι μας εχουμε περιορισει τις ανωθεν επισκεψεις λογου οικονομικων..ακομα και εγω που ειμαι νεος στο μεγαρο και καλως ή κακως δεν εχω ιδιατερες οικονομικες στενοτητες,οχι οτι δεν πιεζομαι,απλα δεν πιεζομαι συνεχεια και πολυ, εκανα το λα8ος και μπηκα δυναμικα με αποτελεσμα τωρα να ρεπαρω...
Επισης,οι περισσοτεροι απο εμας,που εχουμε δοκιμασει και εχουμε επιλεξει τα καλα χαρτια του μαγαζιου,συνηθως οταν αποφασιζουμε να ανεβουμε πανω,επιλεγουμε καποιο απο αυτα τα δυνατα χαρτια που ειναι και σιγουρακι για να μην κλαιμε τα γκαφρα μας...και για περασουμε οσο καλυτερα μπορουμε,εγγυημενα!!
Πως λοιπον να υπαρξουν απο εμας που συμμετεχουμε λιγο ή πολυ νεα ποστ ?? Μακαρι να συμμετειχαν και οι "λαθραναγνωστες" αλλα αυτοι ειναι μονο για ματι..  :cool2: ..και στο μαγαζι μονο ματι κανουν...στο ψητο δεν απλωνουν χερι...μονο στο πουλι τους απλωνουν   :bigdick:

:thumbsup:

Είπαμε για donate αλλα δεν εισακούσθημεν!!!  ;)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να σας ενημερωσω απο πλευρας μου για Αντρα και Ντενισα...για την δευτερη εχω γραψει μια ενημερωση αλλα ειχα υποσχεθει οτι 8α ξαναδοκιμασω για να εχω ολοκληρωμενη αποψη,οποτε προεχει η Ντενισα για να περασει εξετασεις...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καταρχην,παρε το αυτοκινητο.οδηγησε απο το σπιτι σου,μεχρι εκει,ψαξε βρες παρκιν.αφου βγεις,κλειδωσε το αυτοκινητο.ελεγξε τα τζαμια αν τα εχεις ανεβασει.τσεκαρε οτι εχεις παρκαρει καλα.μετα,πηγαινε προς το μπαρ,με βημα κανονικο,κουνοντας πρωτα το αριστερο ποδι,μετα το δεξι.εφτασες.ανοιξε την πορτα,μπες μεσα.κλεισε την πορτα.βρες ενα τραπεζι.κατσε.οχι στο τραπεζι,σε καρεκλα.με ηδονικες ματιες,κοιτα τριγυρω.αν σου αρεσουν οι αντρες,καρφωσε την ματια σου σε καποιον ωραιο.αν οχι,καρφωσε την σε καποια που σου αρεσει.με αποφασιστικο βλεμα,καντης νοημα να ερθει.αφου ερθει,πες της,να κερασω ενα ποτο;αυτη αν σου πει ναι,παει να πει της αρεσεις.φωναξε τον σερβιτορο,με παλαμακια.οτι θελει η κοπελα πες του,και εμενα ενα τζονυ με παγο.κανει εφε.η γκομενα θα ενθουσιαστει.πες της σε θελω.θα σου πει και εγω.που θα παμε θα της πεις;εδω απο πανω θα σου πει.σηκω απο την καρεκλα.βοηθησε την και εκεινη.προχωρα αργα ως την πορτα,με καμαρι για την γκομενα που εριξες.ανοιξε της την πορτα ιποτικα.ακολουθησε την.πες στην ρεσεψιονιστρια θελω ενα δωματιο.πληρωσε.παρε το ασανσερ.πριν φτασετε,χαιδεψε την λιγο,να σπασει ο παγος.αν σου κατσει σφαλιαρα,μην πτοηθεις.ανοιξε την πορτα του ασανσερ.κλειστην.ανοιξε την πορτα του δωματιου.κλειστην και αυτη,και κλειδωσε,να μην σας ενοχλησει κανεις.αρχισε να την χαιδευεις με παθος.θα σου πει να παει στο μπανιο.θα παει και θα γδυθεις.εσυ θα γουρλωσεις τα ματια,που επιτελους βλεπεις γυμνη γυναικα.αλλα θα το παιξεις ανετος.αφου ξαπλωσετε,πιαστης το ενα βυζι.γλυψε της την ρωγα,μετα κανε το ιδιο και στο δευτερο.αυτη θα σου παρει πιπα.μην φοβηθεις,δεν θελει να στο φαει,ειναι μερος της πραξης.αφου σου σηκωθει,θα τον οδηγησει αργα και βασανιστικα μεσα της.εσυ θα χωθεις μεσα,μην χυσεις αμεσως μαλακα.να κανεις αργες κινησεις,να σκεφτεσαι τον παπανδρεου,την εφορια,την κριση.αυτη θα σου πει αντε,περιμενουν και αλλοι.αγνοησε την.μολις εισαι ετοιμος,χυσε.μετα σηκω,σκουπισου.ξεκινα να ντυνεσαι.θα ντυνεται και αυτη.θα σου πει τα λεφτα.εσυ κανε τον μαλακα.ποια λεφτα πες.τι ποια λεφτα ρε μαλακα,τσαμπα γαμησες;κατοπιν,βαλτα ποδια στους ωμους.φτασε γρηγορα στο αυτοκινητο,ξεκλειδωσε,μπες μεσα,βαλε μπρος,και τρεξε.πηγαινε σπιτι.γραψε στο τις εντυπωσεις.αντε καλο βολι τυπε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:απαιχτος

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αρτι επιστρεψας απο το μέγαρο.

Υποτονικα τα πραγματτα σημερα, λιγα τα δρομολογια των κοριτσιων τα οποια (τα περισσοτεερα) ηταν σε καταστολή λογω των χθεσινων κρεπαλών.

Σταθερες απουσες και σημερα Μιχαελλα, Ιωαννα, Ρεββεκα.
Απουσια επισης και για την Αλεξανδρα η οποια λογικα διανυει τις "δυσκολες ημερες της".
Ουτε η Ρωξαννη ηταν στην θεση της, οσο τουλαχιστον ημουν εκει (18:00-20:30)

Ες αυριον τα σπουδαια......

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Προφανώς χθες Σάββατο δεν θα πάτησε κανένας ιντερνετικος εραστής στο ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ.
Έτσι εξηγείται και η έλλειψη ραπόρτου "(πλην αυτού του CHEYENNE)

:think:  :headbang:  :think:  :headbang:  :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ομως ειχε  :tits2:  :tits2: :fuck1:  :fuck1:  :fuck2:  :fuck2: :pipa2:  :pipa2:

:s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Λοιπόν...

Χθες αρχικά ήταν λίγο υποτονικά (λόγω του πιώματος της προηγούμενης μέρας...), αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν!
Ο DJ άρχισε να βάζει τα γνωστά "ανεβαστικά" άσματα και σύντομα η Ντενίζα και η Κλαούντια ξεκίνησαν να λικνίζουν τα κορμάκια τους στους ρυθμούς της μουσικής... Σιγά σιγά τους ακολούθησε και η Άντρα, η οποία σιγά σιγά μιμείται το "κούνημα" της Ντενίζας, αλλά και για σύντομο διάστημα χόρεψε τσιφτεντέλια και η Μανταλένα...!
Στην "αριστερή" πτέρυγα... επίσης το κέφι είχε φουντώσει...!!!

Απούσες:

Εκ "δεξιών", Μιχαέλα, Ιωάννα, Αλεξάνδρα...
Εξ "αριστερών", Ρεβέκκα...
Οι υπόλοιπες εκεί...!

Χθες είδα και το "Θαύμα" του γεροντοέρωτα!!! :2funny: :2funny: :2funny: Αλλά ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι, οπότε μάλλον είναι το κοντινό μου μέλλον αυτό που είδα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Άλλο ευτράπελο ήταν ο διπλανός μου... που ξαφνικά τον πήρε ο ύπνος... δεν είναι όλοι "γερά" ποτήρια τελικά... πήγε να κοιμηθεί ο "φίλος" και απελευθέρωσε το σκαμπουδάκι για να εναπωθέσει το κωλαράκι της η Άντρα...!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
εκεί που είσαι ήμουνα.......

:tits: :pipa1:  :fuck2:

και εκεί που είμαι θαρθεις!

:grin:  :grin:  :grin:  :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Η λανθασμένη κρίση έπιδρά άρνητικά στό θυλάκιον !!!

Υ,Γ Pitsirikos 1 ..Πήρες πάλι άπουσία έχθές  :tickedoff:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν...

Χθες αρχικά ήταν λίγο υποτονικά (λόγω του πιώματος της προηγούμενης μέρας...), αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν!
Ο DJ άρχισε να βάζει τα γνωστά "ανεβαστικά" άσματα και σύντομα η Ντενίζα και η Κλαούντια ξεκίνησαν να λικνίζουν τα κορμάκια τους στους ρυθμούς της μουσικής... Σιγά σιγά τους ακολούθησε και η Άντρα, η οποία σιγά σιγά μιμείται το "κούνημα" της Ντενίζας, αλλά και για σύντομο διάστημα χόρεψε τσιφτεντέλια και η Μανταλένα...!
Στην "αριστερή" πτέρυγα... επίσης το κέφι είχε φουντώσει...!!!

Απούσες:

Εκ "δεξιών", Μιχαέλα, Ιωάννα, Αλεξάνδρα...
Εξ "αριστερών", Ρεβέκκα...
Οι υπόλοιπες εκεί...!

Χθες είδα και το "Θαύμα" του γεροντοέρωτα!!! :2funny: :2funny: :2funny: Αλλά ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι, οπότε μάλλον είναι το κοντινό μου μέλλον αυτό που είδα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Άλλο ευτράπελο ήταν ο διπλανός μου... που ξαφνικά τον πήρε ο ύπνος... δεν είναι όλοι "γερά" ποτήρια τελικά... πήγε να κοιμηθεί ο "φίλος" και απελευθέρωσε το σκαμπουδάκι για να εναπωθέσει το κωλαράκι της η Άντρα...!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Κωλαράκι ???? η Άντρα????????
ωωωχ  χα χα χα

Μαγδα-Ιωαννα μόνο έχουν αυτό το χάρισμα............

ierofan76

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Tη Ραλούκα την έχει πάρει κανείς? Ψηλή μελαχρινή με πολύ ωραίο κορμί και γλυκό προσωπάκι. κάθεται πλησίον του dj (τουλάχιστον εκεί καθότανε πριν 10 μέρες). Ελληνικά δεν πολυμιλά. Προτιμά αγγλικά.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κατ`αρχήν postάρω πρώτη φορά σ`αυτό το thread !
Χθες έκανα τη 1η μπυ επίσκεψη στο πορομέγαρο όπως το αποκαλείτε , καθώς δεν μένω στη πόλη σας αλλά βρέθηκα για δουλειές . Έχωντας λοιπόν ένα ελεύθερο 2ωρο 5-7 το απόγευμα είπα να πιώ τον καφέ μου κάνωντας μία αναγνωριστική έρευνα σ`αυτό το μοναδικό μαγαζί για τα Ελληνικά δεδομένα (καλά αν το αφεντικό σκεφτεί να επενδύσει και στη Θεσσαλονίκη θα κλείσουν ΠΑΡΑ πολά σπίτια) .
Εντυπωσιακός ο αριθμός των κοριτσιών , ο μέσος όρος των ηλικιών να είναι χαμηλός , η ποιότητα απο 6 έως 9 . Όπως καταλάβατε δεν ανηφόρησα , ίσως γιατί η κατάσταση με βρήκε οικονομικά απροέτοιμαστο , σίγουρα την επόμενη φορά ....
Χωρίς να ξέρω ονόματα κ πληροφορίες η επιλογή μου θα ήταν μία ξανθούλα αδύνατη , δεν φορούσε τίποτα φοβερά προκλητικό όπως οι περισότερες , αν θυμάμαι καλά ένα γκρι κολάν και καθόταν στη δεξιά μεριά του μπαρ ...    

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Κατ`αρχήν postάρω πρώτη φορά σ`αυτό το thread !
Χθες έκανα τη 1η μπυ επίσκεψη στο πορομέγαρο όπως το αποκαλείτε , καθώς δεν μένω στη πόλη σας αλλά βρέθηκα για δουλειές . Έχωντας λοιπόν ένα ελεύθερο 2ωρο 5-7 το απόγευμα είπα να πιώ τον καφέ μου κάνωντας μία αναγνωριστική έρευνα σ`αυτό το μοναδικό μαγαζί για τα Ελληνικά δεδομένα (καλά αν το αφεντικό σκεφτεί να επενδύσει και στη Θεσσαλονίκη θα κλείσουν ΠΑΡΑ πολά σπίτια) .
Εντυπωσιακός ο αριθμός των κοριτσιών , ο μέσος όρος των ηλικιών να είναι χαμηλός , η ποιότητα απο 6 έως 9 . Όπως καταλάβατε δεν ανηφόρησα , ίσως γιατί η κατάσταση με βρήκε οικονομικά απροέτοιμαστο , σίγουρα την επόμενη φορά ....
Χωρίς να ξέρω ονόματα κ πληροφορίες η επιλογή μου θα ήταν μία ξανθούλα αδύνατη , δεν φορούσε τίποτα φοβερά προκλητικό όπως οι περισότερες , αν θυμάμαι καλά ένα γκρι κολάν και καθόταν στη δεξιά μεριά του μπαρ ...     

Την Κλαούντια; Τη χειρότερη θα έπαιρνες τύπε  ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
μελέτα τις γραφές γιατί σε βλέπω αδιάβαστο.
Πιθανότατα σου γυάλισε η Κλαούντια!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
μελέτα τις γραφές γιατί σε βλέπω αδιάβαστο.
Πιθανότατα σου γυάλισε η Κλαούντια!

Οκ την επόμενη φορά θα είμαι διαβασμένος ! Ως 2η επιλογή μία καστανή με πολύ ωραία μάτια , κόκκινο φορεματάκι , εκ αριστερών (δίπλα σε μία Ιζαμπέλα) , μου συστήθηκε ως "τα κάνω όλα" !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom