Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αληθώς ο Κύριος αγαπητέ Pour... Χρόνια πολλά υγείας χαράς κ ευτυχίας.
Μη χάνεστε...να σας δούμε καμμιά φορά. Είμαστε και γειτονάκια.
Anyway νά'ναι ούριος ο άνεμος της ρότας σας! :cheesy:

Σας εφιστώ την προσοχή ως προς τας απουσίας!
Ενώ σας είχα κατατάξει στους επιμελείς,τελευταία μου το χαλάσατε!
Ελπίζω να είναι συμπτωματική η επαναλαμβανόμενη αποχή-απουσία σας από τα τεκταινόμενα στο Πορνομεγαρο και να επιστρέψετε "τροπαιούχος" στα συνήθη (ντουζάκι-ακα τσιμπουκακι-πισωκολιτουλι-κωλαράκι κλπ)τώρα που παρήλθαν οι άγιες μέρες!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλώς ήλθες στό κλαμπ τών ρουμανόπληκτων  χωρίς επιστροφή.
Με τί ακριβώς δέν συνάδει ή ίδιότητα του agiana με τήν νύν ίδιότητα του ύπαλλήλου του
amjikioy ???????
η τάση σας να βάζετε γρίφους με κάνει και γελάω έντονα, όταν σας σκέφτομαι να κουβεντιάζετε με την Μιχαελα, που "ψοφάει"για επικοινωνία και θέλει να απαντά σε όλα!
γαμώ τα γέλια λέμε!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
η τάση σας να βάζετε γρίφους με κάνει και γελάω έντονα, όταν σας σκέφτομαι να κουβεντιάζετε με την Μιχαελα, που "ψοφάει"για επικοινωνία και θέλει να απαντά σε όλα!
γαμώ τα γέλια λέμε!

Δεν θέλω να σού παραστήσω τόν φιλόλογο , σέ συμπαθώ , άλλωστε .. :smitten: :smitten:

Μιά και τα συναισθήματα πρέπει να μένουν κρυφά ..........

Δεν θα έπιμείνω κι'όλας έπ'αύτού !!

Αφήνω τούς είδικούς νά άποφασίσουν καί θά άκολουθήσω την έτυμηγορία τους !!!!!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Σας εφιστώ την προσοχή ως προς τας απουσίας!
Ενώ σας είχα κατατάξει στους επιμελείς,τελευταία μου το χαλάσατε!
Ελπίζω να είναι συμπτωματική η επαναλαμβανόμενη αποχή-απουσία σας από τα τεκταινόμενα στο Πορνομεγαρο και να επιστρέψετε "τροπαιούχος" στα συνήθη (ντουζάκι-ακα τσιμπουκακι-πισωκολιτουλι-κωλαράκι κλπ)τώρα που παρήλθαν οι άγιες μέρες!
Αν αναφέρεστε εις εμέ, εκλεκτέ προφέσορα της Ανωτάτης Πορνομεγαρικής, θα σας δηλώσω ευθαρσώς, πως δίδω άνιση μάχη προκειμένου να τιθασεύσω τις συναισθηματικά παρορμητικές μου δυνάμεις. Μεγέθους ικανού να προκαλέσουν ισχυρότατο ωστικό κύμα!
Η αποχή που συνειδητά επέλεξα κατά τις Άγιες Μέρες, ήτο βάλσαμο στην ειρήνη της ψυχής μου... Είμαι σε σημείο σύγχυσης, σχετικώς με τη μορφή αποχής που θα ακολουθήσω τις επόμενες εβδομάδες... :think: ΜΟΥΜΠΛΕ..ΜΟΥΜΠΛΕ....ΜΟΥΜΠΛΕ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Αν αναφέρεστε εις εμέ, εκλεκτέ προφέσορα της Ανωτάτης Πορνομεγαρικής, θα σας δηλώσω ευθαρσώς, πως δίδω άνιση μάχη προκειμένου να τιθασεύσω τις συναισθηματικά παρορμητικές μου δυνάμεις. Μεγέθους ικανού να προκαλέσουν ισχυρότατο ωστικό κύμα!
Η αποχή που συνειδητά επέλεξα κατά τις Άγιες Μέρες, ήτο βάλσαμο στην ειρήνη της ψυχής μου... Είμαι σε σημείο σύγχυσης, σχετικώς με τη μορφή αποχής[size=18pt] που θα ακολουθήσω τις επόμενες εβδομάδες.[/size].. :think: ΜΟΥΜΠΛΕ..ΜΟΥΜΠΛΕ....ΜΟΥΜΠΛΕ

Πλασέμπο ......... ??? :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
απευθυνομαι στους  γνωστες του μαγαζιου.... θα κανω μια ερωτηση να δω ποσο καλοι γνωστες ειστε.... δεχομαι απαντησεις και με πμ....
ερωτηση
ποια πουτανα απο εκει μεσα κανει κοπρολαγνεια????

