Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ  ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σαφείς περιγραφές για Χριστίνα--Άντρα--[size=14pt]Ντενισα[/size]--......
Λόγω δεξιάς "καταγωγής" και επειδή η κλινική των εικόνα είναι καλή,καλούνται οι δοκιμασαντες να γράψουν εντυπώσεις!

Αξιότιμε συναγωνιστή,στην προ 2 ημερών απογευματινή μη κανονισμένη (πέρναγα λόγω δουλειάς) επίσκεψη μου,λόγω της έλλειψης των καλών και σίγουρων επιλογών,και λόγω της αγάπης που έχω να ρισκάρω,(αν και επειδή είμαι σχετικά νέος στο μέγαρο όλες για μένα ρίσκο είναι),δοκίμασα Ντενίσα.
Ναι....
Δεν λέω,κομοδίνο δεν την λες,φωτιά και λάβρα επίσης δεν την λες..θα μπορούσε και καλύτερα,αλλά και αυτή η άποψη είναι υποκειμενική..κάποιος άλλος μπορεί να την χαρακτηρίσει τελείως κομοδίνο κάποιος άλλος το καλύτερο αστέρι...εγώ απλα θα πω ότι είναι κατι ανάμεσα σε αυτά τα 2..πολύ τυπική ρε παιδάκι μου,προκαταρτικα 0..μπάνιο μαμησι και μετά στο κρεβάτι όσο 8ες για μπλα μπλα,αλλά προκαταρκτικα για να σε φτιάξει τπτ..μάλλον είναι με τις ώρες της.
Εγώ πάντως προσωπικά θα την ξανατιμησω,για να διπλοτσεκάρω και να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Αξιότιμε συναγωνιστή,στην προ 2 ημερών απογευματινή μη κανονισμένη (πέρναγα λόγω δουλειάς) επίσκεψη μου,λόγω της έλλειψης των καλών και σίγουρων επιλογών,και λόγω της αγάπης που έχω να ρισκάρω,(αν και επειδή είμαι σχετικά νέος στο μέγαρο όλες για μένα ρίσκο είναι),δοκίμασα Ντενίσα.
Ναι....
Δεν λέω,κομοδίνο δεν την λες,φωτιά και λάβρα επίσης δεν την λες..θα μπορούσε και καλύτερα,αλλά και αυτή η άποψη είναι υποκειμενική..κάποιος άλλος μπορεί να την χαρακτηρίσει τελείως κομοδίνο κάποιος άλλος το καλύτερο αστέρι...εγώ απλα θα πω ότι είναι κατι ανάμεσα σε αυτά τα 2..πολύ τυπική ρε παιδάκι μου,προκαταρτικα 0..μπάνιο μαμησι και μετά στο κρεβάτι όσο 8ες για μπλα μπλα,αλλά προκαταρκτικα για να σε φτιάξει τπτ..μάλλον είναι με τις ώρες της.
[size=12pt]Εγώ πάντως προσωπικά θα την ξανατιμησω,για να διπλοτσεκάρω και να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα.[/size]

Φίλοι μου άπευθήνομαι πρός όλους , όπως λέη καί ό συναγωνιστής
τό διπλοτσεκάρισμα έπιβαλεται πάντα.......

Καί νά διαβαζουμε τάς γραφφφφφφφφφάς !!!!

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Φίλοι μου άπευθήνομαι πρός όλους , όπως λέη καί ό συναγωνιστής
[size=14pt]τό διπλοτσεκάρισμα έπιβαλεται πάντα.......[/size]

Σωστα!!
Για να λεμε ομως και του στραβου το δικιο,θα πρεπει να υπαρχει και η οικονομικη δυνατοτητα.
Αν καποιοι δεν εχουν την δυνατοτητα να χαραμισουν 2 επισκεψεις σε μια εργατρια προκειμενου να σιγουρευτουν για το αξιο των υπηρεσιων,τοτε καλο ειναι να κανουν το αλλο που αναφερεις .. "Καί νά διαβαζουμε τάς γραφφφφφφφφφάς !!!!" .. και να επιλεξουν εξαρχης μια απο τις μεχρι τωρα σιγουρες επιλογες.

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Ερώτηση κρίσης...

Ξέρει κάποιος ημερομηνία επιστροφής Ρεββεκας??

Αχ!! αυτό το ποπουδακι μου έλειψε.. :kissass:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ναι....
Εγώ πάντως προσωπικά θα την ξανατιμησω,για να διπλοτσεκάρω και να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα.

Επιτέλους, εμφανίστηκε κάποιος!

Άκρως κατατοπιστική η περιγραφή και μάλλον η συμπεριφορά της θα έχει να κάνει με τη μέρα της και τη διάθεσή της.

Αναμένουμε νεότερη αξιολόγηση.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ερώτηση κρίσης...

Ξέρει κάποιος ημερομηνία επιστροφής Ρεββεκας??

Αχ!! αυτό το ποπουδακι μου έλειψε.. :kissass:

Χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο, πιστεύω από εβδομάδα να είναι στις επάλξεις.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πηγα χθες για πρωτη φορα κατα τις 12 δεν ελεγε και πολλα ισως εφταιγε η ωρα
ειχε καποια ωραια μουνια πχ η σαρα αλλα και μια διπλα της ολιγον γεματουλα δεν ξερω ονομα δεν μου αρεσε ομως που πρεπει να πας να πιασεις εσυ τις γκομενες
αντι να ρχονται αυτες για παρουσιαση...
δυσκολα με βλεπω να ξεκολαω απο τα μασαζ..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Επιτέλους, εμφανίστηκε κάποιος!

Άκρως κατατοπιστική η περιγραφή και μάλλον η συμπεριφορά της θα έχει να κάνει με τη μέρα της και τη διάθεσή της.

Αναμένουμε νεότερη αξιολόγηση.
Φίλοι μου άπευθύνομαι πρός όλους , όπως λέη καί ό συναγωνιστής
τό διπλοτσεκάρισμα έπιβαλεται πάντα.......

Προτείνω λόγω κρίσης και περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων να καθορίσουμε κάποιο ΠΟΡΝΟ-ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ-ΤΕΣΤΑΡΙΣΤΗ.
Τι θα λέγατε να τσοντάρουμε όλοι μικρόν όβολον 5-10 ευράκια και να στέλναμε κάποιον να μας πει τι παίζει.
Έτσι με κόστος 1 καφέ θα πατάμε στα σίγουρα και δεν θα πετάμε το χρήμα για πλάκα!!!
Υπάρχει κάποιος εθελοντής να τεστάρει τα νέα μοντέλλα?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
δεν μου αρεσε ομως που πρεπει να πας να πιασεις εσυ τις γκομενες

Εμένα πάντως, όταν πρωτοπήγα σε αυτό το μαγαζί, μου άρεσε αυτό ακριβώς. Ότι, δηλαδή, αντί να έρχονται οι γυναίκες στο τραπέζι και να σε πρήζουν όπως στα στριπτηζάδικα, διαλέγεις αυτή που θέλεις και πας επάνω.

Πίνεις τον καφέ σου / ποτό σου με την ησυχία σου, κοζάρεις και ανεβαίνεις.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.725
Πόντοι
216
Σκέφτομαι να περάσω απο το Μέγαρο κατα την 5 απογευματινή. 
Θα είναι κανένας συναγωνιστης στις επάλξεις ;

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
την παρασκευη η γυναικα παει ταξιδι!!!!!!3 μερεσ στο χωριο!!! :sunglasses:θελω να παρω διπλο που να κανουν τα; παντα!!ποιεσ προτεινετε??παλια ειχα παρει μαρια με σιμονα και τα ειδα ολα :sunglasses:!αληθεια κανα νεο για το μαρακι???

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
πηγα χθες για πρωτη φορα κατα τις 12 δεν ελεγε και πολλα ισως εφταιγε η ωρα
ειχε καποια ωραια μουνια πχ η σαρα αλλα και μια διπλα της ολιγον γεματουλα δεν ξερω ονομα δεν μου αρεσε ομως που πρεπει να πας να πιασεις εσυ τις γκομενες
δυσκολα με βλεπω να ξεκολαω απο τα μασαζ..

Και εγώ φίλε μου, μέχρι να γίνω «πλήρους και αποκλειστικής ενασχόλησης» με το  Μαν Ρέει ,στη  Ζανα –Μελίνα —Καίτη  σερνόμουνα!
Όμως  εκεί μόλις «εγκλιματίστηκα» κόλλησα.
  1  Διάλεξε μια «στρατηγική» θέση από την οποία όσο πίνεις τον καφέ σου ελέγχεις τα περισσότερα.
2  Όταν κάποια σου κινήσει το ενδιαφέρον, κάνε της με χαμόγελο και κίνηση του κεφαλιού πρόσκληση και αυτή θα είναι δίπλα σου για κουβέντα αμέσως!
3  δεν χρειάζεται να κεράσεις κάτι , εκτός αν θες μπλα-μπλα για ώρα!
4  μπορείς να το επαναλάβεις όσες φορές θέλεις, δεν υπάρχει δυσφορία η παρεξήγηση!
5  η «γνωριμία» εκεί είναι απείρως κατατοπιστική και ενδελεχής, από την στιγμιαία οπτική επαφή της «πασαρέλας» του μασατζίδικου!
6  τα άνωθεν δε δώματα υπερτερούν κατά πολύ από τα στριμοκολα «εξεταστήρια» των μασάζ!
7 δοκίμασε κατά τις τρεις το μεσημέρι.

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
την παρασκευη η γυναικα παει ταξιδι!!!!!!3 μερεσ στο χωριο!!! :sunglasses:θελω να παρω διπλο που να κανουν τα; παντα!!ποιεσ προτεινετε??παλια ειχα παρει μαρια με σιμονα και τα ειδα ολα :sunglasses:!αληθεια κανα νεο για το μαρακι???

Οι απουσίες λόγω Πάσχα αυξάνουν το ρίσκο, και για αυτό προτείνω  Σιμονα πάλι με Μάγδα.
Αν έχει επιστρέψει η Ιωάννα βαλτη και αυτή στην κληρωτίδα!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
6  τα άνωθεν δε δώματα υπερτερούν κατά πολύ από τα στριμοκολα «εξεταστήρια» των μασάζ!

Σε αυτό να προσθέσω ότι το συγκεκριμένο μέρος υπερτερεί έναντι των υπολοίπων επιλογών στο χώρο του πληρωμένου έρωτα των περισσότερων από εμάς στο γεγονός ότι ενώ όσο είσαι στο δωμάτιο, ακούς κουδούνια υποψηφίων πελατών να χτυπούν, εδώ είσαι στην ησυχία του δωματίου του ξενοδοχείου, χωρίς άλλες εξωτερικές παρεμβάσεις.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
630
Πόντοι
86
Αγαπητέ συναγωνίστη αν έχουν γυρίσει οι αδελφές ιωάννα-μίκαελα πάρε τες ντουέτο. Θα σου φύγει το κεφάλι. Και το κάτω και το πάνω

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.461
Πόντοι
6.305
Σχετικό -άσχετο..Ετοιμάζεται -σύμφωνα με πληροφορίες- παρόμοιου τύπου μαγαζί στα Νότια.Μόνο που θα είναι πιο <<κυριλέ>> .

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Σχετικό -άσχετο..Ετοιμάζεται -σύμφωνα με πληροφορίες- παρόμοιου τύπου μαγαζί στα Νότια.Μόνο που θα είναι πιο <<κυριλέ>> .

ενδιαφέρον...περισσότερες πληροφορίες έχουμε ; Όπως είχαμε και μια συζήτηση με κάποιους συναγωνιστές, ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει κάτι ανάλογο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.461
Πόντοι
6.305
ενδιαφέρον...περισσότερες πληροφορίες έχουμε ; Όπως είχαμε και μια συζήτηση με κάποιους συναγωνιστές, ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει κάτι ανάλογο.
το άκουσα από παιδιά που δουλεύουν στη διακόσμηση του συγκεκριμένου χώρου..σίγουρα θέλουν να προλάβουν να ανοίξουν εντός του Μαιου..το αν θα τα καταφέρουν είναι άλλο ερώτημα..άλλωστε μη ξεχνάς πως το όλο concept βρίσκεται σε γκρίζα ζώνη από άποψη νομιμότητας..

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τέλεια !! Αντε να δούμε και εμεις οι νότιοι άσπρη μέρα! Περιοχή ξέρουμε?

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ!!!τα λεμε εκει απο δευτερα πρωι και σιγουρα παρασκευη :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom