Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλώς τον καλώς τον........

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παλικάρι μου!

Αντεύχομαι και ελπίζω σε πολλά, καλά και γαμιστερά χρόνια!!!

Άγαπητε είσθε ό διανοούμενος περιπλανώμενος συγγραφέας  τής άριστεράς πτέρυγος ???

Είμαι ο περιπατητής των πρωκτικών οπών και ο σεφ της μερέντας μετά από την επέλαση του οθωμανικού δικαίου. ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.205
Πόντοι
25.467
Άγαπητε είσθε ό διανοούμενος περιπλανώμενος συγγραφέας  τής άριστεράς πτέρυγος ???

Το "ξύγγραμμα" είς το οποίο αναφέρεσθαι φίλτατε υπέγραψαν δύο συγγραφείς. Είς εκ των οποίων...  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Είμαι ο περιπατητής των πρωκτικών οπών και ο σεφ της μερέντας μετά από την επέλαση του οθωμανικού δικαίου. ;)
[/quote]

Ο χρόνος άγαπητε περνάει, άνελέητος, άδυσώπητος, το νοιώθω ότι έρχεται ή σειρά μου,
παραφράζοντας το, έκτός άπό τήν πρωκτική  ύπάρχουν κι άλλες ανησυχίες, κάποιες μάλιστα μεταφυσικές  !!!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ο χρόνος άγαπητε περνάει, άνελέητος, άδυσώπητος, το νοιώθω ότι έρχεται ή σειρά μου,
παραφράζοντας το, έκτός άπό τήν πρωκτική  ύπάρχουν κι άλλες ανησυχίες, κάποιες μάλιστα μεταφυσικές  !!!!!!!!!

Ο χρόνος είναι ανηλεής. Φρόντισε να είσαι επιεικής μαζί του για καλά στερνά.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
γεια σε ολουσ λεω να τιμησω την ναντιν αλλα κατι ακουστηκε για παρασημα ισχυει?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Eγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κατι σχετικο.

Φιλος μου ειναι τακτικοτατος επισκεπτης της και δεν μου εχει αναφερει τιποτα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.205
Πόντοι
25.467

Διάφορες φήμες έχουν διαδοθεί για αρκετές από τις κοπέλες.

Πάρα ταύτα, απτές αποδείξεις μάλλον δεν υπάρχουν.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ερωτηση
ποια πουτανα απο εκει μεσα κανει κοπρολαγνεια????

Η ερώτηση γίνεται με διφορούμενο τρόπο. Μπορεί να εκληφθεί ως εξής:

"Ενδιαφέρομαι να βρω μια κοπέλα που κάνει κοπρολαγνεία γιατί είμαι κοπρολάγνος. Επομένως αν ξέρετε κάποια, πέστε μου ώστε να είναι στα υπόψιν μου."

Μπορεί όμως να εκληφθεί και ως εξής: "Έχω κάποιες πληροφορίες ότι κάποια από τις κοπέλες κάνει κοπρολαγνεία (η οποία είναι μια επικινδυνη σεξουαλική πρακτική). Θα το αναφέρω στο σάιτ ώστε να την αποφύγουν (την ίδια ή/και το amnezia συνολικά) όσο το δυνατό περισσότεροι χρήστες".

Τι από τα παραπάνω ισχύει;

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Η ερώτηση γίνεται με διφορούμενο τρόπο. Μπορεί να εκληφθεί ως εξής:

"Ενδιαφέρομαι να βρω μια κοπέλα που κάνει κοπρολαγνεία γιατί είμαι κοπρολάγνος. Επομένως αν ξέρετε κάποια, πέστε μου ώστε να είναι στα υπόψιν μου."

Μπορεί όμως να εκληφθεί και ως εξής: "Έχω κάποιες πληροφορίες ότι κάποια από τις κοπέλες κάνει κοπρολαγνεία (η οποία είναι μια επικινδυνη σεξουαλική πρακτική). Θα το αναφέρω στο σάιτ ώστε να την αποφύγουν (την ίδια ή/και το amnezia συνολικά) όσο το δυνατό περισσότεροι χρήστες".

Τι από τα παραπάνω ισχύει;
η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη, υπαρχει πουτανα που σου δινει το σκατο της στο στομα και μετα σε γλωσσοφιλαει, ποια ειναι?????

για ρωτηστε λιγο, για ψαχτειτο λιγο.... για να βοηθησω δεν πηρε εορταστικη αδεια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.205
Πόντοι
25.467
η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη, υπαρχει πουτανα που σου δινει το σκατο της στο στομα και μετα σε γλωσσοφιλαει, ποια ειναι?????

για ρωτηστε λιγο, για ψαχτειτο λιγο.... για να βοηθησω δεν πηρε εορταστικη αδεια

Κερδίζουμε κάτι; Το έν λόγω πρόγραμμα δωρεάν  :think:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

ΟΚ, τώρα μιλάς ξεκάθαρα και υιοθετείς τη δεύτερη ερμηνεία που έκανα στο αρχικό σου ερώτημα, δηλαδή:

"Έχω κάποιες πληροφορίες ότι κάποια από τις κοπέλες κάνει κοπρολαγνεία (η οποία είναι μια επικινδυνη σεξουαλική πρακτική). Θα το αναφέρω στο σάιτ ώστε να την αποφύγουν (την ίδια ή/και το amnezia συνολικά) όσο το δυνατό περισσότεροι χρήστες".

Εγώ αγαπητέ, από το amnezia έχω περάσει μόνο 1 φορά την προτελευταία φορά που κατέβηκα Αθήνα (μέσα με τέλη Μάρτη) και απλά ήπια ...καφέ (το έχω αναφέρει παλαιότερα). Επομένως δεν είμαι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να συνεισφέρω στην όποιον προβληματισμό αναπτυχθεί.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ΟΚ, τώρα μιλάς ξεκάθαρα και υιοθετείς τη δεύτερη ερμηνεία που έκανα στο αρχικό σου ερώτημα, δηλαδή:

"Έχω κάποιες πληροφορίες ότι κάποια από τις κοπέλες κάνει κοπρολαγνεία (η οποία είναι μια επικινδυνη σεξουαλική πρακτική). Θα το αναφέρω στο σάιτ ώστε να την αποφύγουν (την ίδια ή/και το amnezia συνολικά) όσο το δυνατό περισσότεροι χρήστες".

Εγώ αγαπητέ, από το amnezia έχω περάσει μόνο 1 φορά την προτελευταία φορά που κατέβηκα Αθήνα (μέσα με τέλη Μάρτη) και απλά ήπια ...καφέ (το έχω αναφέρει παλαιότερα). Επομένως δεν είμαι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να συνεισφέρω στην όποιον προβληματισμό αναπτυχθεί.
φιλαρακο ουτε για επικυνδινες πραξεις μιλησα, ουτε ειπα να αποφυγουν οι συναγωνιστες το μαγαζι.... μια ερωτηση κανω προς τους γνωστες του ιδρυματος.... γιατι η μεχρι στιγμης ενημερωση που ειχαμε απο αυτους ηταν τα απλα καθημερινα καυλαντισματα που ολοι μας ξερουμε.... εχουμε απαιτησεις απο τους γνωστες να μας ενημερωσουν για τα πιο προχωρημενα πραγματα του πορνομεγαρου

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
φιλαρακο ουτε για επικυνδινες πραξεις μιλησα, ουτε ειπα να αποφυγουν οι συναγωνιστες το μαγαζι.... μια ερωτηση κανω προς τους γνωστες του ιδρυματος.... γιατι η μεχρι στιγμης ενημερωση που ειχαμε απο αυτους ηταν τα απλα καθημερινα καυλαντισματα που ολοι μας ξερουμε.... εχουμε απαιτησεις απο τους γνωστες να μας ενημερωσουν για τα πιο προχωρημενα πραγματα του πορνομεγαρου

ΟΚ, είσαι σαφέστατος!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κερδίζουμε κάτι; Το έν λόγω πρόγραμμα δωρεάν  :think:
Να δωσω ενα σωρο λαθος απαντησεις τοτε.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εξ΄αλλου εχω δηλωσει οτι ειμαι νεουδι στον χωρο (Αmnezia)και τετοιες γνωσεις δεν τις εχω.........

Οποτε μπορουμε να παμε "δια της εις ατοπον" αποκλειωντας καποιες.......

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Οποτε μπορουμε να παμε "δια της εις ατοπον" αποκλειωντας καποιες.......
χρησιμοποιεισαι την μεθοδο της επαγωγης
για ν=1 ισχυει
εστω οτι ισχυει για ν=κ
θα δειξω οτι ισχυει για ν=κ+1  :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

:think: Μάλλον η [size=14pt]Κλαούντια η κοπριά!!![/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom