You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 717K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Προτείνω λόγω κρίσης και περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων να καθορίσουμε κάποιο ΠΟΡΝΟ-ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ-ΤΕΣΤΑΡΙΣΤΗ.
Τι θα λέγατε να τσοντάρουμε όλοι μικρόν όβολον 5-10 ευράκια και να στέλναμε κάποιον να μας πει τι παίζει.
Έτσι με κόστος 1 καφέ θα πατάμε στα σίγουρα και δεν θα πετάμε το χρήμα για πλάκα!!!
Υπάρχει κάποιος εθελοντής να τεστάρει τα νέα μοντέλλα?
ωραία πρόταση άλλα ανέφικτη όπως όλες οι ωραίες πολιτικές προτάσεις!
το ξύλο που θα φάει ο δόλιος συναγωνιστής δεν περιγράφεται!
από εμάς πρώτα, αν μεταμορφωθεί σε προμοτορα, και από τους "επαγγελματίες" του χώρου αν είναι έντιμος υπάλληλος δικός μας!!!!!!!!!!!!!
το άκουσα από παιδιά που δουλεύουν στη διακόσμηση του συγκεκριμένου χώρου..σίγουρα θέλουν να προλάβουν να ανοίξουν εντός του Μαιου..το αν θα τα καταφέρουν είναι άλλο ερώτημα..άλλωστε μη ξεχνάς πως το όλο concept βρίσκεται σε γκρίζα ζώνη από άποψη νομιμότητας..
ενημερώστε!!!
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σχετικό -άσχετο..Ετοιμάζεται -σύμφωνα με πληροφορίες- παρόμοιου τύπου μαγαζί στα Νότια.Μόνο που θα είναι πιο <<κυριλέ>> .
Μπορείς να μάς πεις περισσότερα;
Θα τολμούσα να προτείνω κάποιους όπως τους κκ Πυραυλος bakalis pitsirikos Cheyenne Amjik εσάς και άλλους άξιους και αξιόπιστους συμμαχητές της τρύπας.ωραία πρόταση άλλα ανέφικτη όπως όλες οι ωραίες πολιτικές προτάσεις!
το ξύλο που θα φάει ο δόλιος συναγωνιστής δεν περιγράφεται!
από εμάς πρώτα, αν μεταμορφωθεί σε προμοτορα, και από τους "επαγγελματίες" του χώρου αν είναι έντιμος υπάλληλος δικός μας!!!!!!!!!!!!!
Και εναλλάξ
Η πληρωμή θα μπορεί να γίνει με donate....
Η πληρωμή θα μπορεί να γίνει με donate....
Ισως με paypal να ειναι καλυτερα χαχαχαχα...παντως hoty εισαι ο παντου και τα παντα εδω μεσα!!χαχαχαχα
Αξιοσεβαστος!! ;)
Μπορείς να μάς πεις περισσότερα;
Εξερευνήστε το παρόν και αφήστε το μέλλον που εξ άλλου δεν γνωρίζετε τι ατραπούς σας επιφυλάσσει!!! ;)ενημερώστε!!!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ενημερώστε!!!
Για το Man ray ξέρεις τίποτα??
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
ετσι κ ανοιξει νοτια παει μας το εκλεισε το σπιτι....καθε μερα εκει θα ειμαι....
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Σχετικό -άσχετο..Ετοιμάζεται -σύμφωνα με πληροφορίες- παρόμοιου τύπου μαγαζί στα Νότια.Μόνο που θα είναι πιο <<κυριλέ>> .
Επιτέλους .......... τη γαμήσαμε
Ισως με paypal να ειναι καλυτερα χαχαχαχα...παντως hoty εισαι ο παντου και τα παντα εδω μεσα!!χαχαχαχα
Αξιοσεβαστος!! ;)
Με την ευκαιρία, η υπογραφή σας κύριε magoyra όλα τα λεφτά!!!
b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.737
- Πόντοι
- 216
Ρουμανική BMW
Κατεύθυνση προς πορνομεγαρο νωρίς σήμερα το απόγευμα.
Κόσμος λίγος στην αρχή μετα όμως αυξήθηκε κυρίως με την έλευση γρουπ ανδρών φέροντες διακριτικά της ΑΕΚ.
Πιθανότατα θα σκέφτηκαν μπορεί το βράδυ να μην πάρουμε κούπα αλλα τουλάχιστο θα γαμισουμε.
Κατάληψη λοιπόν απο μέρους μου στασιδιου κοντά στην ταμειακή μηχανή , παραγγελία μπύρας και έναρξη εξευρευνησης των τεμαχειων τα οποία ήταν αρκετά με την αριστερή πτέρυγα να νικάει χαλαρά την αδυνατισμενη δεξιά.
Εντοπίστηκε απο την αρχή ξανθη κορασιδα με σωστή κατανομή κιλών ρουμανικής καταγωγής με το kinky όνομα Σιμόνα. Με νευμα της ζητήθηκε να πλησιάσει ακολούθησε κέρασμα ποτού και σύντομη συζήτηση. Γνωρίζοντας ότι δεν προσφέρεται φουλ έξτρα προγράμμα η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε προς το γειτονικό ξεναδοχειο λόγο της φοβερά φιλικής διάθεσης.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω για το κυρίως προγράμμα παρόλα αυτά θα αναφέρω ότι τίμησε με το παραπάνω το 50αρικο με διάθεση που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Τελικά υπάρχουν ποιοτικές ρουμανικες BMW.
Κατεύθυνση προς πορνομεγαρο νωρίς σήμερα το απόγευμα.
Κόσμος λίγος στην αρχή μετα όμως αυξήθηκε κυρίως με την έλευση γρουπ ανδρών φέροντες διακριτικά της ΑΕΚ.
Πιθανότατα θα σκέφτηκαν μπορεί το βράδυ να μην πάρουμε κούπα αλλα τουλάχιστο θα γαμισουμε.
Κατάληψη λοιπόν απο μέρους μου στασιδιου κοντά στην ταμειακή μηχανή , παραγγελία μπύρας και έναρξη εξευρευνησης των τεμαχειων τα οποία ήταν αρκετά με την αριστερή πτέρυγα να νικάει χαλαρά την αδυνατισμενη δεξιά.
Εντοπίστηκε απο την αρχή ξανθη κορασιδα με σωστή κατανομή κιλών ρουμανικής καταγωγής με το kinky όνομα Σιμόνα. Με νευμα της ζητήθηκε να πλησιάσει ακολούθησε κέρασμα ποτού και σύντομη συζήτηση. Γνωρίζοντας ότι δεν προσφέρεται φουλ έξτρα προγράμμα η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε προς το γειτονικό ξεναδοχειο λόγο της φοβερά φιλικής διάθεσης.
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω για το κυρίως προγράμμα παρόλα αυτά θα αναφέρω ότι τίμησε με το παραπάνω το 50αρικο με διάθεση που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Τελικά υπάρχουν ποιοτικές ρουμανικες BMW.
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ευχαριστώ πολύ κύριε faskeli!!!
Επιτέλους!!!
Τα καλά πρέπει να τα εκτιμάτε!!! ;)
Να φανταστείς ότι όταν με κτύπησαν τα κλεφτρόνια στο Μεταξουργείο, γύρισα το βράδυ και έγραψα ενημέρωση ενώ ακόμη πονούσα
Και, νομίζω, το έχω πεί σωστά ότι είμαι πολύ μαλάκας και για πολλά faskελώματα
ευτυχώς εσείς δεν είσθε κύριε hostyαν ...
Να φανταστείς ότι όταν με κτύπησαν τα κλεφτρόνια στο Μεταξουργείο, γύρισα το βράδυ και έγραψα ενημέρωση ενώ ακόμη πονούσα
Και, νομίζω, το έχω πεί σωστά ότι είμαι πολύ μαλάκας και για πολλά faskελώματα
ευτυχώς εσείς δεν είσθε κύριε hostyαν ...
Για να είμαι ειλικρινής άλλος είναι για BIG Faskeλωμα!!!
Μενα μου πήραν πορτοφόλι με 800 πριν 2 μήνες κοντά στο πορνομέγαρο,
Δεν πήρα χαμπάρι θα τους επινα το αίμα αν τα τσακωνα...
Και αν ξανατύχει θα με δεις στα κανάλια να γαμάω ινδοπάκια ρουμανααλβανιά κλπ
Με την ευκαιρία, η υπογραφή σας κύριε magoyra όλα τα λεφτά!!!
Χαχαχαχαχαχα γιατι ψεματα λεω ?? χαχαχαχαχα
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Καλημέρα συναγωνιστές και καλό μήνα σε όλους. Έχουμε καμία ενημέρωση για το αν γύρισαν τα στάνταρακια; λέω να κάνω μια επίσκεψη αύριο απόγευμα. Αν έχετε καμία πληροφορία, ενημερώστε.
Τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ είχαμε τις απουσίες Ρεββέκας - Μιχαέλας - Ιωάννας.
Και μια σύντομη αναφορά :
Αρκετός κόσμος στο μαγαζί, μετά τις 9 το βράδυ. Αρκετό κέφι, με τις Άντρα και Ντενίσσα να δείχνουν τις χορευτικές τους ικανότητες.
Φίλος ανέβηκε με την Αλεξάνδρα και έμεινε κατευχαριστημένος.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Προσφερομαι.........Προτείνω λόγω κρίσης και περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων να καθορίσουμε κάποιο ΠΟΡΝΟ-ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ-ΤΕΣΤΑΡΙΣΤΗ.
Τι θα λέγατε να τσοντάρουμε όλοι μικρόν όβολον 5-10 ευράκια και να στέλναμε κάποιον να μας πει τι παίζει.
Έτσι με κόστος 1 καφέ θα πατάμε στα σίγουρα και δεν θα πετάμε το χρήμα για πλάκα!!!
Υπάρχει κάποιος εθελοντής να τεστάρει τα νέα μοντέλλα?
Προσφερομαι.........
Να κάνω εγώ τα ρεπό σου ?? χαχαχαχα
Προσφερομαι.........
Ευγε ιππότες μου, θαρραλέοι και ατρόμητοι testfackers !!!!!Να κάνω εγώ τα ρεπό σου ??
Δώσατε λογαριασμό PayPal!!!
Παρακαλώ τα υπόλoιπα μέλη να ξεκινήσουν το donate.
Για πρώτο δείγμα και test fack αν συμφωνούν και οι λοιποί προτείνω την μαυρούλα!!!
Αναμένουμε λεπτομερή περιγραφή, απο τους άξιους πορνοεπιστήμονες!!!! ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις