λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
επί του καναπέος!Κύριε λαγαρε δεν μου είπες τελικά. Που καθόσούν εσυ προχθές;
νο 3
επί του καναπέος!Κύριε λαγαρε δεν μου είπες τελικά. Που καθόσούν εσυ προχθές;
περίπου στο νο 27 βάση του τοπογραφικού!
προς το ψηλή, με κόκκινο φόρεμα προχτές που ήσουν μέσα!
επί του καναπέος!
νο 3
Ο καναπές νο 3 είναι αυτός δίπλα από τον ντι τζέι;
δίπλα στο DJ είναι η το 5 η το 1 ..
άρα το 3 είναι στη μέση!
μαλλον εγω δεν ημουν εκει την ωρα που ηρθες να ειχα ανεβει στο δωματιο με σιμονα και μετα εφυγα
Χθες πάντως δεν την είδα... η μόνη επιστροφή που παρατήρησα (λόγω του ότι πήγα και νωρίς) ήταν της εξ "αριστερών" Μόνικας...Παίδες η Μικαέλα επέστρεψε ή ακόμα; Τσέκαρε κανείς;
Παίδες η Μικαέλα επέστρεψε ή ακόμα; Τσέκαρε κανείς;
Αγαπητέ amjik όλο για τηλέφωνα μας λες να πάρει ο συναγωνίστης την μίχαελα εγώ τον λαγαρο και πάει λέγοντας. Μήπως είσαι του οτε;
πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα δεν είναι αν η α η η β είναι στα πόστα τους.
έτσι και αλλιώς κάποιες θα είναι ετοιμοπόλεμες!
το κακό είναι στις τσέπες μας, που δεν αντέχουν τη βούληση του γειτονικού τους αδιφαγου σκουληκιού!
Με αυτά που βλέπω συμπεραίνω ότι θα αργήσει πολύ η ανάκαμψη της Ρουμανικής οικονομίας!
Κρίμα....... για τρίτη φορά στη "καριέρα" μου έγινε η θάλασσα γιαούρτι, και δεν βρίσκω τώρα το κουτάλι!
Την πρώτη (σεξουαλική επανάσταση - ισότης) μου την πίκρανε ο φόβος για το αιητζ.
Στη δεύτερη (πτώση του ανατολικού μπλοκ και πλημμύρα μουνιού ) μπήκα τόσο μέσα (το ευχαριστήθηκα όμως) που τώρα και δυο χρόνια που "χώθηκα" στο παράδεισο (διάβαζε ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ )βλέπω να ρχεται η χρεοκοπία νωρίτερα από την πεοπτωση!
κακό τάιμινγκ.......προσέξτε οι νεότεροι .............
τα μελλούμενα δείχνουν δύσκολα.
γαμάτε γιατί φτωχενουμε ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Ας συνεκτιμηθεί ότι λίγο παραπέρα (Ιάσωνος και περιξ), παρέχονται γενετήσιες υπηρεσίες με τιμή εκκίνησης 10 ευρώ.
Δηλαδή, συνουσιάζεσαι με μερικά κέρματα, γαμάς με φραγκοδίφραγκα.
Ρωτήστε τον Hardcora που είναι ειδικός στα φτηνά αλλά όχι φτηνιάρικα γαμήσια.
Οι εχέφρονες δεν πάνε κάθε μέρα στο Hilton για δείπνο.
Πάνε που και που.
Άλλες φορές πάνε για σουβλάκια στο ρυπαρό μαγαζάκι της γειτονιάς...
Αγαπητέ amjik όλο για τηλέφωνα μας λες να πάρει ο συναγωνίστης την μίχαελα εγώ τον λαγαρο και πάει λέγοντας. Μήπως είσαι του οτε;