life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Να'ξερες πόσες ειδικότητες κρέμονται απ'αυτόν.....
Eιδικοτητεs κρεμονται????????Με αλλη ονομασια τα ξερω εγω
Να'ξερες πόσες ειδικότητες κρέμονται απ'αυτόν.....
η τροφαντουλα που καθοταν παντα κατω δεξια στην γωνια οπως μπαινουμε,η οποια ειχε νταβα τον ιδιο της τον ανδρα εκανε τρομερα γαμησια και τελειες πιπες. αυτη με τα μακρια μαλλια. κριμα ηταν απωλεια η εξαφανιση της.με οσες ειρθαν απο ισπανια πριν απο 1,5 χρονο.....
καποιος πρωην admin εξορισμενος τωρα σε Μοναστηρι το ειχε επαγγελμα να βγαζει εκει βρωμες, υποθετω με το αζημιωτο, εισαι αξιος συνεχιστης, ελπιζω μονο να κερδιζεις κατι εσυ απο αυτο.γαμιεται ανεφ
συγκεκριμενη βεβαια, ξανθια με μεγαλα βυζια και ιδιαιτερα πιεστικη.....και παλαιοτερα ειχε και πιο πολλες κλικες και ποιο πολλα μουνια
παντως την βρωμα για τα ακαποτα την εχει βγαλει συγκεκριμενη γκομενα
καποιος πρωην admin εξορισμενος τωρα σε Μοναστηρι το ειχε επαγγελμα να βγαζει εκει βρωμες, υποθετω με το αζημιωτο, εισαι αξιος συνεχιστης, ελπιζω μονο να κερδιζεις κατι εσυ απο αυτο.
καποιος πρωην admin εξορισμενος τωρα σε Μοναστηρι το ειχε επαγγελμα να βγαζει εκει βρωμες, υποθετω με το αζημιωτο, εισαι αξιος συνεχιστης, ελπιζω μονο να κερδιζεις κατι εσυ απο αυτο.
Αγνοω, μου ειπανε, διοτι εγω προσωπικα δεν τον ξερω, οτι ειχε βγαλει βρωμα οτι καποια ηταν αρρωστη, διοτι δεν του εδινε παροχες. Αυτη ειδε και επαθε να τρεχει σ'εναν εναν πελατη να τους πειθει οτι δεν ειναι ετσι. Ηρθε αυτη σε εμενα και μου τα ειπε.Ξέρεις πολλά εσύ! Ζει ακόμη ο τρισκατάρατος?
Μα ποιος νορμαλ ανθρωπος ρωτα πουατανα να την γαμησει ακαποτα; Κανεις.
Ο άνθρωπος από πάνω, ο xpapad, κοιτάει να μας ανοίξει τα μάτια κι εσύ τον κράζεις ότι βγάζει βρόμες. Έχω ξαναπεί, έχει πάρει κολλητός μου τρεις από εκεί, οι δύο είναι ακόμα, που τις γάμησε χωρίς καπότα. Μη ρωτάτε τώρα για ονόματα, μικρή σημασία έχει.
και παλαιοτερα ειχε και πιο πολλες κλικες και ποιο πολλα μουνια
παντως την βρωμα για τα ακαποτα την εχει βγαλει συγκεκριμενη γκομενα
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Τι να πω; μου φαίνεται απίστευτο κάποιος να πηγαινει σε πουτάνα της Βάθης και να ζητά ακάποτο. Δεν το χωράει ο νους μου.Επιβεβαιώνω ότι ορισμένα από τα εκεί εκδιδόμενα θήλεα παρέχουν συνουσία άνευ περικαυλίδος.