Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Sorry τώρα είδα ότι έχει ανοιχτεί σχετικό thread για το Σκαραβαίο. Pouranger πες στείλε μου pm μόνο αν έχεις προσωπική εμπειρία απ' αυτό που ρώτησα ;)
Έλα κύριε λαγαρε κόψε την πλάκα που καθόσούν;
Συνάδελφοι, οι κοπέλες που εδρεύουν στο κατάστημα, πιο αντίτιμο ζητάνε δια τις υπηρεσίες των???
Και συνήθως τι προγράμματα ακολουθούν οι κορασίδες?
...τώρα είδα για το μαγαζί, και μου άρεσε η ...ατμόσφαιρα του για το cappuccino μου...
Ειναι στα 50 ευρουλακια...Το προγραμμα ειναι πληρεs μενου, μετα κουλουριου μερικεs φορεs
Επισηs συμπεριλαμβανεται και αφιλτρο...Θα πρεπει να συνυπολογισειs το hotel αλλα 23 ευρουλακια......Παντωs δεν χανειs τιποτα πινονταs εναν καφε....
Εχουν μεγαλη ποικιλια σε καφεδεs, τοσο εγχωριουs , οσο και εισαγωγηsΘερμά ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση....
Θα κάνω μια αυριανή επίσκεψη για να δω και εγώ τι ....καφέ φτιάχνουν!!!
Θά σάς παρακαλούσα άγαπητε , νά μήν χρησιμοποιήτε τό μώβ χρώμα ......
είδάλως τό θερμόν έπεισόδιον θά είναι άναπόφευκτο καί ξαφνικό......
[size=16pt]έν ή ώρα ού δοκούμεν !!!![/size]www.imagerous.com/] [/URL]
ΩΩΩ!!! :o :o
Ζητω ταπεινα συγνωμη.Δεν εγνωριζα!! :'(
Αλλα πλεον μιας και με ενημερωσατε αγαπητε συναγωνιστα σας δηλωνω οτι δεν ξαναεπαναληφθει.
Απο την επομενη φορα θα βαζω το ροζουλι καθως ταιριαζει με το κλιμα!
Εχουν γραφτει τα παντα με καθε λεπτομερεια στις προηγουμενες σελιδεςΣυνάδελφοι, οι κοπέλες που εδρεύουν στο κατάστημα, πιο αντίτιμο ζητάνε δια τις υπηρεσίες των???
Και συνήθως τι προγράμματα ακολουθούν οι κορασίδες?
...τώρα είδα για το μαγαζί, και μου άρεσε η ...ατμόσφαιρα του για το cappuccino μου...
Μια και ανέφερες το Σκαραβαίο, για πες τί γίνεται εκεί με γυναίκες, έχει και κονσομασιόν κ.τ.λπ.; Έχω περάσει μόνο απ' έξω και είμαι πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ που δεν έχω μπει ποτέ μέσα, μέχρι και στον Μπαρούφα έχω πάει στην Αγησιλάου αλλά το Σκαραβαίο δεν τον έχω τιμήσει
Η Ισαβέλα έβγαλε το κόκκινο φόρεμα?
Και εναπόθεσε κόκκινο όλισβο εις το ροζουλί αιδοίον της.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ 123€ ΕΙΣΑΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΔΗΛΑΔΗ 23€ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ 3-4 ΩΡΕΣ
50€ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ 50€ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ
ΑΡΑ 123€ ΣΥΝΟΛΟ???
Και εναπόθεσε κόκκινο όλισβο εις το ροζουλί αιδοίον της.
Ποια είναι η ισαβελλα φίλε. Σε ποια πλευρά κάθετε;