You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 717K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.345
- Πόντοι
- 22.785
Τις καλημερες μου στους απανταχού λάτρεις του ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟΥ και της Ρουμανικής σούφρας-[size=19pt]όπισθεν-οπής άγαπητέ !!!!!
[/size]
www.imagerous.com/] [/URL]
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τελικα απο το τιποτα μπορει να εξελιχθει μια βραδυά σε super.
Μεγαλες στιγμες χθες στο μεγαρο.
Για ενα απλο καφε κατηφορησαμε με αγαπητο συναγωνισητη, και εντελως ξαφνικα βρηκαμε εκει και τον εταιρο εκλεκτο της παρεας.
Σε συντροφια με εγκριτους θαμωνες του ιδρυματος, η μπυρα ετρεξε ποταμι, τα σφηνακια επεφταν βροχη, το πατωμα ηταν λευκο απο τις χαρτοπετσετες.
Μια"αλλη" Αλεξανδρα, απο αυτη που εγω τουλαχιστον γνωριζα, με μονιμα χαραγμενο ενα γλυκο χαμογελο στο προσωπο της, ξεδιπλωσε τις χορευτικες της αρετες, οι οποιες ηταν ηψηλου επιπεδου, κατω απο τους ρυθμους της μουσικης που ο διακκριμενος dj επελεγε.
Αξιες συμπαραστατριες η Ρωξαννη, Λορεννα και Χριστινα με το κεφι και την διασκεδαση να αποηγειωνονται.
Να ειμαστε καλα και παντα τετοια.........
Για ενα απλο καφε κατηφορησαμε με αγαπητο συναγωνισητη, και εντελως ξαφνικα βρηκαμε εκει και τον εταιρο εκλεκτο της παρεας.
Σε συντροφια με εγκριτους θαμωνες του ιδρυματος, η μπυρα ετρεξε ποταμι, τα σφηνακια επεφταν βροχη, το πατωμα ηταν λευκο απο τις χαρτοπετσετες.
Μια"αλλη" Αλεξανδρα, απο αυτη που εγω τουλαχιστον γνωριζα, με μονιμα χαραγμενο ενα γλυκο χαμογελο στο προσωπο της, ξεδιπλωσε τις χορευτικες της αρετες, οι οποιες ηταν ηψηλου επιπεδου, κατω απο τους ρυθμους της μουσικης που ο διακκριμενος dj επελεγε.
Αξιες συμπαραστατριες η Ρωξαννη, Λορεννα και Χριστινα με το κεφι και την διασκεδαση να αποηγειωνονται.
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Κι απο κοκό? ;)Τελικα απο το τιποτα μπορει να εξελιχθει μια βραδυά σε super.
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Κι απο κοκό? ;)
Κλαουντια-Μανταλενα-Ντελια για τους αμετανοητους!!!!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Περιοριστηκαμε στο αλκοολ........Κι απο κοκό? ;)
Τα "δυνατα" κοματια ελειπαν..........
ΣΠΥΡΟΣ 177
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
την περασμενη Τριτη πηγα στο για πρωτη φορα στο Amnezia Club κατα τις 5 το απογευμα. καλη φαση ηταν. οτι πρεπει για μουνοδουλους σαν εμενα. ειχε καμμια 10αρια γυναικες μεσα καλες ηταν. ηπια ενα ουισκυ και περασε καλα η ωρα. πηγα για πρωτη φορα και ηθελα να δω τι παιζει. θα γινει στεκι μου!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
την περασμενη Τριτη πηγα στο για πρωτη φορα στο Amnezia Club κατα τις 5 το απογευμα. καλη φαση ηταν. οτι πρεπει για μουνοδουλους σαν εμενα. ειχε καμμια 10αρια γυναικες μεσα καλες ηταν. ηπια ενα ουισκυ και περασε καλα η ωρα. πηγα για πρωτη φορα και ηθελα να δω τι παιζει. θα γινει στεκι μου!
Πρόσεχε μη πας αδιάβαστος και δεν γράψεις καλά!!!
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Μπράβο!!
Μαζί με την κάτοψη ότι καλλίτερο εδώ.
Παρακαλούνται οι κκ ειδήμονες να εμπλουτίσουν η διορθώσουν....
Ωραία δουλειά hotyan
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
δεν εχει γινει σωστη δουλεια. υπαρχουν σοβαρα λαθη στη κατοψη....Ωραία δουλειά hotyan
καταρχην η εισοδος ερχετε προσωπο με την τοιχοποιεια αριστερα και δεξια.... και καθως μπενουμε στριβοντας ολο αριστερα υπαρχει εσοχη στο μαγαζι που υπαρχει καναπες....
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δεν εχει γινει σωστη δουλεια. υπαρχουν σοβαρα λαθη στη κατοψη....
καταρχην η εισοδος ερχετε προσωπο με την τοιχοποιεια αριστερα και δεξια.... και καθως μπενουμε στριβοντας ολο αριστερα υπαρχει εσοχη στο μαγαζι που υπαρχει καναπες....
δεν υπαρχει καναπες,εχει φυγει απο την εποχη των σοου!
σκαμνια τωρα!
Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
δεν εχει γινει σωστη δουλεια. υπαρχουν σοβαρα λαθη στη κατοψη....
Εντάξει ρε συ... δεν ζήτησε κανείς ακριβή κάτοψη απο μηχανικό !!
Είναι καλή προσπάθεια και ιδιαίτερα χρήσιμη για κάποιον που θα μελετήσει πριν πάεικαι δεν του περισσεύουν τα 70 γιούρια για δοκιμές. Οπότε μπράβο στο παλικάρι από μένα και σε όσους το εμπλουτίζουν με πληροφορίες για τα τεμάχια.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
αυτα εννοω... παντως εχει εσοχη το μαγαζι........ και η πορτα προσωπο στον τοιχοδεν υπαρχει καναπες,εχει φυγει απο την εποχη των σοου!
σκαμνια τωρα!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
το χαμόγελο σου σκοτώνει!αυτα εννοω... παντως εχει εσοχη το μαγαζι........ και η πορτα προσωπο στον τοιχο
μου θυμίζει μια εργάτρια του μαγαζιού. (δεν ξέρω όνομα).
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
την πολωνεζα που αλλαζει τα σεντονια λες???το χαμόγελο σου σκοτώνει!
μου θυμίζει μια εργάτρια του μαγαζιού. (δεν ξέρω όνομα).
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
,την πολωνεζα που αλλαζει τα σεντονια λες???
α πολωνεζα ειναι?
Είναι δημιουργία του άξιου συμμαχητή magoyras που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.Ωραία δουλειά hotyan
Επίσης και ο συμμαχητής thanassis33 έθεσε τις βάσεις για το navigator του πορνομέγαρου.Βάση σκαριφήματος αλλά και πληροφοριών που κατέθεσαν σε προηγούμενα ποστ οι τιμημένοι συναγωνιστές,σας παρουσιάζω συγκεντρωτικά την εικόνα στα εσωτερικά του μαγαζιού...
[quote author=link=topic=63225.msg2774861#msg2774861 date=1303730663]
Για λόγους ενημέρωσης επαναλάμβάνω το παλιότερο ποστ:
Μέσα έξω
Μάγδα Κλαούντια
Σιμονα Μόνικα (ξανθιά) αριστερή
Ιωαννα μανταλενα
Μιχαελα μελισα
Αλεξάνδρα
Ναντιν
Ρεβέκκα
Λωρενα
Χριστίνα