Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
με οσες ειρθαν απο ισπανια πριν απο 1,5 χρονο.....
η τροφαντουλα που καθοταν παντα κατω δεξια στην γωνια οπως μπαινουμε,η οποια ειχε νταβα τον ιδιο της τον ανδρα εκανε τρομερα γαμησια και τελειες πιπες. αυτη με τα μακρια μαλλια. κριμα ηταν απωλεια η εξαφανιση της.
Οσον αφορα το ακαποτο. το μαγαζι εχει 2 κλικες που καθονται εκατερωθεν του μπαρ. η κλικα δεξια του μπαρ κατηγορει την αριστερη κλικα για ακαποτα και μαλιστα με πακιστανους και αλβανους. το πιθανοτερο ειναι ομως να ειναι πολεμος κλικών και οχι αληθεια και εδω παιζει να εχει παπαγαλακια τους που γραφουν μαλακιες.

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια εγω σε συναντηση σημερα με Γκαμπριελλα καμαρωσα τον επαγγελματισμο της. Φατσα καρτα μου πεταει τις καποτες και ανα 5λεπτο μου τον εβγαζε για να φορεσει τη καποτα μεχρι ...τάρχιδια μπας και της ξεφυγει καθολου γυμνο κρεας στο μουνι. safer δε γινοταν!

cprt

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
26
Πόντοι
0
και παλαιοτερα ειχε και πιο πολλες κλικες και ποιο πολλα μουνια
παντως την βρωμα για τα ακαποτα την εχει βγαλει συγκεκριμενη γκομενα

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καποιος πρωην admin εξορισμενος τωρα σε Μοναστηρι το ειχε επαγγελμα να βγαζει εκει βρωμες, υποθετω με το αζημιωτο, εισαι αξιος συνεχιστης, ελπιζω μονο να κερδιζεις κατι εσυ απο αυτο.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συγκεκριμενη βεβαια, ξανθια με μεγαλα βυζια και ιδιαιτερα πιεστικη.....

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Ο άνθρωπος από πάνω, ο xpapad, κοιτάει να μας ανοίξει τα μάτια κι εσύ τον κράζεις ότι βγάζει βρόμες. Έχω ξαναπεί, έχει πάρει κολλητός μου τρεις από εκεί, οι δύο είναι ακόμα, που τις γάμησε χωρίς καπότα. Μη ρωτάτε τώρα για ονόματα, μικρή σημασία έχει.

cprt

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
26
Πόντοι
0
καποιος πρωην admin εξορισμενος τωρα σε Μοναστηρι το ειχε επαγγελμα να βγαζει εκει βρωμες, υποθετω με το αζημιωτο, εισαι αξιος συνεχιστης, ελπιζω μονο να κερδιζεις κατι εσυ απο αυτο.

κοντα εισαι ας μην το συνεχισω η ουσια ειναι το απο πεντε εξι ομαδες με μουνια γινανε 2
και παντα μα παντα καποτα

cprt

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
26
Πόντοι
0
λαθος παραθεση παει στο ξανθια με μεγαλα βυζια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ξέρεις πολλά εσύ! Ζει ακόμη ο τρισκατάρατος?

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρεις πολλά εσύ! Ζει ακόμη ο τρισκατάρατος?
Αγνοω, μου ειπανε, διοτι εγω προσωπικα δεν τον ξερω, οτι ειχε βγαλει βρωμα οτι καποια ηταν αρρωστη, διοτι δεν του εδινε παροχες. Αυτη ειδε και επαθε να τρεχει σ'εναν εναν πελατη να τους πειθει οτι δεν ειναι ετσι. Ηρθε αυτη σε εμενα και μου τα ειπε.
Κατι αναλογο γινεται τωρα και με τα ακαποτα.
Τι σας νοιαζει εσας εαν βαζετε καποτα; Απλα καποιοι νομιζοντας οτι προσφερουν υπηρεσιες στην δεξια κλικα επιμενουν εδω για το ακαποτο. Μα ποιος νορμαλ ανθρωπος ρωτα πουατανα να την γαμησει ακαποτα; Κανεις. Αρα αυτος που πηγε και λεει οτι εκανε ακαποτα εκει δεν ειναι νορμαλ, για να μην τον χαρακτηρισω αλλιως, αρα αναξιοπιστος.

Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Ο άνθρωπος από πάνω, ο xpapad, κοιτάει να μας ανοίξει τα μάτια κι εσύ τον κράζεις ότι βγάζει βρόμες. Έχω ξαναπεί, έχει πάρει κολλητός μου τρεις από εκεί, οι δύο είναι ακόμα, που τις γάμησε χωρίς καπότα. Μη ρωτάτε τώρα για ονόματα, μικρή σημασία έχει.

ναι αλλα ο xpapad ειναι προκλητικοσ μεχρι μαλακιασ και γι αυτο δειχνει και αναξιοπιστοσ

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Αν με τη λεξη βρωμα  θες να πεις οτι ειναι ψεματα οτι καποιες εκει τον βαζουν μεσα(μπρος-πισω-πανω-κατω) γυμνο,κανεις λαθος .
Απο προσωπικη ερευνα γνωριζω αρκετες που δεχονται ακαποτο μπρος-πισω ΚΑΙ εμπλοκη!
Ειναι απλη η διαδικασια της διασταυρωσης της πληροφοριας που εδωσε ο χπαπαδ.
Ειναι υποπτη η αστηρικτη διαψευση της πληροφοριας του χπαπαδ με κοτσομπολικες αιτιασεις του στυλ κλικες--ζηλιες-ανταγωνισμοι.
Ωριμαστε κυριοι και ξεστραβωθειτε να βλεπετε γυρω σας την πραγματικοτητα!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επιβεβαιώνω ότι ορισμένα από τα εκεί εκδιδόμενα θήλεα παρέχουν συνουσία άνευ περικαυλίδος.

Απορριπτέο μετά βδελυγμίας.

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Για τους έμπειρους καλντεριμιτζιδες, η ερώτηση περί ακαποτου κατά την διαπραγμάτευση με τις ιέρειες των δρόμων, είναι βασικος τροπος εντοπισμού των πρεζακιων(σχεδον ολα το δέχονται)αλλα και μέτρησης του κίνδυνου.
Με αυτο το τροπο λοιπόν και εδω μπορεί ο καθενας να εντοπίζει τα "λουκια"και αν θελει και να παρέμβει στο γίγνεσθαι του χωρου, να ενημερώνει διακριτικά και καποιες απο τις "άλλες"(τις φανατικές της καποτας)για την ανακάλυψη του, ούτως ώστε και αυτές να λαβαίνουν τα μέτρα τους!

Τα ποστς που προσπαθουν να διαψευσουν την  "ειδηση" ειναι ανακριβη και επιπολαια!!!

Θα  συνιστούσα  περισσότερη  υπευθυνότητα από τους συναγωνιστές των δρόμων της ηδονής, καθώς και αυξημένη αυτοσυντήρηση διότι ο δρόμος είναι μακρύς(για να είναι μακρύς)  και αδυσώπητος ,και με κάθε ευκαιρία σε εξοντώνει!    

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω ότι ορισμένα από τα εκεί εκδιδόμενα θήλεα παρέχουν συνουσία άνευ περικαυλίδος.
Τι να πω; μου φαίνεται απίστευτο κάποιος να πηγαινει σε πουτάνα της Βάθης και να ζητά ακάποτο. Δεν το χωράει ο νους μου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Κάποιες φορές μπορεί να έχουμε βιώσει την ώρα τής διαπραγμάτευσης να έπεκτείνεται η αύρα μας ή να μεγαλώνει ή να φουσκώνει... ό άνδρισμός μας !!!!!!!!
Αυτό είναι ή συνειδητότητα που διευρύνεται. άπό τό λάγνο βλέμα τής κορασίδος....
Μια περιορισμένη συνειδητότητα πού θά μάς λαχει  :think: μέ παράσημο
καί δέν θά  μπορεί να τήν χωρέσει ο νους μας ... όπότε και τήν διαπραγματευόμαστε .....

Η μαλακία μας λοιπόν δεν έχει να κάνει με τήν  μνήμη...............
Οι γνώσεις πού έχωμεν άποκομίση άπό τό ίδρυμα  έχουν να κάνουν με τήν μνήμη!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom