Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Αγαπητέ συναγωνίστη η μαγδα δεν είναι ούτε μικρόσωμη ούτε αβυζη μάλλον την έχεις μπερδέψει με κάποια άλλη κοπέλα. Είναι κανονικού ύψους με στήθος μάλλον 2άρι και ναι είναι πάρα πολύ καλή στις υπηρεσίες της. Και κάτι άλλο παίδες . Αυτή η χοντρούλα μελαχρινή  με την ελιά πάνω από το χείλος είναι η ρωξξανη ;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αγαπητέ συναγωνίστη η μαγδα δεν είναι ούτε μικρόσωμη ούτε αβυζη μάλλον την έχεις μπερδέψει με κάποια άλλη κοπέλα. Είναι κανονικού ύψους με στήθος μάλλον 2άρι και ναι είναι πάρα πολύ καλή στις υπηρεσίες της. Και κάτι άλλο παίδες . Αυτή η χοντρούλα μελαχρινή  με την ελιά πάνω από το χείλος είναι η ρωξξανη ;

Ρε συ teo δεν το είπα εγώ, ρώτησα & μου είπαν ότι είναι άβυζη γιατί κάτι τέτοιο είχα καταλάβει από περιγραφές που διάβαζα...

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Είναι όπως ακριβώς στην περιγράφω φίλε μου και να την δοκιμάσεις. Είναι πολύ καλή και σε υπηρεσίες και σαν χαρακτήρας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Είναι όπως ακριβώς στην περιγράφω φίλε μου και να την δοκιμάσεις. Είναι πολύ καλή και σε υπηρεσίες και σαν χαρακτήρας

Οπωσδήποτε θα τη δοκιμάσω οσονούπω αν & έχω δώσει προτεραιότητα σε Μαρία & αδερφές Μικαέλα - Ιωάννα...

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
τελικα ρε παίδες σόου εχει στο μαγαζι η όχι;

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
συναγωνιστή δώσε μου τα φώτα σου... τι να προτιμίσουμε απο εκεί μέσα;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αυτο εχει τιτλοφορηθει προς τιμηντου φωτογραφου?

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Καλημέρα. Για το συναγωνιστή που λογικά ζητάει περισσότερες πληροφορίες. Τα ονόματα δεν τα άκουσα καλά λόγω της μουσικής και κυρίως λόγω του ότι μου είναι αδιάφορο πώς λένε την κάθε κοπέλα εκεί. Νομίζω κάτι σε Ναντίνα ήταν το ένα όνομα. Τα κορίτσια καθόντουσαν αριστερά όπως μπαίνεις από τη πλευρά του DJ. Τώρα από χαρακτηριστικά τι σημασία έχει ποιές πήραμε εμείς. Πήραμε αυτές που μας άρεσαν από τις διαθέσιμες εκείνη την ώρα. Ο μπαχτσές είχε για όλα τα γούστα. Μαυρούλα είχε, γεμάτη-παχουλούλα είχε, skiny είχε. Διαλέγεις ότι κάνεις κέφι εκείνη την ώρα και πας δίπλα. Στον αγώνα τώρα εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος αλλά μάλλον φταίω εγώ γιατί ήμουν λίγο μαγκωμένος-αγχωμένος.

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για πρώτη φορά χθες Κυριακή σημείωσα τόσες απουσίες !
Δοκιμάζω να τις αναφέρω αν και πιστεύω ότι κάποιες θα ξεχάσω…..
1.. Ρωξάνη-2 Αλεξάνδρα -3 Μόνικα (δεξιάς πλευράς) 4.. Ιωάννα-5  Λωρενα 6  Άντρα  7 Μιλενα  (κλεοπατρε μαλλί) 8 Μαρία (άργησε αυτή από διακοπές)  9  μια μελαχρινή  αδύνατη με χοντρή ελιά στη πλάτη (δεξιάς πλευράς) . Κατά  τις τρεις έσκασε Σιμονα με άσπρο κολάν  θανατερό ,την βούτηξε ταχύτατα συναγωνιστής δεν πρόκαμα να χαρώ μάτι !! 
Αυτές θυμήθηκα σίγουρα μου ξέφυγαν 2-3 απτήν αριστερή πλευρά (δεν είμαι καλός γνώστης από εκεί)!

Το «μαγαζί» έδειχνε ψόφιο παρά τις προσπάθειες της Ρεβέκκας για καυλάντισμα των θαμώνων!
Μια ξανθιά με σορτσάκι και μπεζ καλτσόν έκανε δυο επανωτές «επισκέψεις» στα δωμάτια !
Ποια είναι αυτή και τι λέει??
Ρεπορτάζ  τέλος!

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
1. Ούτε την Παρασκευήη Ρωξάνη, αλλά ούτε εχθές ήταν εκεί.
2. Ιωάννα
3. Μαρία
4. Σιμονα
Αυτές και Σάββατο απουσίαζαν {εκτός αν είχαν long dates στα ιδιαίτερα...} :grin:
πάντως Μαρία, Σιμόνα θα δω όπωσδήποτε...
και Ναντίν θα ήθελα για ένα γύρο ακόμη και για να δοκιμάσω το a~level της {την πρώτη φορά δε την χόρταινα στα 4, με επίμονη οπτική στους καθρέφτες...}

άσχετο...
το banner/άκι πάνω δεξιά πώς και άλλαξε;;;;
η διαφήμιση τέλειωσε;

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
:uglystupid:...αλλάζουν οι εποχές των ισχνών αγελάδων.
Ο λαός απαιτεί να κατέβει η τιμή!
Λαός ξεσηκωμένος κ πάντα κερδισμένος!
Εδώ κ τώρα Α Ν Α Ν Ε Ω Σ Η!! :headbang2:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
το banner/άκι πάνω δεξιά πώς και άλλαξε;;;;
η διαφήμιση τέλειωσε;
Περικοπες μαλλον, εδω ειπε καποιος στο αλλο θρεντ (Man rey)οτι ειπανε σε ενυ, τριξι να μην ξαναπατησουν.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
H τιμή για το βασικό παραμένει 50, ή έχει πέσει στα 40 όπως πήρε το μάτι μου σε κάποιο ποστ συνεδέλφου?

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
H τιμή για το βασικό παραμένει 50, ή έχει πέσει στα 40 όπως πήρε το μάτι μου σε κάποιο ποστ συνεδέλφου?

Μέχρι το Σάββατο ήταν 50. Προσωπικά υποθέτω, λόγω διακοπής του show, έλλειψης φρεσκαδούρας και αναδουλειάς, ακόμη κι αν δεν γίνει επισήμως, θα είναι τουλάχιστον διαπραγματεύσιμο (το 40άρι). Με όλο το σεβασμό παραθέτω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom