You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 723K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
@ the saint
Αγαπητέ και εκλεκτέ συμμαχητά και σύντροφε .
Πολλά τερπόμενος υπό της σφετέρας ξυγγραφής , πειρώμαι να Σας κρίνω όλως καλοπίστως .
Είναι ξυγγραφή φιλοπαίγμων και φιλοσκώμων , αλλά και αρκετά περιγραφική.
Ευρίσκω ότι σας διατρέχει η αύρα και η φλέβα του συγγραφέως .
Επιτρέψατέ μου όμως να παρατηρήσω τα εξής
Προσπαθήσατε να ανεύρετε στυλ γραφής .
Πολλοί γράφουν επιτυχώς , ο καθ εις όμως κατά δύναμιν.
Δεν είναι δυνατόν να γράφουν άπαντες τα ίδια .
Αποφασίσατε αν η πρόθεσίς Σας είναι το ιστόρημα τούτο θα τείνη εις την κωμικήν ή εις την περιγραφικήν νεορρεαλιστικήν με δραματικούς τόνους . Τοώντι ευάριθμα γεγονότα τα μεταλλάσετε εις ιστόρημα ποιοτικόν. Πλην όμως αφήνετε κενά . Και κάπου , επιτραπήτω μοι να είπω , χάνεσθαι .
Απόλλυται το νήμα της διηγήσεως .
Τέλος παρακαλώ να χρησιμοποιείτε διαλλεκτον της ελληνικής την οποία να κατέχετε . Ο Σολοικισμός και τα γραμματικά λάθη ( σιμά εις την πόρτα π.χ αντί του πλησίον της εξωθύρας , Αποκρίθει αντί απεκρίθη ) δεν βοηθούν . Θα ήτο δυνατόν βεβαίως να κρατάτε ιστορικούς τύπους , ως ποικίλματα και καλολογικά στοιχεία, αλλά με μέτρο .
Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσετε . Λίγη τριβή και θα απελευθερώση και το νεύρο και τον ρυθμόν της ιστορίας .
Συγχωρήσατε με δια τας υποδείξεις .
Διατελώ εν αναμονή του δευτέρου μέρους
το οποίον αναμένω πλέον απολαυστικόν
Ειλικρινώς δικός Σας
Θείος Πουρίνιο
Αγαπητέ και εκλεκτέ συμμαχητά και σύντροφε .
Πολλά τερπόμενος υπό της σφετέρας ξυγγραφής , πειρώμαι να Σας κρίνω όλως καλοπίστως .
Είναι ξυγγραφή φιλοπαίγμων και φιλοσκώμων , αλλά και αρκετά περιγραφική.
Ευρίσκω ότι σας διατρέχει η αύρα και η φλέβα του συγγραφέως .
Επιτρέψατέ μου όμως να παρατηρήσω τα εξής
Προσπαθήσατε να ανεύρετε στυλ γραφής .
Πολλοί γράφουν επιτυχώς , ο καθ εις όμως κατά δύναμιν.
Δεν είναι δυνατόν να γράφουν άπαντες τα ίδια .
Αποφασίσατε αν η πρόθεσίς Σας είναι το ιστόρημα τούτο θα τείνη εις την κωμικήν ή εις την περιγραφικήν νεορρεαλιστικήν με δραματικούς τόνους . Τοώντι ευάριθμα γεγονότα τα μεταλλάσετε εις ιστόρημα ποιοτικόν. Πλην όμως αφήνετε κενά . Και κάπου , επιτραπήτω μοι να είπω , χάνεσθαι .
Απόλλυται το νήμα της διηγήσεως .
Τέλος παρακαλώ να χρησιμοποιείτε διαλλεκτον της ελληνικής την οποία να κατέχετε . Ο Σολοικισμός και τα γραμματικά λάθη ( σιμά εις την πόρτα π.χ αντί του πλησίον της εξωθύρας , Αποκρίθει αντί απεκρίθη ) δεν βοηθούν . Θα ήτο δυνατόν βεβαίως να κρατάτε ιστορικούς τύπους , ως ποικίλματα και καλολογικά στοιχεία, αλλά με μέτρο .
Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσετε . Λίγη τριβή και θα απελευθερώση και το νεύρο και τον ρυθμόν της ιστορίας .
Ειλικρινώς δικός Σας
Θείος Πουρίνιο
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Αγιε εισαι τρομερος!!!
περιμενω το β μερος
Σας ευχαριστώ πολύ φίλτατε Αλπούλιε.
@ the saint
Αγαπητέ και εκλεκτέ συμμαχητά και σύντροφε .... Λίγη τριβή και θα απελευθερώση και το νεύρο και τον ρυθμόν της ιστορίας .
Ειλικρινώς δικός Σας
Θείος Πουρίνιο
Αγαπητέ και εκλεκτότερε (επιτρέψτε μου το αδόκιμον), συμμαχητά και σύντροφε, Θείε Πουρίνιο.
Σας ευχαριστώ θερμά δια τα θετικά σας σχόλια. Ομολογώ, ότι Θα λάβω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου, τις καθ΄όλα σωστές παρατηρήσεις σας, για τις οποίες και σας ευχαριστώ θερμότερα.
Εκτιμώ ιδιαίτερα τίς καλοπροαίρετες υποδείξεις σας, και ειλικρινώς με τιμά ή ενασχόλησή σας με το ξύγγραμά μου.
Επειδή με τις ομολογουμένως ορθές παρατηρήσεις σας με βάλατε σε σκέψεις, θα καθυστερήσω την ανάρτηση του Β' μέρους, προκειμένου να επιλύσω τα προβλήματα που πολύ σωστά εκθέσατε.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπό σας
Ό Άγιος.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Αγαπητέ και εκλεκτότερε (επιτρέψτε μου το αδόκιμον), συμμαχητά και σύντροφε, Θείε Πουρίνιο.
Σας ευχαριστώ θερμά δια τα θετικά σας σχόλια. Ομολογώ, ότι Θα λάβω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου, τις καθ΄όλα σωστές παρατηρήσεις σας, για τις οποίες και σας ευχαριστώ θερμότερα.
Εκτιμώ ιδιαίτερα τίς καλοπροαίρετες υποδείξεις σας, και ειλικρινώς με τιμά ή ενασχόλησή σας με το ξύγγραμά μου.
Επειδή με τις ομολογουμένως ορθές παρατηρήσεις σας με βάλατε σε σκέψεις, θα καθυστερήσω την ανάρτηση του Β' μέρους, προκειμένου να επιλύσω τα προβλήματα που πολύ σωστά εκθέσατε.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπό σας
Ό Άγιος.
Ευχαριστώ και ανταποδίδω .
Μη λαμβάνετε και τα πάντα υπ΄ όψιν
Το προκεχωρηκώς της ηλικίας ενίοτε μας μεθιστά εις υπερβολικούς και γκρινιάρηδες
Θα έλεγα απλώς να αφήσης τον εαυτό σου ελέυθερο .
Γράψε το όπως θα το έλεγες
ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ 1η (ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ)
Α' ΜΕΡΟΣ
Ο κώδων,
....
ΤΕΛΟΣ Α' ΜΕΡΟΥΣ.
Mεγάλε μου φτιαξες τη μέρα !!!
Νάσαι καλά
δεν ειχε καθολου η ηταν γτπ?παλι μουφα το σοου... τζαμπα περιμεναμε....
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
δεν ειχε καθολου....δεν ειχε καθολου η ηταν γτπ?
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Τι ωρα πηγες?δεν ειχε καθολου....
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
αναμεσα 10 και 10:30Τι ωρα πηγες?
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Και δεν εχει γκομενες?αναμεσα 10 και 10:30
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
σοου δεν ειχε φιλαρακο.... γκομενες ειχε...Και δεν εχει γκομενες?
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
τι εννοεις σοου?εχει και στριπ σοου?σοου δεν ειχε φιλαρακο.... γκομενες ειχε...
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 194
- Like
- 12.940
- Πόντοι
- 34.267
ουάαααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαα
Κύριε Ελέησον!!!!! "Έγραψες Άγιε....απίστευτο το σκηνικό με τον μαύρο που τού'φυγε η μπουκιά της τυρόπιτας απ'το συναγερμό!!! ΄
Συμφωνώ και επαυξάνω για τη σερβιτόρα χθές....είχε ένα κωλί μούρλια με το τζήν να το διαγράφει εκπληκτικά. Και φάτσα κ κορμί...όλα τα €!!!
Κι αυτό το μαυρουλίνι να μου λέει "που είναι ο pure-age? Να του δοθώ ολοκληρωτικά?". Τελικά πλάκα-πλάκα όποιος το ξεκολιάσει έκανε τη τύχη του με τόσο καιρό "ακινησίας" θα τον κρατήσει 1 ώρα σε τιμή μισής!!!
Κύριε Ελέησον!!!!! "Έγραψες Άγιε....απίστευτο το σκηνικό με τον μαύρο που τού'φυγε η μπουκιά της τυρόπιτας απ'το συναγερμό!!! ΄
Συμφωνώ και επαυξάνω για τη σερβιτόρα χθές....είχε ένα κωλί μούρλια με το τζήν να το διαγράφει εκπληκτικά. Και φάτσα κ κορμί...όλα τα €!!!
Κι αυτό το μαυρουλίνι να μου λέει "που είναι ο pure-age? Να του δοθώ ολοκληρωτικά?". Τελικά πλάκα-πλάκα όποιος το ξεκολιάσει έκανε τη τύχη του με τόσο καιρό "ακινησίας" θα τον κρατήσει 1 ώρα σε τιμή μισής!!!
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
διαβασε πανω κυριακη τριτη πεμπτη ζωντανες εμφανισεις.... εσυ τι καταλαβαινεις με τις ζωντανες εμφανισεις??? οτι θα χει τερζη και πλουταρχο....τι εννοεις σοου?εχει και στριπ σοου?
μαλλον μεχρι εδω ηταν ομως τις τρεις τελευαιες φορες παπαλα.... οτι ειδατε ειδατε!!!!!!!!
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Ομως πουτανες εχει ακομα τουλαχιστον...τεσπα αμα αλλαξει κατι πειτε γιατι και το ματι εχει τη χαρα του!διαβασε πανω κυριακη τριτη πεμπτη ζωντανες εμφανισεις.... εσυ τι καταλαβαινεις με τις ζωντανες εμφανισεις??? οτι θα χει τερζη και πλουταρχο....
μαλλον μεχρι εδω ηταν ομως τις τρεις τελευαιες φορες παπαλα.... οτι ειδατε ειδατε!!!!!!!!
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
the saint παιζεις πολυ ψηλα φιλε... μου θυμιζεις παλι λυκειο που ειχαμε στα αρχαια μια καυλαρα καθηγητρια... ξευρεις... συνειρμηκα ορμωμενος!! ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις