Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
ας ευχηθουμε ο συναγωνιστης που γαμησε ακαποτα να ειναι μια χαρα και να βαλει μυαλο τουλαχιστον. εγω παντως προσωπικα συναγωνιστη pouranger  σε ευχαριστω για την πληροφορια ειλικρινα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αυτεs.......ειναι τοσο σιγουρεs για τον δικο τουs οργανισμο????
Εννοω......οτι εχουν εξασφαλισει οτι δεν θα τουs κολησει καποιοs κατι???
Κάνουνε μπάνιο πριν και μετά
Φοράνε  σπιράλ ( αυτό το χει πει μια  στρίπερ σε συναγωνιστή )
Και  πολλές  άλλες  μαλακίες .
Το  παίρνουνε  το ρίσκο ρε  φίλε .
Είναι  το σε  μένα θα  τύχει ... κ.λπ. Άμα  ο μπάρμπας  στα 60 του που  ήρθε  από  την Κωλοπετινίτσα να  γαμήσει στο κωλόμπαρο , που  του  είπε  ο συγχωριανός  του  δεν μπορεί  με  καποτίδι ,  και άμα  σηκωθεί ο Μήτσος  κάνει 27 ώρες  να  χύσει , το παίρνει η  πουτάνα  το ρίσκο , να  τον τελιώσει ακάποτο σε  χρόνο μηδέν .
Το θέμα  είναι  μη  σου  κληρώσει και εσένα .
Και όλοι  οι Αρειολάβερς  με  βρίζετε  που  γαμάω  μαύρες  τζούδες . Που  ποτέ  δεν κάνουν  τίποτα  χωρίς σκουφάκι .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ας ευχηθουμε ο συναγωνιστης που γαμησε ακαποτα να ειναι μια χαρα και να βαλει μυαλο τουλαχιστον. εγω παντως προσωπικα συναγωνιστη pouranger  σε ευχαριστω για την πληροφορια ειλικρινα
τον xpapad όχι εμένα .
Εγώ  ήμουν ανυποψίαστος !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κάνουνε μπάνιο πριν και μετά
Φοράνε  σπιράλ ( αυτό το χει πει μια  στρίπερ σε συναγωνιστή )
Και  πολλές  άλλες  μαλακίες .
Το  παίρνουνε  το ρίσκο ρε  φίλε .
Είναι  το σε  μένα θα  τύχει ... κ.λπ. Άμα  ο μπάρμπας  στα 60 του που  ήρθε  από  την Κωλοπετινίτσα να  γαμήσει στο κωλόμπαρο , που  του  είπε  ο συγχωριανός  του  δεν μπορεί  με  καποτίδι ,  και άμα  σηκωθεί ο Μήτσος  κάνει 27 ώρες  να  χύσει , το παίρνει η  πουτάνα  το ρίσκο , να  τον τελιώσει ακάποτο σε  χρόνο μηδέν .
Το θέμα  είναι  μη  σου  κληρώσει και εσένα .
Και όλοι  οι Αρειολάβερς  με  βρίζετε  που  γαμάω  μαύρες  τζούδες . Που  ποτέ  δεν κάνουν  τίποτα  χωρίς σκουφάκι .

Συμφωνω και επαυξανω στα οσα λεs.....
Εχω ψωνισει κι εγω απο κει περα......οχι ομωs αυτεs τιs περι ου ο λογοs.....αλλα παντα μου φοραω σκουφι σε μεγεθοs καπαρντινα
Και οχι μονον εκει δλδ
Ηθελα ναξερα πωs το δεχονται ελαφρα τη καρδια

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Συμφωνω και επαυξανω στα οσα λεs.....
Εχω ψωνισει κι εγω απο κει περα......οχι ομωs αυτεs τιs περι ου ο λογοs.....αλλα παντα μου φοραω σκουφι σε μεγεθοs καπαρντινα
Και οχι μονον εκει δλδ
Ηθελα ναξερα πωs το δεχονται ελαφρα τη καρδια

Κίνδυνος  του  επαγγέλματος .
Ρε  φίλε  πα  να  βρεις  λογική στις  πουτάνες  από τη Ρουμανία ?

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
ναι τον xpapad εννοουσα ευχαριστω και προσοχη μαγκες . χομπι ειναι ολο αυτο μην το πληρωσουμε με την υγεια μας . αδικο ειναι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κίνδυνος  του  επαγγέλματος .
Ρε  φίλε  πα  να  βρεις  λογική στις  πουτάνες  από τη Ρουμανία ?
Δεν παω να βρω λογικη στιs πουτανεs........Το λεει και η λεξη
Αλλα απο την στιγμη που θα παω με πουτανα , ενεργοποιω την δικια μου λογικη
Καπαρντινα  και απανωτεs εντριβεs με μπενταντιν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Α... κι εσύ  έχεις  γαμήσει μαυρούλες  πουλάκι μου !
Σαν παιδι κι εγω !!!!!!!!!  Δεν φταιω εγω ομωs....παρεσυρθην
Με πηγανε με το ζορι η Αμτζικουλα και η agianoyla ταχα μου για καφε!!!!!!!
Μετα ηρθε κι η Ελενη απ τα Τιρρανα και μου κανανε την ζημια !!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σαν παιδι κι εγω !!!!!!!!!  Δεν φταιω εγω ομωs....παρεσυρθην
Με πηγανε με το ζορι η Αμτζικουλα και η agianoyla ταχα μου για καφε!!!!!!!
Μετα ηρθε κι η Ελενη απ τα Τιρρανα και μου κανανε την ζημια !!!!

κάτσε  μη  σου  βγάλει  ο  xpapad  ο ληξίαρχος  της  αφροδισιολογίας κανά  μπουγιουρντί και γι΄ αυτή .
Πάντως  ΟΚ εσύ  πήδαγες  γκόμενα , από  τη  Μαρτινίκα της Νιγηρίας !

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πριν  ένα χρόνο  (ίσως περισσότερο) πήρα ΜΑΡΙΑ  και  μούκανε εντύπωση ότι κατά τη διαπραγμάτευση μου τόνισε πολλές φορές ότι δεν κάνει ακα παρά μόνο τσιμπούκι.
Ακόμα και στο δρόμο προς την ρεσεψιόν μου τολεγε και αν θέλω ακα να πάρω μια άλλη κοπέλα.
Το ίδιο έγινε λίγες μέρες μετά με την Αλεξάνδρα.
Αυτά τα περιστατικά με θορύβησαν και τα σκεφτόμουν συνεχώς  ώσπου αποφάσισα να ρωτάω εγώ για ακαποτα για να κόβω αντιδράσεις.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι αρκετές δέχονται χωρίς και εκτοτε έχω περιοριστεί σ αυτές που δεν θενε ν α ακούνε για ακαποτα άλλα το πρόβλημα υπάρχει γιατί όλοι εκεί μέσα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και τα κακά γυρίζουν από κωλο σε μουνι και από μουνι σε στόμα και από στόμα σε στόμα και από στόμα σε πουτσα!
Φαύλος  κύκλος.

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πριν  ένα χρόνο  (ίσως περισσότερο) πήρα ΜΑΡΙΑ  και  μούκανε εντύπωση ότι κατά τη διαπραγμάτευση μου τόνισε πολλές φορές ότι δεν κάνει ακα παρά μόνο τσιμπούκι.
Ακόμα και στο δρόμο προς την ρεσεψιόν μου τολεγε και αν θέλω ακα να πάρω μια άλλη κοπέλα.
Το ίδιο έγινε λίγες μέρες μετά με την Αλεξάνδρα.
Αυτά τα περιστατικά με θορύβησαν και τα σκεφτόμουν συνεχώς  ώσπου αποφάσισα να ρωτάω εγώ για ακαποτα για να κόβω αντιδράσεις.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι αρκετές δέχονται χωρίς και εκτοτε έχω περιοριστεί σ αυτές που δεν θενε ν α ακούνε για ακαποτα άλλα το πρόβλημα υπάρχει γιατί όλοι εκεί μέσα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και τα κακά γυρίζουν από κωλο σε μουνι και από μουνι σε στόμα και από στόμα σε στόμα και από στόμα σε πουτσα!
Φαύλος  κύκλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom