Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
χωρισ μαλακιεσ δε θα κατσω να περιμενω απο δευτερα απλα θα παω για πρωινη επιθεωρηση :sunglasses:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Προτείνω λόγω κρίσης και περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων να καθορίσουμε κάποιο ΠΟΡΝΟ-ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ-ΤΕΣΤΑΡΙΣΤΗ.
Τι θα λέγατε να τσοντάρουμε όλοι μικρόν όβολον 5-10 ευράκια και να στέλναμε κάποιον να μας πει τι παίζει.
Έτσι με κόστος 1 καφέ θα πατάμε στα σίγουρα και δεν θα πετάμε το χρήμα για πλάκα!!!
Υπάρχει κάποιος εθελοντής να τεστάρει τα νέα μοντέλλα?

ωραία πρόταση άλλα ανέφικτη όπως όλες οι ωραίες πολιτικές προτάσεις!
το ξύλο που θα φάει ο δόλιος συναγωνιστής δεν περιγράφεται!
από εμάς πρώτα, αν μεταμορφωθεί σε προμοτορα, και από τους "επαγγελματίες" του χώρου αν είναι έντιμος υπάλληλος δικός μας!!!!!!!!!!!!!

:rockon:  :rockon:  :rockon:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
το άκουσα από παιδιά που δουλεύουν στη διακόσμηση του συγκεκριμένου χώρου..σίγουρα θέλουν να προλάβουν να ανοίξουν εντός του Μαιου..το αν θα τα καταφέρουν είναι άλλο ερώτημα..άλλωστε μη ξεχνάς πως το όλο concept βρίσκεται σε γκρίζα ζώνη από άποψη νομιμότητας..

ενημερώστε!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ωραία πρόταση άλλα ανέφικτη όπως όλες οι ωραίες πολιτικές προτάσεις!
το ξύλο που θα φάει ο δόλιος συναγωνιστής δεν περιγράφεται!
από εμάς πρώτα, αν μεταμορφωθεί σε προμοτορα, και από τους "επαγγελματίες" του χώρου αν είναι έντιμος υπάλληλος δικός μας!!!!!!!!!!!!!

:rockon:  :rockon:  :rockon:
Θα τολμούσα να προτείνω κάποιους όπως τους κκ Πυραυλος bakalis pitsirikos Cheyenne Amjik εσάς και άλλους άξιους και αξιόπιστους συμμαχητές της τρύπας.
Και εναλλάξ :cheesy:
Η πληρωμή θα μπορεί να γίνει με donate....  :cheesy:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
ετσι κ ανοιξει νοτια παει μας το εκλεισε το σπιτι....καθε μερα εκει θα ειμαι....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ισως με paypal να ειναι καλυτερα χαχαχαχα...παντως hoty εισαι ο παντου και τα παντα εδω μεσα!!χαχαχαχα
Αξιοσεβαστος!! ;)

:dunno:
Με την ευκαιρία, η υπογραφή σας κύριε magoyra όλα τα λεφτά!!!

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Ρουμανική BMW

Κατεύθυνση προς πορνομεγαρο νωρίς σήμερα το απόγευμα. 
Κόσμος λίγος στην αρχή μετα όμως αυξήθηκε κυρίως με την έλευση γρουπ ανδρών φέροντες διακριτικά της ΑΕΚ.
Πιθανότατα θα σκέφτηκαν μπορεί το βράδυ να μην πάρουμε κούπα αλλα τουλάχιστο θα γαμισουμε. 
Κατάληψη λοιπόν απο μέρους μου στασιδιου κοντά στην ταμειακή μηχανή , παραγγελία μπύρας και έναρξη εξευρευνησης των τεμαχειων τα οποία ήταν αρκετά με την αριστερή πτέρυγα να νικάει χαλαρά την αδυνατισμενη δεξιά. 
Εντοπίστηκε απο την αρχή ξανθη κορασιδα με σωστή κατανομή κιλών ρουμανικής καταγωγής με το kinky όνομα Σιμόνα.  Με νευμα της ζητήθηκε να πλησιάσει ακολούθησε κέρασμα ποτού και σύντομη συζήτηση. Γνωρίζοντας ότι δεν προσφέρεται φουλ έξτρα προγράμμα η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε προς το γειτονικό ξεναδοχειο λόγο της φοβερά φιλικής διάθεσης. 
Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω για το κυρίως προγράμμα παρόλα αυτά θα αναφέρω ότι τίμησε με το παραπάνω το 50αρικο με διάθεση που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Τελικά υπάρχουν ποιοτικές ρουμανικες BMW. 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευχαριστώ πολύ κύριε faskeli!!!
Επιτέλους!!!
Τα καλά πρέπει να τα εκτιμάτε!!!  ;)

Να φανταστείς ότι όταν με κτύπησαν τα κλεφτρόνια στο Μεταξουργείο, γύρισα το βράδυ και έγραψα ενημέρωση ενώ ακόμη πονούσα

Και, νομίζω, το έχω πεί σωστά ότι είμαι πολύ μαλάκας και για πολλά faskελώματα  :2funny: :2funny: :2funny:

ευτυχώς εσείς δεν είσθε κύριε hostyαν ...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Να φανταστείς ότι όταν με κτύπησαν τα κλεφτρόνια στο Μεταξουργείο, γύρισα το βράδυ και έγραψα ενημέρωση ενώ ακόμη πονούσα

Και, νομίζω, το έχω πεί σωστά ότι είμαι πολύ μαλάκας και για πολλά faskελώματα  :2funny: :2funny: :2funny:

ευτυχώς εσείς δεν είσθε κύριε hostyαν ...

Για να είμαι ειλικρινής άλλος είναι για BIG Faskeλωμα!!!
Μενα μου πήραν πορτοφόλι με 800 πριν 2 μήνες κοντά στο πορνομέγαρο,
Δεν πήρα χαμπάρι θα τους επινα το αίμα αν τα τσακωνα... :huh:
Και αν ξανατύχει θα με δεις στα κανάλια να γαμάω ινδοπάκια ρουμανααλβανιά κλπ :huh:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Καλημέρα συναγωνιστές και καλό μήνα σε όλους. Έχουμε καμία ενημέρωση για το αν γύρισαν τα στάνταρακια; λέω να κάνω μια επίσκεψη αύριο απόγευμα.  Αν έχετε καμία πληροφορία, ενημερώστε.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλημέρα συναγωνιστές και καλό μήνα σε όλους. Έχουμε καμία ενημέρωση για το αν γύρισαν τα στάνταρακια; λέω να κάνω μια επίσκεψη αύριο απόγευμα.  Αν έχετε καμία πληροφορία, ενημερώστε.

Τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ είχαμε τις απουσίες Ρεββέκας - Μιχαέλας - Ιωάννας.

Και μια σύντομη αναφορά :

Αρκετός κόσμος στο μαγαζί, μετά τις 9 το βράδυ. Αρκετό κέφι, με τις Άντρα και Ντενίσσα να δείχνουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Φίλος ανέβηκε με την Αλεξάνδρα και έμεινε κατευχαριστημένος.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Προτείνω λόγω κρίσης και περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων να καθορίσουμε κάποιο ΠΟΡΝΟ-ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ-ΤΕΣΤΑΡΙΣΤΗ.
Τι θα λέγατε να τσοντάρουμε όλοι μικρόν όβολον 5-10 ευράκια και να στέλναμε κάποιον να μας πει τι παίζει.
Έτσι με κόστος 1 καφέ θα πατάμε στα σίγουρα και δεν θα πετάμε το χρήμα για πλάκα!!!
Υπάρχει κάποιος εθελοντής να τεστάρει τα νέα μοντέλλα?
Προσφερομαι.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Προσφερομαι.........

Να κάνω εγώ τα ρεπό σου ??
Ευγε ιππότες μου, θαρραλέοι και ατρόμητοι testfackers !!!!!  :rockon: :rockon:
Δώσατε λογαριασμό PayPal!!!
Παρακαλώ τα υπόλoιπα μέλη να ξεκινήσουν το donate. :dancing:
Για πρώτο δείγμα και test fack αν συμφωνούν και οι λοιποί προτείνω την μαυρούλα!!!  :zfuck: :fuck1:
Αναμένουμε λεπτομερή περιγραφή, απο τους άξιους πορνοεπιστήμονες!!!! ;) :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom