ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Δεν υπάρχουν σαφείς περιγραφές για Χριστίνα--Άντρα--[size=14pt]Ντενισα[/size]--......
Λόγω δεξιάς "καταγωγής" και επειδή η κλινική των εικόνα είναι καλή,καλούνται οι δοκιμασαντες να γράψουν εντυπώσεις!
Αξιότιμε συναγωνιστή,στην προ 2 ημερών απογευματινή μη κανονισμένη (πέρναγα λόγω δουλειάς) επίσκεψη μου,λόγω της έλλειψης των καλών και σίγουρων επιλογών,και λόγω της αγάπης που έχω να ρισκάρω,(αν και επειδή είμαι σχετικά νέος στο μέγαρο όλες για μένα ρίσκο είναι),δοκίμασα Ντενίσα.
Ναι....
Δεν λέω,κομοδίνο δεν την λες,φωτιά και λάβρα επίσης δεν την λες..θα μπορούσε και καλύτερα,αλλά και αυτή η άποψη είναι υποκειμενική..κάποιος άλλος μπορεί να την χαρακτηρίσει τελείως κομοδίνο κάποιος άλλος το καλύτερο αστέρι...εγώ απλα θα πω ότι είναι κατι ανάμεσα σε αυτά τα 2..πολύ τυπική ρε παιδάκι μου,προκαταρτικα 0..μπάνιο μαμησι και μετά στο κρεβάτι όσο 8ες για μπλα μπλα,αλλά προκαταρκτικα για να σε φτιάξει τπτ..μάλλον είναι με τις ώρες της.
Εγώ πάντως προσωπικά θα την ξανατιμησω,για να διπλοτσεκάρω και να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα.