Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Προσωπικα με εντυπωσιασε η Αννα, μια ψηλη μελαχρινη με ισια μαλιά. Πολυ ωραιο πορσωπο, ωραιο σωμα, για τα γουστα μου τουλαχιστον.
Γλυκια, φιλικη γελαστη, ομιλιτικη κοπελα, αξιολογη παρουσια σε γεικες γραμμες, ανταλλαξαμε δυο-τρεις κουβεντες.
Εμπειροτεροι μου ανεφεραν οτι ειναι σχετικα καινουργια στον χωρο και πληροφοριες δεν υπαρχουν για τις επιδοσεις της.

Καθοταν μονη την πεισσοτερη ωρα και επινε το φραπε της, τρωγοντας πατατακια.
Μετα την Νατασα πιθανοτατα οτι πιο αξιολογο...για εμφανιση μιλαω παντα...κυκλοφορει εκει μεσα!
Εχει περασει παλιοτερα απο την Βριλησου...προ πενταετιας κ βγαλε!
Τουτεστιν ειναι παλια ταναπου στο κουρμπετι..με οτι αυτο συνεπαγεται

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Παιδιά να αρχίσω να φοβάμαι ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ξαναγυρίσουν στο πορνομέγαρο Μικαέλα - Ιωάννα ή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση;;; Πολύ καιρό λείπουν...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εν  μικρόν κρυολόγημα , το οποίον λόγω  ηλικίας , ίσως , απέβη  αρκετά  ενοχλητικόν , με  απέτρεψε  από το να  επισκέπτομαι το κατάστημα επ΄ολίγον.
Μικρά  επίσκεψις  την  παραλθούσα  εβδομάδα .
Τρεις  ανοδοκάθοδοι , με  διαλέιμματα δια  κατανάλωσιν σκωτικού  αποστάγματος  και  ανασυγκρότησιν .
Μερικά  επιπόλαια  συμπεράσματα .
Αφίχθησαν  δύο νέα  συμπαθή  τεμμάχια . Το  ένα  από τη  χώρα  του  Πούσκιν  προσφέρει  φιλότιμον υπηρεσίαν , με  σχετικώς  ευειδή παρουσίαν αν  και χρειάζεται  ολίγον  τριμάρισμα  εις  επίκαιρον σημείον δια  να  ημπορεί να  χαρακτηριστεί καλλίπυγος . Δεν  είναι  κακή  πάντως . ΚΑθόλου  κακή . 
Η  δεξιά  πλευρά  είναι  πλέον πολύ  παραγωγική . Έχω  δε  την εντύπωσιν ότι  ο  συναγωνισμός και  η  ευγενής  άμιλλα έχει  κάπως  συνεφέρει την δεξιά ομάδα .
Κατά  τα  άλλα  τείνει  να  διαμορφωθεί  ένα  ιδιαίτερο  κοινό θαμιζόμενων  και  αργοσχολούντων  από αμνέζια εις  σκαραβαίον , και από σκαραβαίου εις αμνέζια .
Φευ , η  κατάστασις τείνει να  διαστρέψει  τον  χαρακτήρα  του  καφωδείου , όπου  πλειονότης  των  θαμιζόμενων αρκείται εις  μονήρη  παραμονήν , άνευ συντροφίας και άνευ  ανόδων δια  τα  περαιτέρω .
Και όμως , μικρά  διαδικτυακή συζήτησις  με  κυρίας  του  χώρου , αι  οποίαι  προέβησαν  εις άκρως  δηκτικά και ζηλόφθονα σχόλια  , μου  δίδει την  εντύπωσιν  ό,τι οι κυρίες  του Μεγάρου , θεωρούνται πλέον επιτυχημέναι  των  λοιπών  εργαζομένων  εις  επαγγέλματα  υγειονομικού ενδιαφέροντος .
Συζητείται  εντόνως  το  εκτός ιστορικού κέντρου  υποκατάστημα του  καφωδείου , τα  διαδικαστικά  της  ενάρξεώς  του , ως  επληροφορήθην , χωρίς  όμως  διασταύρωσιν , περατούνται οσονούπω .
Περί επιδόσεων  και  κυριών δεν θα  αναφερθώ συγκεκριμένως . Καθ΄όσον οι εξαίρετοι καθηγηταί ανωτέρω , έχουν  αναλύσει  σχεδόν απάσας  τας παραμέτρους του  χώρου , οπότε  δεν δύναμαι να  εισφέρω  τίποτε  πέραν κοινοτυπιών , και  πρό του κινδύνου  τούτου  σιωπώ .
Καλή  σας εβδομάδα .

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
όταν λέτε δεξιά ποια εννοείτε?
δεξιά τω εισερχομενω η δεξιά του επί των καναπεων καβλομενω?

όταν λέτε ποιο παραγωγική είναι καλό?
η υπονοείτε ποιο ξεπετουα?
Εύχομαι σιδερένιος και καλά.............  :fuck2:
τα σέβη μου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εν  μικρόν κρυολόγημα , το οποίον λόγω  ηλικίας , ίσως , απέβη  αρκετά  ενοχλητικόν , με  απέτρεψε   από το να  επισκέπτομαι το κατάστημα επ΄ολίγον.
Μικρά  επίσκεψις  την  παραλθούσα  εβδομάδα .
Τρεις  ανοδοκάθοδοι , με  διαλέιμματα δια  κατανάλωσιν σκωτικού  αποστάγματος  και  ανασυγκρότησιν .
Μερικά  επιπόλαια  συμπεράσματα .
Αφίχθησαν  δύο νέα  συμπαθή  τεμμάχια . Το  ένα  από τη  χώρα  του  Πούσκιν  προσφέρει  φιλότιμον υπηρεσίαν , με  σχετικώς  ευειδή παρουσίαν αν  και χρειάζεται  ολίγον  τριμάρισμα  εις  επίκαιρον σημείον δια  να  ημπορεί να  χαρακτηριστεί καλλίπυγος . Δεν  είναι  κακή  πάντως . ΚΑθόλου  κακή . 
Η  δεξιά  πλευρά  είναι  πλέον πολύ  παραγωγική . Έχω  δε  την εντύπωσιν ότι  ο  συναγωνισμός και  η  ευγενής  άμιλλα έχει  κάπως  συνεφέρει την δεξιά ομάδα .
Κατά  τα  άλλα  τείνει  να  διαμορφωθεί  ένα  ιδιαίτερο  κοινό θαμιζόμενων  και  αργοσχολούντων  από αμνέζια εις  σκαραβαίον , και από σκαραβαίου εις αμνέζια .
Φευ , η  κατάστασις τείνει να  διαστρέψει  τον  χαρακτήρα  του  καφωδείου , όπου  πλειονότης  των  θαμιζόμενων αρκείται εις  μονήρη  παραμονήν , άνευ συντροφίας και άνευ  ανόδων δια  τα  περαιτέρω .
Και όμως , μικρά  διαδικτυακή συζήτησις  με  κυρίας  του  χώρου , αι  οποίαι  προέβησαν  εις άκρως  δηκτικά και ζηλόφθονα σχόλια  , μου  δίδει την  εντύπωσιν  ό,τι οι κυρίες  του Μεγάρου , θεωρούνται πλέον επιτυχημέναι  των  λοιπών  εργαζομένων  εις  επαγγέλματα  υγειονομικού ενδιαφέροντος .
Συζητείται  εντόνως  το  εκτός ιστορικού κέντρου  υποκατάστημα του  καφωδείου , τα  διαδικαστικά  της  ενάρξεώς  του , ως  επληροφορήθην , χωρίς  όμως  διασταύρωσιν , περατούνται οσονούπω .
Περί επιδόσεων  και  κυριών δεν θα  αναφερθώ συγκεκριμένως . Καθ΄όσον οι εξαίρετοι καθηγηταί ανωτέρω , έχουν  αναλύσει  σχεδόν απάσας  τας παραμέτρους του  χώρου , οπότε  δεν δύναμαι να  εισφέρω  τίποτε  πέραν κοινοτυπιών , και  πρό του κινδύνου  τούτου  σιωπώ .
Καλή  σας εβδομάδα .

Τέτοια λέγε να κάνουμε party...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Όπως καταλάβατε (διά τούς νέους όμιλώ) θά πρέπει διαβάζουμε
τήν στοιχομηθεία τού άξεπέραστου συντρόφου λαγαρου
(χωρίς τόνο),καί τίς δυναμικές του παρεμβάσεις πού άποτρέπουν καθημερινά τόν όλεθρο τών άδιάβαστων περιπατητών, οί όποιοι στήν κριτικήν των γίνονται  κυνικοί, άλαζόνες, καί πού καί πού άντιπαθητικοί, φορτικοί και γκρινιάρηδες, διότι ή κρίση τους ένδόμυχα είναι άτελής!!

Υ.Γ. Μελετάτε τάς γραφάς!!!!

Τά σέβη μου !!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Amjik έχω αρχίσει ν' ανησυχώ για τη Μικαέλα... Λείπει πολύ καιρό, ελπίζω να μην την κάνει όπως το Μαράκι που έφυγε απ' το πορνομέγαρο...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Amjik έχω αρχίσει ν' ανησυχώ για τη Μικαέλα... Λείπει πολύ καιρό, ελπίζω να μην την κάνει όπως το Μαράκι που έφυγε απ' το πορνομέγαρο...

Θά έπιστρέψη άγαπητέ , θά έπιστρέψη !!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Και τα δικά μου (για τον αριθμό).  :grin:

12 Όκτωμβριου 2007 πρώτη έπίσκεψη στό ίδρυμα άγαπητέ ,
όντως νεανίσκοι τού χώρου τού x-drem πήραμε διπλό μετά τού άξιώμαχου συναγωνιστή agiana !!!!

Δωμάτιο 202 !!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Για τους θιασώτες της παλαιάς διαθήκης........
επέστρεψε η Ρεβέκκα, στις ομορφιές της!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.195
Πόντοι
6.495
Επίσκεψη την Κυριακή το απόγευμα, με φίλο να γνωρίζεται με τη Ραμόνα. Κάθεται στην αριστερή πλευρά, σκούρα πιτσιρίκα αδυνατούλα με μακριά μαύρα μαλλιά. Ο φίλος δεν έμεινε καθόλου ικανοποπιημένος, όχι μόνο επειδή ενώ αρχικά είχε παζαρέψει για 70 με 2 φορές και μετά την πρώτη εκείνη του τα γύρισε και ζητούσε 100 στο σύνολο. Και κάτι για τους ποδολάγνους: διαθέτει πόδι με κακουχίες και νύχια μισοβαμμένα  :S

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για τους θιασώτες της παλαιάς διαθήκης........
επέστρεψε η Ρεβέκκα, στις ομορφιές της!
Mε νεο look. :bigdick:

Εχει ισιωσει τα μαλλια της,τα οποια εχει σκουρυνει ελαφρα, ντυμενη με καυτο τζην σορτς και μαυρες ψιλοτακουνες δερματινες μποτες, πανω απο το γονατο.

Γελαστη, ομιλιτικη, ειπαμε δυο κουβεντες.
Με ρωτησε για καποιους ............κοινους γωστούς (ονοματα δεν λεμε) :grin: :grin: :grin: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
έτσι είναι οι Ρουμανες αγαπησιάρες,αρραβωνιάζονται αμέσως!!
χθες είχαμε δυο αρραβώνες εκεί που τα πίναμε!

Καλημερίζω τον Πρύτανη της Πλ.Βάθης.

Κι εμείς όμως είμεθα αρκούντως αγαπούληδες. Μην το λησμονούμε αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom