Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Αγιε εισαι τρομερος!!!
περιμενω το β μερος

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
@ the saint
Αγαπητέ  και  εκλεκτέ  συμμαχητά  και σύντροφε .
Πολλά τερπόμενος  υπό  της  σφετέρας  ξυγγραφής , πειρώμαι να  Σας  κρίνω  όλως  καλοπίστως  .  
Είναι ξυγγραφή  φιλοπαίγμων και φιλοσκώμων , αλλά  και  αρκετά  περιγραφική.
Ευρίσκω  ότι  σας  διατρέχει  η  αύρα  και  η  φλέβα  του  συγγραφέως .
Επιτρέψατέ  μου  όμως  να  παρατηρήσω  τα εξής

Προσπαθήσατε  να  ανεύρετε  στυλ γραφής .
Πολλοί  γράφουν  επιτυχώς , ο καθ εις  όμως  κατά  δύναμιν.
Δεν  είναι δυνατόν  να  γράφουν άπαντες  τα  ίδια .
Αποφασίσατε  αν  η  πρόθεσίς  Σας  είναι  το  ιστόρημα  τούτο  θα  τείνη  εις  την κωμικήν  ή  εις  την  περιγραφικήν νεορρεαλιστικήν  με  δραματικούς  τόνους . Τοώντι  ευάριθμα  γεγονότα  τα  μεταλλάσετε  εις  ιστόρημα  ποιοτικόν. Πλην όμως  αφήνετε  κενά . Και  κάπου , επιτραπήτω  μοι να  είπω , χάνεσθαι .
Απόλλυται  το  νήμα  της  διηγήσεως .
Τέλος  παρακαλώ  να  χρησιμοποιείτε  διαλλεκτον  της  ελληνικής  την  οποία  να  κατέχετε  . Ο Σολοικισμός   και  τα  γραμματικά  λάθη ( σιμά  εις  την πόρτα π.χ αντί του  πλησίον της  εξωθύρας , Αποκρίθει αντί απεκρίθη ) δεν βοηθούν . Θα ήτο δυνατόν βεβαίως να  κρατάτε  ιστορικούς  τύπους , ως  ποικίλματα  και καλολογικά  στοιχεία, αλλά  με  μέτρο .
Πιστεύω  ότι  πρέπει  να  συνεχίσετε . Λίγη τριβή  και  θα  απελευθερώση και το νεύρο  και τον ρυθμόν της ιστορίας .

Συγχωρήσατε  με δια  τας  υποδείξεις .

Διατελώ  εν  αναμονή  του  δευτέρου μέρους
το  οποίον αναμένω  πλέον απολαυστικόν
Ειλικρινώς  δικός  Σας

Θείος Πουρίνιο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Αγιε εισαι τρομερος!!!
περιμενω το β μερος

Σας ευχαριστώ πολύ φίλτατε Αλπούλιε.

@ the saint
Αγαπητέ  και  εκλεκτέ  συμμαχητά  και σύντροφε .... Λίγη τριβή  και  θα  απελευθερώση και το νεύρο  και τον ρυθμόν της ιστορίας .

Συγχωρήσατε  με δια  τας  υποδείξεις .

Διατελώ  εν  αναμονή  του  δευτέρου μέρους
το  οποίον αναμένω  πλέον απολαυστικόν
Ειλικρινώς  δικός  Σας

Θείος Πουρίνιο

Αγαπητέ και εκλεκτότερε (επιτρέψτε μου το αδόκιμον), συμμαχητά και σύντροφε, Θείε Πουρίνιο.

Σας ευχαριστώ θερμά δια τα θετικά σας σχόλια. Ομολογώ, ότι Θα λάβω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου, τις καθ΄όλα  σωστές παρατηρήσεις σας, για τις οποίες και σας ευχαριστώ θερμότερα.
Εκτιμώ ιδιαίτερα τίς καλοπροαίρετες υποδείξεις σας, και ειλικρινώς με τιμά ή ενασχόλησή σας με το ξύγγραμά μου.

Επειδή με τις ομολογουμένως ορθές παρατηρήσεις σας με βάλατε σε σκέψεις, θα καθυστερήσω την ανάρτηση του Β' μέρους, προκειμένου να επιλύσω τα προβλήματα που πολύ σωστά εκθέσατε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπό σας

Ό Άγιος.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αγαπητέ και εκλεκτότερε (επιτρέψτε μου το αδόκιμον), συμμαχητά και σύντροφε, Θείε Πουρίνιο.

Σας ευχαριστώ θερμά δια τα θετικά σας σχόλια. Ομολογώ, ότι Θα λάβω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου, τις καθ΄όλα  σωστές παρατηρήσεις σας, για τις οποίες και σας ευχαριστώ θερμότερα.
Εκτιμώ ιδιαίτερα τίς καλοπροαίρετες υποδείξεις σας, και ειλικρινώς με τιμά ή ενασχόλησή σας με το ξύγγραμά μου.

Επειδή με τις ομολογουμένως ορθές παρατηρήσεις σας με βάλατε σε σκέψεις, θα καθυστερήσω την ανάρτηση του Β' μέρους, προκειμένου να επιλύσω τα προβλήματα που πολύ σωστά εκθέσατε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπό σας

Ό Άγιος.

Ευχαριστώ  και  ανταποδίδω .
Μη  λαμβάνετε  και  τα  πάντα  υπ΄ όψιν
Το προκεχωρηκώς  της  ηλικίας  ενίοτε  μας μεθιστά  εις υπερβολικούς  και γκρινιάρηδες
Θα  έλεγα  απλώς  να  αφήσης  τον  εαυτό σου  ελέυθερο .
Γράψε  το όπως  θα  το έλεγες

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
παλι μουφα το σοου... τζαμπα περιμεναμε....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
ουάαααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαα :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :bounce-glasses:
Κύριε Ελέησον!!!!! "Έγραψες Άγιε....απίστευτο το σκηνικό με τον μαύρο που τού'φυγε η μπουκιά της τυρόπιτας απ'το συναγερμό!!! :2funny:΄
Συμφωνώ και επαυξάνω για τη σερβιτόρα χθές....είχε ένα κωλί μούρλια με το τζήν να το διαγράφει εκπληκτικά. Και φάτσα κ κορμί...όλα τα €!!!
Κι αυτό το μαυρουλίνι να μου λέει "που είναι ο pure-age? Να του δοθώ ολοκληρωτικά?". Τελικά πλάκα-πλάκα όποιος το ξεκολιάσει έκανε τη τύχη του με τόσο καιρό "ακινησίας" θα τον κρατήσει 1 ώρα σε τιμή μισής!!!

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
τι εννοεις σοου?εχει και στριπ σοου?
διαβασε πανω κυριακη τριτη πεμπτη ζωντανες εμφανισεις.... εσυ τι καταλαβαινεις με τις ζωντανες εμφανισεις??? οτι θα χει τερζη και πλουταρχο....

μαλλον μεχρι εδω ηταν ομως τις τρεις τελευαιες φορες παπαλα.... οτι ειδατε ειδατε!!!!!!!!

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
διαβασε πανω κυριακη τριτη πεμπτη ζωντανες εμφανισεις.... εσυ τι καταλαβαινεις με τις ζωντανες εμφανισεις??? οτι θα χει τερζη και πλουταρχο....

μαλλον μεχρι εδω ηταν ομως τις τρεις τελευαιες φορες παπαλα.... οτι ειδατε ειδατε!!!!!!!!
Ομως πουτανες εχει ακομα τουλαχιστον...τεσπα αμα αλλαξει κατι πειτε γιατι και το ματι εχει τη χαρα του!

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
the saint παιζεις πολυ ψηλα φιλε... μου θυμιζεις παλι λυκειο που ειχαμε στα αρχαια μια καυλαρα καθηγητρια... ξευρεις... συνειρμηκα ορμωμενος!! :2funny: :2funny: :grin: ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο "αγιος" δεν είναι καθαρεύουσα,είναι αρχαίζουσα.....προσωπικά,βρήκα την αφήγησή του γλαφυρή και ενδιαφέρουσα...Ας μην κολλάμε τώρα σε λίγα συντακτικά λάθη.....Αναμένουμε την συνέχεια.... :think:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Δεν θυμάμαι πως μου είπε ότι τον λένε ο χθεσινοβραδυνός 56χρονος δισκοθέτης.
Αχιλλεύς ή Λεωνίδας;

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καθυστερημενη ενημερωση για νικολ!23χρ μελαχρινο λεπτο αβυζο ρουμανακι με μπλε ματια και τατοο στη μεση!
φιλοτιμη αλλα δεν το εχει!κανει ακα :pipa1: και κουλουρι και  :cum: στο στηθοσ!
50 καλα ηταν αλλα δεν βγαζει καυλα!
υπαρχουν καλυτερεσ :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom