Μια περιορισμένη συνειδητότητα πού θά μάς λαχει μέ παράσημο
καί δέν θά μπορεί να τήν χωρέσει ο νους μας ... όπότε και τήν διαπραγματευόμαστε.....
Βλέπε ΣΜΝ!
Μια περιορισμένη συνειδητότητα πού θά μάς λαχει μέ παράσημο
καί δέν θά μπορεί να τήν χωρέσει ο νους μας ... όπότε και τήν διαπραγματευόμαστε.....
Βλέπε ΣΜΝ!
Πάρε τον ιμάτζινα με τη βιντεοκάμερα , και πάμε να γυρίσουμε το Ρόδα τσάντα και πουτάνα Νο 4 .Μόλις διαβάσουν τα κορίτσια τα τεκτενόμενα θα γίνει του κουτρούλη ο γάμος.
Προβλέπω υφάκια κόντρες κ αναμμένα αίματα μεταξύ τους...
Για να δούμε...
Σεναριογράφο κλείσε τον ΠΥΡΑΥΛΟ
Τον.....Ντούζο ποιός θα τον κάνει?
Ψήνεσαι ?
Πάρε τον ιμάτζινα με τη βιντεοκάμερα , και πάμε να γυρίσουμε το Ρόδα τσάντα και πουτάνα Νο 4 .
Μετά πάμε για ΟΣΚΑΡ
ΥΓ
Σεναριογράφο κλείσε τον ΠΥΡΑΥΛΟ
Καλά ρε παπούλη βάτραχε θα σε πάρω ηχολήπτη , θα έρθεις και εσύ στο Χόλυγουντ !
Μπά για las vegas λέω
Μα ποιος νορμαλ ανθρωπος ρωτα πουατανα να την γαμησει ακαποτα;
μου σκασες μετα απο 2μηνες να μου γραψεις αυτη την παπαρια με 3 μηνυματα στο ενεργητικο σου κλωνακι.... για να κλεισω το θεμα εγω εδωσα μια πληροφορια πιστευω σημαντικη για καποιους.... τους δυσπιστους τους προκαλω να πανε να το διασταυρωσουν... τους απιστους ας τους δωσει φωτιση ο Κυριοςναι αλλα ο xpapad ειναι προκλητικοσ μεχρι μαλακιασ και γι αυτο δειχνει και αναξιοπιστοσ
τους δυσπιστους τους προκαλω να πανε να το διασταυρωσουν... τους απιστους ας τους δωσει φωτιση ο Κυριος
μου σκασες μετα απο 2μηνες να μου γραψεις αυτη την παπαρια με 3 μηνυματα στο ενεργητικο σου κλωνακι.... για να κλεισω το θεμα εγω εδωσα μια πληροφορια πιστευω σημαντικη για καποιους.... τους δυσπιστους τους προκαλω να πανε να το διασταυρωσουν... τους απιστους ας τους δωσει φωτιση ο Κυριος