λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ευθύνεσθε κι εσείς φίλτατε......! ;)
καλώς τον καλώς τον........
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παλικάρι μου!
καλώς τον καλώς τον........
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παλικάρι μου!
Άγαπητε είσθε ό διανοούμενος περιπλανώμενος συγγραφέας τής άριστεράς πτέρυγος ???
Άγαπητε είσθε ό διανοούμενος περιπλανώμενος συγγραφέας τής άριστεράς πτέρυγος ???
Ο χρόνος άγαπητε περνάει, άνελέητος, άδυσώπητος, το νοιώθω ότι έρχεται ή σειρά μου,
παραφράζοντας το, έκτός άπό τήν πρωκτική ύπάρχουν κι άλλες ανησυχίες, κάποιες μάλιστα μεταφυσικές !!!!!!!!!
Το "ξύγγραμμα" είς το οποίο αναφέρεσθαι φίλτατε υπέγραψαν δύο συγγραφείς. Είς εκ των οποίων... ;)
Eγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κατι σχετικο.γεια σε ολουσ λεω να τιμησω την ναντιν αλλα κατι ακουστηκε για παρασημα ισχυει?
γεια σε ολουσ λεω να τιμησω την ναντιν αλλα κατι ακουστηκε για παρασημα ισχυει?
καταλαβα οτι εγραψα μαλακια...σήμερα παρατήρησα ότι το διαβάζουν και επισκέπτες.
xpapad τι εγινε η "χαζη ερωτηση"??
ερωτηση
ποια πουτανα απο εκει μεσα κανει κοπρολαγνεια????
η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη, υπαρχει πουτανα που σου δινει το σκατο της στο στομα και μετα σε γλωσσοφιλαει, ποια ειναι?????Η ερώτηση γίνεται με διφορούμενο τρόπο. Μπορεί να εκληφθεί ως εξής:
"Ενδιαφέρομαι να βρω μια κοπέλα που κάνει κοπρολαγνεία γιατί είμαι κοπρολάγνος. Επομένως αν ξέρετε κάποια, πέστε μου ώστε να είναι στα υπόψιν μου."
Μπορεί όμως να εκληφθεί και ως εξής: "Έχω κάποιες πληροφορίες ότι κάποια από τις κοπέλες κάνει κοπρολαγνεία (η οποία είναι μια επικινδυνη σεξουαλική πρακτική). Θα το αναφέρω στο σάιτ ώστε να την αποφύγουν (την ίδια ή/και το amnezia συνολικά) όσο το δυνατό περισσότεροι χρήστες".
Τι από τα παραπάνω ισχύει;
η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη, υπαρχει πουτανα που σου δινει το σκατο της στο στομα και μετα σε γλωσσοφιλαει, ποια ειναι?????
για ρωτηστε λιγο, για ψαχτειτο λιγο.... για να βοηθησω δεν πηρε εορταστικη αδεια
η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη, υπαρχει πουτανα που σου δινει το σκατο της στο στομα και μετα σε γλωσσοφιλαει, ποια ειναι?????
για ρωτηστε λιγο, για ψαχτειτο λιγο.... για να βοηθησω δεν πηρε εορταστικη αδεια
φιλαρακο ουτε για επικυνδινες πραξεις μιλησα, ουτε ειπα να αποφυγουν οι συναγωνιστες το μαγαζι.... μια ερωτηση κανω προς τους γνωστες του ιδρυματος.... γιατι η μεχρι στιγμης ενημερωση που ειχαμε απο αυτους ηταν τα απλα καθημερινα καυλαντισματα που ολοι μας ξερουμε.... εχουμε απαιτησεις απο τους γνωστες να μας ενημερωσουν για τα πιο προχωρημενα πραγματα του πορνομεγαρουΟΚ, τώρα μιλάς ξεκάθαρα και υιοθετείς τη δεύτερη ερμηνεία που έκανα στο αρχικό σου ερώτημα, δηλαδή:
"Έχω κάποιες πληροφορίες ότι κάποια από τις κοπέλες κάνει κοπρολαγνεία (η οποία είναι μια επικινδυνη σεξουαλική πρακτική). Θα το αναφέρω στο σάιτ ώστε να την αποφύγουν (την ίδια ή/και το amnezia συνολικά) όσο το δυνατό περισσότεροι χρήστες".
Εγώ αγαπητέ, από το amnezia έχω περάσει μόνο 1 φορά την προτελευταία φορά που κατέβηκα Αθήνα (μέσα με τέλη Μάρτη) και απλά ήπια ...καφέ (το έχω αναφέρει παλαιότερα). Επομένως δεν είμαι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να συνεισφέρω στην όποιον προβληματισμό αναπτυχθεί.
φιλαρακο ουτε για επικυνδινες πραξεις μιλησα, ουτε ειπα να αποφυγουν οι συναγωνιστες το μαγαζι.... μια ερωτηση κανω προς τους γνωστες του ιδρυματος.... γιατι η μεχρι στιγμης ενημερωση που ειχαμε απο αυτους ηταν τα απλα καθημερινα καυλαντισματα που ολοι μας ξερουμε.... εχουμε απαιτησεις απο τους γνωστες να μας ενημερωσουν για τα πιο προχωρημενα πραγματα του πορνομεγαρου
Να δωσω ενα σωρο λαθος απαντησεις τοτε.......Κερδίζουμε κάτι; Το έν λόγω πρόγραμμα δωρεάν
χρησιμοποιεισαι την μεθοδο της επαγωγηςΟποτε μπορουμε να παμε "δια της εις ατοπον" αποκλειωντας καποιες.......
Μάλλον η [size=14pt]Κλαούντια η κοπριά!!![/size]η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη, υπαρχει πουτανα που σου δινει το σκατο της στο στομα και μετα σε γλωσσοφιλαει, ποια ειναι?????