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
απευθυνομαι στους  γνωστες του μαγαζιου.... θα κανω μια ερωτηση να δω ποσο καλοι γνωστες ειστε.... δεχομαι απαντησεις και με πμ....
ερωτηση
Καλώς τονα κι ας άργησε...Χρόνια πολλά και σε σένα με υγεία φίλε μας.
Σχετικά με το κουίζ, να σου πώ....ένα βραδάκι που ανέβηκα στα ψηλά πατώματα με πήρε μια εσάνς  :shit:, από διπλανό δωμάτιο αλλά θεώρησα ότι θά'φταιγαν τα βρωμοσούβλακα της περιοχής. Για παιχνίδι λιπάσματος δε γνωρίζω, αν και μ'αυτά που καταβροχθίζουν οι κορασίδες, ειδικά της δεξιάς πτέρυγας, θεωρώ ότι το λίπασμα θα είναι άκρως βιταμινούχο!
Εσύ τώρα που τα ξέρεις αυτά?.....άλλου παπά Ευαγγέλιο! :uglystupid:
Λες να γνωρίζει ο Womanholic? :think:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν βλέπω ρεπορτάζ και ανησυχώ....

Τι γίνεται Βάγκνερ-Πουτσίνι-Μπαχ-στραους-Σοπέν χάθηκαν όλοι οι μουνουργοι??
μήπως άνοιξε μαύρη τρύπα,και τους κατάπιε?

μήπως μπαζώνουν την τρύπα στη Ζήνωνος?
μήπως να σπεύσω επί τόπου?
μήπως τα αποσμητικά που "αρωματίζουν" το χώρο, επιβλήθηκαν του λεπτού αρώματος της μουνιλας?
μ¨ακούει κανείς?

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
:thumbsup:
Καλημέρα σε όλα τα "αρρωστακια" του Μαν Ρέει! (αγόρια και κορίτσια)
Όπως διάβασα, καλά περάσατε χθες εν τη απουσία μου!
Σίγουρα θα μου καταγαμησατε την "αδυναμία" μου αλλά χαλάλι σας ,σας συγχωρώ μέρες που είναι....
Θυμήθηκα σήμερα παλιό μέλος με το νικ "μου αρέσει η μουνιλα" και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό είναι που μας τραβάει στο Πορνομεγαρο!
Επιτέλους βρέθηκε το σανατόριο των μπουρδελιαριδων, δυο τρεις επισκέψεις τη βδομάδα και γεμίζεις υγεία!

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ερωτηση
Πριν 3 χρονια, τοτε που δεν το ειχατε ξεσκισει στην διαφημιση, υπηρχε μια αλβανιδα κοντη και στρπουμπουλη, η Ευα που εμενε στην Καλλιθεα, που φωναζε πολυ και εβριζε στο γαμησι. Της αρεσε και το ζητουσε το ξυλο, δηλαδη σκαμπιλια στον κωλο. Αυτη μου ειπε οτι ειχε πελατες που της ζητουσαν οταν εβλεπαν οτι της αρεσει το ξυλο, να τους κανει και σε αυτους σαδιστικο και μετα προχωρησαν και 3-4 ζητωντας να τους γαμαει και με πλαστικους πουτσους.
Οποτε η κοπρολαγνεια δεν ειναι τιποτε μπροστα σε αυτα που ζητανε οι πελατες. Κανενα συμπληρωματικο εξτραδακι στο 50ρικο να πεφτει και ολα γινονται. Εδω πεφτουν στο Μεταξουργειο ακαποτα με τις πουτανες και πολλοι ζητανε και 69, οπως ξαλλου διαβαζω στα σχετικα φορουμ.

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Να προσθεσω εξ αριστερων και την Τζοαννα, την μελαμψη κορασιδα του μεγαρου.
Χαζή ερώτηση: Πώς ορίζεται το αριστερά/δεξιά; όπως μπαίνεις; όπως κάθεσαι στη μπάρα; όπως κάθεσαι στο βάθος;

Είχα πάει τις προάλλες με ένα φίλο εκεί καθώς δουλεύω και εκεί κοντά. Είχα διαβάσει διάφορα περί του ιδρύματος. Πήγα απλώς για το χαβαλέ, απογευματάκι. Πήραμε από μια μπυρίτσα και απλώς κόβαμε κίνηση. Εκτός από μία κοπέλα που χαχάνιζε παίζοντας με τα μάτια μας αμολώντας κάτι "αγάπη μου" και "μωρό μου", οι άλλες κάθονταν βαριεστημένες. Καθόλου περίεργο καθώς εκτός από μας τους δύο που ήμαστε σε "προκλιμακτήρια" ηλικία, είχαν περάσει άλλοι 5-6 παπούδες (ξέρετε: ζώνη του παντελονιού στον αφαλό, η κάρτα απεριορίστων στο τσεπάκι του πουκαμίσου, περπάτημα με κοντά βηματάκια)
Καθήσαμε κανά 45λεπτο, "πάνω" δεν πήγε κανείς, γύρισε μόνο μία κοπέλα. Αφού τελειώσαμε τις μπύρες φύγαμε.

Δεν ξέρω αν θα κάνω ποτέ τίποτε στο εν λόγω ίδρυμα, είναι λίγο καμικάζι φάση. Παθαίνεις overflow από τις πολλές γκόμενες για τις οποίες όμως δεν ξέρεις τίποτε. Τι να κάνεις; να τις πάρεις σβάρνα ρωτώντας "είσαι η Μιχαέλα που πήρε καλές κριτικές;" :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Χαζή ερώτηση: Πώς ορίζεται το αριστερά/δεξιά; όπως μπαίνεις; όπως κάθεσαι στη μπάρα; όπως κάθεσαι στο βάθος;

Είχα πάει τις προάλλες με ένα φίλο εκεί καθώς δουλεύω και εκεί κοντά. Είχα διαβάσει διάφορα περί του ιδρύματος. Πήγα απλώς για το χαβαλέ, απογευματάκι. Πήραμε από μια μπυρίτσα και απλώς κόβαμε κίνηση. Εκτός από μία κοπέλα που χαχάνιζε παίζοντας με τα μάτια μας αμολώντας κάτι "αγάπη μου" και "μωρό μου", οι άλλες κάθονταν βαριεστημένες. Καθόλου περίεργο καθώς εκτός από μας τους δύο που ήμαστε σε "προκλιμακτήρια" ηλικία, είχαν περάσει άλλοι 5-6 παπούδες (ξέρετε: ζώνη του παντελονιού στον αφαλό, η κάρτα απεριορίστων στο τσεπάκι του πουκαμίσου, περπάτημα με κοντά βηματάκια)
Καθήσαμε κανά 45λεπτο, "πάνω" δεν πήγε κανείς, γύρισε μόνο μία κοπέλα. Αφού τελειώσαμε τις μπύρες φύγαμε.

Δεν ξέρω αν θα κάνω ποτέ τίποτε στο εν λόγω ίδρυμα, είναι λίγο καμικάζι φάση. Παθαίνεις overflow από τις πολλές γκόμενες για τις οποίες όμως δεν ξέρεις τίποτε. Τι να κάνεις; να τις πάρεις σβάρνα ρωτώντας "είσαι η Μιχαέλα που πήρε καλές κριτικές;" :think:

Όντως ασύνετη η ερώτησή σας. Δείτε που κάθεται η νεαρή νέγρα και ορίστε το δεξιά ή αριστερά ανάλογα με την θέση που κάθεστε.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, σας πληροφορώ ότι ή γνωριμία με τις κοπέλες δεν απαγορεύεται. (Μπορείτε κάλλιστα να ανοίξετε συζήτηση μαζί τους, ρωτώντας βέβαια και το όνομά τους. Ίσως σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά αποτελεί τον πιο σίγουρο καθώς και τον λιγότερο δηκτικό τρόπο για να εντοπίσετε π.χ. την Μικαέλα  ;))

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
σήμερα παρατήρησα ότι το διαβάζουν και επισκέπτες.

12 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

xpapad    :think:  :think: τι εγινε η "χαζη ερωτηση"??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Όντως ασύνετη η ερώτησή σας. Δείτε που κάθεται η νεαρή νέγρα και ορίστε το δεξιά ή αριστερά ανάλογα με την θέση που κάθεστε.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, σας πληροφορώ ότι ή γνωριμία με τις κοπέλες δεν απαγορεύεται. (Μπορείτε κάλλιστα να ανοίξετε συζήτηση μαζί τους, ρωτώντας βέβαια και το όνομά τους. Ίσως σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά αποτελεί τον πιο σίγουρο καθώς και τον λιγότερο δηκτικό τρόπο για να εντοπίσετε [size=19pt]π.χ. την Μικαέλα [/size] ;))

Έπιμένετε να ξύνετε πληγές, άγαπητέ όχι δυνητικά , έκτελεστικά .....

Να άναζητηθούν οί εύθύνες όσων διαχρονικά λεηλάτησαν τό man-ray !!!!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Έπιμένετε να ξύνετε πληγές, άγαπητέ όχι δυνητικά , έκτελεστικά .....

Να άναζητηθούν οί εύθύνες όσων διαχρονικά λεηλάτησαν τό man-ray !!!!!!!

Σας ζητώ συγγνώμη φίλτατε. Δεν ήτο στις προθέσεις μου, το να σας φέρω σε δύσκολη θέση.

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
για δες κάτοψη Πορνομεγαρου στη σελίδα 258

Eυχαριστώ! :) Έπαθα κολούμπρα! Η κάτοψη μηχανικού λείπει για να πάς και πολεοδομία μετά να νομιμοποιήσεις τον ημιϋπαίθριο.

Επειδή είδα προέκυψε κάποιο "θεματάκι", οι κριτικές είναι δημόσια προσπελάσιμες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom